3* Modernia huoneistomajoitusta - First Flatotel International - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step45534
Instr0
Options45534-91690
Step45534
Instr1
Options45534-91690
Step45534
Instr1
Options45534-91690
Step45534
Instr1
Options45534-91690
Step45534
Instr1
Options45534-91690
Step45534
Instr1
Options45534-91690
Step45534
Instr1
  • 1

    Matkapaketit
  • 2

    Paketti
    Kohta 2 of 4:
    Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
    Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
  • 3

    Paketti vaihtoehdot
  • 4

    Maksu

3* Modernia huoneistomajoitusta - First Flatotel International

Benalmadena, Espanja

Alk.   € 323 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 14h 15min ostoaikaa jäljellä

" Tyylikästä huoneistomajoitusta rannan vierellä! Sis. lennot, majoitus First Flatotel International huoneistohotellissa, käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus. Paketti sisältää myös: 2 leikettä yhden hinnalla Refla ravintolassa (arvo 13€) ja "etätyö" päiväpassi (arvo 20€) SmartWorkPlaza co-working tilaan. Kaikkiin Aurinkorannikon paketteihimme kuuluu myös yksi vapaavalintainen päiväretki (arvo. 40-60€/hlö) www.suomiretket.es valikoimasta (varmista retkien ehdot ja saatavuus ennen varausta) "

Lisää tarjouksia kategorioissa #Costa del Sol # Benalmadena # Long stay (2 vko - 4kk matkat)
Huom. jos tarjous ei anna tilaa 4+ viikon varauksiin, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme niin voimme kysyä tapauskohtaisesti saatavuutta.

Fuengirolan ja Benalmadenan välissä avautuu rauhallinen ja vastaremontoitu trendikäs Flatotel International hotellikompleksi. Se tarjoaa studio- ja huoneistomajoitusta parhaimmillaan jopa 8 hengelle samassa tilassa. Hyvät bussiyhteydet läheisiin kaupunkeihin ja vieressä sijaitseva Torrequebradan golfkenttä takaavat ettei koko lomaa tarvitse viettää hotellin tiloissa. Autoilijoille hotellikompleksi tarjoaa ilmaisen pysäköintimahdollisuuden. 

Flatotel Internationalin tilavissa huoneissa on oma parveke ja niistä avautuvat keskivertoa komeammat sivuttaiset näkymät merelle päin.  Huoneistot on lisäksi varustettu ilmastoinnilla, keittiötarvikkeilla, televisiolla ja WiFi-yhteydellä. 

Tilavat huoneistot sopivat hyvin myös pidempään oleskeluun. Yleisissä tiloissa asiakkaat voivat rentoutua kesäaikaan allasalueella ja nauttia virkistäviä juomia ja pikkupurtavaa allasbaarista. Reippaita päiviä varten hotellin kuntosali tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sekä cardio että painoharjoitteluun. 

Flatotel International soveltuu matkailijoille, jotka hakevat asteen tyylikkäämpää huoneistomajoitusta rannan läheltä rauhaisalta paikalta. Hyvät bussiyhteydet ja ilmainen parkkipaikka pitävät huolen, että liikkuminen hotellista lähiympäristöön on myös vaivatonta. 


RETKITARJONTA AURINKORANNIKOLLA -- Välitämme ja järjestämme myös retkiä Aurinkorannikolla. Retket varataan joko suoraan meiltä tai kumppaneiltamme.

Esimerkkiretkiä: Koko päivän vierailu Gibraltarilla, Caminito del Rey, opastettu koko päivän kierros ja lounas, Kokopäivän retket Rondaan, Granadaan ja Sevillaan...

» Tutustu retkitarjontaan tästä


 Tarjous sisältää:

Meno-paluu lennot valitsemastasi lähtökaupungista (lennot Helsingistä ovat suoria lentoja, muista lähtökaupungeista lennot ovat välilaskulla)
Majoitus  First Flatotel International huoneistohotellissa ***
Käsimatkatavarat max 10 kg**  
Extraedut vain Top10 matkan varanneille:
13€ "toinen leike ilmaiseksi" lahjakortti Uusi Refla (Fuengirola) ravintolaan****
 20€ lahjakortti SmartWorkPlaza (Fuengirola) co-working keskukseen*****
Vapaavalintainen päiväretki (1 retki / hlö)Suomiretket.es valikoimasta - kts tarkemmat ehdot ja retkien ajankohdat tästäennen varausta.

* Lisämaksusta lentokenttäkuljetus (*kts ehdot ja lisätiedot välilehdeltä 'Lisäpalvelut')
** Lisämaksusta matkalaukut ruumaan (*kts lisätiedot välilehdeltä 'Lisäpalvelut') 
*** Majoitusvaihtoehtoina kahden hengen huone, yksiö tai 1-3 makuuhuoneen huoneisto.
****Uusi Refla: Saat toisen leikkeen ilmaiseksi koodilla TOP10 ja näyttämällä varausvahvistuksesi (maksat kalliimman leikkeen ja saat toisen, edullisemman, ilmaiseksi. Arvo jopa 13 €). Vaihtoehtoisesti kahden pääruoan ostajalle ilmainen viinipullo kaupan päälle. Ruokalistan hinnat tarkistettu 13.4.2021. Ravintola pidättää oikeuden ruokalistamuutoksiin ja mikäli etuun oikeutettavat vaihtoehdot poistuvat listalta, ravintola korvaa edun samankaltaisella vaihtoehdolla. Asiakas vastaa itse ravintolavarauksesta.

******SmartWorkPlaza; ilmainen päiväpassi (arvo 20€) jolla voit kokeilla etätyöpistettä yhden päivän ajan näyttämällä varausvahvistuksesi. Vaihtoehtoisesti voit saada 20€ alennusta viikko tai kk-passista, mikäli tiedät jo etukäteen tarvitsevasi etätyöpistettä pidemmäksi ajaksi. Asiakas vastaa itse työpisteen varauksesta.

Costa del Sol (Aurinkorannikko) sijaitsee Espanjan Andalusiassa, Málagan maakunnassa Välimeren rannalla Gatanniemen ja Gibraltarinsalmen välissä. Monet pienet kaupungit, kuten Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos ja Marbella ovat muuttuneet suuriksi loma- ja matkailukeskuksiksi.

Alue tunnetaan myös nimellä Costa del Golf eli Golf-rannikko, koska alueella on kymmeniä golfkenttiä. Alue on turistien suosiossa leudon ilmastonsa takia.

Alueen kaupunkeja ja manioita vierailukohteita ovat muun muassa Fuengirola, Vélez-Málaga, Málaga (pääkaupunki), Marbella, Torremolinos ja Nerja. 

Mitä sisältyy
  • Lento
  • Majoitus
  • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
  • Extraedut vain Top 10 matkan varanneille: 13€ "toinen leike ilmaiseksi" lahjakortti Uusi Refla (Fuengirola) ravintolaan*** ja 20€ lahjakortti SmartWorkPlaza (Fuengirola) co-working keskukseen****
  • Vapaavalintainen päiväretki (1 retki / hlö) www.suomiretket.es valikoimasta - kts tarkemmat ehdot ja retkien ajankohdat ennen varausta osoitteesta www.bit.ly/retkiehdot

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Malagaan

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviää varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemassa olevan yhteenveto laatikon sisältä

Käsimatkatavara: Hintaan kuuluu käsimatkatavara (max 10kg).

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.Majoitus First Flatotel International huoneistohotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 17:00, Check-out: 12:00

Max henkilöä per huone: 
Kahden hengen huone: 2 aikuista 
1 makuuhuoneen huoneisto: 2 aikuista ja 2 lasta (1-11v.)
2 makuuhuoneen huoneisto: 4 aikuista ja 2 lasta (1-11v.)
3 makuuhuoneen huoneisto: 8 henkilöä 

Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan

huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.

Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa

aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista

lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

Mahdollinen turistivero maksetaan paikanpäällä hotellilla.Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle) * muut yhtiöt, tarkista lentoyhtiön sivuilta
Extraedut vain Top 10 matkan varanneille: 13€ "toinen leike ilmaiseksi" lahjakortti Uusi Refla (Fuengirola) ravintolaan*** ja 20€ lahjakortti SmartWorkPlaza (Fuengirola) co-working keskukseen****
Vapaavalintainen päiväretki (1 retki / hlö) www.suomiretket.es valikoimasta - kts tarkemmat ehdot ja retkien ajankohdat ennen varausta osoitteesta www.bit.ly/retkiehdot
Vapaavalintainen päiväretki (1 retki / hlö) www.suomiretket.es valikoimasta - kts tarkemmat ehdot ja retkien ajankohdat ennen varausta osoitteesta bit.ly/retkiehdot

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara. Valitse tämä jos lento on suora, kaikki lentoyhtiöt. Meno-Paluu.
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 20 kg) (kaikille lentoyhtiöille joissa suorat lennot)
Hinnat alk€ 55
Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Yhteiskuljetus ilmastoidussa bussissa. Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, mikäli menokuljetus on tärkeä, tarkista saatavuus asiakaspalvelusta.
Hinnat alk€ 21per henk
Ruumaan kirjattava matkatavara (valitse tämä, jos lennät välilaskulla). Meno-paluu.
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 20 kg) (valitse tämä, jos lennät välilaskulla).
Hinnat alk€ 85
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 22
Varaa nyt
Lennot Malagaan

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus First Flatotel International huoneistohotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

7 Vrk
Flatotel, Benalmadena
3*

Flatotel Internationalin tilavissa huoneissa on oma parveke ja niistä avautuvat keskivertoa komeammat sivuttaiset näkymät merelle päin.  Huoneistot on lisäksi varustettu ilmastoinnilla, keittiötarvikkeilla, televisiolla..

14 Vrk
Flatotel, Benalmadena
3*

Flatotel Internationalin tilavissa huoneissa on oma parveke ja niistä avautuvat keskivertoa komeammat sivuttaiset näkymät merelle päin.  Huoneistot on lisäksi varustettu ilmastoinnilla, keittiötarvikkeilla, televisiolla..

21 Vrk
Flatotel, Benalmadena
3*

Flatotel Internationalin tilavissa huoneissa on oma parveke ja niistä avautuvat keskivertoa komeammat sivuttaiset näkymät merelle päin.  Huoneistot on lisäksi varustettu ilmastoinnilla, keittiötarvikkeilla, televisiolla..

28 Vrk
Flatotel, Benalmadena
3*

Flatotel Internationalin tilavissa huoneissa on oma parveke ja niistä avautuvat keskivertoa komeammat sivuttaiset näkymät merelle päin.  Huoneistot on lisäksi varustettu ilmastoinnilla, keittiötarvikkeilla, televisiolla..

35 Vrk
Flatotel, Benalmadena
3*

Flatotel Internationalin tilavissa huoneissa on oma parveke ja niistä avautuvat keskivertoa komeammat sivuttaiset näkymät merelle päin.  Huoneistot on lisäksi varustettu ilmastoinnilla, keittiötarvikkeilla, televisiolla..

56 Vrk
Flatotel, Benalmadena
3*

Flatotel Internationalin tilavissa huoneissa on oma parveke ja niistä avautuvat keskivertoa komeammat sivuttaiset näkymät merelle päin.  Huoneistot on lisäksi varustettu ilmastoinnilla, keittiötarvikkeilla, televisiolla..

84 Vrk
Flatotel, Benalmadena
3*

Flatotel Internationalin tilavissa huoneissa on oma parveke ja niistä avautuvat keskivertoa komeammat sivuttaiset näkymät merelle päin.  Huoneistot on lisäksi varustettu ilmastoinnilla, keittiötarvikkeilla, televisiolla..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

3* Modernia huoneistomajoitusta - First Flatotel International

Benalmadena, Espanja

Alk.   € 323
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 14h 15min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Löydä yhteys luontoon - Arctic Guesthouse & Igloos

Ranua, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 34 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

4* Ruissalo Spa Hotel

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 61 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

14h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

2pv 14h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Lapin lumoa sis. Aurora Hut majoitus ja sauna

Ranua, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

14h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 165 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk