5* Atlantis The Palm (ei sis. lentoja) - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step74854
Instr0
Options74854-139150
Step74854
Instr1
Options74854-139150
Step74854
Instr1
Options74854-139150
Step74854
Instr1
Options74854-139150
Step74854
Instr1
Options74854-139150
Step74854
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

5* Atlantis The Palm (ei sis. lentoja)

Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Alk.   € 999 / per henkilö tuotteesta 1 vrk
6pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

" Atlantis The Palm on enemmän kuin pelkkä hotelli – se on ihan oma lomakohteensa! Sis. majoituksen 5* Atlantis The Palm –hotellissa valitulla ateriapaketilla sekä liput Aquaventure vesipuistoon ja Lost Chamber akvaarioon. Tähän pakettiin ei kuulu lentoja. "

Dubai asiantuntijana neuvomme mielellämme Dubain matkasi suunnittelussa, ja tarjoamme juuri sinulle sopivan hotellin. Mikäli valmiista valikoimastamme ei löydy juuri sinulle sopivaa hotellia, etsimme lisää vaihtoehtoja (hiljaisessa välityksessämme löytyvät Dubain kaikki hotellit!). Olemme myös ylpeitä siitä, että Dubai hotelliemme hinnat ovat markkinoiden halvimpia, joten jos löydät jostain paremman tarjouksen, ilmoita siitä meille niin pistämme paremmaksi! Dubai matkoihin liittyvät yhteydenotot osoitteeseen dubai@top10matkatarjoukset.com  

Katso lisää tarjouksia kategoriassa # Arabiemiirikunnat #Luksus

Jos etsit lisää hotellitarjouksia Dubaista (ilman lentoja) niin hotellihaku sivultamme (klikkaa tästä) löytyy satoja vaihtoehtoja lisää.


Dubai on luksuslomailijan paratiisi; siellä kaikki on suurempaa, niin rakennuksien kuin niiden loistokkuudenkin muodossa. Keidasaavikon ympäröimä ja pilvenpiirtäjien täyttämästä Dubaista eivät mielenkiintoiset kokemukset lopu kesken. Yhtenä päivänä saatat olla shoppailemassa hulppeassa kauppakeskuksessa, toisena ihastella sataman luksusjahteja, ja kolmantena ajaa jeeppisafarilla pitkin aavikkoa. Kaiken tämän toiminnan ja kaupungin vilskeen keskellä voit helposti nauttia lisäksi herkullisesta ruuasta sekä upeista rannoista.

Majoittuessasi Atlantis The Palm –hotellissa, olet jo saapunut lomakohteeseesi, eikä sinun ole tarvinnut edes lähteä hotellin tontilta!

Hotellin oma vesipuisto

Yksi hotellin päänähtävyyksistä on Aquaventure-vesipuisto, joka ei todellakaan ole mikään kolmen vesiliukumäen rakennelma, vaan ehta ja suuri, TripAdvisorissa Dubain parhaimmaksi rankattu vesipuisto, josta löytyy Dubain jännittävimpiä vesiliukumäkiä ja taatusti tehtävää koko päiväksi koko perheelle. Vesiliukumäkiä ja muita hupikohteita löytyy yli 30, mukaan lukien Arabiemiraattien pisin lazy river –kokemus. Puistosta löytyy myös aaltokone jossa voit kokeilla aaltosurffailua (sisältyy pääsymaksuun). Pääsy vesipuistoon kuuluu hotellin huoneen hintaan. Yksi sisäänpääsy per majoitusvuorokausi. 

Tiistaisin vesipuisto on kiinni, sillä se on sen viikoittainen huoltopäivä. Mikäli vesipuisto on kiinni hotellissa yöpymispäivänä, se on silloin otettu huoneen hinnassa huomioon. Vesipuistoon on hotellin vierailijoilla pääsy myös tulo- tai menopäivinä ennen huoneen saantia sekä huoneen luovutuksen jälkeen, joten jos puisto olisi kiinni yhten päivänä, puistossa voi käydä toisena. Hotellista löytyy tällöin säilytys- ja pesutilat voidaksesi nauttia vesipuistosta täysin siemauksin, ilman huolia. Katso aukioloajat ja tutustu puistoon tästä.

Lost Chambers –akvaario

Kuten vesipuistokin, hotellin hintaan sisältyy pääsy hotellin omaan Lost Chambers –akvaarioon. Se on Arabiemiraattien suurin akvaario, josta löytyy noin 65 000 merieläintä ihasteltavaksi. 

Massiivisen akvaarion lisäksi pääset (lisämaksusta) tutkimaan yli 20:tä erilaista näyttelyä, kokeilemaan VR-kokemusta ja vaikka osallistumaan joogatunnille. Mahdollista on myös oppia syvemmin mitä kaikkea kuuluu tämän akvaarion eläinten hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Kaiken huipuksi, lisämaksusta voit myös ilmoittautua sukellusreissulle akvaarion keskelle!

Useita huippuravintoloita

Atlantiksessa lomaillessasi voit valita eri ravintolan vaikka joka ilta, sillä niitä on yli 10! Pelkästään julkkiskokkien pyörittämiä ravintoloita paikan päältä löytyy 5, nimekkäimpinä niiden joukossa japanilais-perulaista ruokaa tarjoileva Nobu, sekä moderniin brittiläiseen ruokaan erikoistuva Gordon Ramsayn Breadstreet Kitchen ravintola ja italialaisen julkkiskokin Goergio Locatellin Ronda locatelli. Michelin-tason ruokailua halutessasi kannattaa katsastaa esimerkiksi Hakkasan, jossa voi maukkaan ja modernin ruuan lisäksi maistella herkullisia cocktaileja. Rennompaan ruokailuhetkeen sopii erityisesti Kaleidoscope-buffetravintola. Meidän oma suoskikki on taas Seafire Steakhouse & Bar, eli vaihtoehtoja löytyy.  

Viihdekeskus Wavehousessa yhdistyvät ruoka ja hupi

Kun haluat yhdistää päivääsi helpon ja rennon ruokailun koko perheen hauskanpitoon – tai miksei vaikka kavereiden kesken – suuntaa kohti Wavehousea! Nimensä tämä viihdekeskus on saanut aaltokoneestaan, jolla voi nauttia surffauksesta ja opetella surffauksen alkeita, tarvitsematta huolehtia meren oikeista aallokoista. Lisäksi Wavehousesta löydät ravintolan, pelihallin, keilausta, kiipeilyseiniä sekä ajoittain myös livemusiikkia. Päivittäin on tarjolla lisäksi happy hour, jolloin esimerkiksi pelihallin pelit ovat puoleen hintaan.

Atlantiksen rantaklubi White Beach

Atlantikseen vastikään avattu rantaklubi kelpaa mielettömän ajanvieton kohteeksi niin päivällä kuin illastakin. Sen vetonaulana toimii kuvauksellinen infinity pool, jossa rentoutumisen voit yhdistää klubin ruokien maisteluun ja cocktailien siemailuun terassilla auringonlaskua ihastellen. Rantaklubilla järjestetään viikoittain teemapäiviä; esimerkiksi tiistait ovat naisten iltoja ja lauantaisin klubilla tarjoillaan brunssia. Päivittäin on tarjolla lisäksi happy hour. Tänne kokoontuvat erityisesti Dubain kauniit ja rikkaat, joten mukaan kannattaa ottaa bling-bling bikinit ;)

Dolphin Bay & Sea Lion Spot

Koska lomaasi mahtuu vielä muutakin, Atlantiksesta löytyy akvaarion lisäksi muitakin huikeita eläinkokemuksia! Dolphin Bayssa voit oppia lisää delfiineistä ja päästä jopa lähikosketuksiin niiden kanssa. Sea Lion Spot –pisteessä taas voit kokea saman, mutta hylkeiden kanssa.

Mitä muuta Atlantiksesta löytyy?

Kaikkien näiden aktiviteettien päälle Atlantiksesta löytyy myös kuntosalilla ja saunalla varustettu kylpylä sekä lastenkerho. Sillä on myös oma yksityinen rantansa, ilmainen WiFi, shoppailumahdollisuuksia sekä kaksi valtavaa uima-allasta.


Valittavissa olevat huonetyypit:

* Huone osittaisella palmusaaren näköalalla. Tässä huoneessa on joko 1 erittäin leveä sänky, jolloin se majoittaa maksimissaan 2 aikuista ja 1 lapsen tai 3 aikuista, tai 2 leveää sänkyä, jolloin se majoittaa maksimissaan 2 aikuista ja 2 lasta tai 3 aikuista ja 1 lapsen. Huoneeseen kuuluu lisäksi pieni parveke, minibaari, ympärivuorokautinen huonepalvelu, pieni oleskelutila, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, hiustenkuivaaja, TV ja ilmainen WiFi.
* Huone osittaisella merinäköalalla. Tässä huoneessa on joko 1 erittäin leveä sänky, jolloin se majoittaa maksimissaan 2 aikuista ja 1 lapsen tai 3 aikuista, tai 2 leveää sänkyä, jolloin se majoittaa maksimissaan 2 aikuista ja 2 lasta tai 3 aikuista ja 1 lapsen. Huoneeseen kuuluu lisäksi pieni parveke, minibaari, ympärivuorokautinen huonepalvelu, pieni oleskelutila, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, hiustenkuivaaja, TV ja ilmainen WiFi.
* Terrace suite. Tämän sviitin saa joko 1 makuuhuoneen sviittinä, jolloin siihen kuuluu 1 erittäin leveä sänky, tai 2 makuuhuoneen sviittinä, jolloin huoneessa on 1 erittäin leveän sängyn lisäksi myös 2 leveää sänkyä. Maksimissaan sviitti majoittaa 2 aikuista ja 2 lasta sekä 1 vauvan kehdossa, tai 3 aikuista. Huoneeseen kuuluu lisäksi parveke, minibaari, ympärivuorokautinen huonepalvelu, oleskelutila, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, hiustenkuivaaja, TV ja ilmainen WiFi. Huoneesta on joko merinäköala tai kaupunkinäkymä.
* Executive suite. Tämän sviitin saa joko 1 tai 2 makuuhuoneen sviittinä. Lähtökohtaisesti huoneessa on 1 erittäin leveä sänky. Maksimissaan sviitti majoittaa 2 aikuista ja 2 lasta sekä 1 vauvan kehdossa, tai 3 aikuista. Huoneeseen kuuluu lisäksi parveke, minibaari, ympärivuorokautinen huonepalvelu, oleskelutila, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, hiustenkuivaaja, TV ja ilmainen WiFi. Huoneesta on meri- ja palmusaarinäkymät.
* Regal suite. Tämän sviitin saa joko 1 tai 2 makuuhuoneen sviittinä. Lähtökohtaisesti huoneessa on 1 erittäin leveä sänky. Maksimissaan sviitti majoittaa 2 aikuista ja 2 lasta sekä 1 vauvan kehdossa, tai 3 aikuista. Huoneeseen kuuluu lisäksi parveke, minibaari, ympärivuorokautinen huonepalvelu, oleskelutila, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, hiustenkuivaaja, TV ja ilmainen WiFi. Huoneesta on meri- ja palmusaarinäkymät. Sviitin koko on 164 neliötä.
* Royal Bridge suite. Tähän 3 makuuhuoneen sviittiin kuuluu 2 erittäin leveää sänkyä ja 2 leveää sänkyä, ja se majoittaa maksimissaan 6 aikuista ja 3 lasta. Huoneeseen kuuluu lisäksi parveke, minibaari, ympärivuorokautinen huonepalvelu, oleskelutila, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, hiustenkuivaaja, TV ja ilmainen WiFi. Huoneesta on 360 asteen meri- ja palmusaarinäkymät.
* Underwater suite. Tässä uskomattomassa sviitissä makuuhuoneesi on pinnan alla ja ikkunasta voit tarkastella merieläimien elämää. Sviitistä löytyy 1 erittäin leveä sänky ja 2 leveää sänkyä, majoittaen maksimissaan 2 aikuista ja 2 lasta, tai 3 aikuista ja 1 lapsen. Huoneeseen kuuluu lisäksi minibaari, ympärivuorokautinen huonepalvelu, oleskelutila, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, hiustenkuivaaja, TV ja ilmainen WiFi.
* Presidential suite. Tähän upeaan sviittiin kuuluu 2 erittäin leveää sänkyä ja 2 leveää sänkyä, hintaan kuuluvalla yhdistetyllä huoneella. Se majoittaa maksimissaan 2 lasta ja 1 lapsen tai 3 aikuista. Huoneeseen kuuluu lisäksi henkilökohtainen hovimestari, parveke, minibaari, ympärivuorokautinen huonepalvelu, oleskelutila, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, hiustenkuivaaja, TV ja ilmainen WiFi. Huoneesta on meri- ja palmusaarinäkymät. 
* Grand Atlantic Suite. Tähän upeaan kahden makuuhuoneen sviittiin kuuluu 2 erittäin leveää sänkyä ja 2 leveää sänkyä, majoittaen joko 2 aikuista ja 2 lasta, 3 aikuista, tai 3 aikuista ja 1 lapsen. Huoneessa on myös viisi parveketta, näkymät merelle ja palmusaarella ja kaupunkiin, useampi kylpyhuone, ympärivuorokautinen hovimestari, minibaari, oleskelutila, TV ja WiFi.  

Tarjous sisältää:
Majoitus 5* Atlantis The Palm –hotellissa
Valittu ateriapaketti*
Tarjoushinta sisältää myös: Kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV ** 
Ei sisällä lentoja
Lisäetu Jos matkustat ennen 20.12.2020 (min 5 vrk), niin Atlantis tarjoaa ilmaisen PCR testin ennen kotiinpaluuta

* Puolihoitoon kuuluu aamiainen ja illallinen tai lounas 3-aterian menuna tai seisovasta pöydästä, mutta ei juomia. Osa tunnetuimmista ravintoloista saattaa periä lisäksi ns. "narikkamaksun" puolihoitoasiakkailta tai puolihoitoedun voi vaihtaa rahanarvoisiksi krediiteiksi jolloin voi myös syödä a la carte listalta. 
** Turistivero n. 2-3 € /pv ei sen sijaan sisälly hintaan ja maksetaan paikan päällä. 


Tässä tarjouksessa on joustavat muutosehdot

Mikäli matkasuunnitelmat muuttuvat, tämän hotellivarauksen voi muuttaa toiseen ajankohtaan tai toiseen tarjoukseen kuluitta viimeiseen sallittuun peruutuspäivään asti. Muutoksesta et maksa toimistokuluja, maksat ainoastaan hintaeron jos uusi ajankohta/hotelli on kalliimpi. Viimeinen sallittu peruutuspäivä vaihtelee hotelleittein ja on yleensä 7-21 pv ennen matkan alkua, ellei toisin mainita hotellivarauksen "tärkeää tietoa" kentän peruutusehdoissa (tämä tieto löytyy varausprosessin 2. vaiheessa; vasemmalta). Mikäli tässä kohtaa ei mainita tarkkaa takarajaa peruutuksille tai selkeästi ilmoiteta että varaus on "non-refundable" (peruuttamaton) niin varauksen voi perua/muuttaa 15 vrk ennen matkan alkua. Huomio, että kello 12 jälkeen lähetetyt muutospyynnöt kirjataan seuraavana päivänä saapuneiksi. Muutoksesta emme peri toimistokuluja, mutta jos varauksen haluaa perua ja haluaa rahat palautuksena, perimme normaalit toimistokulut. Sen sijaan varauksen peruminen ja muuttaminen lahjakortiksi (jonka voi käyttää myöhemmin) on myös maksuton. 

Etäisyyksiä:
Palm Atlantis Monorail: 0,3km
Aquaventure-vesipuisto: 0,5km
Skydive Dubai: 4,9km
Dubai International Marine Club: 5,3km
The Walk at JBR –kävelykatu: 6,0km
Burj Al Arab Tower: 7,1km
The Montgomery, Dubai: 8,4km
Mall of the Emirates: 8,4km
Gurunanak Darbar Sikh –temppeli: 11,5km
Burj Khalifa: 17,5km 

Dubai matkakohteena:
Dubai on matkakohteena erittäin kiehtova, sillä se tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa, sekä täysin uusia kokemuksia tottuneellekin matkaajalle. Pilvenpiirtäjien valloittamassa kaupungissa on maailman suurimpia ostoskeskuksia, kiehtovia paikallismarkkinoita, kilometreittäin hiekkarantaa sekä eksoottista kulttuuria. Ravintolatarjonta kaupungissa on runsas sekä erittäin laadukas. Dubaissa näkee paljon maailman suurinta ja parhaita, oli sitten kyse korkeimmasta rakennuksesta tai suurimmasta ostoskeskuksesta. Löytyypä täältä myös maailman paras golfkenttäkin! Käy myös tutustumassa autiomaahan kaupungin ympärillä vaikkapa jeeppisafarilla. Keskelle autiomaata rakennettu Dubai takaa auringonpaisteen ympäri vuoden. 

Dubain tunnetuin nähtävyys on Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä. Vuonna 2010 valmistunut rakennus kohoaa aina 828 metrin korkeuteen ja on siten ylivoimaisesti maailman korkein rakennus. Burj Khalifa sijaitsee Dubain ydinkeskustassa Dubai Mall -ostoskeskuksen yhteydessä.

Kauppakeskukset ovat itsessään jo nähtävyyksiä. Esimerkiksi Mall of Emirates ostoskeskuksesta löytyy Ski Dubai - hiihtokeskus, jossa voi lasketella ja lautailla sisätiloissa, vaikka ulkona olisi yli 30 asteen lämpötila.

Usein kysyttyä - matka Arabiemiraatteihin

Jos lento saapuu kohteeseen aamuyöllä, saako hotellihuoneen heti? 

Vastaus: Hotellihuoneet luovutetaan yleensä 14-16:00 välillä (vaihtelee hotellien välillä) joten jos saavut Dubaihin aikaisin aamulla ja haluat huoneen heti, sinun kannattaa varata hotelli jo edelliselle päivälle. Näin pääset nauttimaan myös aamiaisen heti saavuttaessa. Saatavuustilanteen mukaan jotkut hotellit saattavat kuitenkin antaa huoneen jo aikaisemmin, mutta siitä ei ole mitään takuuta. Matkalaukut voi kuitenkin jättää vastaanoton säilöön kunnes huone luovutetaan ja hotellin yleisistä tiloista voi nauttia vaikka ei ole vielä saanut huonetta. 

Jos paluulento lähtee vasta yöllä, voiko huoneen luovuttaa vasta kun lähtee lentokentälle? 

Vastaus: Huone tulee luovuttaa 11-12:00 välillä (vaihtelee hotellien välillä). Jos haluaa pitää huoneen lähtöhetkeen asti, huone olisi varattava seuraavalle päivälle asti, jolloin saa nauttia myös mahdollisesti huoneen hintaan kuuluvat ateriat (mikäli on ostanut esim. puolihoidon). Lisämaksusta hotellilta on myös mahdollista ostaa myöhäinen check-out palvelu, mutta se on saatavilla vain kohteessa ja mikäli hotellissa on sillä hetkellä tilaa. Jos lento on vasta yöllä, tulee kuitenkin usein halvemmaksi maksaa yhdestä lisäyöstä kuin maksaa jopa 9 tunnin lisäajasta tuntiveloituksella. 

Saako ei naimisissa oleva pariskunta majoittua samaan huoneeseen? 

Vastaus: Kyllä. Joidenkin hotellien ilmoittamat rajoitukset eivät koske suomalaisia tai muita turisteja. Rajoitus koskee uskontoaan harjoittavia muslimeja.    

Myydäänkö Arabiemiraateissa alkoholia? 

Vastaus: Alkoholia saa ostaa Dubain lentokentän tax free myymälästä saavuttaessa, sekä Alkon kaltaisista erikoismyymälöistä. Dubain, Abu Dhabin, Ras al Khaimahin, Fujairahin ja Umm al Quwainin emiraateissa sijaitsevista hotelleissa tarjotaan myös alkoholia. Sen sijaan Sharjahin emiraatti on ns alkoholiton alue eli täällä alkoholin nauttiminen tai myyminen ei ole sallittua.   

Katso tästä usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä sisältyy
 • Majoitus
 • Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito tai täyshoito)
 • Hinta sisältää myös kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV
 • Tässä tarjouksessa on joustavat muutosehdot (kts erityisehdot tarjouksen kuvauksesta)
 • Tähän pakettiin ei kuulu lentoja.

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Majoitus Atlantis hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö
Check-in: 15:00, Check-out: 12:00
Max henkilöä per huone: 2 henkilöä
Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.
Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.
Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa
aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen
seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät
ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

** Turistivero n. 2-3 € /pv ei sisälly hintaan.


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito tai täyshoito)
Hinta sisältää myös kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV
Tässä tarjouksessa on joustavat muutosehdot (kts erityisehdot tarjouksen kuvauksesta)
Tässä tarjouksessa on joustavat muutosehdot (kts erityisehdot tarjouksen kuvauksesta)
Tähän pakettiin ei kuulu lentoja.
Tähän pakettiin ei kuulu lentoja.
Varaa nyt
Majoitus Atlantis hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

1 Vrk
Atlantis The Palm, Dubai
5*

Atlantis is the majestic focal point of The Palm Island, a man-made island that has captured the world's imagination with its magnificent scale and ingenuity. From the moment of arrival, you're immersed in a dazzling world of imagination, pleasure and..

2 Vrk
Atlantis The Palm, Dubai
5*

Atlantis is the majestic focal point of The Palm Island, a man-made island that has captured the world's imagination with its magnificent scale and ingenuity. From the moment of arrival, you're immersed in a dazzling world of imagination, pleasure and..

3 Vrk
Atlantis The Palm, Dubai
5*

Atlantis is the majestic focal point of The Palm Island, a man-made island that has captured the world's imagination with its magnificent scale and ingenuity. From the moment of arrival, you're immersed in a dazzling world of imagination, pleasure and..

4 Vrk
Atlantis The Palm, Dubai
5*

Atlantis is the majestic focal point of The Palm Island, a man-made island that has captured the world's imagination with its magnificent scale and ingenuity. From the moment of arrival, you're immersed in a dazzling world of imagination, pleasure and..

5 Vrk
Atlantis The Palm, Dubai
5*

Atlantis is the majestic focal point of The Palm Island, a man-made island that has captured the world's imagination with its magnificent scale and ingenuity. From the moment of arrival, you're immersed in a dazzling world of imagination, pleasure and..

7 Vrk
Atlantis The Palm, Dubai
5*

Atlantis is the majestic focal point of The Palm Island, a man-made island that has captured the world's imagination with its magnificent scale and ingenuity. From the moment of arrival, you're immersed in a dazzling world of imagination, pleasure and..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

5* Atlantis The Palm (ei sis. lentoja)

Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Alk.   € 999
/ per henkilö tuotteesta 1 vrk
6pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

9pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Sokos Hotel Presidentti ydinkeskustassa

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 71 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Ainutlaatuinen Aurora Pyramids

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 99 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa sis. lennot

Saariselka, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

6pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 285 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 309 / per henk

Ainutlaatuinen Aurora Pyramids (sis. lennot)

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 17h 1min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 391 / per henk