Gran Canaria hienoilla näkymillä – Colina Mar –huoneistohotelli - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step70987
Instr0
Options70987-131757
Step70987
Instr1
Options70987-131757
Step70987
Instr1
Options70987-131757
Step70987
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Gran Canaria hienoilla näkymillä – Colina Mar –huoneistohotelli

Puerto Rico, Espanja

Alk.   € 539 / per henkilö tuotteesta 7 vrk

" Nauti kauniista näkymistä Puerto Ricossa majoittuessasi! Sis. suorat lennot käsimatkatavaralla, lentokenttäkuljetuksen kohteessa sekä majoituksen Colina Mar -huoneistohotellissa valitulla ateriavaihtoehdolla. "

Katso lisää matkatarjouksia kategoriassa # Kanariansaaret

Vähäsateisuus, pilvettömyys ja lämmin ilmasto ovat luoneet Gran Canariasta suositun matkailukohteen, jossa käy vuosittain 2,2 miljoonaa matkailijaa. Eteläsaaren lomakohteista löytyvät kauniit hiekkarannat, varma aurinko ja elävä ilmapiiri ovat tehneet lomaympäristön, jossa on helppoa rentoutua ja antautua lomatunnelman vietäväksi. 

Kaikenlaisille matkailijoille, perheillekin, sopiva Colina Mar –huoneistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla rinteessä, avaten vierailijoilleen upeat näkymät niin huoneista kuin allasalueelta. Hotellin allasalueella voi näkymien lisäksi nauttia erilaisista aktiviteeteista vedessä sekä aurinkotuoleilla rentoutumisesta. Uima-allas on talvisaikaan lämmitetty. Perhelomailijoiden pienimmille löytyy englanninkielinen lastenkerho, jonka kautta lapset voivat puuhastella erilaisten tehtävien parissa. Muita hotellin palveluja ovat ympärivuorokautinen vastaanotto, joka päivä auki oleva minimarket, kahvila, diskobaari, pesulapalvelut, kuntosali, baari, lisämaksulliset hierontapalvelut ja ravintola, jossa tarjoillaan niin paikallisia, välimerellisiä kuin kansainvälisiäkin ruokia. WiFi on saatavilla lisämaksusta.

Colina Marin majoittautumisvaihtoehdot ovat yhden makuuhuoneen huoneistoja. Niissä on kaksi erillistä sänkyä ja lisäksi sohvasänky, keittonurkkaus jääkaapilla ja mikrolla, tuuletin, lisämaksullinen TV, sekä parveke mainioilla näkymillä. Mahdollista on saada huoneeseen myös hiustenkuivaaja.

Hotelli sijaitsee lähellä Europa-ostoskeskusta, josta löytyy monenlaisia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia. Rannalle on matkaa 2,5 kilometriä.

Tarjous sisältää:
Lennot (Huom: tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta).
Käsimatkatavara *
Majoitus Colina Mar -huoneistohotellissa
Lentokenttäkuljetus **  

* Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta.

** Katso kuljetuksen tarkemmat ehdot kohdasta lisäpalvelut 

Etelärannikolla sijaitseva 4000 asukkaan Puerto Rico on rakennettu kauniille paikalle vuoren rinteelle. Eloisassa lomakylässä nautitaan aurinkoisista lomapäivistä Puerto Ricon suojaisalla rannalla taikka kilometrin päässä sijaitsevalla vaaleahiekkaisella Amadoreksella. Rentojen rantahetkien lisäksi Puerto Ricossa syödään hyvin rantaravintoloissa, tehdään ostoksia kaduilla ja patikoidaan vuoristomaisemissa.

Lapsien viihdykkeenä toimii uusi Angry Birds -huvipuisto, jossa tuttuihin lintu- ja possuhahmoihin pääsee tutustumaan aivan uudella tavalla. Suurien korkeusvaihteluiden vuoksi Puerto Ricon maasto voi olla osittain hankalaa liikuntaesteisille.

Hyvä bussiverkosto vie kuitenkin 20 minuutin välein tutustumaan muihin saaren pääpaikkoihin, kuten 20 km:n päässä sijaitsevaan vilkkaaseen lomakeskittymään Playa del Inglésiin ja pohjoisessa sijaitsevaan saaren pääkaupunkiin Las Palmasiin. Playa del Inglésistä löytyy pitkä hiekkaranta ja vilkasta iltaelämää. Vieressä sijaitsevassa Maspalomasissa voi ihmetellä tunnettuja dyynejä ja polskia Kanariansaarten toiseksi suurimmassa vesipuistossa. Gran Canarian pääkaupunkiin Las Palmasiin kannattaa suunnata ostoksille ja tutustumaan sen kulttuurimahdollisuuksiin. Kaupungissa järjestetään vuosittain esimerkiksi karnevaalit (esp. Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria) ja oopperajuhlat (esp. Festival de Ópera de Las Palmas de Gran Canaria).


Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Gran Canarialle

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviää varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemassa olevan yhteenveto laatikon sisältä

Käsimatkatavara: Hintaan kuuluu käsimatkatavara (max 10kg).

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.


Majoitus Colina Mar huoneistohotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 13:00, Check-out: 11:00

Max henkilöä per huone: 2 aikuista ja 1 lapsi (1-12-vuotiaat)

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista. Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Meno-paluu lentokenttäkuljetus. Yhteiskuljetus ilmastoidussa bussissa. Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, mikäli menokuljetus on ehdottoman tärkeä, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg   Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle)

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara (meno-paluu)
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg). Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 66
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 22
Varaa nyt
Lennot Gran Canarialle

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Colina Mar huoneistohotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

7 Vrk
Colina Mar, Puerto Rico
2*

Colina Mar –huoneistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla rinteessä, avaten vierailijoilleen upeat näkymät niin huoneista kuin allasalueelta. Hotellin allasalueella voi näkymien lisäksi nauttia erilaisista aktiviteeteista..

14 Vrk
Colina Mar, Puerto Rico
2*

Colina Mar –huoneistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla rinteessä, avaten vierailijoilleen upeat näkymät niin huoneista kuin allasalueelta. Hotellin allasalueella voi näkymien lisäksi nauttia erilaisista aktiviteeteista..

21 Vrk
Colina Mar, Puerto Rico
2*

Colina Mar –huoneistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla rinteessä, avaten vierailijoilleen upeat näkymät niin huoneista kuin allasalueelta. Hotellin allasalueella voi näkymien lisäksi nauttia erilaisista aktiviteeteista..

28 Vrk
Colina Mar, Puerto Rico
2*

Colina Mar –huoneistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla rinteessä, avaten vierailijoilleen upeat näkymät niin huoneista kuin allasalueelta. Hotellin allasalueella voi näkymien lisäksi nauttia erilaisista aktiviteeteista..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Gran Canaria hienoilla näkymillä – Colina Mar –huoneistohotelli

Puerto Rico, Espanja

Alk.   € 539
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Löydä yhteys luontoon - Arctic Guesthouse & Igloos

Ranua, Suomi

Accommodation / Hotel

15h 25min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 34 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

15h 25min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 15h 25min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

4* Ruissalo Spa Hotel

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 15h 25min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 61 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

15h 25min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

15h 25min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

2pv 15h 25min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 15h 25min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Lapin lumoa sis. Aurora Hut majoitus ja sauna

Ranua, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

15h 25min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 165 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 15h 25min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk