Vauhtiloma Latviassa sis. Bobsleigh kelkkarata ja Aerodrome + kabiinihissi elämys sekä majoitus keskustahotellissa (lennot Helsingistä) - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step34076
Instr0
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
Options34076-75780
Step34076
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Vauhtiloma Latviassa sis. Bobsleigh kelkkarata ja Aerodrome + kabiinihissi elämys sekä majoitus keskustahotellissa (lennot Helsingistä)

Riika, Latvia

Alk.   € 275 / per henkilö tuotteesta 2 vrk
3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

" Vietä elämysloma Riiassa - koe Bobsleigh -kelkkarata ja Aerodrome tuulitunnelielämys ja ihastele Gauja laakson maisemia kabiinihissistä käsin! Sis. suorat lennot, käsimatkatavara, majoitus keskustahotellissa, aamiainen, Bobsleigh -kelkkarata, Aerodrome ja kabiinihissielämys sekä kuljetukset hotellilta. Tuulitunneli on laskuvarjohypyn vapaapudotusta simuloiva kokemus, jossa päästään kokeneiden ohjaajien avustamana kellumaan satojen kilometrien tuntinopeudessa. "

Katso tästä lisää tarjouksia kategoriassa # Riika
Katso tästä sama vauhtilomapaketti laivamatkoilla (Helsinki-Tallinna-Helsinki) henkilöautopaikalla
Jos vauhtiloma ei ole sinun juttusi, niin katso tästä toinen pakettimatka, jossa retkeillään Siguldan upeissa maisemissa.

Riika tarjoaa upean kaupunkiloman historiallisessa kaupungissa, mutta myös elämysmatkan vauhdin ystävälle. Tällä tarjouksella pääset kokemaan aidon Bobsleigh -kelkkarataelämyksen ja suuntaat yli kilometrin mittaiselle kabiinihissi ajelulle ja näet kauniin Gauja laakson Latvian Siguldassa.

Pakettiin kuuluu majoitus keskustahotellissa (katso alta vaihtoehdot) aamiaisella sekä kuljetukset hotellilta Siguldaan, jossa kelkkarata ja kabiinihissi sijaitsevat.

Bobsleigh-kelkkarata on vauhtia rakastavien loman huippukohta. Siguldan mestaruuskisojen kelkkarata saa adrenaliinin virtaamaan, sillä 1200 metriä pitkällä radalla on 16 kurvia ja jäisellä radalla voivat kilpailunopeudet nousta miesten kisoissa jopa 120 km tuntinopeuksiin. 

Vierailijoiden suosiman talvikelkkailun aika on maaliskuun loppuun asti. Jääradalla lasketaan topatussa Soft bob -kelkassa, jonka vauhti nousee 70-80 km /h. Lasku kestää 60-70 sekuntia. Kelkkaan mahtuu 5 henkilöä

Kesärata lasketaan touko-syyskuussa Summer bob -kelkalla jossa on renkaat alla ja reilun minuutin mittaisen laskun aikana vauhti nousee jopa 85 kilometrin tuntinopeuteen. Kelkkaan mahtuu 2-3 henkilöä. 

Siguldan köysirata vie matkaajan 1,1 km mittaiselle reitille Guaja laaksen poikki. Köysiratamatka tehdään kabiinihissillä josta avautuvat upeat maisemat. Noin 42-45 metrin korkeudessa kulkevalta köysiradalta näkee kauniin luonnon, Siuldan ja Turaidan linnat, Krimuldan rakennuksen sekä Bobslegh-kelkkaradan ilmasta käsin.

Matkan aikana pääset myös leijumaan tuulitunneliin (Aerodrome). Tuulitunneli on laskuvarjohypyn vapaapudotusta simuloiva kokemus, jossa päästään kokeneiden ohjaajien avustamana kellumaan satojen kilometrien tuntinopeudessa. 

Tarjous sisältää:

Lennot (tarkista tarkka lentoaika varausprosessin 2. vaiheesta)
Majoitus valitussa hotellissa ***
Aamiainen 
Käsimatkatavara 
Bobsleigh -kelkkarataelämys ja Sigulda hissimatka **
Aerodrome elämys (2min lento)
Meno-paluukuljetus hotellilta kelkkaradalle / kabiinihissille 
Meno-paluu lentokenttäkuljetukset englanninkielisen oppaan kanssa

* Lisämaksusta yksityinen lentokenttäkuljetus 55€, meno-paluu (1-4 hengelle) - yhteiskuljetus sis. hintaan!
* Ruumaan kirjattava matkalaukku lisämaksusta 70€ (lisätään varaukseen varausprosessin 2. vaiheessa kohdasta "lisäpalvelut")
** Talvella maaliskuun loppuun (talvikelkka Soft bob) Kesäkaudella: toukokuusta syyskuun loppuun (kesäkelkka Summer bob). 

Kelkkarata ja Aerodrome on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 - 17.
Kelkkalaskuun voivat osallistua myös lapset (yli 6v) aikuisen kanssa samassa kelkassa.

***Hotellivaihtoehdot:

Rixwell Terrace Design Hotel sijaitsee Riian jugendtyylisellä suurlähetystöalueella, joka tunnetaan myös kaupungin "hiljaisena keskustana". Vanhakaupunki ja Arēna Rīga -areena ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä. Huoneissa ja yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi. Art deco -tyyliset huoneet on sisustettu yksilöllisesti, ja niissä on ilmastointi, kaapeli-tv, minibaari ja moderni kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku, ilmaisia kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Parkki 10€/pv

Hestia Hotel Jugend (ent. PK Riga Hotel)  sijaitsee Riian jugendalueella, 10 minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista. Tyylikäs hotelli sijaitsee kaupungin suurlähetystöalueella 1,8 kilometrin päässä päärautatieasemalta. Vapauden muistomerkki on 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Ilmastoidut huoneet ovat valoisia, ja niissä on lämminsävyinen sisustus. Huoneissa on myös minibaari, tallelokero ja moderni kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja. Business tason huoneissa on myös oleskelualue. Hotellissa on myös kylpylä Mirabella SPA, joka on avoinna tiistaista sunnuntaihin (klo 10-19). Parkki 12€/pv

4* AC Hotel by Marriott Riga (ilmainen parkki saatavuuden mukaan). Tämä Neljän tähden hotelli sijaitsee kätevällä paikalla Riian keskustan viehättävällä jugendalueella. Hotelli sijaitsee poissa keskustan hälinästä, mutta vanhaankaupunkiin ja tärkeimpiin nähtävyyksiin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Huoneissa on kahvi- ja teekeitin.
* Erikoisetu Marriotissa: Kuohuvaa ja kakkupala saapumispäivänä (jokaiselle matkustajalle) ja ilmainen parkki (saatavuuden mukaan), nopea wi-fi.
** Marriotissa saatavana myös huone rajattomilla "limitless drinks" juomilla (Talon puna- ja valkoviini, tummaa ja vaaleaa olutta, talon gini, whiskey, rommi, virvoitusjuomia ja ilmainen parkki (saatavuuden mukaan), nopea wi-fi.

Riika matkakohteena: Riialla on monta lempinimeä: pohjoisen Pariisi tai pikku-Pariisi, ja Baltian Praha. Riiassa sekoittuvat niin latvialaiset, saksalaiset kuin venäläisetkin vaikutteet. Monipuolinen kaupunki tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaiselle.Kun haluat nähdä tärkeimmät nähtävyydet vaivattomasti, kannattaa osallistua Riian kaupunkikierrokselle. Sen aikana näet nähtävyydet sekä kuulet niistä lisää suomen kielellä!Nähtävyyskierroksen jälkeen on helppo tutustua kaupungin keskustaan kävellen, joka on pieni ja täynnä kapeita kujia. Vanhakaupunki on Unescon maailmanperintölistalla. Raitiovaunulla pääsee kätevästi nähtävyyksiin keskustan ulkopuolelle. Riian kaupungissa on paljon korkealuokkaisia museoita kuten Latvian kansallinen taidemuseo ja valokuvamuseo, arkkitehtuurimuseo ja yliopiston kasvitieteellinen museo.

Riika on kulttuuurikaupunki, joka tarjoaa aktiviteettejä joka viikolle. Katso tästä vinkkejä lomallesi.

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Aamiainen
 • Bobsleign- kelkkaelämys
 • Sigulda hissimatka
 • Käsimatkatavara
 • Meno-paluukuljetus hotellilta kelkkaradalle / kabiinihissille
 • Meno-paluu lentokenttäkuljetukset englanninkielisen oppaan kanssa
 • Pidätämme oikeuden hyvittää kelkkaelämyksen/aerodrome hinta mikäli kelkkarata päättäisi ennalta ilmoittamatta olevan syyn takia pitää radan suljettuna asiakkaan matkustuspäivänä (esim. ennalta ilmoittamaton kisaviikonloppu tai sääolosuhteet)
 • Aerodium elämys (2min) Sigulda Bobsleig retkipäivän aikana

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Riiaan

Lentojen erityisehdot:

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.


Majoitus valitussa hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot:

Hinta: Per henkilö

Check-in: 14:00, Check-out: 12:00 

Max henkilöä per huone: 2 aikuista tai 2 aikuista ja 1 alle 12v lapsi 

Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.

Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

** Pidätämme oikeuden hyvittää kelkkaelämyksen hinta mikäli kelkkarata päättäisi ennalta ilmoittamatta olevan syyn takia pitää radan suljettuna asiakkaan matkustuspäivänä (esim. ennalta ilmoittamaton kisaviikonloppu tai sääolosuhteet)


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Aamiainen
Bobsleign- kelkkaelämys
Sigulda hissimatka
Käsimatkatavara
Meno-paluukuljetus hotellilta kelkkaradalle / kabiinihissille
Meno-paluu lentokenttäkuljetukset englanninkielisen oppaan kanssa
Pidätämme oikeuden hyvittää kelkkaelämyksen/aerodrome hinta mikäli kelkkarata päättäisi ennalta ilmoittamatta olevan syyn takia pitää radan suljettuna asiakkaan matkustuspäivänä (esim. ennalta ilmoittamaton kisaviikonloppu tai sääolosuhteet)
Aerodium elämys (2min) Sigulda Bobsleig retkipäivän aikana
Bobsleigh retkipäivän aikana pääset myös osallistumaan Aerodium elämykseen.

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Matkalaukku ruumaan
Matkalaukku ruumaan max 20 kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 70
Yksityinen lentokenttäkuljetus 55€, meno-paluu (1-4 hengelle)
Yksityinen lentokenttäkuljetus 55 € / auto (1-4 hlö), meno-paluu. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Hinnat alk€ 55
Varaa nyt
Lennot Riiaan

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus valitussa hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

2 Vrk
Rixwell Terrace Design, Riga
4*

Rixwell terrace design offers 40 comfortable, cosy and trendily furnished rooms, conference and meeting rooms and a summer terrace. Each room in rixwell terrace design is individually furnished and made cosy and exquisite by the specially selected and..

2 Vrk
Hestia Hotel Jugend, Riga
4*

Tyylikäs 4-tähden hotelli sijaitsee Riian jugendalueella, 10 minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista.  Hotelli sijaitsee kaupungin suurlähetystöalueella 1,8 kilometrin päässä..

2 Vrk
AC Hotel by Marriott Riga, Riga
4*

3 Vrk
Rixwell Terrace Design, Riga
4*

Rixwell terrace design offers 40 comfortable, cosy and trendily furnished rooms, conference and meeting rooms and a summer terrace. Each room in rixwell terrace design is individually furnished and made cosy and exquisite by the specially selected and..

3 Vrk
Hestia Hotel Jugend, Riga
4*

Tyylikäs 4-tähden hotelli sijaitsee Riian jugendalueella, 10 minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista.  Hotelli sijaitsee kaupungin suurlähetystöalueella 1,8 kilometrin päässä..

3 Vrk
AC Hotel by Marriott Riga, Riga
4*

4 Vrk
Rixwell Terrace Design, Riga
4*

Rixwell terrace design offers 40 comfortable, cosy and trendily furnished rooms, conference and meeting rooms and a summer terrace. Each room in rixwell terrace design is individually furnished and made cosy and exquisite by the specially selected and..

4 Vrk
Hestia Hotel Jugend, Riga
4*

Tyylikäs 4-tähden hotelli sijaitsee Riian jugendalueella, 10 minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista.  Hotelli sijaitsee kaupungin suurlähetystöalueella 1,8 kilometrin päässä..

4 Vrk
AC Hotel by Marriott Riga, Riga
4*

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Vauhtiloma Latviassa sis. Bobsleigh kelkkarata ja Aerodrome + kabiinihissi elämys sekä majoitus keskustahotellissa (lennot Helsingistä)

Riika, Latvia

Alk.   € 275
/ per henkilö tuotteesta 2 vrk
3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 141 / per henk

4* Tyylikäs Kaunas - Europa Royale Kaunas - lennot Turusta

Kaunas, Liettua

Accommodation / HotelFlights included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 178 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 219 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 221 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

6h 0min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

6pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 301 / per henk

All- Inclusive Ultra - 4 * Festa Via Pontica

Pomorie, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 345 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Majoitu Puerto Banuksen ytimessä - PYR Marbella

Marbella, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 382 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

Uusittu Veramar huoneistohotelli

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 410 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 459 / per henk

Ultra All-Inc. - 5* The Village At Cove Rotana

Ras Al Khaimah, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 5h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 874 / per henk