5* W Dubai – The Palm (ei sis. lentoja) - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step74833
Instr0
Options74833-139127
Step74833
Instr1
Options74833-139127
Step74833
Instr1
Options74833-139127
Step74833
Instr1
Options74833-139127
Step74833
Instr1
Options74833-139127
Step74833
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

5* W Dubai – The Palm (ei sis. lentoja)

Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Alk.   € 999 / per henkilö tuotteesta 1 vrk
6pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

" Täydellinen hotelli luksusta ja modernia designia rakastavalle! Sis. majoituksen 5* W Dubai The Palm –hotellissa valitulla ateriapaketilla (aamiainen tai puolihoito). Tähän pakettiin ei kuulu lentoja. "

Dubai asiantuntijana neuvomme mielellämme Dubain matkasi suunnittelussa, ja tarjoamme juuri sinulle sopivan hotellin. Mikäli valmiista valikoimastamme ei löydy juuri sinulle sopivaa hotellia, etsimme lisää vaihtoehtoja (hiljaisessa välityksessämme löytyvät Dubain kaikki hotellit!). Olemme myös ylpeitä siitä, että Dubai hotelliemme hinnat ovat markkinoiden halvimpia, joten jos löydät jostain paremman tarjouksen, ilmoita siitä meille niin pistämme paremmaksi! Dubai matkoihin liittyvät yhteydenotot osoitteeseen dubai@top10matkatarjoukset.com  

Katso lisää tarjouksia kategoriassa # Arabiemiirikunnat #Luksus

Jos etsit lisää hotellitarjouksia Dubaista (ilman lentoja) niin hotellihaku sivultamme (klikkaa tästä) löytyy satoja vaihtoehtoja lisää.


Dubai on luksuslomailijan paratiisi; siellä kaikki on suurempaa, niin rakennuksien kuin niiden loistokkuudenkin muodossa. Keidasaavikon ympäröimä ja pilvenpiirtäjien täyttämästä Dubaista eivät mielenkiintoiset kokemukset lopu kesken. Yhtenä päivänä saatat olla shoppailemassa hulppeassa kauppakeskuksessa, toisena ihastella sataman luksusjahteja, ja kolmantena ajaa jeeppisafarilla pitkin aavikkoa. Kaiken tämän toiminnan ja kaupungin vilskeen keskellä voit helposti nauttia lisäksi herkullisesta ruuasta sekä upeista rannoista.

W Dubai The Palm –hotelli on yksi Marriott-hotelliketjuun kuuluvista todellisista luksusbrändeistä. Ja kun sanotaan hotellin tihkuvan luksusta ja tyylikkyyttä, niin sitä todella tarkoitetaan: pelkästään aulaan astuessa näkemäsi kattokruunu on noin miljoonan dollarin arvoinen. Hotellin tyylikkyys ulottuu myös muihin hotellin tiloihin, ja ympäri tepastellessasi saatatkin kuvitella olevasi hotellin sijasta varsin elegantissa nykytaiteen museossa. Hotellin ulkonäkökonseptia on suunniteltu pitkään ja yksityiskohtaisesti, ja sen kyllä huomaa, sillä lopputulos on päätä humisuttavan onnistunut. Toista W Dubai The Palm –hotellin tasoista luksuksentäyteistä hotellia saattaa olla vaikea löytää!

Hotellin huoneet ovat samaten viimeisen päälle suunniteltu ja sisustettu, uhkuen modernia ja nuorekasta tyyliä, miellyttäen niin nuorta kuin vanhempaakin vierailijaa. Huoneissa käytetään huippuluokan Bose-äänentoistolaitteita, jotka ulottuvat kylpyhuoneeseen asti. Ei siis ole vaikea löytää itseään tunnelmaan virittäytyneenä, sillä TV:stä ei tarvitse laittaa kuin musiikkikanavan päälle luodakseen hotellihuoneesta yksityisen biletilan. Minibaarinkin kohdalla on yletytty uusiin ulottuviiksiin, sillä perinteisten minibaarien sijasta siitä on ehostettu oikein oma privaatti drinkkikeskus, jonka voi halutessaan täyttää myös miksereillä.

W Dubai The Palm –hotellissa voi upean sisustuksen lisäksi nauttia kaikin siemauksin useammasta tiloissa toimivasta ravintolasta, joista osa on ns. julkkiskokkien operoimia. Kuuluisin näistä on Torno Subiton ravintolanpitäjä, italialainen Massimo Bottura. Bottura omistaa 2 kertaa maailman parhaaksi valtun 3-michelin tähden Osteria Fransescanan, ja Torno Subito on hänen ensimmäinen Italian ulkopuolelle avaama ravintola. Toinen julkkiskokki on japanilais-amerikkalaista ruokaa korealaisin ripauksin tarjoileva Akira Back, joka on niittänyt maailmalla mainetta ja kunniaa aina Michelin-tähtiin saakka. Kyseinen ravintola on tutustumisen arvoinen jo pelkän dramaattisen ja hienostuneen ulkoasunsa puolesta. Toinen ehdottomasti suosittelemisen arvoinen ravintola on rennommalla tunnelmalla varustettu SoBe, josta löytyy maukkaiden aterioiden lisäksi hulppeat näkymät Dubain kaupunkiin ja The Palm –hotellin ulkoisiin tiluksiin. Käy tutustumassa SoBe-ravintolaan auringonlaskun aikaan nähdäksesi uniikin musiikki- ja rumpurituaalin.

Hotellin mukavuudet eivät tietenkään tähän lopu! W Dubai The Palm –hotellilta löytyy kaiken kukkuraksi yksityinen ranta-alue ja ulkoallas-alue, sekä kuntosali, sauna ja kylpylä. Harrastustoimintaa löytyy kanootin, squashin ja rantalentopallon muodossa, ja vajaan kilometrin päässä on mahdollista harrastaa lisäksi erinäisiä vesiurheiluaktiviteetteja kuten veneajelua, vesiskootteriajelua, vesihiihtoa ja purjehdusta.


Valittavissa olevat huonetyypit:

*Wonderful Room – Huoneessa on joko 1 leveä sänky ja sohvasänky tai 2 erillistä sänkyä, ja maksimissaan huoneeseen voi majoittautua 3 henkilöä. Huoneessa on lisäksi parveke ja osittaiset merinäköalat. Huone on kooltaan 50 neliötä.
*Fabulous Room – Huoneessa on joko 1 leveä sänky ja sohvasänky tai 2 erillistä sänkyä, ja maksimissaan huoneeseen voi majoittautua 3 henkilöä. Huoneessa on lisäksi parveke ja merinäköala. Huone on kooltaan 50 neliötä. 
*Spectacular Room – Huoneessa on joko 1 leveä sänky ja sohvasänky tai 2 erillistä sänkyä, ja maksimissaan huoneeseen voi majoittautua 3 henkilöä. Huoneessa on lisäksi parveke ja kaupunkinäkymä. Huone on kooltaan 50 neliötä. 
*W Suite – Tässä yhden makuuhuoneen sviitissä on 1 leveä sänky, sekä mahdollisuus ylimääräisen sängyn lisäämiseen, majoittaen näin maksimissaan 3 henkilöä. Lisäksi sviitistä löytyy parveke, merinäköala ja vieras-WC makuuhuoneen kylpyhuoneen lisäksi. Parveke on varustettu aurinkotuolilla ja kahden istuttavalla terassipöydällä. Sviitti on kooltaan 100 neliötä. 
*Cool Corner Suite – Tässä yhden makuuhuoneen sviitissä on 1 leveä sänky, sekä mahdollisuus ylimääräisen sängyn lisäämiseen, majoittaen näin maksimissaan 3 henkilöä. Lisäksi sviitistä löytyy parveke, merinäköala ja vieras-WC makuuhuoneen kylpyhuoneen lisäksi. Parveke on varustettu aurinkotuoleilla ja neljän istuttavalla terassipöydällä. Sviitti on kooltaan 146 neliötä. 
*Fantastic Suite – Tässä yhden makuuhuoneen sviitissä on 1 leveä sänky, sekä mahdollisuus ylimääräisen sängyn lisäämiseen, majoittaen näin maksimissaan 3 henkilöä. Lisäksi sviitistä löytyy parveke, merinäköala, sekä makuuhuoneessa oleva kylpyhuone ja oleskelutiloissa sijaitseva toinen WC. Parveke on varustettu aurinkotuoleilla ja neljän istuttavalla terassipöydällä. Sviitti on kooltaan 167 neliötä. 
*Marvelous Suite – Tässä yhden makuuhuoneen sviitissä on 1 leveä sänky, sekä mahdollisuus ylimääräisen sängyn lisäämiseen, majoittaen näin maksimissaan 3 henkilöä. Lisäksi sviitistä löytyy parveke, merinäköala, sekä makuuhuoneessa oleva kylpyhuone ja oleskelutiloissa sijaitseva toinen WC. Parveke on varustettu aurinkotuoleilla ja neljän istuttavalla terassipöydällä. Sviitti on kooltaan 184 neliötä.  

Kaikissa huoneissa on TV, säädettävät valot, WiFi, minibaari, kahvin- ja teentekovälineet, sekä sadesuihku ja kylpyamme kylpyhuoneessa. W Suitea lukuun ottamatta, sviiteistä löytyy myös mahdollisuus ”Pop to Play” –kokemukseen huoneessa, jonka kautta voi tilata esimerkiksi karaokemikrofonit, popcornin kaltaista naposteltavaa, tai vaikka urheiluvälineitä.

Tarjous sisältää:
Majoitus 5* W Dubai The Palm –hotellissa
Valittu ateriapaketti (aamiainen tai puolihoito*)
Tarjoushinta sisältää myös: Kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV ** 
Ei sisällä lentoja

*Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja illallinen tai lounas. Tämä illallinen järjestetään yleensä 3-aterian menun muodossa yhdessä kohteen ravintoloista ilman juomia. Jos puolihoiton haluaa nauttia teemaravintolassa a la cartena, kuten Akira Back –ravintolassa, edun voi vaihtaa krediiteiksi aina 220 AED (n. 50 EUR) asti per henkilö per päivä ja tällä rahalla valita vapaasti ruokalistalta (edun arvo tarkistettu 4.9.2020; hotelli pidättää oikeuden muutoksiin), ja sen ylimenevästä osuudesta maksaa erotuksen.
** Turistivero n. 2-3 € /pv ei sen sijaan sisälly hintaan ja maksetaan paikan päällä. 


Tässä tarjouksessa on joustavat muutosehdot

Mikäli matkasuunnitelmat muuttuvat, tämän hotellivarauksen voi muuttaa toiseen ajankohtaan tai toiseen tarjoukseen kuluitta viimeiseen sallittuun peruutuspäivään asti. Muutoksesta et maksa toimistokuluja, maksat ainoastaan hintaeron jos uusi ajankohta/hotelli on kalliimpi. Viimeinen sallittu peruutuspäivä vaihtelee hotelleittein ja on yleensä 7-21 pv ennen matkan alkua, ellei toisin mainita hotellivarauksen "tärkeää tietoa" kentän peruutusehdoissa (tämä tieto löytyy varausprosessin 2. vaiheessa; vasemmalta). Mikäli tässä kohtaa ei mainita tarkkaa takarajaa peruutuksille tai selkeästi ilmoiteta että varaus on "non-refundable" (peruuttamaton) niin varauksen voi perua/muuttaa 15 vrk ennen matkan alkua. Huomio, että kello 12 jälkeen lähetetyt muutospyynnöt kirjataan seuraavana päivänä saapuneiksi. Muutoksesta emme peri toimistokuluja, mutta jos varauksen haluaa perua ja haluaa rahat palautuksena, perimme normaalit toimistokulut. Sen sijaan varauksen peruminen ja muuttaminen lahjakortiksi (jonka voi käyttää myöhemmin) on myös maksuton. 

Etäisyyksiä:
Skydive Dubai: 3,0km
Palm Atlantis Monorail: 3,0km
Aquaventure-vesipuisto: 3,1km
The Walk at JBR –kävelykatu: 3,8km
Dubai International Marine Club: 3,9km
The Montgomery, Dubai: 6,8km
Burj Al Arab Tower: 8,4km
Gurunanak Darbar Sikh –temppeli: 8,8km
Mall of the Emirates: 9,0km
Burj Khalifa: 19,3km 


Dubai matkakohteena:
Dubai on matkakohteena erittäin kiehtova, sillä se tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa, sekä täysin uusia kokemuksia tottuneellekin matkaajalle. Pilvenpiirtäjien valloittamassa kaupungissa on maailman suurimpia ostoskeskuksia, kiehtovia paikallismarkkinoita, kilometreittäin hiekkarantaa sekä eksoottista kulttuuria. Ravintolatarjonta kaupungissa on runsas sekä erittäin laadukas. Dubaissa näkee paljon maailman suurinta ja parhaita, oli sitten kyse korkeimmasta rakennuksesta tai suurimmasta ostoskeskuksesta. Löytyypä täältä myös maailman paras golfkenttäkin! Käy myös tutustumassa autiomaahan kaupungin ympärillä vaikkapa jeeppisafarilla. Keskelle autiomaata rakennettu Dubai takaa auringonpaisteen ympäri vuoden. 

Dubain tunnetuin nähtävyys on Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä. Vuonna 2010 valmistunut rakennus kohoaa aina 828 metrin korkeuteen ja on siten ylivoimaisesti maailman korkein rakennus. Burj Khalifa sijaitsee Dubain ydinkeskustassa Dubai Mall -ostoskeskuksen yhteydessä.

Kauppakeskukset ovat itsessään jo nähtävyyksiä. Esimerkiksi Mall of Emirates ostoskeskuksesta löytyy Ski Dubai - hiihtokeskus, jossa voi lasketella ja lautailla sisätiloissa, vaikka ulkona olisi yli 30 asteen lämpötila.

Usein kysyttyä - matka Arabiemiraatteihin

Jos lento saapuu kohteeseen aamuyöllä, saako hotellihuoneen heti? 

Vastaus: Hotellihuoneet luovutetaan yleensä 14-16:00 välillä (vaihtelee hotellien välillä) joten jos saavut Dubaihin aikaisin aamulla ja haluat huoneen heti, sinun kannattaa varata hotelli jo edelliselle päivälle. Näin pääset nauttimaan myös aamiaisen heti saavuttaessa. Saatavuustilanteen mukaan jotkut hotellit saattavat kuitenkin antaa huoneen jo aikaisemmin, mutta siitä ei ole mitään takuuta. Matkalaukut voi kuitenkin jättää vastaanoton säilöön kunnes huone luovutetaan ja hotellin yleisistä tiloista voi nauttia vaikka ei ole vielä saanut huonetta. 

Jos paluulento lähtee vasta yöllä, voiko huoneen luovuttaa vasta kun lähtee lentokentälle? 

Vastaus: Huone tulee luovuttaa 11-12:00 välillä (vaihtelee hotellien välillä). Jos haluaa pitää huoneen lähtöhetkeen asti, huone olisi varattava seuraavalle päivälle asti, jolloin saa nauttia myös mahdollisesti huoneen hintaan kuuluvat ateriat (mikäli on ostanut esim. puolihoidon). Lisämaksusta hotellilta on myös mahdollista ostaa myöhäinen check-out palvelu, mutta se on saatavilla vain kohteessa ja mikäli hotellissa on sillä hetkellä tilaa. Jos lento on vasta yöllä, tulee kuitenkin usein halvemmaksi maksaa yhdestä lisäyöstä kuin maksaa jopa 9 tunnin lisäajasta tuntiveloituksella. 

Saako ei naimisissa oleva pariskunta majoittua samaan huoneeseen? 

Vastaus: Kyllä. Joidenkin hotellien ilmoittamat rajoitukset eivät koske suomalaisia tai muita turisteja. Rajoitus koskee uskontoaan harjoittavia muslimeja.    

Myydäänkö Arabiemiraateissa alkoholia? 

Vastaus: Alkoholia saa ostaa Dubain lentokentän tax free myymälästä saavuttaessa, sekä Alkon kaltaisista erikoismyymälöistä. Dubain, Abu Dhabin, Ras al Khaimahin, Fujairahin ja Umm al Quwainin emiraateissa sijaitsevista hotelleissa tarjotaan myös alkoholia. Sen sijaan Sharjahin emiraatti on ns alkoholiton alue eli täällä alkoholin nauttiminen tai myyminen ei ole sallittua.   

Katso tästä usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä sisältyy
 • Majoitus
 • Valittu ateriapaketti (aamiainen tai puolihoito)
 • Hinta sisältää myös kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV
 • Tässä tarjouksessa on joustavat muutosehdot (kts erityisehdot tarjouksen kuvauksesta)
 • Tähän pakettiin ei kuulu lentoja.

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Majoitus W Dubai hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö
Check-in: 15:00, Check-out: 12:00
Max henkilöä per huone: 2 henkilöä
Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.
Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.
Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa
aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen
seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät
ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

** Turistivero n. 2-3 € /pv ei sisälly hintaan.


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Valittu ateriapaketti (aamiainen tai puolihoito)
Hinta sisältää myös kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV
Tässä tarjouksessa on joustavat muutosehdot (kts erityisehdot tarjouksen kuvauksesta)
Tässä tarjouksessa on joustavat muutosehdot (kts erityisehdot tarjouksen kuvauksesta)
Tähän pakettiin ei kuulu lentoja.
Tähän pakettiin ei kuulu lentoja.
Varaa nyt
Majoitus W Dubai hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

1 Vrk
W Dubai The Palm, Dubai
5*

The only way to arrive is in style. Where the glistening Arabian Gulfs curvaceous coastlines meet the stunning geometry of modern skyscrapers, W Dubai The Palm is an extraordinary oasis remixing never-ending interpretations of music, fashion, design..

2 Vrk
W Dubai The Palm, Dubai
5*

The only way to arrive is in style. Where the glistening Arabian Gulfs curvaceous coastlines meet the stunning geometry of modern skyscrapers, W Dubai The Palm is an extraordinary oasis remixing never-ending interpretations of music, fashion, design..

3 Vrk
W Dubai The Palm, Dubai
5*

The only way to arrive is in style. Where the glistening Arabian Gulfs curvaceous coastlines meet the stunning geometry of modern skyscrapers, W Dubai The Palm is an extraordinary oasis remixing never-ending interpretations of music, fashion, design..

4 Vrk
W Dubai The Palm, Dubai
5*

The only way to arrive is in style. Where the glistening Arabian Gulfs curvaceous coastlines meet the stunning geometry of modern skyscrapers, W Dubai The Palm is an extraordinary oasis remixing never-ending interpretations of music, fashion, design..

5 Vrk
W Dubai The Palm, Dubai
5*

The only way to arrive is in style. Where the glistening Arabian Gulfs curvaceous coastlines meet the stunning geometry of modern skyscrapers, W Dubai The Palm is an extraordinary oasis remixing never-ending interpretations of music, fashion, design..

7 Vrk
W Dubai The Palm, Dubai
5*

The only way to arrive is in style. Where the glistening Arabian Gulfs curvaceous coastlines meet the stunning geometry of modern skyscrapers, W Dubai The Palm is an extraordinary oasis remixing never-ending interpretations of music, fashion, design..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

5* W Dubai – The Palm (ei sis. lentoja)

Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Alk.   € 999
/ per henkilö tuotteesta 1 vrk
6pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

9pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Sokos Hotel Presidentti ydinkeskustassa

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 71 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Ainutlaatuinen Aurora Pyramids

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 99 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa sis. lennot

Saariselka, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

6pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 285 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 309 / per henk

Ainutlaatuinen Aurora Pyramids (sis. lennot)

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 18h 37min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 391 / per henk