Vehreä ekohotelli lähellä Sunny Beachin rantoja – 3* Trakia Garden - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step60126
Instr0
Options60126-110258
Step60126
Instr1
Options60126-110258
Step60126
Instr1
Options60126-110258
Step60126
Instr1
Options60126-110258
Step60126
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Vehreä ekohotelli lähellä Sunny Beachin rantoja – 3* Trakia Garden

Sunny Beach, Bulgaria

Alk.   € 297 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

" Nauti niin Sunny Beachin rannoista kuin vehreästä hotellialueesta! Sis. lennot käsimatkatavaralla, majoitus Trakia Garden -hotellissa ja lentokenttäkuljetus kohteessa. "

Lisää tarjouksia kategorioissa # Bulgaria

UUTUUS: Lauantain (8 vrk ja 15 vrk) lähdöllä vietät perillä 7 tai 14 kokonaista päivää! Paluulento lähtee yöllä ja huone luovutetaan vasta kentälle lähdettäessä, näin pakettiin kuuluvista palveluista (esim. all inclusive) voi nauttia lähtöhetkeen asti.

Sunny Beachilla lomaillaan 8 kilometrin mittaisen hienohiekkaisen rannan äärellä. Runsaat vesiurheilumahdollisuudet, loivasti syvenevä ranta, lukuisat ravintolamahdollisuudet ja upeat auringonnousut luovat Sunny Beachista kohteen joka soveltuu aina romanttisesta irtiotosta koko perheen lomalle.

Rantalomailun lisäksi Sunny Beach on tunnettu yöelämästään, mikä onkin tehnyt kohteesta suositun varsinkin nuorten keskuudessa. Tarjolla on valtava määrä ravintoloita, tavernoja, sekä yökerhoja, mistä valita illan mieleinen. Ja vaikka bilettäminen ei kiinnostaisikaan, hyvän ruuan saanti päivittäin on taattua.

Rantaa lähellä sijaitseva Trakia Garden tarjoaa vierailijoilleen yöpymisen kahden hengeen huonessa, jossa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai parisänky. Huoneissa on ilmastointi, TV, minibaari, parveke, ja WC- ja suihkutilat.

Hotellialueelta taasen löytyy uima-allas lapsille erityisen mukavilla vesiliukumäillä varustettuna, lasten leikkialue, buffet-ravintola, a la carte –ravintola barbeque-ominaisuuksilla, aulabaari, kuntoilukeskus, sauna, ja pyykkäysmahdollisuudet. Hotellilla voi myös pelata esimerkiksi biljardia ja pöytätennistä.


UUTUUS: Sunny Beach, Nessebar ja Pomorien alueen lomapaketteihin tarjoamme nyt lisämaksullisia retkiä.

Saatavana mm. Jeeppisafari, Offroad seikkailu, vierailu bulgarialaisessa kylässä, mönkijäajelu, buggy-kierros, ostosmatka Burgasiin.

>> Tutustu retkitarjontaan tästä. Retket voit lisätä varaukseen varausprosessin 2. vaiheessa kohdasta "lisämaksulliset palvelut" tai edellä mainitun linkin kautta löytyvän tilauskaavakkeen kautta. 


Tarjous sisältää:
Meno-paluulennot Burgasiin valitsemastasi lähtökaupungista (tarkat aikataulut selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta)
Jaettu lentokenttäkuljetus (kts ehdot ja lisätiedot välilehdeltä 'Lisäpalvelut')
Majoitus Trakia Garden -hotellissa
Käsimatkatavara lennolla*
Valittu ateriavaihtoehto 

* Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa)

Sunny Beach on noin 8 kilometrin mittainen kaareva rantakaistale Mustanmeren rannalla. Ranta-alue rajoittuu Balkanin vuoriin ja antiikkiseen Nessebarin kaupunkiin. Ranta on idän suuntaan ja aamulla voi ihailla unohtumatonta auringon nousua. Sunny Beachin lämmin ilmasto ja aurinkoinen sää hemmottelee matkaajaa, ja rantojen hiekka on hienojakoista, luonnon dyynien muokkaamana. Rantavesi on matalaa ja syvenee vähitellen, taaten näin turvallisen uimapaikan myös lapsille. Lisäksi vesiurheilun kaikki mahdollisuudet ovat aivan käden ulottuvilla. Kohde sopii niin kaveriporukoille, romanttiselle lomalle, perhematkoille, kuin aktiivilomailijallekin.

Päivät Sunny Beachilla vietetään rannoilla lojuten, mutta iltojen meininki on aivan erilaista. Tarjolla onkin yli 2000 ravintolaa ja tavernaa, joten jokaiseen makuun löytyy valittavaa. Iltaelämä kerää myös kansainväliset DJ:t esiintymään. 

Näiden lisäksi, kesälomailijoita viihdyttää myös lähistön suuri ja nykyaikainen vesipuisto. Ja mikäli kaipaa rantalomailun ja yöelämän lisäksi muutakin, historiallinen Nessebar on vain 6 km Sunny Beachin keskustasta. Nessebar on ollut Unescon suojelukohde jo vuodesta 1956 ja se on myös yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista.


Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Valittu ateriavaihtoehto
 • Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
 • Käsimatkatavara

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Burgasiin

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviää varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemassa olevan yhteenveto laatikon sisältä
Käsimatkatavara: Hintaan kuuluu käsimatkatavara (max 10kg).
Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja. 

 


Majoitus Trakia Garden -hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö
Check-in: 14:00, Check-out: 12:00
Max henkilöä per huone: 2
Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Esteettömyys: Hotellissa on liikuntaesteisille soveltuvia huoneita, varmista saatavuus ja ota yhteys asiakaspalveluun ennen varausta.
Lemmikkieläimet: Ei ole sallittu
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1
3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3
Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista. Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).
Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". 


Sisältää lisäpalvelut

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Valittu ateriavaihtoehto
Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Matkan hintaan kuuluu meno-paluu lentokenttäkuljetus. Yhteiskuljetus ilmastoidussa bussissa. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Käsimatkatavara

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Matkalaukku ruumaan
Matkalaukku ruumaan max 20kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 45
Jeeppisafari: Aik. 42 €. Lapsi 29 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto n. 5 h.
Lähtö n. klo 10:00 hotellilta. Noin 80 kilometriä ajelua mönkijöillä läpi vuoristojen ja pikkukylien, tiellä ja maastossa. Kivääreillä ammuskelua, GBS-aarteenmetsästys ja lounas paikallisessa Bulgarialaisessa ravintolassa nauttien kotitekoisesta ruoasta ja paikallisista juomista. Retkipäivät ma, ke ja la. Retken kesto n.5 tuntia
Hinnat alk€ 42per henk
Off Road seikkailu: Aik. 52 €. Lapsi 47 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto n. 7 h.
Retken kesto n. 7 tuntia, lähtö n. klo 9:00 hotellilta. Kulje ratsain ja katsele kauniita maisemia, hurjimmille mahdollisuus myös mönkijöillä ajeluun. Pääset kokeilemaan ilmakiväärillä ammuntaa tai vaikka kokeilemaan osutko jousella ampuen maaliin. Paikalla myös muita hauskoja kokemuksia. Lounas paikallisessa Emona ravintolassa kuuluu retken hintaan. Koe upea uniikki ranta myös tämän retken aikana.
Hinnat alk€ 52per henk
Vietä päivä Bulgarialaisessa kylässä: Aik. 42 €. Lapsi 29 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto n. 5.5 h
Vietä päivä ihastellen aitoa Bulgarialaista kulttuuria. Lähtö n. klo 10.00 hotellilta. Kesto n. 5.5 h. Kuvaushetki St.Vlasin satamassa ja Khanin teltalla. Tutustuminen hunajamuseoon ja brandy tehtaaseen opastettuina kierroksina. Omatekoisen limsan maistelua ja lounas perinteisessä Bulgarialaisessa kodissa, jossa voit vaikka pukeutua perinteiseen Bulgarialaiseen asuun.
Hinnat alk€ 42per henk
Ostosmatka: 22 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto n. 7 h.
Lähdemme ostoksille n. klo 10:00 hotellilta, kesto n. 7 tuntia. Ajamme Burgasin keskustaan viettämään päivää upeissa ostoskeskuksissa. Paluumatkalla pysähdymme vielä tekemään viimehetken ostoksia Burgasin keskustaan.
Hinnat alk€ 22per henk
Mönkijäajelu aikuisille: 42 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto n. 2 h. (quad)
Opastettu mönkijäajelu vuorilla upeissa maisemissa, matkan pituus n. 25km. 1 henkilö / mönkijä. Kesto n.2 tuntia lähtö klo n. 10:00 hotellilta.
Hinnat alk€ 42per henk
Buggy tour Aikuisille: 67 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto 1.5-2h.
Lähtö n. Klo 10.00 hotellilta. Kesto 1.5-2 tuntia. Hotellilta kuljetus lähtöpisteeseen ja ajelun jälkeen takaisin hotellille. Lyhyt esittely maastosta ja ajokeista. 25km. ajoreitti oppaan johdolla ylös vuorille upeisiin maisemiin ja takaisin alas lähtöpisteeseen.
Hinnat alk€ 67per henk
Varaa nyt
Lennot Burgasiin

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Trakia Garden -hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi.

7 Vrk
Trakia Garden, Sunny Beach
3*

Trakia Garden tarjoaa vierailijoilleen yöpymisen kahden hengeen huonessa, jossa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai parisänky. Huoneissa on ilmastointi, TV, minibaari, parveke, ja WC- ja suihkutilat. Hotellialueelta taasen löytyy uima-allas,..

14 Vrk
Trakia Garden, Sunny Beach
3*

Trakia Garden tarjoaa vierailijoilleen yöpymisen kahden hengeen huonessa, jossa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai parisänky. Huoneissa on ilmastointi, TV, minibaari, parveke, ja WC- ja suihkutilat. Hotellialueelta taasen löytyy uima-allas,..

10 Vrk
Trakia Garden, Sunny Beach
3*

Trakia Garden tarjoaa vierailijoilleen yöpymisen kahden hengeen huonessa, jossa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai parisänky. Huoneissa on ilmastointi, TV, minibaari, parveke, ja WC- ja suihkutilat. Hotellialueelta taasen löytyy uima-allas,..

8 Vrk
Trakia Garden, Sunny Beach
3*

Trakia Garden tarjoaa vierailijoilleen yöpymisen kahden hengeen huonessa, jossa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai parisänky. Huoneissa on ilmastointi, TV, minibaari, parveke, ja WC- ja suihkutilat. Hotellialueelta taasen löytyy uima-allas,..

15 Vrk
Trakia Garden, Sunny Beach
3*

Trakia Garden tarjoaa vierailijoilleen yöpymisen kahden hengeen huonessa, jossa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai parisänky. Huoneissa on ilmastointi, TV, minibaari, parveke, ja WC- ja suihkutilat. Hotellialueelta taasen löytyy uima-allas,..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Vehreä ekohotelli lähellä Sunny Beachin rantoja – 3* Trakia Garden

Sunny Beach, Bulgaria

Alk.   € 297
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

4h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 81 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 98 / per henk

Edullista kaupunkimajoitusta - Hotel Metropolis - lennot Turusta

Kaunas, Liettua

Accommodation / HotelFlights included

6pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 108 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

6pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 137 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

6pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 163 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 177 / per henk

Historiallinen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 186 / per henk

Costa Dorada 3* Eurosalou & Spa

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 240 / per henk

Keskustahotelli Nizzassa sis. lennot

Nizza, Ranska

Accommodation / HotelFlights included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 242 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 257 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 258 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 274 / per henk

Suosittu huoneistohotelli 3* Nuriasol sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 295 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

4h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 310 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 311 / per henk

Bonalba Alicante Golf sis.lennot

Alicante, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedEntry tickets

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 341 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

7pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 357 / per henk

Majoitu Puerto Banuksen ytimessä - PYR Marbella

Marbella, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

2pv 4h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 361 / per henk

Koko perheen teemapuistoloma Costa Doradalla - 4* PortAventura

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedEntry tickets

5pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 576 / per henk

Fugefest 18.-19.10.2019

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedEntry tickets

5pv 4h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 651 / per henk