Äkkilähdöt - Äkkilähtöhinnat ympäri vuoden - Top 10 Matkatarjoukset

Äkkilähdöt ja muut matkapaketit löytyvät helposti tämän äkkilähtö- hakutyökalun avulla

Tämän sivun avulla löydät matkapaketit ja äkkilähdöt Helsingistä, Oulusta, Turusta, Tampereelta ja Lappeenrannasta. Työkalun avulla voit rajata hakutulokset lähtöpäivämäärän, lähtölentokentän, kohteen, kohdemaan tai matkapaketin tyypin mukaan, ja järjestää hakutulokset hintajärjestykseen. 

Näin löydät edullisimmat äkkilähdöt tai halvimmat matkat ajankohdalle kuin ajankohdalle

Tältä sivulta löydät matkatarjoukset ja äkkilähdöt kohteisiin, joihin paketoimme valmismatkoja. Hinnat ja paikkatilanteet vaihtelevat jatkuvasti, joten listauksen hinnat saattavat joskus muuttua nopeammin kuin listojen päivityssykli. Lopullisen hinnan tarkistat itse tuotesivulta klikkaamalla haluttua lähtöpäivää. 

Edullisen lomamatkan tai äkkilähdön hakuvinkkejä

1) Erityisesti lentojen hinnat muuttuvat lentojen täyttöasteen mukaan. Mitä vähemmän istuimia on jäljellä, sen kalliimmalla viimeiset paikat myydään. Varaa siis hyvissä ajoin. Hinnat harvemmin laskevat. 
 
2) Kaikista halvimmat matkapaketit varaat yli 6kk ennen matkan alkua. Alle 2kk ennen matkaa hinnat ja hotellien saatavuus (erityisesti suosituille loma-ajoille) alkaa jo olemaan rajallinen ja lentojen hinnat korkeat.
 
3) Jos mahdollista, vältä suosituimpia suomalaisten loma-aikoja, ja keskiruooppalaisten kesälomaviikkoja. Silloin hinnat ovat yleensä kaikista kalliimmat. Jos et pysty matkustamaan muuna ajankohtana, varaa kuitenkin hyvissä ajoin (>6kk ennen matkaa), sillä silloin saatat saada hiihtoloma- pääsisäis, tai kesälomamatkan vielä hyvään hintaan. 
 
4) Valitse lähtöpäiväksi arkipäivä. Usein viikonloppulähdöt ovat kalliimpia sillä kaikki haluavat ajoittaa lomansa lauantaista lauantaihin, tai sunnuntaista sunnuntaihin, tai perjantaista maanantaihin. Erityisesti koulujen lomaviikoilla viikonloppulähdöt ovat suhteessa paljon kalliimpia kuin lähdöt keskellä viikkoa. 
 
Äkkilähtö- ja lomavalikoimastamme löydät muun muassa halvat äkkilähdöt seuraaviin kohteisiin:
 
Äkkilähdöt – Gran Canaria
Äkkilähdöt – Teneriffa
Äkkilähdöt – Fuengirola
Äkkilähdöt – Bulgaria
Äkkilähdöt – Costa Brava
Äkkilähdöt – Kreikka
Äkkilähdöt – Espanja
 
Seuraavilta kotimaan lentokentiltä:
 
Äkkilähdöt Helsingistä
Äkkilähdöt Tampereelta
Äkkilähdöt Oulusta
Äkkilähdöt Lappeenrannasta
Äkkilähdöt Turusta
Äkkilähdöt Rovaniemeltä
 
.. ja paljon muita.