Usein kysytyt kysymykset - Top 10 Matkatarjoukset

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tähän osioon olemme koonneet usein kysytyt kysymykset. Jos et löydä vastausta kysymykseesi tästä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme

Ongelmia luotto- tai pankkikorttimaksun kanssa

Tyypillisiä ongelmatilanteita ja ratkaisuja:

 

- tarkistakaa onko luottorajanne riittävä ja/tai kortin ostoraja riittävän korkea
- tarkista että korttinne kelpaa sivuillamme -> hyväksytyt maksutavat löytyvät tästä
- jos teillä on debit kortti, tarkistakaa onko teillä riittävästi katetta tilillä jolle kortti on liitetty
- tarkistakaa että korttinne on aktivoitu Internet maksamista varten (tämä tulee tehdä pankin internet sivujen kautta kortin asetuksista)
- jos teillä on yhdistelmäkortti, ja haluatte maksaa pankkikortin puolella, tarkistakaa että olette antaneet oikean kortin numeron. Yhdistelmäkorteissa pankkikortin numero löytyy yleensä kortin kääntöpuolelta otsikolla "DEBIT". Yhdistelmäkorteissa saattaa myös olla kaksi eri CVC (3 numeroinen turvanumero), yksi luottokortille ja toinen pankkikortille, joten joskus nämä saattavat mennä sekaisin. Jos yksi ei toimi, kokeile toisella!

 

- tarkistakaa onko pankki blokannut korttinne. Tätä tapahtuu ajoittain jos pankki epäilee että korttianne on käytetty väärin (yleistä jos olette matkalla ulkomailla ja teette ostoksia vieraassa maassa). Soitto pankkiin riittää aktivoimaan kortin uudestaan mikäli oikeasta väärinkäytöksestä ei ole kyse.
- jos olet tällä hetkellä ulkomailla ja korttisi laskutusosoite on Suomessa (mikä usein on tilanne) ja yrität maksaa ulkomailta käsin, joskus tietyt maakombinaatiot (suomalaisen korttia käytetään Espanjasta/Thaimaasta...) saattavat laukasta luottokorttiprosessointiyritysten väärinkäytös-esto hälyytyksen ja estää kortilla maksamisen. Tällöin kannattaa suosiolla käyttää esim. pankkimaksua.

 

Joskus myös pankkiyhteyksissä on häiriöitä, eli on mahdollista että palvelu hylkää maksun tilapäisen ongelman takia vaikka kortissa ei ole mitään vikaa. Tällöin kannattaa kokeilla uudestaan muutaman tunnin kuluttua tai vaihtaa maksutavaksi verkkopankin (löytyy samasta maksutapavalikosta mistä valitsitte luotto- tai pankkikorttinne maksutavaksi)

 

Jos teidän luottoraja- tai turvaraja on liian alhainen, puhelinpalvelussamme voimme veloittaa osan kokonaissummasta yhdeltä kortilta ja loppuosan toiselta kortilta mikäli teillä on kaksi eri korttia käytettävissä, tai jos teillä on yhdistelmäkortti (pankki- ja luottokortti samalla kortilla) puhelimessa voimm veloittaa osan pankkikortilta ja osan luottokortilta. Tämä ei ole mahdollista sivustomme kautta. 

 

Jos mikään näistä ei onnistu, voitte myös pyytää asiakaspalvelultamme että lähettävät tilisiirto-ohjeet (onnistuu mikäli matka ei ole äkkilähtö)

Milloin matka tulee olla maksettuna?

Matkat tulisi maksaa kokonaisuudessaan heti varattaessa. 

 

Jos kuitenkin haluatte maksulle maksuaikaa, valitkaa maksuvaihtoehdoista Jousto, joka tarjoaa mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla. 

 

Lisätietoja Joustosta ja muista kulutusluotoista joilla voitte maksaa matkan löytyy täältä.

 

Mikäli teillä on luottokortti, myös luottokortit antavat maksuaikaa. 

Hyväksytyt maksutavat

Hyväksymme seuraavat maksutavat:
* huomioithan että luottokorteissa pitää olla ostosummaa vastaava tai ylittävä minimi turvaraja, ja korttiasetuksissa Internet maksut pitää olla sallittuja. Turvarajat ja mahdlliset käyttörajoitukset voi tarkistaa oman pankin ettipalvelusta korttien asetukset osiosta. 

 

Luotto- ja osamaksut

 

Visa - luottokortti ja debit kortti (myös Visa electron kelpaa)
Mastercard - luottokortti ja debit kortti
Diners - luottokortti
JCB - luottokortti
Jousto - osamaksu- ja luotto (vaatii suomalaisen henkilökortin)

 

Pankkimaksut

 

Nordea (Finland)
Osuuspankki (Finland)
Danske Bank (Finland)
Tapiola (Finland)
Ålandsbanken (Finland)
Handelsbanken (Finland)
S-Pankki (Finland)
Aktia (Finland)
POP-Pankki (Finland)
Säästöpankki (Finland)
Aktia (Finland)
 

Voinko maksaa laskulla tai luotolla?

Tarjoamme eri tapoja rahoittaa matka.

>> Tähän osioon olemme keränneet laajan tietopaketin matkan rahoitukseen liittyvistä palveluista