BeachBox-Kivenlahti - Top 10 Matkatarjoukset

Ilmainen SUP Lautavuokra (1h) / Beach Box Kivenlahti - SUP Lautavuokraamo

Ymmärrämme että nyt ei tee mieli matkustaa vesileikkeihin etelään, joten tuomme vesileikit pohjoiseen - ja vielä ilmaiseksi.

KESÄN HUIPPUETU KAIKILLE MATKADIILIN, PELKÄN HOTELLIN, LENNON TAI LENTO+HOTELLIPAKETIN VARAAJALLE (jokaiselle matkustajalle)
* Etu annetaan kaikille 30.6.2020 jälkeen Top10matkatarjoukset.com sivun kautta matkan varanneelle matkustajalle

ILMAINEN 1h SUP-LAUTAVUOKRA BEACHBOX KIVENLAHTI (ESPOO) KIVENLAHDESSA (Arvo 20€ / henkilö). Etu on kertaluonteinen (1 käyttökerta per varaus), ja koskee kaikkia varauksessa olevia matkustajia. Esim. jos varauksessa on 2 matkustajaa, jokainen matkustaja saa yhden ilmaisen vuokratunnin. Varausvahvistus on näytettävä noutotilanteessa. Etukäteisvarauksella (suoraan palveluntarjoajalta Whatsapp +358504702449 tai FB sivun inbox) varmistat SUP laudan saatavuuden.

Linkki palveluntarjoajan sivuille: https://www.facebook.com/beachboxespoo/

* Etu on lunastettavissa Beach Box Kivenlahden aukioloaikoina, kaudella 2020 (noin syyskuun loppuun). Tarkista tarkat aukioloajat suoraan palveluntarjoajalta ja tee etukäteisvaraus varmistaaksesi laudan saatavuus haluamallesi ajalle. Edun saa automaattisesti (siitä tulee merkintä varausvahvistukseen) varattaessa minkä tahansa pelkän hotellin, lennon, lento+hotellipaketin tai matkadiilin Top 10 Matkatarjoukset sivustolta. Edun saa myös auto- ja risteilyvarauksista, mutta risteily ja autovuokrauksissa etuseteli on tilattava erikseen emailitse varauksen jälkeen. 
** Tämän hetkisten tietojen mukaan Beach Box Kivenlahti vuokraamon kausi jatkuu syyskuun 2020 loppuun, säävarauksella. Top 10 Matkatarjoukset ei hyvitä käyttämättömän edun arvoa mikäli etua ei ole mahdollista käyttää ajoissa. Tämän takia on hyvä tarkistaa vuokraamon aukioloajat etukäteen.