Suosittu Torrevieja - huoneistohotelli Fresno - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step28705
Instr0
Options28705-69527
Step28705
Instr1
Options28705-69527
Step28705
Instr1
Options28705-69527
Step28705
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Suosittu Torrevieja - huoneistohotelli Fresno

Torrevieja, Espanja

Alk.   € 339 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 14h 33min ostoaikaa jäljellä

" Suuntaa Torreviejaan talvea pakoon! Sis. lennot Alicanteen, majoitus Fresno huoneistohotellissa rannan läheisyydessä, käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus. Erityisen halvat 4 ja 8 viikon paketit saatavilla ajalla 1.11.2021-31.3.2022! "

Katso tästä lisää tarjouksia kategorioissa # Costa Blanca # Long stay (2 vko - 4kk matkat)
Tarjouksen huoneistohotelli Fresno sijaitsee mainiolla paikalla keskustassa ja rannan läheisyydessä. Huoneistot soveltuvat hyvin pidempäänkin asumiseen. 

Aparthotel Fresno sijaitsee vain 50 metrin päässä Playa del Cura -rannalta, joka on yksi kaupungin keskustan rannoista. Läheltä löytyvät palvelut sekä turistinähtävyydet. 

Kaikissa Fresnon huoneistoissa on yksinkertainen sisustus. Erillisessä keittiössä on uuni, keraaminen liesi, jääkaappi ja pesukone. Näissä huoneistoissa on ilmainen internetyhteys, taulu-tv ja oma parveke. Ilmastointi on saatavilla pyynnöstä ja lisämaksua vastaan maalis-, huhti-, touko-, syys- ja lokakuussa.

Vain minuutin kävelymatkan päässä on erilaisia ravintoloita ja baareja sekä rantakatu. Hyvin lähellä on myös supermarket.

Torreviejan Las Salinas -suolavesijärvet ja Aquopolis-vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä .

Asiakkaat ovat kiitelleet eroítyisesti huoneistohotellin sijaintia korttelin päässä rantabulevardista. Keittiövarustus on ollut myös hyvä ja kaikki halutut ateriat on voitu valmistaa omassa keittiössä. 

Tarjous sisältää: 

Lennot (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta).   
Käsimatkatavara *   
Majoitus **
Ilmainen Wi-Fi
Sähkö (max kulutus 250KW / 4 viikkoa)
Vesi
Alku-ja loppusiivous

Huom. ilmastointi on saatavilla lisämaksusta maalis-, huhti-, touko-, syys- ja lokakuussa. 
* Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista 2. vaiheessa)
** Lisämaksusta yksityinen lentokenttäkuljetus yhteensä 120€/meno-paluu (1-4 hlö/auto)
Huom: Voit myös hyödyntää julkista liikennettä ja matkata lentokentältä Torrevejaan paikallisbussilla hintaan n. 6,80 € / suunta / hlö. Katso tästä aikataulut
** Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta

Huonetyypit:
2 bedroom apartment -  kahden makuuhuoneen huoneisto, majoittuu max 4 henkilöä
3 bedroom apartment -  kolmen makuuhuoneen huoneisto, majoittuu max 6 henkilöä 

Etäisyyksiä hotellilta:
Torreviejan venesatama - 1,4 km
Aquopolis Torrevieja vesipuisto - 2 km
Habaneras Torrevieja ostoskeskus - 2,2 km
Las Colinas -golfkenttä - 10,7 km
Real Club de Golf Campoamor - 11,2 km
La Pedrera Lake - 18,3 km 

Torrevieja:

Torrevieja sijaitsee meren ja kahden suuren luonnonvaraisen suolajärven Laguna de la Mata ja Laguna de la Torrevieja välissä. Torreviejan suolajärvet ovat Euroopan suurimmat ja toiseksi suurimmat koko maailmassa.

Alueella on myös kansallispuisto, joka on patikoijalle tai pyörällä liikkuvalla mainio tutustumiskohde. Alueella voi bongata myös flamingoja.

Meri ja suolajärvet muovaavat Torreviejasta terveellisen pienilmaston alueen. Sanotaan myös että mahdollisuus kylpeä suola-laguuneissa lievittää muun muassa astman, ihotulehduksen, reumatismin ja niveltulehduksen oireita. Ympäristö houkuttaa myös liikkumaan ja esimerkiksi golffarille Torreviejan alue tarjoaa lukuisia kenttävaihtoehtoja.

Torreviejassa viihtyy vaikka koko talven! Suosittu rantakaupunki Costa Blancalla on myös suomalaisten suosiossa ja alueelle onkin keskittynyt laaja valikoima suomalaisia palveluja ja aktiviteetteja.

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
 • Ilmainen Wi-Fi
 • Sähkö (max kulutus 250KW / 4 viikkoa)
 • Vesi
 • Alku-ja loppusiivous

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Alicanteen

Lentojen erityisehdot:

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.Majotus Fresno huoneistohotelli

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 16:00, Check-out: 10:00

Max henkilöä per huone: 2-6 hlö huoneiston koosta riippuen. Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista. Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". 


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle) * muut yhtiöt, tarkista lentoyhtiön sivuilta
Ilmainen Wi-Fi
Sähkö (max kulutus 250KW / 4 viikkoa)
Vesi
Alku-ja loppusiivous

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara.
Ruumaan kirjattava matkatavara max 20kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 55
Yksityinen lentokenttäkuljetus (1-4 hlö/auto)
Yksityinen lentokenttäkuljetus yhteensä 120€/meno-paluu (1-4 hlö/auto) Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Hinnat alk€ 120
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulle.
Hinnat alk€ 22
Varaa nyt
Lennot Alicanteen

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majotus Fresno huoneistohotelli

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

7 Vrk
Fresno, Torrevieja
2*

Aparthotel Fresno sijaitsee Torreviejassa vain 50 metrin päässä Playa del Cura -rannalta. Näissä huoneistoissa on ilmainen internetyhteys, taulu-tv ja oma parveke. Kaikissa Fresnon huoneistoissa on yksinkertainen sisustus...

14 Vrk
Fresno, Torrevieja
2*

Aparthotel Fresno sijaitsee Torreviejassa vain 50 metrin päässä Playa del Cura -rannalta. Näissä huoneistoissa on ilmainen internetyhteys, taulu-tv ja oma parveke. Kaikissa Fresnon huoneistoissa on yksinkertainen sisustus...

28 Vrk
Fresno, Torrevieja
2*

Aparthotel Fresno sijaitsee Torreviejassa vain 50 metrin päässä Playa del Cura -rannalta. Näissä huoneistoissa on ilmainen internetyhteys, taulu-tv ja oma parveke. Kaikissa Fresnon huoneistoissa on yksinkertainen sisustus...

56 Vrk
Fresno, Torrevieja
2*

Aparthotel Fresno sijaitsee Torreviejassa vain 50 metrin päässä Playa del Cura -rannalta. Näissä huoneistoissa on ilmainen internetyhteys, taulu-tv ja oma parveke. Kaikissa Fresnon huoneistoissa on yksinkertainen sisustus...

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Suosittu Torrevieja - huoneistohotelli Fresno

Torrevieja, Espanja

Alk.   € 339
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 14h 33min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Löydä yhteys luontoon - Arctic Guesthouse & Igloos

Ranua, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 34 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

4* Ruissalo Spa Hotel

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 61 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

14h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

2pv 14h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Lapin lumoa sis. Aurora Hut majoitus ja sauna

Ranua, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

14h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 165 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk