MAKSA LASKULLA TAI OSAMAKSULLA

Valitsemalla maksutavaksi Jouston (valitaan maksusivulla, varausvaiheen viimeisessä vaiheessa), voit saada ostoksellesi lisää maksuaikaa. Valittavana on joko maksu laskulla (14 vrk maksuaikaa) tai osamaksu 2-24 erässä. Kertaostos Jousto osamaksulla on max. 5000€ ja laskulla max. 1000€

Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai yli 5000€ luottoa, siirry vertaamaan 3. osapuolen luottoja tästä

Jouston Laskun tai Jousto Osamaksun avulla saat maksuaikaa ostoksellesi.

Voit valita maksutavaksi:

  • Jousto Laskun kertaostos 20–1000 euroa, 14 vrk maksuaikaa, laskutusmaksu 4,90 €.
  • Jousto Osamaksun kertaostos 30–5000 euroa, 1-24 kuukautta maksuaikaa, kuukausikorko 2,42 % ja laskutusmaksu 4,90 €/kk.

Jousto lähettää Sinulle laskun ostoksestasi valintasi mukaan joko sähköpostitse tai postitse. Maksusi kirjautuu verkkokauppaamme heti ja voimme näinollen hyväksyä varauksesi heti.

>> Siirry tästä ostoksille

>> Lisätietoja Joustosta Jouston omilla sivuilla

Jousto-maksutapa on integroitu palveluumme ja sen yläraja on 5000€, mutta jos haluat kilpailuttaa muita kulutusluottoja tai tarvitset 5000-10,000 € suuruisen matkalainan, olemme listanneet parhaimmat ja edullisimmat luottopalvelut tähän artikkeliin. Nämä palvelumme ulkopuoliset luotontarjoajat toimivat yhtä hyvin, sillä erolla että on ensin odotettava luottopäätöstä ja rahojen siirtymistä omalle tilille. Tämän jälkeen voi palata sivuillemme ja maksaa ostokset omalta tililtä. Luottopäätöksen ja rahat tilille saa kuitenkin useimmasta palvelusta heti, jopa muutamassa minuutissa. 

>> Vertaa kulutusluottoja tästä

 

 

-- Credit24 lainahakemus---