Top 10 Matkatarjoukset - Top 10 Matkatarjoukset

O NAS

Top 10 Potovanja je slovenska turistična agencija, specializirana za turistične ponudbe.Smo prav spletna agencija, ki ponuja vse na enem mestu in kjer lahko najdete najboljše destinacije in pakete  iz celotnega sveta po najboljših cenah. Storitev je bila ustanovljena leta 2018 in zdaj dosega več kot 50.000 slovenskih in mednarodnih potnikov, ki so naročeni na naše e-novičke in spremljajo naše objave na socialnih omrežjih. Vsak dan vam ponujamo nove in dnevno osvežene ponudbe. Pri nas najdete tudi last minute počitnice, več sto tisoč hotelov,rezervacije leta+namestitve, pa tudi pakete za športne dogodke vse to po najnižjih cenah na trgu..

 

Top10matkatarjoukset.com in Top 10 Potovanja pripada Travel Sales Consultancy S.L., španska potovalna agencija s sedežem v Calle Londres 4-4, 29639 Benalmadena (Malaga) s poslovno registrsko številko B-93395275 in številko potovalne agencije C.I.AN-296565-2.

 

Smo registrirana potovalna agencija s poslovno registrsko številko C.I.AN, ki je enakovredna licenci GZS za opravljanje dejavnosti organizacije potovanj v Sloveniji, ABTA v Združenem kraljestvu, nizozemski ANVR, DRV v Nemčiji, Rejsegarantifonden na Danskem ali francoski SNAV, z zavarovanjem odgovornosti v višini 1.800.000 EUR.