Monipuolinen All-Inclusive loma Costa Bravalla - H·TOP Olympic - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step39205
Instr0
Options39205-82985
Step39205
Instr1
Options39205-82985
Step39205
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Monipuolinen All-Inclusive loma Costa Bravalla - H·TOP Olympic

Calella, Espanja

Alk.   € 345 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

" Lähde monipuoliselle all-inclusive lomalle Costa Bravalle! Sis. lennot, majoitus 3* H·TOP Olympic hotellissa päivittäisellä all-inclusive tarjoilulla. HTOP passilla voit halutessasi kerran lomasi aikana nauttia all-inclusiven antimista myös lähialueen muissa 3* H·TOP-hotelleissa*, ja hotelliketjun omalla bussilla sukkuloit ilmaiseksi Calellan ja Lloret de Marin välillä. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus. Kesämatkoja 30.3.2019 alkaen! "

Katso tästä lisää tarjouksia kategoriassa  # Costa Brava # All Inclusive

Costa Bravassa riittää nähtävää ja koettavaa lomakohteesta toiseen Barcelonan suurkaupunkia unohtamatta. Tämä tarjouspaketti vie edulliselle all-inclusive lomalle Calellan kylään H·TOP Olympic hotelliin. H·TOP Olympic antaa mainiot puitteet tutustua myös Costa Bravan ja Costa Dauradan muihin alueisiin rauhassa ruoka- ja juomakuluja miettimättä, sillä tämä paketti sisältää yhden ilmaisen pääsyn myös yhteen alueen muiden HTOP ketjun 3* hotelleiden ruoka- ja juomapöytien äärelle!

HTOP-ketjulla löytyy 3* majapaikkoja mm. Lloret de Marista, Santa Susannasta, Malgrat de Marista ja Salousta. Tämän lisäksi HTOP ketjujen välillä Calellasta Lloret de Mariin kulkee sesongin aikana asiakkaille ilmainen bussi. HTOP passilla tarjoilu muissa hotelleissa on voimassa päivittäin klo 19 saakka, ja valitsemassasi toisessa 3* HTOP hotellissa saa nauttia ruoka- ja juomatarjoilusta kerran loman aikana. 

Erinomaisen all-inclusive palvelun lisäksi H·TOP Olympic tarjoaa erinomaisen sijainnin Calellassa vain 350 metrin päässä rannalta. H·TOP Olympicin ulkoalueilla on 3 uima-allasta ja hotelli järjestää viihdeohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille. Lapsille on myös tarjolla oma pieni leikkipaikka. All-inclusiveen kuuluvat herkut nautitaan buffet-ravintolassa, joka koostuu espanjalaisista ja kansainvälisistä antimista. Iltoja voi viettää esimerkiksi hotellin baarissa kylmien juomien äärellä.

Valoisat hotellihuoneet on sisustettu perinteiseen pelkistettyyn tyyliin ja ne on varusteltu omalla kylpyhuoneella, sekä parvekkeella. Huoneiden muihin mukavuuksiin kuuluu ilmastointi, lämmitys ja satelliitti-tv. Tallelokero ja WiFi-yhteys on saatavilla lisämaksua vastaan.

H·TOP Olympic hotelli on omiaan monipuoliselle ja edulliselle all-inclusive lomalle. Keskeinen sijainti Calellassa lähellä rantaa, nuorekas ja ystävällinen ilmapiiri, sekä sesongin aikainen ilmainen kuljetuspalvelu läheisten H·TOP hotellien välillä tarjoaa mahdollisuuden suunnitella yksilöllinen ja kaikkia miellyttävä loma.

Tarjous sisältää:

Lennot (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta).
Käsimatkatavara lennolla * 
Majoitus 3* H·TOP Olympic hotellissa **
All inclusive (sis. ruoat ja juomat sekä välipalat hotellilla)
HTOP passilla voit vierailla kerran myös toisessa 3* HTOP hotellissa Costa Bravan ja Saloun alueella, ja nauttia valitsemastasi toisen hotellin ruoka- ja juomatarjoilusta kello 19 asti.
Ilmainen kuljetus Calellasta Lloret de Mariin H·TOP-ketjun hotellien välillä sesongin aikana (2.6.-11.9.)

VINKKI: Calellan voi saavuttaa Barcelonasta lähijunien avulla yhdellä vaihdolla. Lähijuna R1, pysähtyy Calellan asemalla, josta on matkaa hotellille noin 1,5 km. Matkan kesto Barcelonan keskustasta reilu tunti.

* Lisämaksusta matkalaukku ruumaan (lisätään lisäpalveluista 2. vaiheessa)
** Lisämaksusta lentokenttäkuljetus - yhteiskuljetus 30€/hlö (meno-paluu) tai yksityinen kuljetus 290€/auto (1-3hlö)(lisätään varauksen 2. vaiheessa kts. ehdot ja lisätiedot välilehdeltä 'Lisäpalvelut')
*** All-Inclusive sisältää pääsyn myös Costa Bravan ja Costa Dauradan alueiden muiden HTOP ketjun 3* hotelleiden ruoka- ja juomapöytien äärelle. Palvelu muissa hotelleissa on käytettävissä ilta 19 saakka.  

Etäisyyksiä hotellilta:

Calellan ranta 0,4 km
Calellan juna-asema 1,5 km
Santa Susanna 6,3 km
Malgrat de Mar 9,1 km
Lloret del Mar 19,5 km
Barcelona 50 km 

Calellan aurinkoinen lomakylä sijaitsee kauniilla Costa Bravan rannikolla noin 50 km Barcelonasta pohjoiseen. Calellan rannat ovat hyvin hoidettuja ja tarjoavat kaikki vaadittavat palvelut aurinkotuolien vuokrausmahdollisuudesta vesiaktiviteettimahdollisuuksiin, sekä ravintoloista wc-tiloihin. Ostoksia tehdään Carrer de l'Esglesian varrella. Suosittuja tuliaisia ovat perinteisten matkamuistojen lisäksi paikalliset elintarvikkeet, korut, sekä nahkatavarat. Calellan yöelämä on keskittynyt rannan äärelle, josta löytyy ravintoloita ja baareja. Kulkuyhteydet rannikon muiden lomakeskusten, sekä suurten keskusten kuten Barcelonan ja Gironan välillä on toimivaa. Muut alueet ovat saavutettavissa näppärästi paikallisbussien ja – junien avulla.


Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • All inclusive
 • Käsimatkatavara
 • Ilmainen kuljetus läheisten HTOP-ketjun hotellien välillä 2.6.-11.9.
 • HTOP passilla voit vierailla kerran myös toisessa 3* HTOP hotellissa Costa Bravan ja Saloun alueella, ja nauttia ilmaiseksi toisen hotellin ruoka- ja juomatarjoilusta kello 19 asti.

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Barcelonaan

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.
Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.


Majoitus H·TOP Olympic hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö
Check-in: 14:00, Check-out: 10:00
Max henkilöä per huone: 3 tai 4 henkilöä.
Vauvasänky lisämaksusta, maksu suoraan hotellille.
Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.
Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:
Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
henkilömääräksi 1
3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
aikuisten määräksi 3
Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.
Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa
aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen
seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät
ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

Mahdollinen turistivero maksetaan ei kuulu hintaan vaan maksetaan paikan päällä suoraan hotellille.


Sisältää lisäpalvelut

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

All inclusive
Aamiainen, lounas ja illallinen buffetista. Rajoittamattomat paikalliset alkoholi- ja virvoitusjuomat.
Käsimatkatavara
Käsimatkatavara lennolla max 10kg.
Ilmainen kuljetus läheisten HTOP-ketjun hotellien välillä 2.6.-11.9.
Ilmaisbussit kulkevat sesongin aikaan Calellan ja Lloret de Marin HTOP hotellien välillä.
HTOP passilla voit vierailla kerran myös toisessa 3* HTOP hotellissa Costa Bravan ja Saloun alueella, ja nauttia ilmaiseksi toisen hotellin ruoka- ja juomatarjoilusta kello 19 asti.
HTOP passilla voit vierailla kerran myös toisessa 3* HTOP hotellissa Costa Bravan ja Saloun alueella, ja nauttia ilmaiseksi valitsemastasi hotellin ruoka- ja juomatarjoilusta kello 19 asti. Huom: Omassa hotellissa all-inc tarjoilu koko päivän (tarkat ajat saa hotellilta)

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Matkalaukku ruumaan
Matkalaukku ruumaan max 20kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 45
Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Lisämaksusta lentokenttäkuljetus 30€/hlö, meno-paluu. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Hinnat alk€ 30per henk
Yksityinen lentokenttäkuljetus (1-3 henkilöä/auto)
Yksityinen lentokenttäkuljetus: 246 € / 1-3 henkilöä/auto, meno-paluu. Yksityinen kuljetus ovelta-ovelle ilmastoidussa autossa. Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, varmista saatavuus.
Hinnat alk€ 290
Varaa nyt
Lennot Barcelonaan

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus H·TOP Olympic hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi.

7 Vrk
Olympic, Calella
3*

H·TOP Olympic tarjoaa erinomaisen sijainnin Calellassa vain 350 metrin päässä rannalta. H·TOP Olympicin ulkoalueilla on 3 uima-allasta ja hotelli järjestää viihdeohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille. Lapsille..

14 Vrk
Olympic, Calella
3*

H·TOP Olympic tarjoaa erinomaisen sijainnin Calellassa vain 350 metrin päässä rannalta. H·TOP Olympicin ulkoalueilla on 3 uima-allasta ja hotelli järjestää viihdeohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille. Lapsille..

10 Vrk
Olympic, Calella
3*

H·TOP Olympic tarjoaa erinomaisen sijainnin Calellassa vain 350 metrin päässä rannalta. H·TOP Olympicin ulkoalueilla on 3 uima-allasta ja hotelli järjestää viihdeohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille. Lapsille..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Monipuolinen All-Inclusive loma Costa Bravalla - H·TOP Olympic

Calella, Espanja

Alk.   € 345
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

3pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 75 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

5pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 92 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

5pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 139 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

4pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 163 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

5pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 184 / per henk

Historiallinen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

6pv 7h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 186 / per henk

FC Barcelona jalkapallopaketti + illallinen Hard Rock Cafessa

Barcelona, Espanja

Accommodation / HotelEntry tickets

4pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 191 / per henk

Real Madrid jalkapallopaketti + illallinen Hard Rock Cafessa

Madrid, Espanja

Accommodation / HotelEntry tickets

4pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 216 / per henk

Keskustahotelli Nizzassa sis. lennot

Nizza, Ranska

Accommodation / HotelFlights included

6pv 7h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 242 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 7h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 246 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

7h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

Costa Dorada 3* Eurosalou & Spa

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 7h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 257 / per henk

Suosittu huoneistohotelli 3* Nuriasol sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 259 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

6pv 7h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 287 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 311 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 346 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

7h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 364 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

7h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 435 / per henk

All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 530 / per henk

Suoraan Oulusta: All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

4pv 7h 23min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 585 / per henk