Vauhtiloma Latviassa sis. Bobsleigh kelkkarata ja Aerodrome + kabiinihissi elämys sekä majoitus keskustahotellissa (lennot Helsingistä) - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step34076
Instr0
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Tämä tuote ei ole enää myynnissä - Jos tarjous kiinnostaa, ota ystävällisesti yhteyttä

Vauhtiloma Latviassa sis. Bobsleigh kelkkarata ja Aerodrome + kabiinihissi elämys sekä majoitus keskustahotellissa (lennot Helsingistä)

Riika, Latvia

Alk.   € 0 / per henkilö tuotteesta 2 vrk

" Vietä elämysloma Riiassa - koe Bobsleigh -kelkkarata ja Aerodrome tuulitunnelielämys ja ihastele Gauja laakson maisemia kabiinihissistä käsin! Sis. suorat lennot, käsimatkatavara, majoitus keskustahotellissa, aamiainen, Bobsleigh -kelkkarata, Aerodrome ja kabiinihissielämys sekä kuljetukset hotellilta. Tuulitunneli on laskuvarjohypyn vapaapudotusta simuloiva kokemus, jossa päästään kokeneiden ohjaajien avustamana kellumaan satojen kilometrien tuntinopeudessa. "

Katso tästä lisää tarjouksia kategoriassa # Riika
Katso tästä sama vauhtilomapaketti laivamatkoilla (Helsinki-Tallinna-Helsinki) henkilöautopaikalla
Jos vauhtiloma ei ole sinun juttusi, niin katso tästä toinen pakettimatka, jossa retkeillään Siguldan upeissa maisemissa.

Riika tarjoaa upean kaupunkiloman historiallisessa kaupungissa, mutta myös elämysmatkan vauhdin ystävälle. Tällä tarjouksella pääset kokemaan aidon Bobsleigh -kelkkarataelämyksen ja suuntaat yli kilometrin mittaiselle kabiinihissi ajelulle ja näet kauniin Gauja laakson Latvian Siguldassa.

Pakettiin kuuluu majoitus keskustahotellissa (katso alta vaihtoehdot) aamiaisella sekä kuljetukset hotellilta Siguldaan, jossa kelkkarata ja kabiinihissi sijaitsevat.

Bobsleigh-kelkkarata on vauhtia rakastavien loman huippukohta. Siguldan mestaruuskisojen kelkkarata saa adrenaliinin virtaamaan, sillä 1200 metriä pitkällä radalla on 16 kurvia ja jäisellä radalla voivat kilpailunopeudet nousta miesten kisoissa jopa 120 km tuntinopeuksiin. 

Vierailijoiden suosiman talvikelkkailun aika on maaliskuun loppuun asti. Jääradalla lasketaan topatussa Soft bob -kelkassa, jonka vauhti nousee 70-80 km /h. Lasku kestää 60-70 sekuntia. Kelkkaan mahtuu 5 henkilöä

Kesärata lasketaan touko-syyskuussa Summer bob -kelkalla jossa on renkaat alla ja reilun minuutin mittaisen laskun aikana vauhti nousee jopa 85 kilometrin tuntinopeuteen. Kelkkaan mahtuu 2-3 henkilöä. 

Siguldan köysirata vie matkaajan 1,1 km mittaiselle reitille Guaja laaksen poikki. Köysiratamatka tehdään kabiinihissillä josta avautuvat upeat maisemat. Noin 42-45 metrin korkeudessa kulkevalta köysiradalta näkee kauniin luonnon, Siuldan ja Turaidan linnat, Krimuldan rakennuksen sekä Bobslegh-kelkkaradan ilmasta käsin.

Matkan aikana pääset myös leijumaan tuulitunneliin (Aerodrome). Tuulitunneli on laskuvarjohypyn vapaapudotusta simuloiva kokemus, jossa päästään kokeneiden ohjaajien avustamana kellumaan satojen kilometrien tuntinopeudessa. 

Tarjous sisältää:

Lennot (tarkista tarkka lentoaika varausprosessin 2. vaiheesta)
Majoitus valitussa hotellissa ***
Aamiainen 
Käsimatkatavara 
Bobsleigh -kelkkarataelämys ja Sigulda hissimatka **
Aerodrome elämys (2min lento)
Meno-paluukuljetus hotellilta kelkkaradalle / kabiinihissille 
Meno-paluu lentokenttäkuljetukset englanninkielisen oppaan kanssa

* Lisämaksusta yksityinen lentokenttäkuljetus 55€, meno-paluu (1-4 hengelle) - yhteiskuljetus sis. hintaan!
* Ruumaan kirjattava matkalaukku lisämaksusta 70€ (lisätään varaukseen varausprosessin 2. vaiheessa kohdasta "lisäpalvelut")
** Talvella maaliskuun loppuun (talvikelkka Soft bob) Kesäkaudella: toukokuusta syyskuun loppuun (kesäkelkka Summer bob). 

Kelkkarata ja Aerodrome on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 - 17.
Kelkkalaskuun voivat osallistua myös lapset (yli 6v) aikuisen kanssa samassa kelkassa.

***Hotellivaihtoehdot:

Rixwell Terrace Design Hotel sijaitsee Riian jugendtyylisellä suurlähetystöalueella, joka tunnetaan myös kaupungin "hiljaisena keskustana". Vanhakaupunki ja Arēna Rīga -areena ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä. Huoneissa ja yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi. Art deco -tyyliset huoneet on sisustettu yksilöllisesti, ja niissä on ilmastointi, kaapeli-tv, minibaari ja moderni kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku, ilmaisia kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Parkki 10€/pv

Hestia Hotel Jugend (ent. PK Riga Hotel)  sijaitsee Riian jugendalueella, 10 minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista. Tyylikäs hotelli sijaitsee kaupungin suurlähetystöalueella 1,8 kilometrin päässä päärautatieasemalta. Vapauden muistomerkki on 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Ilmastoidut huoneet ovat valoisia, ja niissä on lämminsävyinen sisustus. Huoneissa on myös minibaari, tallelokero ja moderni kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja. Business tason huoneissa on myös oleskelualue. Hotellissa on myös kylpylä Mirabella SPA, joka on avoinna tiistaista sunnuntaihin (klo 10-19). Parkki 12€/pv

4* AC Hotel by Marriott Riga (ilmainen parkki saatavuuden mukaan). Tämä Neljän tähden hotelli sijaitsee kätevällä paikalla Riian keskustan viehättävällä jugendalueella. Hotelli sijaitsee poissa keskustan hälinästä, mutta vanhaankaupunkiin ja tärkeimpiin nähtävyyksiin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Huoneissa on kahvi- ja teekeitin.
* Erikoisetu Marriotissa: Kuohuvaa ja kakkupala saapumispäivänä (jokaiselle matkustajalle) ja ilmainen parkki (saatavuuden mukaan), nopea wi-fi.
** Marriotissa saatavana myös huone rajattomilla "limitless drinks" juomilla (Talon puna- ja valkoviini, tummaa ja vaaleaa olutta, talon gini, whiskey, rommi, virvoitusjuomia ja ilmainen parkki (saatavuuden mukaan), nopea wi-fi.

Riika matkakohteena: Riialla on monta lempinimeä: pohjoisen Pariisi tai pikku-Pariisi, ja Baltian Praha. Riiassa sekoittuvat niin latvialaiset, saksalaiset kuin venäläisetkin vaikutteet. Monipuolinen kaupunki tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaiselle.Kun haluat nähdä tärkeimmät nähtävyydet vaivattomasti, kannattaa osallistua Riian kaupunkikierrokselle. Sen aikana näet nähtävyydet sekä kuulet niistä lisää suomen kielellä!Nähtävyyskierroksen jälkeen on helppo tutustua kaupungin keskustaan kävellen, joka on pieni ja täynnä kapeita kujia. Vanhakaupunki on Unescon maailmanperintölistalla. Raitiovaunulla pääsee kätevästi nähtävyyksiin keskustan ulkopuolelle. Riian kaupungissa on paljon korkealuokkaisia museoita kuten Latvian kansallinen taidemuseo ja valokuvamuseo, arkkitehtuurimuseo ja yliopiston kasvitieteellinen museo.

Riika on kulttuuurikaupunki, joka tarjoaa aktiviteettejä joka viikolle. Katso tästä vinkkejä lomallesi.

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Aamiainen
 • Bobsleign- kelkkaelämys
 • Sigulda hissimatka
 • Käsimatkatavara
 • Meno-paluukuljetus hotellilta kelkkaradalle / kabiinihissille
 • Meno-paluu lentokenttäkuljetukset englanninkielisen oppaan kanssa
 • Pidätämme oikeuden hyvittää kelkkaelämyksen/aerodrome hinta mikäli kelkkarata päättäisi ennalta ilmoittamatta olevan syyn takia pitää radan suljettuna asiakkaan matkustuspäivänä (esim. ennalta ilmoittamaton kisaviikonloppu tai sääolosuhteet)
 • Aerodium elämys (2min) Sigulda Bobsleig retkipäivän aikana

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Riiaan

Lentojen erityisehdot:

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.


Majoitus valitussa hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot:

Hinta: Per henkilö

Check-in: 14:00, Check-out: 12:00 

Max henkilöä per huone: 2 aikuista tai 2 aikuista ja 1 alle 12v lapsi 

Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.

Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

** Pidätämme oikeuden hyvittää kelkkaelämyksen hinta mikäli kelkkarata päättäisi ennalta ilmoittamatta olevan syyn takia pitää radan suljettuna asiakkaan matkustuspäivänä (esim. ennalta ilmoittamaton kisaviikonloppu tai sääolosuhteet)


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Aamiainen
Bobsleign- kelkkaelämys
Sigulda hissimatka
Käsimatkatavara
Meno-paluukuljetus hotellilta kelkkaradalle / kabiinihissille
Meno-paluu lentokenttäkuljetukset englanninkielisen oppaan kanssa
Pidätämme oikeuden hyvittää kelkkaelämyksen/aerodrome hinta mikäli kelkkarata päättäisi ennalta ilmoittamatta olevan syyn takia pitää radan suljettuna asiakkaan matkustuspäivänä (esim. ennalta ilmoittamaton kisaviikonloppu tai sääolosuhteet)
Aerodium elämys (2min) Sigulda Bobsleig retkipäivän aikana
Bobsleigh retkipäivän aikana pääset myös osallistumaan Aerodium elämykseen.

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Matkalaukku ruumaan
Matkalaukku ruumaan max 20 kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 70
Yksityinen lentokenttäkuljetus 55€, meno-paluu (1-4 hengelle)
Yksityinen lentokenttäkuljetus 55 € / auto (1-4 hlö), meno-paluu. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Hinnat alk€ 55
Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Vauhtiloma Latviassa sis. Bobsleigh kelkkarata ja Aerodrome + kabiinihissi elämys sekä majoitus keskustahotellissa (lennot Helsingistä)

Riika, Latvia

Alk.   € 0
/ per henkilö tuotteesta 2 vrk

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Löydä yhteys luontoon - Arctic Guesthouse & Igloos

Ranua, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 34 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 36min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

4* Ruissalo Spa Hotel

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 36min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 61 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

14h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

2pv 14h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 36min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Lapin lumoa sis. Aurora Hut majoitus ja sauna

Ranua, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

14h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 165 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 36min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk