Upea rantaloma Costa Bravalla - 4* Tossa Beach Center All-Inclusivella - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step38740
Instr0
Options38740-139568
Step38740
Instr1
Options38740-139568
Step38740
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Upea rantaloma Costa Bravalla - 4* Tossa Beach Center All-Inclusivella

Tossa de Mar, Espanja

Alk.   € 412 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
10pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

" All inclusive -loma Tossa de Marin kauniissa keskiaikaisissa maisemissa Costa Bravan rannikolla upeiden rantojen äärellä. Sis. lennot, all inclusive majoitus 4* Tossa Beach Center hotellissa. Käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus. Kesämatkoja 29.4.2021 alkaen! "

Katso tästä lisää tarjouksia kategoriassa  # Costa Brava # All Inclusive

Gironan maakunnasta noin 80 km Barcelonasta  pohjoiseen löytyy yksi Espanjan viehättävimmistä merenrantakylistä. Tossa de Marissa vietetään aikaa Costa Bravan parhaiden rantapoukamien äärellä, sekä ihmetellään keskiaikaista tunnelmaa Villa Vellan muurien sisällä vanhassakaupungissa. Tossa de Mar on rento koko perheen lomakohde, jossa kesäpäivät kuluvat rauhallisissa merkeissä maisemista nautiskellen.

4* Tossa Beach Center hotelli sijaitsee Tossa de Marin parhaalla paikalla vain 150 metrin päässä Tossan rannasta ja 200 metrin päässä kylän keskustasta. Vasta kunnostettu hotelli on ideaali niin pariskunnille kuin perheillekin, jotka hakevat lomaltaan rentoutumista unelmarantojen äärellä.

Hotellialue koostuu kahden rakennuksen palveluista (Tossa Beachista ja Tossa Centeristä), jotka ovat kaikkien asiakkaiden käytössä. Jokainen hotellihuone on varusteltu ilmastoinnilla, puhelimella, televisiolla. Vaihtoehtona huone omalla terassilla / parvekkeella tai huone ilman parvekette (Non balcony- huone) Jääkaappi, tallelokero ja WiFi-yhteys ovat saatavilla lisämaksua vastaan.

2 uima-allasta, poreallas, lasten leikkikentät, päivittäinen viihdeohjelma, sekä all-inclusive paketti pitää huolen hotellin asiakkaiden tyytyväisyydestä. Allasalueella asiakkaiden käytössä on aurinkopetejä ja – varjoja. Lapsille on oma mini club ja tarjolla on erilaisia päiväaktiviteetteja, kuten vesipelejä. Joinain iltoina lapsille on tarjolla minidisco.

All-Inclusive paketilla herkutellaan hotellin ravintolassa, joka tarjoaa aamupalaa, lounasta ja illallista buffetista. Pakettiin kuuluu myös rajoittamaton juomapaketti, joka sisältää paikalliset alkoholijuomat ja virvoitusjuomat. All-Inclusive juomia tarjoillaan aterioiden lisäksi hotellin baarista 10–23 välillä. Snack Baarista saa pientä purtavaa 10:30–12:30 ja 15:30–18:00 välisenä aikana. Iltapäiväkahvia ja teetä tarjoillaan 16–17 välillä ja lapsille on tarjolla jäätelöä aina aamu kymmenestä ilta kymmeneen. Joinain iltoina hotellin baarissa järjestetään elävän musiikin iltoja, peli-iltoja, sekä erilaisia viihde-esityksiä.

Tarjous sisältää:

Lennot (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta).
Käsimatkatavara lennolla *
Majoitus 4* Tossa Beach hotellissa
All inclusive (sis. ruoat ja juomat sekä välipalat) ** 

* Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta.

** Lisämaksusta lentokenttäkuljetus - yhteiskuljetus 30€/hlö (meno-paluu) tai yksityinen kuljetus 290€/auto (1-3hlö)(lisätään varauksen 2. vaiheessa kts. ehdot ja lisätiedot välilehdeltä 'Lisäpalvelut') 

Gironan maakunnasta Barcelonasta pohjoiseen löytyy yksi Espanjan viehättävimmistä merenrantakylistä. Tossa de Marin maisemaa värittävät takana nousevat vuoret ja vihreät kukkulat, Villa Vellan muurien sisällä avautuva tunnelmallinen vanhakaupunki, sekä Costa Bravan kauneimmat rantapoukamat.

Keskiaikaisen tunnelman Tossa de Marissa kannattaa kivuta kylän muurille ihailemaan maisemia. Torre d´en Jonàsin tornista avautuu muurin upeimmat näköalat kohti merimaisemia ja erityisesti auringonlaskun aikaan maisemat muurilta ovat hämmästyttävän kauniit. Muurin korkeimmalta kohdalta löytyy Far de Tossan majakka, jossa toimii tänä päivänä museo. Muurien sisässä avautuu Tossa de Marin vanhakaupunki. Vanhan kaupungin kujat ovat omiaan rauhallisiin kahvihetkiin ja herkutteluun.

Tossa de Marin sinisessä paratiisissa ei kannata myöskään unohtaa Espanjan kauneimpia rantapoukamia ja niiden tarjoamia kauniita merimaisemia. Rantaelämä koostuu niin täydenpalvelun rannoista suihkuineen ja ravintoloineen kuin salaisista pienistä rantapoukamistakin. Kirkkaat turkoosit vedet ovat omiaan vesiurheilun harrastamiseen ja soveltuvat erinomaisesti snorklauksesta ja sukelluksesta kiinnostuneille.

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • All inclusive
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Barcelonaan

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.
Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.


Majoitus Tossa Beach Center hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö
Check-in: 13:00, Check-out: 11:00
Max henkilöä per huone: 3 tai 4 henkilöä. 
Vauvasänky (0-1 vuotiaille) lisämaksusta (6 € / vrk), maksu suoraan hotellille.
Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.
Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:
Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
henkilömääräksi 1
3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
aikuisten määräksi 3
Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.
Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa
aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen
seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät
ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

Mahdollinen turistivero maksetaan ei kuulu hintaan vaan maksetaan paikan päällä suoraan hotellille.


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

All inclusive
Aamiainen, lounas ja illallinen buffetista. Rajoittamattomat paikalliset alkoholi- ja virvoitusjuomat.
Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg   Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle)

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara (meno-paluu)
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg). Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 55
Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Lisämaksusta lentokenttäkuljetus 30€/hlö, meno-paluu. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Hinnat alk€ 33per henk
Yksityinen lentokenttäkuljetus (1-3 henkilöä/auto)
Yksityinen lentokenttäkuljetus: 246 € / 1-3 henkilöä/auto, meno-paluu. Yksityinen kuljetus ovelta-ovelle ilmastoidussa autossa. Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, varmista saatavuus.
Hinnat alk€ 290
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 22
Varaa nyt
Lennot Barcelonaan

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Tossa Beach Center hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

7 Vrk
Tossa Beach Center Hotel, Costa Brava
4*

Tossa Beach Center hotelli sijaitsee Tossa de Marin parhaalla paikalla vain 150 metrin päässä Tossan rannasta ja 200 metrin päässä kylän keskustasta. Vasta kunnostettu hotelli on ideaali niin pariskunnille kuin perheillekin,..

14 Vrk
Tossa Beach Center Hotel, Costa Brava
4*

Tossa Beach Center hotelli sijaitsee Tossa de Marin parhaalla paikalla vain 150 metrin päässä Tossan rannasta ja 200 metrin päässä kylän keskustasta. Vasta kunnostettu hotelli on ideaali niin pariskunnille kuin perheillekin,..

10 Vrk
Tossa Beach Center Hotel, Costa Brava
4*

Tossa Beach Center hotelli sijaitsee Tossa de Marin parhaalla paikalla vain 150 metrin päässä Tossan rannasta ja 200 metrin päässä kylän keskustasta. Vasta kunnostettu hotelli on ideaali niin pariskunnille kuin perheillekin,..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Upea rantaloma Costa Bravalla - 4* Tossa Beach Center All-Inclusivella

Tossa de Mar, Espanja

Alk.   € 412
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
10pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Scandic Atrium + lahjakortti Roster -ravintolaan

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 46 / per henk

Lentokenttähotelli Helsinki-Vantaa

Vantaa, Suomi

Accommodation / HotelFree parking

3pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 48 / per henk

Luontoloma kaupungin kupeessa - Hotel Nuuksio

Espoo, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 49 / per henk

Kesämatka Savonlinnaan - 4* Spahotel Casino

Savonlinna, Suomi

6pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 51 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

2pv 11h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

11h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Scandic Grand Marina sis. 20€ tai 50€ lahjakortti Sue Ellen ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

11h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

4* Ruissalo Spa Hotel

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 53 / per henk

Hilton Kalastajatorppa sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

11h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 60 / per henk

Kylpylähotelli Saimaan rannalla - Holiday Club Saimaa

Lappeenranta, Suomi

Accommodation / HotelFree parking

10pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 60 / per henk

Kaupunkiloma Turussa - 4* hotelli + lahjakortti Roster -ravintolaan

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

7pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 65 / per henk

Marski by Scandic sis. 20€ tai 50€ lahjakortti Sue Ellen ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

11h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 68 / per henk

Sokos Hotel Presidentti ydinkeskustassa

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

3pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 74 / per henk

Levi kutsuu seikkailuun - Hotel Hullu Poro

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 83 / per henk

5* Lilla Roberts+ Allas Sea Pool merikylpylä

Helsinki, Suomi

Accommodation / HotelEntry tickets

11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 88 / per henk

Rentoutumista ja luonnonrauhaa - Olo Centre sis. 15 € arvoseteli

Enonkoski, Suomi

Accommodation / HotelTransfer included

8pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Kotimaan lomakohteiden aatelia - 4 * Naantali Spa Hotel

Naantali, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 90 / per henk

Luksuselämys Helsingissä 5* Hotel Kämp sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

11h 34min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 101 / per henk

Legendaarinen 4* Scandic Pohjanhovi

Rovaniemi, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 103 / per henk

Löydä lomafiilis - 4* Break Sokos Hotel Vuokatti

Vuokatti, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 33min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 106 / per henk