Lapin lumoa sis. lennot, Aurora Hut majoitus ja sauna - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step76418
Instr0
Options76418-140912
Step76418
Instr1
Options76418-140912
Step76418
Instr1
Options76418-140912
Step76418
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Lapin lumoa sis. lennot, Aurora Hut majoitus ja sauna

Ranua, Suomi

Alk.   € 341 / per henkilö tuotteesta 3 vrk
4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

" Lumoudu Lapin luonnosta ja majoitu AuroraHut Lasi-Iglussa keskellä luontoa. Sis. lennot, 1 yön majoitus AuroraHutLasi-Iglussa + muut yöt perinteikkäässä Gasthaus Ranua majatalossa aamiaisella ja sauna. "

Huom: Tämä paketti sisältää lennot. Jos olet kiinnostunut samasta paketista ilman lentoja, klikkaa tästä
Katso tästä sama tarjous, jossa voit valita majoituksen joko  Aurora Hut Igloo tai Guesthouse-huonemajoituksessa
Katso lisää matkatarjouksia kategoriassa # Suomi # Lappi
>> Katso myös muita ainutlaatuisia elämyksiä Lapissa

Tällä paketilla pääset kokemaan arktisen Lapin luonnon ja viihdyt perinteisen majatalon tunnelmassa. Pakettiin kuuluu yhden yön majoitus ainutlaatuisessa Aurora Hut lasi-igloossa ja muut yöt Arctic Guesthouse majatalossa jonka maalaismainen pihapiiri koostuu lukuisista perinteikkäistä yksityiskohdista. Jo 1940-luvulla rakennettujen päärakennusten lisäksi pihapiiristä löytyy tunnelmallinen rantasauna, sekä kota tulisijoineen.

Aurora Hut Igloo -majoituksessa yhdistyy ekologisuus ja luksus. Normaalit lasi-iglut mielletään usein pääasiallisesti talviajan majoitusvaihtoehdoiksi, mutta  vapaasti liikuteltavat AuroraHut majoitukset  tarjoavat elämyksellisen majoituskokemuksen ympärivuotisesti. Kesällä niillä voi itse ajaa järvellä ja talvella ne voi hinata vaikka keskelle järven jäätä ja testata talvikalastusta, pilkkimistä, suoraan sängystä! Iglun lattiassa on tätä varten kansi, jonka voi avata ja pilkkiä leppoisasti lämpimästä iglusta käsin. 

Aurora Hut lasi-iglujen varustukseen kuuluu mm. wifi yhteys, pilkkireikä lattiassa, kahvin- ja teenkeitin, bluetooth paneli omia smart device laitteita varten ja myös työpöytä, ekologinen WC (peseytymistilat ja sauna majatalon päärakennuksessa), erillinen tila matkalaukuille patjan alla, ruokakellari iglun lattian alla sekä suuret näköalaikkunat maisemien ihailuun. 

AuroraHut on vihreä majoitusvaihtoehto, joka jättää ympäröivän luonnon koskemattomaksi sekä majoituksen aikana että sen jälkeen. Iglun käyttösähkö saadaan aurinko- ja biopolttokennoista ja lämmitys toteutetaan uusiutuvalla biodieselillä.

Viihdyt varmasti vuosikymmenten historian omaavassa idyllisessä Guesthouse-huonemajoituksessa. Majatalon tiloista löydät 17 eri kokoista huonetta joissa tarjolla on vaihtoehtoja 1-5 hengen majoitukselle.

Kaikki huoneet ovat perinteikkäitä ja yksilöllisiä majatalohuoneita joissa jokaisesta löytyy moderneja mukavuuksia, kuten oma TV, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä  vedenkeitin.  Näissä huoneissa voit majoittua myös lemmikin kanssa (lisämaksu 10 € / lemmikki). 

Alueelta löytyy lisäksi caravan- ja parkkialue, majatalon oma yksityinen uimaranta sekä paljon vapaata tilaa ympärivuotisille aktiviteeteille. Kohde sopii ympärivuotiseen matkailuun ja niin yksin, kaksin kuin perheen kanssa majoittuville.

Tarjous sisältää:
Majoitus (1 yö AuroraHut Lasi-Iglussa ja muut yöt  majatalossa)
Aamiainen (lisämaksusta puolihoito)
Wi-fi
Sauna
Käsimatkatavara

* Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkalaukku 45€ ja/tai hiihtovarusteet lennolle 45€ (lisätään varauksen 2. vaiheessa) 

VINKKI: Lentokentältä pääset hotellille seuraavasti:

1) Lentokenttäkuljetus - lisää ostoskoriin varauksen 2. vaiheessa 75 € / hlö / (meno-paluu)
2) Omatoimisesti julkisilla busseilla Rovaniemi-Ranua-Rovaniemi Lisätietoja
3) Vuokraa auto lentokentältä, varaa erikseen esim. tästä

Ranua tunnetaan hillamarkkinoistaan ja Ranua Zoo eläintarhasta jossa voit nähdä Suomen ainoat jääkarhut sekä noin 50 muuta arktista tai pohjoista eläinlajia. Ranuan eläinpuisto toimii myös vahingoittuneiden luonnon eläinten hoitolana, jonne ihmiset voivat toimittaa apua tarvitsevia villieläimiä. Ranua on myös mainio paikka seurata revontulia. Revontulinäytöksen synty on tapahtuma, jota ei voi koskaan tarkasti ennustaa. Voit seurata Auroras Now! palvelusta milloin revontulien mahdollisuus on suurimmillaan ja tutkia lisätietoa koko ilmiöstä.

Raunua on kiireettömyyden paratiisi. Tämä eränkävijöiden keskus on tunnettu jo kivikaudella. Luonnontahtinen elämä on jättänyt jälkensä myös tämän päivän Ranuaan. Täällä kohtaat aidon luonnon ja nautit sen antimista. Kun kaipaat hiljaisuutta ja taukoa kiireeseen suuntaa eteläiseen Lappiin, Ranuanjärven kauniisiin järvi- ja maalaismaisemiin. Lue lisää Ranuan talviaktiviteeteistä tästä

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Aamiainen (lisämaksusta puolihoito)
 • Wi-Fi
 • Saunavierailu
 • Käsimatkatavara

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Rovaniemelle

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.


Majoitus Arctic Guesthouse & Igloos hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot 

Hinta: Per henkilö 
Check-in: 16:00, Check-out: 11:00 

Max henkilöä per huone: Igloo majoitus max 2 hlö, majatalomajoitus huonekoosta riippuen max 1, 2, 3  tai 4  hlö.

Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1 

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3 

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.

Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista). 

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät   ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Aamiainen (lisämaksusta puolihoito)
Wi-Fi
Saunavierailu
Käsimatkatavara
Sisältää käsimatkatavaran. Kukin matkustaja saa ottaa koneeseen 1 kpl käsimatkatavaraa veloituksetta. Enimmäispaino on 10 kg. Enimmäismitat ovat 55 x 40 x 23 cm.

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Matkatavara ruumaan
Ruumaan kirjattava laukku max 20kg meno-paluu (huom. suksia ja lumilautaa ei voi kuljettaa tavallisena ruumaan kirjattavana matkalaukkuna)
Hinnat alk€ 45
Hiihtovarusteet lennolla
Hiihtovarusteet lennolla (sukset tai lumilauta) max. 20 kg. Meno-paluu
Hinnat alk€ 45
Lentokenttäkuljetus 75 € / hlö / meno-paluu
Kuljetus meno-paluu ovelta-ovelle ilmastoidussa autossa. Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, varmista saatavuus.
Hinnat alk€ 75per henk
Varaa nyt
Lennot Rovaniemelle

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Arctic Guesthouse & Igloos hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

3 Vrk
Arctic Guesthouse & Igloos, Ranua
3*

Majoitu perinteikkäässä, jo 1940-luvulta lähtien palvelleessa Gasthaus Ranuassa, sekä kymmenessä liikuteltavassa AuroraHut lasi-igluveneessä. Igluhotelli Lapissa: 10 vapaasti liikuteltavaa ja kelluvaa igluvenettä..

4 Vrk
Arctic Guesthouse & Igloos, Ranua
3*

Majoitu perinteikkäässä, jo 1940-luvulta lähtien palvelleessa Gasthaus Ranuassa, sekä kymmenessä liikuteltavassa AuroraHut lasi-igluveneessä. Igluhotelli Lapissa: 10 vapaasti liikuteltavaa ja kelluvaa igluvenettä..

5 Vrk
Arctic Guesthouse & Igloos, Ranua
3*

Majoitu perinteikkäässä, jo 1940-luvulta lähtien palvelleessa Gasthaus Ranuassa, sekä kymmenessä liikuteltavassa AuroraHut lasi-igluveneessä. Igluhotelli Lapissa: 10 vapaasti liikuteltavaa ja kelluvaa igluvenettä..

7 Vrk
Arctic Guesthouse & Igloos, Ranua
3*

Majoitu perinteikkäässä, jo 1940-luvulta lähtien palvelleessa Gasthaus Ranuassa, sekä kymmenessä liikuteltavassa AuroraHut lasi-igluveneessä. Igluhotelli Lapissa: 10 vapaasti liikuteltavaa ja kelluvaa igluvenettä..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Lapin lumoa sis. lennot, Aurora Hut majoitus ja sauna

Ranua, Suomi

Alk.   € 341
/ per henkilö tuotteesta 3 vrk
4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

4* Ruissalo Spa Hotel

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 43 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 46 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

8pv 11h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Scandic Grand Marina sis. 20€ tai 50€ lahjakortti Sue Ellen ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 55 / per henk

Scandic Atrium + lahjakortti Roster -ravintolaan

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 56 / per henk

Hilton Kalastajatorppa sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 59 / per henk

Kylpylähotelli Saimaan rannalla - Holiday Club Saimaa

Lappeenranta, Suomi

Accommodation / HotelFree parking

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 60 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

10pv 11h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 65 / per henk

Kotimaan lomakohteiden aatelia - 4 * Naantali Spa Hotel

Naantali, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 71 / per henk

Marski by Scandic sis. 20€ tai 50€ lahjakortti Sue Ellen ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 71 / per henk

Aktiiviloma Rukalla - 4* Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Kuusamo, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 74 / per henk

Legendaarinen 4* Scandic Pohjanhovi

Rovaniemi, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 103 / per henk

Löydä lomafiilis - 4* Break Sokos Hotel Vuokatti

Vuokatti, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 106 / per henk

Levi kutsuu seikkailuun - Hotel Hullu Poro

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 109 / per henk

Erinomainen sijainti - 4* Levi Panorama

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 112 / per henk

Rentoudu kylpylähotellissa 4* Holiday Club Tampereen Kylpyla

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 130 / per henk

Imatran Kylpylä sis. majoitus Promenade tason huoneessa, puolihoito ja 40 EUR arvokuponki kylpylähoitoihin!

Imatra, Suomi

Accommodation / HotelEntry tickets

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 139 / per henk

Legendaarinen 4* Scandic Pohjanhovi (sis. lennot)

Rovaniemi, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 232 / per henk

Erinomainen sijainti - 4* Levi Panorama sis. lennot

Levi, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

10pv 11h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 439 / per henk

Levi kutsuu seikkailuun - Hotel Hullu Poro (sis. lennot)

Levi, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

4pv 11h 21min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 488 / per henk

Viiden yön vaellus Salamajärven kansallispuistossa

Helsinki, Suomi

Accommodation / HotelTransfer included

11pv 11h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 590 / per henk