Viiden tähden Marbella – 5* Nobu Hotel Marbella - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step71267
Instr0
Options71267-132161
Step71267
Instr1
Options71267-132161
Step71267
Instr1
Options71267-132161
Step71267
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Viiden tähden Marbella – 5* Nobu Hotel Marbella

Marbella, Espanja

Alk.   € 681 / per henkilö tuotteesta 3 vrk
2pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

" Hemmottele itseäsi luksuslomalla Marbellassa! Tarjous sis. lennot käsimatkatavaroilla ja yksityisellä lentokenttäkuljetuksella, sekä majoituksen 5* Nobu Hotel Marbellassa aamiaisella. "

Lisää tarjouksia kategorioissa #Costa delSol

Espanjan Aurinkorannikon laadukkaana lomakohteena tunnetun Marbellan kupeessa sijaitseva Puerto Banusin huvipursisatama kerää vuosittain miljoonia vierailijoita. Se ei suinkaan ole Marbellan ainoa nähtävyys, vaan kaupunki tunnetaan ylipäänsä Aurinkorannikon luksustäyteisimpänä kohteena, jota hyvä sää suosii ympäri vuoden. Marbellan Paseo Maritimo –rantabulevardi ja valkoisten talojen ympäröimät kujat houkuttelevat kävelyretkiin ympäri kaupunkia, joiden välissä tauosta voidaan nauttia yhdessä Marbellan monista puistoista tai ravintoloista, joita löytyy aina pienistä tapas-baareista Michelin-tähdillä varustettuihin loistoravintoloihin.

Tarjouksen 5* Nobu Hotel Marbella kuuluu Nobu Hotels –ketjuun, joka yhdistää modernin luksuksen minimalistiseen japanilaiseen traditioon, luoden täten omanlaatuisensa lifestyle-hotellin. Hotelliketjua ja siihen kuuluvia ravintoloita pyörittävät japanilainen maailmankuulu kokki Nobu Matsuhisa, suosittu näyttelijä Robert DeNiro sekä Meir Teper.

5* Nobu Hotel Marbella sijaitsee aivan meren tuntumassa. Sen ravintoloissa voi maistella Nobu Matsuhisan suunnittelemia tuotoksia ja andalusialaisesta ruokakulttuurista inspiraatiota vetäneitä erityisruokia tai vaihtoehtoisesti monia muita erilaisia ruokakulttuureja. Huoneruokailukin on mahdollista mihin kellonaikaan tahansa! Ulkouima-allasalueesta voi nauttia iltaisinkin esimerkiksi terveellisten alkoholittomien mocktailien muodossa, spa-alueella voi hemmotella itseään sydämensä kyllyydestä hierontojen, hydroterapian, ja vaikkapa turkkilaisen saunan avulla. Päivän treenit saa helposti suoritettua hotellin kuntosalilla. Maksimirentoutusta tavoitellessasi hieronnan voi järjestää myös omassa huoneessa tai rannalla. Iltaisin voi myös siemailla cocktaileja ja nauttia hotellin iltatunnelmasta keskusaukiolla.

Hotellin huoneet ovat kahden hengen huoneita. Niiden perusvarustukseen kuuluu  parisänky tai kaksi erillistä vuodetta, terassi/parveke, näkymät hotellikompleksin keskusaukiolle, LCD-TV, sadesuihkulla varustettu kylpyhuone, espressokone, tallelokero ja minibaari. 

Tarjous sisältää: 

Meno-paluu lennot valitsemastasi lähtökaupungista (lennot Helsingistä ovat suoria lentoja, muista lähtökaupungeista lennot ovat välilaskulla)
Majoitus 5* Nobu Hotel Marbellassa
Aamiainen
Käsimatkatavarat**
Yksityinen lentokenttäkuljetus 

** Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta. 

Etäisyyksiä hotellilta: 

Hotellin ranta: 0,1 km
Casablanca-ranta: 0,7 km
Puerto Banus Marina: 3,3 km
Marbellan linja-autoasema: 3,4 km
Plaza de los Naranjos –aukio: 3,6 km
Casino Marbella: 3,7 km
Real Club de Golf Las Brisas –golfkenttä: 4,1 km
Teatro Ciudad de Marbella –teatteri: 4,2 km
Marina La Bajadilla: 4,7 km
Pico de la Concha –vuori: 9,2 km 

Costa del Sol (Aurinkorannikko) sijaitsee Espanjan Andalusiassa, Málagan maakunnassa Välimeren rannalla Gatanniemen ja Gibraltarinsalmen välissä. Monet pienet kaupungit, kuten Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos ja Marbella ovat muuttuneet suuriksi loma- ja matkailukeskuksiksi.

Alue tunnetaan myös nimellä Costa del Golf eli Golf-rannikko, koska alueella on kymmeniä golfkenttiä. Alue on turistien suosiossa leudon ilmastonsa takia.

Alueen kaupunkeja ja manioita vierailukohteita ovat muun muassa Fuengirola, Vélez-Málaga, Málaga (pääkaupunki), Marbella, Torremolinos ja Nerja. 
Puerto Banus tunnetaan rikkaiden ja kuuluisien lomakohteena. Alueelle onkin keskittynyt merkkiliikkeitä, luksusravintoloita ja  myös Espanjan suurin Corte Inglés-tavaratalo.

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
 • Yksityinen lentokenttäkuljetus (1-4 hlö / auto) (meno-paluu)
 • Aamiainen

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Malagaan

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviää varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemassa olevan yhteenveto laatikon sisältä

Käsimatkatavara: Hintaan kuuluu käsimatkatavara (max 10kg).

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.Majoitus Nobu Hotel Marbella hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 16:00, Check-out: 12:00

Max henkilöä per huone:2 tai 3 tai 2 aikuista +1 lapsi (alle 12v)

Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.

Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa

aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista

lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

Mahdollinen turistivero maksetaan paikanpäällä hotellilla.Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle) * muut yhtiöt, tarkista lentoyhtiön sivuilta
Yksityinen lentokenttäkuljetus (1-4 hlö / auto) (meno-paluu)
Yksityinen lentokenttäkuljetus. Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, mikäli menokuljetus on tärkeä, tarkista saatavuus asiakaspalvelusta.
Aamiainen
Puolihoito (aamiainen ja illallinen, ei ruokajuomia)

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara. Valitse tämä jos lento on suora, kaikki lentoyhtiöt. Meno-Paluu.
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg) (kaikille lentoyhtiöille joissa suorat lennot)
Hinnat alk€ 55
Ruumaan kirjattava matkatavara (valitse tämä, jos lennät välilaskulla). Meno-paluu.
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg) (valitse tämä, jos lennät välilaskulla).
Hinnat alk€ 85
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 18
Varaa nyt
Lennot Malagaan

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Nobu Hotel Marbella hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

3 Vrk
Nobu Hotel Marbella, Marbella
5*

Nobu Hotel Marbella sijaitsee aivan meren tuntumassa. Sen ravintoloissa voi maistella Nobu Matsuhisan suunnittelemia tuotoksia ja andalusialaisesta ruokakulttuurista inspiraatiota vetäneitä erityisruokia tai vaihtoehtoisesti monia muita erilaisia..

4 Vrk
Nobu Hotel Marbella, Marbella
5*

Nobu Hotel Marbella sijaitsee aivan meren tuntumassa. Sen ravintoloissa voi maistella Nobu Matsuhisan suunnittelemia tuotoksia ja andalusialaisesta ruokakulttuurista inspiraatiota vetäneitä erityisruokia tai vaihtoehtoisesti monia muita erilaisia..

5 Vrk
Nobu Hotel Marbella, Marbella
5*

Nobu Hotel Marbella sijaitsee aivan meren tuntumassa. Sen ravintoloissa voi maistella Nobu Matsuhisan suunnittelemia tuotoksia ja andalusialaisesta ruokakulttuurista inspiraatiota vetäneitä erityisruokia tai vaihtoehtoisesti monia muita erilaisia..

7 Vrk
Nobu Hotel Marbella, Marbella
5*

Nobu Hotel Marbella sijaitsee aivan meren tuntumassa. Sen ravintoloissa voi maistella Nobu Matsuhisan suunnittelemia tuotoksia ja andalusialaisesta ruokakulttuurista inspiraatiota vetäneitä erityisruokia tai vaihtoehtoisesti monia muita erilaisia..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Viiden tähden Marbella – 5* Nobu Hotel Marbella

Marbella, Espanja

Alk.   € 681
/ per henkilö tuotteesta 3 vrk
2pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Tyylikkäästi Gdanskissa - 4* Puro Gdansk Stare Miasto (lennot Turusta)

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

3pv 4h 5min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 104 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

6pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 141 / per henk

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

3pv 4h 5min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 153 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

6pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

4h 7min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 219 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 221 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

10pv 4h 5min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

2pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

4h 7min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 278 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

9pv 4h 5min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 301 / per henk

All- Inclusive Ultra - 4 * Festa Via Pontica

Pomorie, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 4h 5min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 345 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

9pv 4h 5min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Majoitu Puerto Banuksen ytimessä - PYR Marbella

Marbella, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

2pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 382 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

6pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 459 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

7pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 481 / per henk

Ultra All-Inc. - 5* The Village At Cove Rotana

Ras Al Khaimah, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 4h 6min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 874 / per henk