Vain aikuisille - 4* Fénix Torremolinos sis. puolihoito - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step13591
Instr0
Options13591-89190
Step13591
Instr1
Options13591-89190
Step13591
Instr1
Options13591-89190
Step13591
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Vain aikuisille - 4* Fénix Torremolinos sis. puolihoito

Torremolinos, Espanja

Alk.   € 409 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 15h 16min ostoaikaa jäljellä

" Rentouttava loma aikuisille! Sis. lennot, majoitus 4* Fénix Torremolinos hotellissa puolihoidolla, käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus. Talvikaudella hotellilla lämmitetty uima-allas! Paketti sisältää myös: 2 leikettä yhden hinnalla Refla ravintolassa (arvo 13€) ja "etätyö" päiväpassi (arvo 20€) SmartWorkPlaza co-working tilaan. "

Lisää tarjouksia kategoriassa  # Costa del Sol  # Vain Aikuisille

Majoitu Torremolinosin keskustassa vain 150 metrin päässä suositulta Bajondillon rannalta. Hotelli on varattu vain aikuisille ja rauhallinen tunnelma takaakin rentouttavan loman, jolla yhdistyy Torremolinosin keskustan palvelut ja Välimeren ranta. 
Hotellin pohjakerroksesta on suora ja helppokulkuinen pääsy rantaan ja San Miguelin kävelykadulle on parin minuutin kävelymatka.

Hotellin ilmastoiduissa huoneissa on satelliitti-tv, työpöytä, vedenkeitin minibaari ja tallelokero. Modernissa kylpyhuoneessa on kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Valittavana kaksi huonetyyppiä; parvekkeellinen huone ja huone ilman parveketta (promo huone).

Hotellilla on uima-allas, joka talvikuukausina lämmitetty. Lisäksi kattoterassilla on poreallas jossa istuskellessa voi ihailla merimaisemaa. Hotelli on erinomainen valinta myös talvilomalle juuri lämmitetyn ulkoaltaan ansiosta. Uima-allas on suola-allas eli lempeä puhdistus ilman voimakkaita kemikaaleja takaa miellyttävän uimakokemuksen.

Maksullisella spa-alueella on sauna, turkkilainen sauna ja solarium. Spa vierailun ohessa ostaa eriliaisia hoitoja kuten hierontoja, vartalokuorintoja tai suklaahoitoja. Hotellin buffetravintolasta on upea näköala Välimerelle. Lisäksi saatavilla on snackbaari. 

Tarjous sisältää:
Lennot Helsingistä ja Oulusta (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta). *
Käsimatkatavara lennolla **
Majoitus Fenix hotellissa vain aikuisille
Puolihoito (sis. aamiainen ja  päivällinen ilman juomia) ****
Extraedut vain Top10 matkan varanneille:
  13€ "toinen leike ilmaiseksi" lahjakortti Uusi Refla (Fuengirola) ravintolaan***
  20€ lahjakortti SmartWorkPlaza (Fuengirola) co-working keskukseen****

* Lähdöt Helsingistä ovat suoria lentoja, Oulusta lennot välilaskulla.
** Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa). Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta.

*** Lisämaksusta lentokenttäkuljetus yhteiskuljetus 14 € / hlö tai yksityinen: 46€ (1-4 hlö) / meno-paluu (lisätään varauksen 2. vaiheessa kts. ehdot ja lisätiedot välilehdeltä 'Lisäpalvelut')
**** Jos yöpyy 25.12 ja/tai 31.12 niin diilin hintaan sisältyy joulun ja/tai uudenvuoden juhlaillallinen (arvo 60€ / 125€ per aikuinen)
***** Uusi Refla: Saat toisen leikkeen ilmaiseksi koodilla TOP10 ja näyttämällä varausvahvistuksesi (maksat kalliimman leikkeen ja saat toisen, edullisemman, ilmaiseksi. Arvo jopa 13 €). Vaihtoehtoisesti kahden pääruoan ostajalle ilmainen viinipullo kaupan päälle. Ruokalistan hinnat tarkistettu 13.4.2021. Ravintola pidättää oikeuden ruokalistamuutoksiin ja mikäli etuun oikeutettavat vaihtoehdot poistuvat listalta, ravintola korvaa edun samankaltaisella vaihtoehdolla. Asiakas vastaa itse ravintolavarauksesta.
***** SmartWorkPlaza; ilmainen päiväpassi (arvo 20€) jolla voit kokeilla etätyöpistettä yhden päivän ajan näyttämällä varausvahvistuksesi. Vaihtoehtoisesti voit saada 20€ alennusta viikko tai kk-passista, mikäli tiedät jo etukäteen tarvitsevasi etätyöpistettä pidemmäksi ajaksi. Asiakas vastaa itse työpisteen varauksesta.

Torremolinosin keskeinen sijainti Costa del Solilla takaa, että läheltä löytyy lukuisia vierailukohteita. Paikallisjuna vie Torremolinosista vartissa Malagan keskustaan ja parissa kymmenessä minuutissa suosittuun Fuengirolan kaupunkiin, josta löytyy paljon suomalaisaktiviteettaja.  Junaradan varrelta löytyvät myös esimerkiksi lentokenttä. Plaza Mayor kauppakeskus, Arroyo de la Miel ja Tivoli World huvipuisto ja köysirata. Torremolinosissa kohtaavat andalusialaisen kalastajakylän henki ja moderni kansainvälinen kaupunki. Kaupunki onkin valittu useana vuonna Espanjan suosituimmaksi turistikohteeksi.  

Torremolinosissa vieraileva voi tutustua helposti lähialueisiin. Torremolinoksen bussi- ja rautatieasemat ovat vain 400 metrin päässä hotellista
Parador del Golf golfkenttä (1.5 km)
Arroyo de la Mielin huvipuisto Tivoli World ja köysirata läheiselle vuorelle (5 km)
Plaza Mayor vapaa-ajankeskus (5 km)
Benalmadenan satama Puerto Marina, Delfinaario Selwo Marina, Butterfly –perhospuisto (5 km)
Malagan lentokenttä (6 km)
Torrquebradan Casino (9 km).
Fuengirola (20 km)

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Puolihoito (sis. aamiainen ja päivällinen ilman juomia)
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
 • Jos yöpyy 25.12 ja/tai 31.12 niin diilin hintaan sisältyy joulun ja/tai uudenvuoden juhlaillallinen (arvo 60€ / 125€ per aikuinen)
 • Extraedut vain Top 10 matkan varanneille: 13€ "toinen leike ilmaiseksi" lahjakortti Uusi Refla (Fuengirola) ravintolaan*** ja 20€ lahjakortti SmartWorkPlaza (Fuengirola) co-working keskukseen****

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Malagaan

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviää varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemassa olevan yhteenveto laatikon sisältä
Käsimatkatavara: Hintaan kuuluu käsimatkatavara (max 10kg).
Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja. 


Majoitus Hotel Fenix ( vain aikuisille)

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö
Check-in: 14:00, Check-out: 12:00
Max henkilöä per huone: 2 aikuista tai 3 aikuista 
Huomaa - tämä hotelli on vain aikuisille.
Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1
3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". 


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Puolihoito (sis. aamiainen ja päivällinen ilman juomia)
Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle) Ryanair: Max. 40x20x20cm (mahduttava edessä istuvan penkin alle) * muut yhtiöt, tarkista lentoyhtiön sivuilta
Jos yöpyy 25.12 ja/tai 31.12 niin diilin hintaan sisältyy joulun ja/tai uudenvuoden juhlaillallinen (arvo 60€ / 125€ per aikuinen)
Extraedut vain Top 10 matkan varanneille: 13€ "toinen leike ilmaiseksi" lahjakortti Uusi Refla (Fuengirola) ravintolaan*** ja 20€ lahjakortti SmartWorkPlaza (Fuengirola) co-working keskukseen****

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara (kaikki lentoyhtiöt paitsi SAS)
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 20 kg) (kaikille lentoyhtiöille, paitsi SAS)
Hinnat alk€ 55
Lentokenttäkuljetus yhteiskuljetus + 14€ / hlö meno-paluu.
Lisämaksusta lentokenttäkuljetus 17€/hlö, meno-paluu. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Hinnat alk€ 17per henk
Lentokenttäkuljetus yksityinen 46€ (1-4 hlö) / meno-paluu
Lisämaksusta lentokenttäkuljetus 46€/ (1-4 hlö) meno-paluu. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Hinnat alk€ 46
Ruumaan kirjattava matkatavara (valitse tämä, jos lennät SAS:lla)
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 20 kg) (valitse tämä jos lennät SAS:lla)
Hinnat alk€ 65
Ruumaan kirjattava matkatavara (valitse tämä, jos lennät Oulusta)
Hinnat alk€ 65
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 22
Varaa nyt
Lennot Malagaan

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Hotel Fenix ( vain aikuisille)

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

7 Vrk
Hotel Fenix, Torremolinos
4*

Fénix Torremolinos sijaitsee Torremolinoksessa 170 metrin päässä Bajondillon rannalta. Paikan päällä on spa- ja wellness-keskus sekä uima-allas. Hotelli on tarkoitettu aikuisille, ja kattoterassilla on merelle..

14 Vrk
Hotel Fenix, Torremolinos
4*

Fénix Torremolinos sijaitsee Torremolinoksessa 170 metrin päässä Bajondillon rannalta. Paikan päällä on spa- ja wellness-keskus sekä uima-allas. Hotelli on tarkoitettu aikuisille, ja kattoterassilla on merelle..

21 Vrk
Hotel Fenix, Torremolinos
4*

Fénix Torremolinos sijaitsee Torremolinoksessa 170 metrin päässä Bajondillon rannalta. Paikan päällä on spa- ja wellness-keskus sekä uima-allas. Hotelli on tarkoitettu aikuisille, ja kattoterassilla on merelle..

28 Vrk
Hotel Fenix, Torremolinos
4*

Fénix Torremolinos sijaitsee Torremolinoksessa 170 metrin päässä Bajondillon rannalta. Paikan päällä on spa- ja wellness-keskus sekä uima-allas. Hotelli on tarkoitettu aikuisille, ja kattoterassilla on merelle..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Vain aikuisille - 4* Fénix Torremolinos sis. puolihoito

Torremolinos, Espanja

Alk.   € 409
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 15h 16min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Löydä yhteys luontoon - Arctic Guesthouse & Igloos

Ranua, Suomi

Accommodation / Hotel

15h 17min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 34 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

15h 17min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 15h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

4* Ruissalo Spa Hotel

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 15h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 61 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

15h 17min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

15h 17min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

2pv 15h 17min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 15h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Lapin lumoa sis. Aurora Hut majoitus ja sauna

Ranua, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

15h 17min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 165 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 15h 16min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk