Tietosuoja ja rekisteriseloste - Top 10 Matkatarjoukset

YKSITYISYYS JA TIETOSUOJA

Tällä sivuilla on lisätietoa henkilötietojen käsittelystä, evästeiden käytöstä ja matkan varauksen yhteydessä antamiesi tietojen käytöstä, sekä tiedoista jotka keräämme ja säilytämme jos olet liittynyt uutiskirjetilaajaksemme. 
 
Kun ostat matkan top10matkatarjoukset.com sivustolta, käsittelemme henkilötietojasi tällä sivulla henkilötietojen käsittelyä koskevien periaatteiden mukaisesti. Periaatteemme vastaavat voimassa olevaa lainsäädäntöä (uusi Tietosuoja lainsäädäntö astuu voimaan 25.5.2018).
 
Pidätämme oikeuden muuttaa tällä sivulla olevia tietoja tai tehdä niihin lisäyksiä tai poistoja. 
 
Käyttämällä sivustoamme ja seuraamalla uutiskirjepäivityksiämme hyväksyt tällä sivustolla olevat tietosuojaperiaatteet.
 

MATKAN VARAAMINEN

Käytämme antamiasi nimi- ja sähköpostitietoja matkalippujen lähettämiseen.
 
Jos matkaseurueeseen kuuluu useita henkilöitä, lähetämme matkavahvistukset ja matkaliput matkan varaajan sähköpostiin. 
 
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ilmoittaa sinulle nopeasti myöhästymisistä, lentojen peruutuksesta tai lentoaikataulun muutoksista, ja muista muutoksista, tai jos joudumme nopeasti ottamaan yhteyttä varaukseen liittyvissä muissa asioissa.
 
Parantaaksemme tarjouksiamme ja palveluamme hyödynnämme palautetta, jota olet antanut verkkosivustojemme vapaaehtoisten kyselyiden kautta. 
 
 
UUTISKIRJEEN TILAAMINEN
 
Tilaamalla uutiskirjeemme vastaanotat parhaat ja uusimmat matkatarjoukset heti tuoreeltaan suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Uutiskirjeen tilaat joko sivustomme kautta, tai osallistumalla meidän usein järjestettäviin kilpailuihin, Internetissä tai esim. messuilla ja/tai yhteistyökumppaneidemme sivustoilla toteutettaviin kilpailuihin jossa olet kilpailun osallistumisen yhteydessä antanut meille suostumuksesi vastaanottaa uutiskirjeemme. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta. Uutiskirjetilauksen voi peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeen alalaidasta löytyvän lopeta tilaus painikkeen kautta. 
 
Uutiskirjeiden lähettämistä varten tarvitsemme sähköpostisosoitteen, mutta usein pyydämme rekisteröitymisen yhteydessä myös nimen (kohteliaisuussyistä, jotta voimme tarvittaessa tervehtiä sinua oikealla nimellä), postinumeron jolla voimme paremmin kohdistaa mainonnassamme uutiskirjetilaajan omaa kaupunkia koskevia tarjouksia, ja tietyissä kampanjoissa myös puhelinnumeron, vaikka tällä hetkellä emme toteuta esim. tekstiviestimainontaa. 
 
Säilytettävät tiedot
 
Kun ostat matkan osoitteessa top10matkatarjoukset.com tai liityt uutiskirjetilaajaksi, säilytämme seuraavat tiedot:
 
Varausnumero, matkustajien nimet, syntymä-ajat, passitiedot
Varauspäivämäärä
Matkakohde, hotelli, matkan ajankohta
Kellonaika, jolloin varaus/tilaus on tehty
Viimeisin matkavaraukselle tehty muutos
Selaimen verkkosoite (IP) josta varaus/tilaus on tehty
 
Uutiskirjetilaajista säilytämme nimitiedot, sähköpostiosoitteen ja postinumeron jotta voimme paremmin kohdistaa omasta kaupungista lähtevien matkojen mainontaa. 
 

TIETOSUOJAILMOITUS

Haluamme, että olet varma siitä, että henkilötietosi ovat turvassa, ja tiedät, kuinka käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle parempia ja edullisempia matkoja Top 10 Matkatarjoukset on osa Travel Sales Consultancy S.L yritystä. Lisätietoja meistä löydät tästä osiosta
 
Tietosuojailmoituksen sisältö
 
Rekisterinpitäjänä toimii Travel Sales Consultancy S.L ja Top 10 Matkatarjoukset (jäljempänä “me” tai “meidän” tai ”Top10”), joka vastaa sinusta keräämiensä henkilötietojen käsittelystä. Voit kääntyä Travel Sales Consultancy S.L puoleen mikäli sinulla on kysymyksiä tai jos haluat käyttää tietosuojalainsäädäntöön perustuvia oikeuksiasi. Yhteystiedot läydät tämän asiakirjan lopusta.
 
Top10 noudattaa kaikkien henkilötietojen käsittelyssä voimassa olevaa lainsäädäntöä. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme, että tiedät kuinka henkilötietojasi käsitellään. Tämän takia pyydämme sinua tutustumaan Tietosuojailmoitukseemme. Tietosuojailmoituksessa kerromme mm:
 
• Minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme ja mitä tarkoituksia varten.
• Milloin ja miten saatamme jakaa henkilötietojasi Top10:n sisällä ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.
• Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi ja mitä tarkoituksia varten.
• Mitä oikeuksia sinulla on, muun muassa kuinka pääset tarkastelemaan henkilötietojasi tai kuinka päivität niitä.
 
Olemme pyrkineet pitämään tämän Tietosuojailmoituksen mahdollisimman yksinkertaisena. Jos et kuinkaan tunne sellaisia käsitteitä, kuten rekisterinpitäjä ja erityiset henkilötietoryhmät, lue käsitteiden kuvaukset alta.
 
Keskeiset käsitteet.
 
Henkilötieto: Kaikki luonnollisen, elossa olevaan henkilön tiedot, esimerkiksi nimi, henkilötunnus, varausnumero tai verkkotunnistetieto, ovat henkilötietoja
Rekisterinpitäjä: Rekisterinpitäjä on toimija, joka määrittää yksin tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa tarkoitukset ja tavat, jolla henkilötietoja käsitellään.
Euroopan talousalue (ETA): EU:n jäsenvaltiot sekä Norja, Islanti ja Liechtenstein.
Sähköinen mainonta: Mainokset, joita näet internetissä.
Erityiset henkilötietoryhmät: Sellaiset henkilötiedot, jotka paljastavat rodun tai etnisen alkuperän, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset uskomukset, kuulumisen ammattiyhdistykseen tai geneettiset tiedot, biometrisia tietoja luonnollisen henkilön yksilöimiseksi, terveystietoja sekä tietoja luonnollisen henkilön seksuaalisesta suuntautumisesta.
Caricom API Data: Jotkut Karibian alueen maista (Caricom) ovat solmineet USA:n kanssa sopimuksen, jonka perusteella matkustajarekisteritiedot, joita Caricom-maat vaativat ja antavat rajatarkastuksia varten, toimitetaan USA:n sisäisen turvallisuuden viraston käsiteltäviksi näiden Caricom-maiden puolesta. Lisätietoja löydät Caricom- verkkosivustolta http://www.caricomeapis.org/.
USA:n turvalliset lentotiedot: Transportation Security Administration (TSA) edellyttää, että annat koko nimesi, syntymäaikasi ja sukupuolesi tarkkailulistan seulontaa varten. Tietojen antamatta jättäminen saattaa johtaa kuljetuksen epäämiseen tai siihen, ettei viranomainen päästä sinua boarding-alueelle. TSA saattaa jakaa antamiasi tietoja lainvalvonta- tai tiedusteluviranomaisille tai muille tahoille sen julkaiseman tietosuojailmoituksen mukaisesti. Lisätietoja löydät TSA:n verkkosivustolta https://www.tsa.gov/.
 
 
Keräämämme henkilötiedot ja niiden käyttötarkoitus
 
Kun rekisteröidyt tilataksesi uutiskirjeemme
 
Voidaksemme toimittaa sinulle uutiskirjeen keräämme sinulta seuraavat henkilötiedot:
 
• Sähköpostiosoitteesi.
• Postinumeron, jotta tiedämme mistä lähdet mieliuiten matkaan 
Joissain tapauksissa keräämme myös puhelinnumeron, osoitteen ja selaimesi ip osoitteen josta rekisteröidyit
 
Kun rekisteröidyt sivuillemme
 
• Sähköpostiosoitteesi, puh-numerosi, osoitteesi ja syntymä-aikasi
• sisäänkirjautumistiedot kuten käyttäjätunnus ja salasana
 
Kun käytät Minun varaukseni-sivua
 
• Nimesi
• Sähköpostiosoitteesi.
• Matkasi varausnumeron, jos olet varannut meiltä matkan
 
Kun selailet verkkosivustojamme tai käytät mobiilisovelluksiamme
 
Voidaksemme tarjota sinulle parempia tarjouksia saatamme kerätä seuraavia henkilötietoja:
 
• Tietoa matkustusmieltymyksistä perustuen matkahakuihin joita teet
• Tietoa selauskäyttäytymisestäsi verkkosivustoillamme ja mobiilisovelluksissamme.
• Tietoa siitä, milloin klikkaat jotakin mainostamme (mukaan lukien muiden yhteistyökumppaniemme verkkosivustoilla näkyvät mainoksemme).
• Tietoa siitä, miten käytät sähköisiä palveluitamme) mukaan lukien tieto käyttöjärjestelmästä, IP-osoite, verkkotunnistetiedot ja selaintiedot).
• Tietoa sosiaalisista mieltymyksistäsi, kuten kiinnostuksen kohteista ja harrastuksista.
 
Kun ostat tuotteitamme verkossa
 
Voidaksemme tarjota sinulle tuotteita ja palveluita keräämme sinusta seuraavat tiedot. Jos matkavarauksella on lapsia, keräämme tarvittavat tiedot myös lapsista.
 
• Matkustajatiedot, passin tiedot, henkilökorttien tiedot.
• Asiaankuuluvat, tarpeelliset lääketieteelliset tiedot ja muut tiedot erityistarpeista tai -toiveista liittyen ruokavalioon, liikuntarajoitteeseen tai muihin rajoitteisiin.
• Tietoja ostoksistasi, mukaan lukien tiedot siitä, mitä ostit, milloin ostit ja mistä ostit, kuinka maksoit ostoksesi sekä tiedon millä maksoit matkan. Emme tallenna itse luottokorttinumeroita. 
• Tietoa selauskäyttäytymisestäsi verkkosivustoillamme ja mobiilisovelluksissamme.
• Tietoa milloin klikkaat mainoksiamme (mukaan lukien muiden organisaatioiden verkkosivustoilla näkyvät mainoksemme).
• Tietoa siitä, miten käytät sähköisiä palveluitamme (mukaan lukien tieto käyttöjärjestelmästä, selaimen IP-osoite, verkkotunnistetiedot ja selaintiedot).
• Tietoa sosiaalisista mieltymyksistä, kiinnostuksenkohteista ja harrastuksista.
 
Kun otat yhteyttä meihin tai kun me otamme yhteyttä sinuun tai kun osallistut kampanjoihimme, kilpailuihimme tai kyselyihin palveluistamme
 
Voidaksemme olla sinuun yhteydessä, vastataksemme kyselyihisi ja hallinnoidaksemme kilpailuja, kampanjoita jne. käsittelemme seuraavia henkilötietoja:
 
• Henkilötiedot, jotka annat meille ottaessasi meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla, postitse, puhelimitse tai sosiaalisen median välityksellä. Keräämme ensisijaisesti tiedot, joita tarvitsemme ottaaksemme sinuun yhteyttä, kuten nimesi, käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi.
• Tiedot sellaisista sähköposteista ja muusta sähköisestä viestinnästä, jota olemme lähettäneet sinulle ja jotka olet avannut (mukaan lukien niissä olevat linkit, joita olet klikannut).
• Tietoa osallistumisestasi asiakastutkimuksiin ja -kyselyihin ja niissä antamastasi palautteesta.
• Kun soitat meille, saatamme äänittää puheluita koulutustarkoituksiin, jolloin ilmoitamme siitä puhelun alussa.
IP -osoite jolla vuorovaikutit kanssamme
 
Muut henkilötietolähteet
 
• Saatamme käyttää henkilötietoja, jotka hankimme muista lähteistä, kuten tietoa tarjoavilta asiantuntijayrityksiltä ja kumppaneilta, jos se on tarpeen hallinnoidaksemme tai tarjotaksemme palvelua, jota olet pyytänyt.
• Pitääksemme henkilötietosi ajan tasalla saatamme pyytää täydentäviä, päivitettyjä tietoja kuten postiosoitteen yksityisestä tai julkisesta rekisteristä
• Vakuutusyhtiöt, heidän edustaja ja hoitohenkilökunta saattavat vaihtaa tarpeellisia henkilötietoja ja erityiseen henkilötietoryhmään kuuluvia tietoja kanssamme tilanteissa, joissa meidän/heidän tarvitsee toimia puolestasi, muiden asiakkaiden etujen turvaamiseksi tai hätätilanteessa.
Saatamme käyttää turvakamerakuvia, GPS dataa, kuvien metadataa, IP osoitteita ja selaintietoja jotka on kerätty esim. partnereidemme toimistojen, lentokenttien ja muiden rakennusten läheisyydessä tai käyttäjiemme itse meille lähettämänä
 
Muiden henkilöiden henkilötiedot
 
• Jos toinen henkilö käyttää henkilötietojasi matkavarauksen tekemiseksi tai ottaakseen meihin yhteyttä sinua koskevassa asiassa, käytämme niitä henkilötietoja, jotka tämä toinen henkilö sinusta antaa.
• Kun annat meille toisen henkilön henkilötietoja, sinun pitää ole varma siitä, että sinulla on oikeus antaa kyseiset tiedot. Sinun tulee myös mahdollisuuksien mukaan varmistaa, että he ymmärtävät, miten käytämme heidän henkilötietojaan.
 
Miten käytämme keräämiämme henkilötietoja
 
Käytämme henkilötietoja mm. seuraaviin käyttötarkoituksiin
 
Tarjotaksemme pyytämiäsi tuotteita ja palveluita
 
Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä varaustasi, tarjota sinulle tuotteita ja palveluita, sekä auttaa sinua muiden tilauksiin liittyen kysymysten  tai pyytämiesi hyvityksien kanssa.
Hallitaksemme ja parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme
 
Käytämme henkilötietoja hallitaksemme ja parantaaksemme tuotteitamme, verkkosivustojamme ja muita palveluitamme.
 
Seuraamme, miten palveluitamme käytetään, jotta voimme suojata henkilötietosi, havaita ja estää petokset ja palveluidemme väärinkäytön. Tämä auttaa meitä varmistamaan, että voit turvallisesti käyttää palveluitamme.
 
Voimme käyttää henkilötietoja markkinatutkimuksien, kehityksen toteuttamiseksi sekä kehittääksemme ja parantaaksemme tuotevalikoimaa, palveluita, tietojärjestelmiä, turvallisuutta ja tapaamme kommunikoida kanssasi. 
 
Turvallisuutesi parantamiseksi ja rikollisuuden torjumiseksi
 
Saatamme käyttää valvontakameroita niissä tapauksissa ja alueilla, joilla meillä on oikeus käyttää niitä ylläpitääksemme niiden henkilöiden turvallisuutta, jotka ovat paikalla toimitiloissamme. Lisäksi käytämme CCTV-kuvia rikosten ennaltaehkäisemiseksi ja rikoksiin liittyvissä syytetoimissa. Voimme myös turvautua näihin kuviin laatiessamme ja esittäessämme oikeusvaateen tai sen puolustamiseksi.
 
Ottaaksemme yhteyttä ja kommunikoidaksemme kanssasi
 
Kun otat meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla, puhelimitse tai sosiaalisen median välityksellä, saatamme käyttää henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle selvityksiä ja apua asiassasi.
Meidän täytyy käsitellä henkilötietojasi, jotta voimme hallinnoida sellaisia kampanjoita ja kilpailuja (mukaan lukien alihankkijoiden ja kumppaneiden kanssa yhdessä järjestettävät kampanjat ja kilpailut), joihin päätät osallistua. Meidän täytyy esimerkiksi käsitellä henkilötietojasi tilanteessa, jossa voitat palkinnon.
 
Voimme kutsua sinut osallistumaan meidän omiin ja muiden yhteistyökumppanien puolestamme toteuttamiin kyselyihin ja erilaisiin markkinatutkimustoimenpiteisiin.
 
Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille
 
Markkinoinnissa ja kohdentaaksemme markkinointia sinun tarpeisiisi
 
Käytämme henkilötietojasi toteuttaaksemme markkinointiviestintää ja tehdäksemme tarjouksia, sekä kohdentaaksemme antamiesi henkilötietojen pohjalta sinulle sellaisia tarjouksia, joilla on sinulle merkitystä.
 
Markkinointiviestintä
 
Haluamme varmistaa, että markkinointiviestintä (mukaan lukien sähköinen mainonta), joka koskee meidän sekä alihankkijoidemme, kumppaneidemme tuotteita ja palveluita, on sinua kiinnostavaa.
 
Jotta voisimme suoriutua tehtävässämme, voimme käyttää henkilötietojasi analysoidaksemme aiempia ostojasi sekä selauskäyttäytymistäsi ja hakuasetuksiasi käyttäessäsi verkkosivustoamme. Käytämme profilointia ymmärtääksemme paremmin mitkä tuotteet, palvelut tai tiedot saattaisivat kiinnostaa sinua. Näin me voimme suunnitella viestintäämme paremmin, jotta viestintämme olisi kannaltasi osuvampaa ja mielenkiintoisempaa. Jotta ymmärrämme sinua paremmin asiakkaana ja voimme tarjota sinulle palveluita ja markkinointiviestintää (mukaan lukien sinua kiinnostavaa sähköistä mainontaa), saatamme yhdistää sellaisia henkilötietoja, joita keräämme, kun teet ostoksia liikkeissämme, sellaisiin henkilötietoihin, joita keräämme verkkosivustojemme, mobiilisovelluksien ja muiden lähteiden kautta.
 
Lähetämme sinulle mielellämme sinua kiinnostavia tarjouksia ja uutisia tuotteistamme ja palveluistamme.
 
Saatamme siksi ottaa sinuun yhteyttä ja toteuttaa markkinointiviestintää sähköpostilla, push-ilmoituksilla.
 
Voimme lähettää sinulle myös tietoa sellaisista muiden yhteistyökumppaniemme tuotteista ja palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. 
 
Jos et halua vastaanottaa meiltä markkinointiviestintää, voit milloin tahansa kieltäytyä siitä käyttämällä markkinointisähköpostiviesteissä olevaa peruuta tilaus -linkkiä, tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai kirjallisesti (yhteystiedot löydät tietosuojailmoituksen lopusta). Valinta on tältä osin tietenkin täysin sinun, mutta mikäli päätät, ettet halua vastaanottaa markkinointia meiltä, et voi vastaanottaa tietoa mahtavista tarjouksista ja kampanjoista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.
 
Vaikka kieltäytyisit markkinointiviestinnästä, saat edelleen meiltä matkaan liittyviä viestejä ja informaatiota, myös perillä lomakohteessa. Vastaanotat esimerkiksi varausvahvistukset tekemistäsi varauksista ja tärkeää tietoa tuotteidemme ja palveluidemme käytöstä. Saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä tekstiviestillä ollessasi lomakohteessa ja kertoa kiinnostavista tarjouksista ja retkistä lomakohteessa.
 
Markkinatutkimus
 
Haluamme kuulla näkemyksiäsi, jotta voimme parantaa tuotteitamme ja palveluitamme. Tämän vuoksi saatamme ottaa sinuun yhteyttä markkinatutkimustarkoituksin. Sinulla on aina mahdollisuus valita, haluatko osallistua markkinatutkimukseen tai olla osallistumista.
 
Henkilötietojen jakaminen alihankkijoille ja yhteistyökumppaneille
 
Jotta voimme tarjota sinulle ostamiasi tuotteita tai palveluita, saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi alihankkijoidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Näitä ovat muun muassa lentoyhtiöt, hotellit, kuljetuspalveluntarjoajat ja IT-palveluntarjoajat. Jaamme näille alihankkijoille ja yhteistyökumppaneille vain ne henkilötiedot, joita he tarvitsevat tarjotakseen palvelujaan sinulle ja meille. 
 
Jos jaamme henkilötietojasi alihankkijalle, joka on henkilötietojen käsittelijä, solmimme aina tarvittavat sopimukset henkilötietojen käsittelijän kanssa säilyttääksemme henkilötietojen hallinnan ja jotta henkilötietojen käsittelijä käsittelee henkilötietoja lainmukaisesti ja turvallisesti.
Työskentelemme myös huolellisesti valittujen alihankkijoiden ja muiden kauppiaiden ja matkanjärjestäjien kanssa, jotta sinulle voidaan tehdä hyviä tarjouksia. Joskus saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi näiden kumppanien kanssa, jotta näitä tarjouksia voidaan tehdä.
 
Tarjotaksemme sinulle paremmin kohdennettua tietoa ja parempia tarjouksia, saatamme käyttää yhteistyökumppaneita tietojen keräämisessä, markkina-analyyseissä ja markkinoinnissa. Tämän takia saatamme jakaa tiettyjä henkilötietojasi näiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
 
Liiketoiminnassamme käytämme erilaisia IT-palveluita. Jotkut näistä tallentavat ja käsittelevät henkilötietoja. Paikallisesti asennettujen järjestelmien tietoja käsittelee vain oma henkilökuntamme. Siirrämme henkilötietoja alihankkijoillemme jotka hallinnoivat pilvipalveluja. 
 
Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.
 
Henkilötietojen jakaminen viranomaisille
 
Jotta voit matkustaa, henkilötietojesi luovuttaminen ja käsittely voi olla pakollista (viranomaisten vaatimalla tavalla lähtö- ja määränpäässä) maahanmuuttoon, rajatarkastuksiin, turvallisuuteen ja terrorismin torjuntaan liittyvistä syistä tai muista viranomaisten määrittelemistä syistä.
 
Jotkut maat sallivat matkustamisen vain, jo vaaditut täydentävät matkustajatiedot (kuten Caricom API Data ja US Secure Flight Data) on toimitettu. Nämä vaatimukset voivat vaihdella matkakohteesta riippuen ja suosittelemme, että tarkistat vaatimukset. Voimme mahdollisuuksien mukaan avustaa sinua tässä, vaikka emme ole siihen velvoitettuja.
 
Jaamme ainoastaan tarpeelliset henkilötiedot muille valtioille ja viranomaisille, jos laki näin edellyttää tai me olemme siihen laillisesti oikeutettuja.
 
Henkilötietojen jakaminen luottolaitosten kanssa
 
Kun varaat matkan tai ostat meiltä tuotteen, saatamme jakaa henkilötiedot luottolaitosten ja henkilö- ja luottopetoksia tutkivien ja ehkäisevien yritysten kanssa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että saatamme verrata tietoja sinusta näiden yritysten hallussa olevan tiedon kanssa. 
 
Saatamme myös tehdä hakuja vahvistaakseen henkilöllisyytesi. Tämän tarkoitus on suojata asiakkaamme henkilötietorikoksilta ja muilta rikoksilta, ja ehkäistä rahanpesua ja muita rikoksia.
 
Tietoja joita saatamme jakaa näiden laitosten ja yritysten kanssa ovat nimi, osoite, saatavat, ja matkatiedot mikäli se on tarpeellista. Mikäli epäilemme rikosta, saatamme luovuttaa henkilötietoja poliisille. 
 
Henkilötietojen siirtäminen 
 
Saatamme myös jakaa henkilötietoja organisaatiolle, mikäli myymme tai siirrämme (tai aloitamme neuvottelut tällaisen myynnin tai siirron osalta) jonkin liiketoimintamme osan taikka minkä tahansa oikeutemme tai velvollisuutemme, joka perustuu sopimukseen kanssasi. Jos siirto tai myynti toteutuu, henkilötietosi vastaanottava organisaatio voi käyttää tietojasi tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti.
 
Henkilötietojen suojaaminen ja tietosuojavastaava
 
On erittäin tärkeää suojata ja hallinnoida henkilötietojasi. Toimimme asianmukaisesti, jotta voimme suojata henkilötietosi vahingossa tapahtuvalta katoamiselta ja luvattomalta pääsyltä, käytöltä, muuttamiselta tai julkitulolta. 
 
Muistutamme myös, että henkilötietojesi suoja on myös sinusta kiinni. Esimerkiksi kun olet valinnut tai olemme antaneet sinulle salasanan, jolla pääset kirjautumaan palveluihimme, olet itse velvollinen pitämään tämän salasanan salassa.
 
Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme tietosuojaan liittyvissä asioissa ja työntekijöillämme on tiukat ohjeistukset käsitellä kaikkia henkilötietoja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Top10:llä on tietosuojasta vastaava henkilö, jolla on kokonaisvastuu henkilötietojen hallinnasta yrityksessämme. Jos haluat ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen registry@travelsales.eu
 
Henkilötietojen siirtäminen Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle
 
Sinun henkilötiedot voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle mikäli matkan tai palvelun toimittaminen sinulle tätä vaatii. Henkilötietojasi voivat käsitellä myös ETA-alueen ulkopuolella toimivat organisaatiot, jotka toimivat meidän tai jonkin alihankkijamme lukuun.
 
Jos näin tapahtuu, laadimme henkilötiedoillesi asianmukaiset suojaukset varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat edelleen riittävän suojattuja ja että niitä käsitellään tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti. Näihin suojauksiin kuuluvat muun muassa tarvittavat sopimuslausekkeet, kuten EU-komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet, ja muut asianmukaiset turvatoimet. 
 
Tietojen säilyttäminen
 
Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin se on välttämätöntä tämän Tietosuojailmoituksen mukaisten käyttötarkoitusten mukaisesti, ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä sekä olemassa olevia suosituksia ja ohjeita.
 
Henkilötietoja käytetään ainoastaan tässä Tietosuojailmoituksessa mainittujen ja/tai lakisääteisten ja hallinnollisten vaatimusten mukaisissa käyttötarkoituksissa. Sen jälkeen poistamme henkilötietosi turvallisesti. Samoja henkilötietoja voidaan kuitenkin tallentaa useaan eri paikkaan eri käyttötarkoituksia varten. Tämä tarkoittaa, että voimme poistaa tiedot yhdestä kannasta kun niitä ei enää tarvita, mutta tiedot voivat samanaikaisesti olla tallennettuna toiseen järjestelmään, joissa niiden käyttötarkoitus ei ole lakannut. 
 
Jos olet aikaisemmin ollut asiakkaamme, säilytämme henkilötietosi, jotka tarvitsemme ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa niin kauan kun sinulla on aktiivinen asiakassuhde kanssamme. Voit milloin tahansa ilmoittaa meille kieltäytyväsi vastaanottamasta markkinointiviestejä meiltä. Jos olet rekisteröitynyt uutiskirjetilaajaksi, käsittelemme tarvittavia tietoja niin kauan kunnes peruutat uutiskirjetilauksen tai ilmoitat meille, ettet halua enää vastaanottaa uutiskirjettä. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjetilauksen uutiskirjeessä olevan linkin kautta. Tiedot Minun varaukseni -sivuilla säilyvät niin kauan kun sinulla on aktiivinen käyttäjäprofiili tilillä.
 
Voidaksemme vastata meihin kohdistuviin oikeudellisiin vaatimuksiin esimerkiksi riitatapauksissa, voidaan tiettyjä tietoja säilyttää soveltuvien vanhentumisaikaa koskevien säädösten mukaan. Kun meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää tietoja, noudatetaan soveltuvan lainsäädännön edellyttämiä tietojen säilytysaikoja.
 
Evästeet ja vastaavat teknologiat
 
Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, joiden avulla verkkosivustomme voi kerätä ja tallentaa erilaista tietoa pöytätietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi jotta meidän sivuston käyttäminen olisi helpompaa ja asiakaskokemus parempaa. Esimerkiksi ostoskorin sisältö tallentuu evästeisiin, ja ilman evästeitä ostoksen tekeminen olisi mahdotonta Tutustuthan erilliseen evästeitä koskevaan Evästeselosteeseemme.
 
Linkit muille verkkosivustoille
 
Verkkosivustomme tai mobiilisovelluksemme voivat sisältää linkkejä muiden toimijoiden ylläpitämiin verkkosivustoihin. Varmistathan, että tutustut huolella näiden muiden sivustojen omiin käyttöehtoihin ja tietosuojaselosteisiin ennen kuin annat henkilötietojasi toisen toimijan verkkosivustolle. Vastuu muista sivustoista kuuluu muille sivustoille ja niiden käyttäjille. 
 
Oikeutesi ja yhteystiedot
 
Oikeus peruuttaa suostumus
Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi näihin Tietosuojaehtoihin ottamalla meihin yhteyttä.
 
Oikeus saada pääsy tietoihin
 
Sinulla on mahdollisuus tarkastella tiliisi ja matkavaraukseesi liittyviä henkilötietoja verkkosivustollamme. Sinulla on myös oikeus myös pyytää kopio meillä olevista henkilötiedoistasi. Tietojen kysely on maksutonta. 
 
Oikeus tietojen oikaisemiseen, poistamiseen, rajoittamiseen ja käsittelyn vastustamiseen
 
Mikäli jokin tiedoista on virheellinen, ilmoitathan siitä meille. Voit milloin tahansa pyytää henkilötietoihisi korjauksia. 
 
Voit myös pyytää henkilötietojesi poistamista, jos niitä ei enää tarvita käyttötarkoitukseen tai jos käsittely perustuu suostumukseesi ja peruutat sen.
 
Sinulla on tietyin edellytyksin oikeus henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen ja milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos käsittely perustuu yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseen tai rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen suojaamiseen tai suoramarkkinointitarkoitukseen.
 
Päivitämme tai poistamme henkilötietosi, mikäli meillä ei ole oikeutta säilyttää niitä jotakin perusteltua lainmukaista tarkoitusta varten.
 
Oikeus tietojen siirtämiseen
 
Mikäli teknisesti mahdollista, sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus pyytää antamiesi tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, edellyttäen, että käsittely perustuu suostumukseesi tai jos käsittely on ollut välttämätöntä sopimuksen täyttämiseksi. 
Yhteydenotto ja valitukset
Voit myös ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on huomautettavaa liittyen siihen, kuinka keräämme, säilytämme tai käytämme henkilötietojasi. Pyrimme ratkaisemaan kaikki valitukset. Lähetäthän pyyntösi tai valituksesi kirjallisesti tietosuojavastaavalle.
Travel Sales Consultancy S.L, Calle Londres 4-4, Benalmadena 29630, Espanja
Sähköposti registry@travelsales.eu
 
Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet
 
Keräämme ja käytämme henkilötietojasi vain, mikäli ainakin yksi seuraavista ehdoista täyttyy
 
• Meillä on suostumuksesi;
 
Esimerkki: Asiakastili
 
Sinä annat meille suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, kun luot tilin Minun varaukseni -sivuille tai luot sivustollemme ostoskorin
Huomioithan, että kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa ilman, että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Jos peruutat suostumuksen, emme välttämättä pysty enää tarjoamaan sinulle tiettyjä palveluita.
 
• Se on tarpeen sopimuksesi kannalta, tai mikäli ryhdymme pyynnöstäsi toimenpiteisiin ennen sopimuksen tekemistä;
 
Esimerkki: Pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen
 
Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme hallinnoida tiliäsi tai varaustasi, tarjota sinulle tuotteita ja palveluita, joita haluat ostaa, sekä auttaa sinua tilauksiesi ja pyytämiesi hyvityksien kanssa.
 
• Se on tarpeen, jotta voimme noudattaa lakisääteistä velvoitettamme;
 
Esimerkki: Henkilötietojen jakaminen viranomaisten kanssa 
Jotta voit matkustaa, henkilötietojesi luovuttaminen ja käsittely voi olla pakollista (viranomaisten vaatimalla tavalla lähtö- ja määränpäässä) maahanmuuttoon, rajatarkastuksiin, turvallisuuteen ja terrorismin torjuntaan liittyvistä syistä 
 
• Se on tarpeen sinun tai toisen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi; tai
 
Esimerkki: Hätätilanteessa
 
Vakuutusyhtiösi, heidän edustaja ja hoitohenkilökunta saattavat vaihtaa tarpeellisia henkilötietoja ja erityiseen henkilötietoryhmään kuuluvia tietoja kanssamme tilanteissa, joissa meidän/heidän tarvitsee toimia puolestasi, muiden asiakkaiden etujen turvaamiseksi tai hätätilanteessa.
 
• Se on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi tai meille kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi;
 
Esimerkki: Turvallisuustoimet
 
Voimme käyttää henkilötietoja reagoidaksemme turvallisuustoimiin, onnettomuuksiin ja muihin vastaaviin tapahtumiin (sisältäen tietojen käytön lääketieteellisiin tarkoituksiin ja vakuutustarkoituksiin) sekä tällaisien tilanteiden hoitamiseksi.
 
• Se on meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen mukaista, eivätkä sinun intressisi tai oikeutesi syrjäytä näitä etuja.
 
Esimerkki: Henkilökohtaisen kokemuksen luominen
 
Voimme käyttää henkilötietojasi parantaaksemme palveluamme, jolloin voimme ennakoida, mitkä muut tuotteet, palvelut ja tiedot saattaisivat kiinnostaa sinua. Näin me voimme suunnitella mainontaamme paremmin, jotta se olisi osuvampaa ja mielenkiintoisempaa.
Mikäli meidän on käsiteltävä erityisiä henkilötietoryhmiä, esimerkiksi jos joudumme käsittelemään terveystietojasi lääketieteellisistä syistä, teemme niin vain, jos yksi tai useampi seuraavista lisäedellytyksistä täyttyy. Esimerkiksi, mikäli meillä on nimenomainen suostumuksesi; se on välttämätöntä sinun tai toisen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi ja/tai olet fyysisesti tai henkisesti kykenemätön antamaan suostumuksesi; se on välttämätöntä oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; tai kun se on tarpeen tärkeää yleistä etua koskevasta syystä.
 
Muutokset
 
Tämä Tietosuojailmoitus korvaa kaikki aikaisemmat versiot. Saatamme päivittää Tietosuojailmoitusta aika ajoin, joten tarkistathan tältä sivulta aina tuoreimman version. Mikäli tekemämme muutokset ovat merkittäviä, ilmoitamme tällaisista muutoksista tämän sivuston alalaidassa. Mikäli uskomme sen olevan tarkoituksenmukaista, voimme ilmoittaa sinulle Tietosuojailmoituksen muutoksista sähköisellä ilmoituksella.
 
Viimeisin päivitys: 24.5.2018 (alkuperäinen versio)
 

EVÄSTEET

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, joiden avulla verkkosivustomme voi kerätä ja tallentaa erilaista tietoa pöytätietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi jotta meidän sivuston käyttäminen olisi helpompaa ja asiakaskokemus parempaa. Esimerkiksi ostoskorin sisältö tallentuu evästeisiin, ja ilman evästeitä ostoksen tekeminen olisi mahdotonta
 
Pysyvät evästeet ja istuntoevästeet
 
Evästeet voidaan jakaa kahteen ryhmään: pysyviin evästeisiin ja väliaikaisiin istuntoevästeisiin. Pysyvät evästeet tallentavat tiedoston tietyksi aikaa verkkosivustovierailijan tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Pysyvillä evästeillä on vanhentumispäivä. Vanhentumispäivän jälkeen eväste poistetaan seuraavalla kerralla, kun verkkosivustovierailija palaa evästeen luoneelle verkkosivustolle, tai kun vierailija itse poistaa evästeen. Pysyvien evästeiden avulla verkkopalvelin voi seurata, oletko vieraillut verkkosivustolla aiemmin, ja tarjota sinulle parempaa palvelua. Osa verkkosivustojen omistajista käyttää evästeitä rajoittaakseen bannerimainosten toistumista.
Istuntoevästeet tallentuvat väliaikaisesti verkkosivustovierailijan tietokoneelle. Istuntoevästeillä ei ole vanhentumispäivää, vaan eväste häviää vierailijan suljettua verkkoselaimensa.
 
Evästeet Top10:n verkkosivustolla
 
Käytämme istuntoevästeitä voidaksemme lähettää oikeat verkkosivut oikealle henkilölle. Tämä tapahtuu esimerkiksi istuntotunnuksen avulla verkkovaraamisen yhteydessä. Palvelimemme lähettää kertakäyttöisen istuntoevästeen tietokoneellesi aina, kun käytät verkkosivustoamme. Tämä toiminto mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse kirjoittaa kaikkia tietoja jokaisella kerralla uudelleen, kun selailet sivuja. Istuntoevästeet mahdollistavat myös sen, että avoimeen tekstikenttään syöttämäsi teksti säilyy muistissa. Istuntoevästeiden avulla pystymme myös tunnistamaan sinut käyttäessäsi asiakastiliäsi. Istuntoevästeiden ansiosta voit liikkua verkkosivuillamme rekisteröitymättä uudelleen. Käytämme evästeitä vain, jotta tui.fi-verkkosivustolla olevat toiminnot toimisivat ja jotta kokemuksesi verkkosivustoistamme olisi parempi. Evästeet eivät anna sinusta käyttäjänä mitään tietoja, eikä niiden kautta myöskään välity viruksia tietokoneellesi.
Evästeiden poistaminen käytöstä
 
Jos et halua, että tallennamme evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, tai jos haluat poistaa nykyiset evästeet käytöstä, voit muuttaa verkkoselaimesi asetuksia. Huomaa kuitenkin, ettet voi käyttää kaikkia toimintoja verkkosivustolla, jos estät evästeiden käytön. Jos muutat mielesi ja haluat sallia evästeiden käytön, voit milloin tahansa muuttaa verkkoselaimesi asetuksia.
 
Alla olevien linkkien kautta löydät lisätietoa siitä, miten evästeet poistetaan käytöstä eri selaimilla.
 
Internet Explorer
Firefox
Chrome
Opera
 
Paikallinen tallennustila (local storage)
 
Selaimen paikallinen tallennustila (local storage) on sovellusohjelmointirajapinta, joka tallentaa verkkodatan paikallisesti verkkosivustovierailijan tietokoneelle, mutta ainoastaan sille verkkoselaimelle, jota vierailija vierailun yhteydessä käyttää. Paikallisen tallennustilan avulla verkkosivuston omistaja voi käyttää pieniä sovelluksia verkkosivustovierailijan tietokoneella tai mobiililaitteella. Paikallisen tallennustilan avulla verkkosivustovierailija voi muun muassa antaa verkkosivustolla tietoja, jotka ovat vierailijan käytettävissä uudelleen tämän avatessa verkkoselaimen. Käytämme paikallista tallennustilaa, jotta voisit liikkua verkkosivuillamme rekisteröitymättä uudelleen. Mikäli et hyväksy verkkodatan tallentamista tai haluat poistaa paikallisen tallennustilan avulla tallennetun verkkodatan, voit muuttaa verkkoselaimesi asetuksia (samalla tavalla kuin evästeiden osalta) ja poistaa selailuhistorian.
 
Yhteydenotto
 
Jos sinulla on kysymyksiä evästeiden käytöstä ja paikallisesta tallennustilasta, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse (+358-9-23165780), kirjeitse (Travel Sales Consultancy S.L, Calle Londres 4-4, Benalmadena 29630, Espanja) tai sähköpostitse, (registry@travelsales.eu).
 
Evästeet ja Google mainonta

Käytämme kolmannen osapuolen yrityksiä, esim. Googlea, mainosten näyttämiseen sivullamme. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Mahdollisesti käytettävät tiedot tallennetaan evästeisiin, jotka mahdollistavat mainosten näyttämisen tässä ja muissa verkkosivuistoissa. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.