Huoneistomajoitusta Calpessa - Ambar Beach apartments - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step46448
Instr0
Options46448-108852
Step46448
Instr1
Options46448-108852
Step46448
Instr1
Options46448-108852
Step46448
Instr1
Options46448-108852
Step46448
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Huoneistomajoitusta Calpessa - Ambar Beach apartments

Calpe, Espanja

Alk.   € 259 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
6pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

" Pienestä kalastajakylästä noussut moderni lomakeskus Calpe! Sis. lennot käsimatkatavaralla, sekä majoitus Ambar Beach apartamentos huoneistohotellissa. Lisämaksusta saatavilla lentokenttäkuljetukset! "

Katso tästä lisää tarjouksia kategorioissa # Costa Blanca # Long Stay 2 vk - 4kk

Vanhasta pienestä kalastajakylästä kasvanut Calpe on noussut moderniksi hyvän palvelutason omaavaksi lomakohteeksi. Alicanten ja Valencian keskellä sijaitseva Calpe tarjoaa upeita rantoja, rentoa elämänmenoa ja hyvän palvelutason. Huoneistomajoitukset tarjoavat kodinomaisen ympäristön ja erinomaisen mahdollisuuden pidemmälle irtiotolle Calpen kauniissa maisemissa. 

Ambar Beach apartamentos sijaitsee 200 metrin päässä rannalta ja Calpen rantapromenadilta. Se tarjoaa vaatimatonta ja yksinkertaista huoneistomajoitusta WiFi-yhteydellä, televisiolla, lämmityksellä, ilmastoinnilla ja pesukoneella. Siisteissä huoneissa on valinnan mukaan joko yksi tai kaksi makuuhuonetta, keittiö perustarvikkeilla, sekä parveke. Yleisissä tiloista on allasalue, auringonottoalueella, sekä lastenaltaalla. Ambar Beachin asiakkaiden käytössä on lisäksi naapurihotelli AR Diamanten palvelut, kuten lisämaksullinen SPA uima-altaineen. 

Ambar Beach apartamentoksessa ei ole vastaanottopalveluita vaan avainten nouto ja palautus, sekä kaikki muu tarvittava informaatio on saatavilla Apartamentos Turmalinasta, jonka vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Apartamentos Turmalina sijaitsee noin 600 metrin päässä Ambar Beachista ja paluupäivä suosittelemmekin hoitamaan avainten luovutuksen hyvissä ajoin ennen paluukuljetuksen saapumista. Sisäänkirjautumisen yhteydessä on maksettava takuumaksu 100 eur (31.12 majoittuville 300 eur), luottokortilla tai käteisellä. Takuu palautetaan avaintenluovutuksen yhteydessa mikäli huoneisto on kunnossa.

Hintaan ei kuulu siivousta matkan aikana. Siivouspalvelut ovat saatavilla lisäksi lisämaksua vastaan ja se on mahdollista ostaa Turmalinan vastaanotosta. Siivoukseen ei kuulu astioidenpesu ja keittion siivous. Lakanat ja pyyhkeet vaihdetaan 8 päivän välein jolloin viikon matkalaisille ei siis kuulu tätä palvelua. Pidemmillä matkoilla siivous kannattaa tilata samaksi paivaksi kuin pyyhkeiden- ja lakanoiden vaihto, jotta kaiken saa puhtaaksi samalla kerralla. Lakanoiden ja pyyhkeiden vaihdon voi myös tilata lisämaksua vastaan useammille kerroille Turmalinan vastaanotosta. 

Ambar Beach apartamentos soveltuu matkailijoille, jotka hakevat perinteistä siistiä huoneistomajoitusta ja jotka eivät välitä pienestä kuluneisuudesta ja muutaman kymmenen vuoden takaisesta sisustuksesta. Perusvarustelultaan Ambar Beach apartamentos on hyvä vaihtoehto myös pidemmille lomille. 

Tarjous sisältää:

Lennot Alicanteen
Majoitus Ambar Beach apartments huoneistohotellissa*
Käsimatkatavara lennolla** 

* Avainten nouto ja palautus Apartamentos Turmalinasta. Lue lisää käytännöistä yläpuolelta
       Apartamentos Turmalina, Avda.
       Juan Carlos I, 26 03710 Calpe (Alicante) 
       +34 96 583 21 55
** Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta.
*** Lisämaksusta lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus

Lentokentältä hotellille:
Alicanten lentokentältä Calpeen pääsee julkisilla yhteyksillä Alicanten ja Benidormin kautta. Ota bussi numero C6 lentokentältä Alicanten keskustaan Luceroksen asemalle. Luceroksen asemalla vaihda tram linjaan L1. Hyppää pois Benidormin asemalla ja vaihda linjaan L9. L9 linja vie CALP nimiselle pysäkille, josta voi jatkaa matkaa hotellille joko kävellen tai kaupungin sisäisillä kulkuyhteyksillä. 


HUOM. bussilinjat ja tramit kulkevat vain tiettyinä aikoina vuorokaudesta (n. kl  06.30 ja 21.00 välillä). Jos lentosi saapuu Alicanteen esim. ennen 19.00 ja paluulento lähtee Alicantesta esim. kl 11.00 jälkeen niin julkiset kulkuvälineet ovat hyvä tapa matkustaa kentältä hotellille. Matka Alicante - Calpe kestää noin 2, 5 tuntia. Ennen matkaa kannattaa kuitenkin tarkastaa aikataulut ja lisätietoa esimerkiksi täältä: http://www.aena.es/en/alicante-airport/tren-tram.html ,  https://www.tramalicante.es/page.php?idioma=_en

Calpessa lomaillaan noin tunnin automatkan päässä Alicanten kaupungista pohjoiseen kauniiden rantojen edustalla. Upeat pitkät ja puhtaat rannat, sekä kehittyneet matkailupalvelut ovat tehneet vanhasta pienestä kalastajakylästä elämää sykkivän modernin lomakohteen.

Calpen tunnetuin maamerkki on Calpe Rock, joka luo Calpen tyypillisimmän rantamaiseman. 600 metriin kohoava kukkula on saavutettavissa kävellen noin 2 tunnissa ja avaa upeat näkymät koko kaupungin yli. Rennompaa lomaelämää kaipaavat viihtyvät hyvin Calpen pitkillä hiekkarannoilla, rantapromenadilla, sekä vanhankaupungin katumaisemissa. Vanhakaupunki on omiaan talojen ja pienten museoiden tarkasteluun, sekä maukkaisiin paikallisiin ruoka- ja juomahetkiin. Pitkä rantapromenadi kutsuu istumaan alas ja tarkastelemaan hiekkataiteilijoiden taidonnäytteitä sesonkiaikana. Perinteitä kannattaa katsastaa viikoittaisilla markkinoilla, sekä vierailemalla kalamarketeilla. 

Calpen sijainti on myös omiaan päiväretkeilyyn. Benidormin tunnettuun lomakylään ajaa puolessa tunnissa kun vastaavasti Alicanten suuri kaupunki näkyy horisontissa noin tunnin ajamisen jälkeen. Vielä suurempaa kaupunkielämää hamuavan kannattaa vierailla lisäksi Valenciassa Espanjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, jonne ajaa noin 1,5 tunnissa.

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Alicanteen

Lentojen erityisehdot:

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.Majotus Ambar Beach apartments huoneistohotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 14:00, Check-out: 10:00

Max henkilöä per huone:
     1 makuuhuoneen huoneisto:  3 aikuista tai 2 aikuista ja 2 lasta (1-11v.)
     2 makuuhuoneen huoneisto: 5 aikuista tai 4 aikuista ja 2 lasta (1-11v.)
Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista. Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". 


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg   Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle)

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara. Valitse tämä jos lento on suora, kaikki lentoyhtiöt. Meno-Paluu.
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg) (kaikille lentoyhtiöille joissa suorat lennot) Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 55
Yksityinen lentokenttäkuljetus (meno-paluu), 1-4 hlö / auto
Yksityinen kuljetus 1-4 hlö / auto 185 € (meno-paluu). Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Hinnat alk€ 185
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 18
Ruumaan kirjattava matkatavara (valitse tämä, jos lennät välilaskulla). Meno-paluu.
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg) (valitse tämä, jos lennät välilaskulla).
Hinnat alk€ 85
Varaa nyt
Lennot Alicanteen

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majotus Ambar Beach apartments huoneistohotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

7 Vrk
Ambar Beach apartments, Calpe
2*

Ambar Beach apartamentos sijaitsee 200 metrin päässä rannalta ja Calpen rantapromenadilta. Se tarjoaa vaatimatonta ja yksinkertaista huoneistomajoitusta WiFi-yhteydellä, televisiolla, lämmityksellä, ilmastoinnilla ja pesukoneella...

10 Vrk
Ambar Beach apartments, Calpe
2*

Ambar Beach apartamentos sijaitsee 200 metrin päässä rannalta ja Calpen rantapromenadilta. Se tarjoaa vaatimatonta ja yksinkertaista huoneistomajoitusta WiFi-yhteydellä, televisiolla, lämmityksellä, ilmastoinnilla ja pesukoneella...

14 Vrk
Ambar Beach apartments, Calpe
2*

Ambar Beach apartamentos sijaitsee 200 metrin päässä rannalta ja Calpen rantapromenadilta. Se tarjoaa vaatimatonta ja yksinkertaista huoneistomajoitusta WiFi-yhteydellä, televisiolla, lämmityksellä, ilmastoinnilla ja pesukoneella...

28 Vrk
Ambar Beach apartments, Calpe
2*

Ambar Beach apartamentos sijaitsee 200 metrin päässä rannalta ja Calpen rantapromenadilta. Se tarjoaa vaatimatonta ja yksinkertaista huoneistomajoitusta WiFi-yhteydellä, televisiolla, lämmityksellä, ilmastoinnilla ja pesukoneella...

56 Vrk
Ambar Beach apartments, Calpe
2*

Ambar Beach apartamentos sijaitsee 200 metrin päässä rannalta ja Calpen rantapromenadilta. Se tarjoaa vaatimatonta ja yksinkertaista huoneistomajoitusta WiFi-yhteydellä, televisiolla, lämmityksellä, ilmastoinnilla ja pesukoneella...

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Huoneistomajoitusta Calpessa - Ambar Beach apartments

Calpe, Espanja

Alk.   € 259
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
6pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

7pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 86 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

11pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 94 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

10pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 141 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

3pv 0h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

0h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 219 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 0h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 221 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

0h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

10pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

3pv 0h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

7pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 278 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

6pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 301 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

8pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

All-Inc. Costa Brava - Santa Susanna Resort

Santa Susanna, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights included

5pv 0h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 315 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 345 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

0h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

10pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 363 / per henk

Majoitu Puerto Banuksen ytimessä - PYR Marbella

Marbella, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 382 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

10pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

0h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 481 / per henk

Ultra All-Inc. - 5* The Village At Cove Rotana

Ras Al Khaimah, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

10pv 0h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 874 / per henk