3* Huoneistomajoitusta Maspalomasissa - Apartamentos Koala Garden - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step49173
Instr0
Options49173-97466
Step49173
Instr1
Options49173-97466
Step49173
Instr1
Options49173-97466
Step49173
Instr1
Options49173-97466
Step49173
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

3* Huoneistomajoitusta Maspalomasissa - Apartamentos Koala Garden

Maspalomas, Espanja

Alk.   € 496 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 13h 32min ostoaikaa jäljellä

" Vietä rentouttava loma Maspalomasissa ihaillen hiekadyynejä ja rentouttavaa lomailmapiiriä! Sis. suorat lennot, majoitus Apartamentos Koala Garden hotellissa, käsimatkatavara ja lentokenttäkuljetukset kohteessa. Kaikkiin Kanariansaari paketteihimme kuuluu myös yksi vapaavalintainen päiväretki (arvo. 40-60€/hlö) www.suomiretket.es valikoimasta (varmista retkien ehdot ja saatavuus ennen varausta) " "

Katso lisää matkatarjouksia kategoriassa # Kanariansaaret # Long Stay 2 vk - 4kk

Vilkkaan Playa del Inglesin kylkeen syntynyt rauhaisampi Maspalomas on omiaan perhelomalle ja kauniista hiekkadyyneistä ja rannoista nauttimiseen. Laadukaat perhehotellit allasalueineen ja huoneistomahdollisuuksineen takaa, että lomalla viihtyy vaikka pidemmänkin aikaa. 

Apartamentos Koala Gardenissa lomaillaan valoisissa ja tilavissa huoneistoissa. Lomapäiviä voi viettää puutarhojen keskellä sijaitsevalla allasalueella, josta löytyy 2 aikuisten ja 2 lasten uima-allasta. Majoituspaikassa on lisäksi lasten leikkipaikka ja 24-h vastaanotto. 

Koala Gardenin huoneistot (yksiö/studio tai yhden makuuhuoneen huoneisto) ovat valoisia ja niissä on oma parveke, oleskelualue, sekä pieni keittotila jääkaapilla ja mikroaaltouunilla. Huoneistot on lisäksi varustettu ilmastoinnilla, televisiolla ja WiFi-yhteydellä. Tallelokerot ovat käytettävissä lisämaksusta.

Apartamentos Koala Garden soveltuu erinomaisesti rentouttavalle perhelomalle ja matkailijoille, jotka hakevat keittomahdollisuutta, rauhallista sijaintia, sekä golfkenttien läheisyyttä. 

Tarjous sisältää:

Lennot (Huom: tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta).   
Käsimatkatavara * 
Majoitus Apartamentos Koala Garden hotellissa 
Lentokenttäkuljetus ** 
Vapaavalintainen päiväretki (1 retki / hlö) Suomiretket.esvalikoimasta - kts tarkemmat ehdot ja retkien ajankohdat tästä ennen varausta. Huom: Retkille lähdetään eteläisemmästä Gran Canariasta. Las Palmasissa ei ole pysäkkiä. 

** Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta.

** Katso kuljetuksen tarkemmat ehdot kohdasta lisäpalvelut

Etäisyyksiä hotellilta:

Maspalomasin golfkenttä: 1,2 km 
Playa del Ingles: 2,5 km
Aqualand Maspalomas - vesipuisto: 2,1 km
Palmitos-puisto: 8 km

Hotelilta ilmainen bussikuljetus El Faro/ Maspalomas rannoille 
Meno: 09:30, 11:40, 12:30 
Paluu: 14:30, 15:30, 16:30 

**(tarkista ajat ja mahdolliset muutokset paikan päällä)**

Gran Canaria on suosittu matkailukohde, jossa käy vuosittain 2,2 miljoonaa matkailijaa. Saaren eteläosassa vähäsateisuus, pilvettömyys ja esteettömästi etelästä paistava aurinko tekevät kohteesta aurinkoisen. Kesällä aurinkoiset päivät ovat lähes taattuja ja ilmasto on suomalaiselle sopiva niin rantapäiviin kuin saaren tarjoamiin aktiviteetteihinkin.

Eteläosassa saarta sijaitsevat Gran Canarian suuremmat hiekkarannat ja suositut loma-alueet kuten menevä Playa del Inglés, tyyneistään tunnettu Maspalomas ja modernin tyylikäs Meloneras. Maspalomasissa lomaillaan rauhallisissa maisemissa kauniiden hiekkadyynien äärellä ja reippaillaan vilkkaan Inglesin ostoskaduille ja yöelämään puolessatunnissa.

Hyvien bussiyhteyksien ansiosta päiväretkeily esimerkiksi Puerto Ricoon ja Amadoreksen kauniille rannalle (20km) sekä saaren pääkaupunki Las Palmasiin (60km)on helppoa. Las Palmasissa on Las Canterasin hiekkaranta, ostoskatuja ja –keskuksia, sekä paljon koettavia kulttuurimahdollisuuksia.Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
 • Vapaavalintainen päiväretki (1 retki / hlö) www.suomiretket.es valikoimasta - kts tarkemmat ehdot ja retkien ajankohdat ennen varausta osoitteesta www.bit.ly/retkiehdot

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Gran Canarialle

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviää varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemassa olevan yhteenveto laatikon sisältä

Käsimatkatavara: Hintaan kuuluu käsimatkatavara (max 10kg).

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.


Majoitus Apartamentos Koala Garden

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 15:00, Check-out: 12:00

Max henkilöä per huone: 3 aikuista ja 1 lapsi tai 2 aikuista ja 2 lasta 

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista. Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".
Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Meno-paluu lentokenttäkuljetus. Yhteiskuljetus ilmastoidussa bussissa. Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, mikäli menokuljetus on ehdottoman tärkeä, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle)
Vapaavalintainen päiväretki (1 retki / hlö) www.suomiretket.es valikoimasta - kts tarkemmat ehdot ja retkien ajankohdat ennen varausta osoitteesta www.bit.ly/retkiehdot
Vapaavalintainen päiväretki (1 retki / hlö) www.suomiretket.es valikoimasta - kts tarkemmat ehdot ja retkien ajankohdat ennen varausta osoitteesta www.bit.ly/retkiehdot

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara (meno-paluu)( valitse tämä jos lento on suora)
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg)
Hinnat alk€ 66
Ruumaan kirjattava matkatavara (meno-paluu) (valitse tämä, jos lennät välilaskulla)
Hinnat alk€ 85
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 22
Varaa nyt
Lennot Gran Canarialle

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Apartamentos Koala Garden

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

7 Vrk
Apartamentos Koala Garden THe Home Collection, Maspalomas
3*

Apartamentos Koala Gardenissa lomaillaan noin 0,7 km päässä rannalta valoisissa ja tilavissa huoneistoissa. Lomapäiviä voi viettää puutarhojen keskellä sijaitsevalla allasalueella, josta löytyy 2 aikuisten..

10 Vrk
Apartamentos Koala Garden THe Home Collection, Maspalomas
3*

Apartamentos Koala Gardenissa lomaillaan noin 0,7 km päässä rannalta valoisissa ja tilavissa huoneistoissa. Lomapäiviä voi viettää puutarhojen keskellä sijaitsevalla allasalueella, josta löytyy 2 aikuisten..

14 Vrk
Apartamentos Koala Garden THe Home Collection, Maspalomas
3*

Apartamentos Koala Gardenissa lomaillaan noin 0,7 km päässä rannalta valoisissa ja tilavissa huoneistoissa. Lomapäiviä voi viettää puutarhojen keskellä sijaitsevalla allasalueella, josta löytyy 2 aikuisten..

21 Vrk
Apartamentos Koala Garden THe Home Collection, Maspalomas
3*

Apartamentos Koala Gardenissa lomaillaan noin 0,7 km päässä rannalta valoisissa ja tilavissa huoneistoissa. Lomapäiviä voi viettää puutarhojen keskellä sijaitsevalla allasalueella, josta löytyy 2 aikuisten..

28 Vrk
Apartamentos Koala Garden THe Home Collection, Maspalomas
3*

Apartamentos Koala Gardenissa lomaillaan noin 0,7 km päässä rannalta valoisissa ja tilavissa huoneistoissa. Lomapäiviä voi viettää puutarhojen keskellä sijaitsevalla allasalueella, josta löytyy 2 aikuisten..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

3* Huoneistomajoitusta Maspalomasissa - Apartamentos Koala Garden

Maspalomas, Espanja

Alk.   € 496
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 13h 32min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Löydä yhteys luontoon - Arctic Guesthouse & Igloos

Ranua, Suomi

Accommodation / Hotel

13h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 34 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

13h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 13h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

4* Ruissalo Spa Hotel

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 13h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 61 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

13h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

13h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

2pv 13h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 13h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Lapin lumoa sis. Aurora Hut majoitus ja sauna

Ranua, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

13h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 165 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 13h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk