4* Benalmadena – Holiday World Polynesia Hotel - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step60019
Instr0
Options60019-132705
Step60019
Instr1
Options60019-132705
Step60019
Instr1
Options60019-132705
Step60019
Instr1
Options60019-132705
Step60019
Instr1
Options60019-132705
Step60019
Instr1
Options60019-132705
Step60019
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Tämä tuote ei ole enää myynnissä - Jos tarjous kiinnostaa, ota ystävällisesti yhteyttä

4* Benalmadena – Holiday World Polynesia Hotel

Benalmadena, Espanja

Alk.   € 0 / per henkilö tuotteesta 5 vrk

" Rannan läheisyydessä sijaitseva neljän tähden hotelli. Tarjous sis. lennot, majoitus junior suitessa erillisellä makuuhuoneella Holiday World Polynesia –hotellissa ja käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus. Nyt saatavana myös välilaskullisia lähtöjä maakuntakentiltä. Helsingin lähdöt ovat suoria. "

Lisää tarjouksia kategorioissa #Costa del Sol # Benalmadena # Long stay (2 vko - 4kk matkat)

Aurinkorannikon Benalmadena sopii koko perheen aktiiviselle rantalomalle. Kaupungissa voi nauttia ihanista rannoista, hyvästä säästä ja kiinnostavasta tekemisestä noin parinkymmenen kilometrin päässä Malagasta. Leudot talvet ja lämpimät kesät ovat tehneet kohteesta ympärivuotisen ja erinomaisen pidempäänkin oleskeluun. Läheltä löytyy paljon vierailukohteita kuten keskellä kaupunkia oleva Parque de la Paloma viheralue, kaunis andalusialainen kylä Benalmádena Pueblo, Tivoli World huvipuisto, SeaLife, Selwo Marina delfinaario sekä Euroopan suurin perhospuisto Mariposario. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta myös monet muut Aurinkorannikon kohteet Malagan kaupunkia unohtamatta ovat vaivattomasti saavutettavissa.

Holiday World Polynesia Hotel sijaitsee melkein aivan rannan helmassa, Benalmadenan eteläisemmässä osassa. Hotelli on jaettu kolmeen eri alueeseen, jokaisella oma teema polyneesian saarien, eli Bora Boran, Samoan, ja Pääsiäissaaren tunnelmia seuraten. Tästä tilavasta hotellista löytyy isot julkiset alueet, joiden tarjontaan kuuluvat muun muassa yökerho, keilaustilat, kylpylä, ja kuntosali. Hotellin tiloissa toimii myös enemmän kuin yksi ravintola, joten ruuankin suhteen on mistä valita. Myös hotellin ulkopuoleiselta rantakadulta löytyy ravintoloita.

Lisäksi aivan hotellin edestä voi napata bussin jolla pääsee nopeasti niin Benalmadenan keskustaan, Torremolinokseen, ja jopa Fuengirolaan.

Yhteen huoneeseen voi majoittautua maksimissaan 4 henkilöä. Kooltaan iso huone on varustettu erillisessä makuuhuoneessa sijaitsevalla kahdella 120cm sängyllä, keittokomerolla ja minijääkaapilla, parvekkeella, ilmastoinnilla, suurella kylpyhuoneella, oleskelualueella ja plasma TV:llä. Tarvittaessa voi ilmaiseksi vuokrata vauvansängyn. Tarjolla on myös huonepalvelu.

Tarjous sisältää:
Meno-paluu lennot valitsemastasi lähtökaupungista (*lennot Helsingistä ovat suoria lentoja, muista lähtökaupungeista lennot ovat välilaskulla, tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta). 
Majoitus Holiday World Polynesia -hotellissa
Valittu ateriavaihtoehto ( ei aterioita, aamiainen, puolihoito, All Incl)
Käsimatkatavarat**
24. ja 25.12 erikoisillalliset sekä 31.12 uudenvuoden gaalaillallinen (vapaat juomat baarissa 05.00 saakka) ja 1.1 brunssi Tämä sisältyy kaikille, myos pelkän majoituksen varanneille. 

** Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta.

Huom. hotelli suljettu 1.1-1.2.2021 välisenä aikana.

Etäisyyksiä:
Colomares –linna 3,1km
Benalmadenan perhospuisto 3,4km
Buddhalainen stupa 3,4km
Benalmadenan kylä 3,7km
Fuengirola 5,6km
De La Paloma –puisto 6,1km
Tivoli World –huvipuisto 6,8km
Puerto Marina Benalmadena -satama 7,1km
Sea Life Benalmadena 7,2km
Arroyo de la Miel –kaupunginosa 7,2km
Mijasin kylä 8,6km
Torremolinos 10,1km 

Costa del Sol (Aurinkorannikko) sijaitsee Espanjan Andalusiassa, Málagan maakunnassa Välimeren rannalla Gatanniemen ja Gibraltarinsalmen välissä. Monet pienet kaupungit, kuten Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos ja Marbella ovat muuttuneet suuriksi loma- ja matkailukeskuksiksi.

Benalmadena sijaitsee Costa del Solin pohjoisosassa, 12km Málagasta länteen. Se on jaettu kolmeen osaan: Benalmadenan kylään, Benalmadenan rantaan ja Arroyo de la Mieliin, ja jokaisella kaupunginosalla on omat tunnelmansa ja viehättävyystekijänsä. Parhaat nähtävyydet löytyvät rannikkoalueelta, niistä kaikkein suosituimpana tietenkin Benalmadenan rannat, jotka ovat varmasti olleet suurena syynä siihen, että Benalmadenasta on tullut yksi turistien lempikohteista Costa del Solin alueella.

Benalmadenan yöelämän keskuksena toimii Puerto Marinan satama-alue, mistä myös paikallinen akvaario, missä voi esimerkiksi silitellä rauskuja, löytyy. Tämän lisäksi voit lumoutua aurinkolaskunäkymistä sekä kelluvista hotelleista ja ökyjahdeista. Sataman viereinen La Paloma –puisto taas on kaunis ja viihtyisä vierailukohde niin aikuisille kuin perheen pienimmille. Puistosta löytyy kauniiden kukkien ja kasvien lisäksi esimerkiksi ankkoja, vuohia ja kaneja.

Toisenlaista menoa löydät Benalmadenan kylästä. Tämä 200 metrin korkeudessa sijaitseva kylä on tähän päivään asti säilyttänyt perinteisen espanjalaisen ulkonäkönsä, ja sieltä löytyy niin hienoja merinäköaloja kuin hulppeita ravintoloita.


Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
 • Jos majoittuu 31.12 uudenvuoden gaalaillallinen (vapaat juomat baarissa 05.00 saakka) ja 1.1 brunssi sisältyy hintaan

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Malagaan

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviää varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemassa olevan yhteenveto laatikon sisältä

Käsimatkatavara: Hintaan kuuluu käsimatkatavara (max 10kg).

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.Majoitus Holiday World Polynesia Hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 17:00, Check-out: 10:30

Max henkilöä per huone: 4 henkilöä

Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan

huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.

Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa

aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista

lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

Mahdollinen turistivero maksetaan paikanpäällä hotellilla.Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle) Ryanair: Max. 40x20x20cm (mahduttava edessä istuvan penkin alle) * muut yhtiöt, tarkista lentoyhtiön sivuilta
Jos majoittuu 31.12 uudenvuoden gaalaillallinen (vapaat juomat baarissa 05.00 saakka) ja 1.1 brunssi sisältyy hintaan

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara. Valitse tämä jos lento on suora, kaikki lentoyhtiöt. Meno-Paluu.
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg) (kaikille lentoyhtiöille joissa suorat lennot)
Hinnat alk€ 55
Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Lentokenttäkuljetus: 17 € / hlö meno-paluu. Yhteiskuljetus ilmastoidussa bussissa. Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, mikäli menokuljetus on tärkeä, tarkista saatavuus asiakaspalvelusta.
Hinnat alk€ 17per henk
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 18
Ruumaan kirjattava matkatavara (valitse tämä, jos lennät välilaskulla). Meno-paluu.
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg) (valitse tämä, jos lennät välilaskulla).
Hinnat alk€ 85
Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

4* Benalmadena – Holiday World Polynesia Hotel

Benalmadena, Espanja

Alk.   € 0
/ per henkilö tuotteesta 5 vrk

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

9pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Sokos Hotel Presidentti ydinkeskustassa

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 71 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Ainutlaatuinen Aurora Pyramids

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 99 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa sis. lennot

Saariselka, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

6pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 285 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 309 / per henk

Ainutlaatuinen Aurora Pyramids (sis. lennot)

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 17h 22min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 391 / per henk