Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step72617
Instr0
Options72617-134608
Step72617
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Tämä tuote ei ole enää myynnissä - Jos tarjous kiinnostaa, ota ystävällisesti yhteyttä

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

Alk.   € 0 / per henkilö tuotteesta 1 vrk

" Trendikkäästi Helsingin ytimessä! Sis. majoitus 4* Indigo boutique hotellissa aamiaisella. Paketti sisältää myös 26€ lahjakortti legendaariseen Finnjävel-ravintolaan. Lisäksi, varaajille lisämaksusta myös alennushintaisia lippuja Helsingin nähtävyyksiin: Linnanmäki rannekkeet 40€ (norm. 42€), Allas Seapool liput 10€ (norm. 15€), Skywheel Helsinki 11 € (norm. 13€), Kanavaristeily 20€ (norm. 25€). "

Katso lisää matkatarjouksia kategoriassa # Helsinki # Suomi

Suuntaa kesäiseen Helsinkiin ja nauti tyylikkäästä keskustamajoituksesta. Helsingin Punavuoressa sijaitseva boutique hotelli Indigo tarjoaa skandinaviseen tyyliin sisustettuja hotellihuoneita erinomaisella sijainnilla. 

Ympäristöystävällisen Indigo Helsinki-Boulevard -hotellin huoneissa on moderni sisustus ja mukavuudet. Niissä on vakiovarustuksena puulattiat, Nespresso-kahvinkeitin ja sadesuihku. Lisämukavuutta tuovat kylpytakit. Palveluihin kuuluvat sähköauton latausasema, ilmainen WiFi ja 24h-kuntosali.

Majoituspaikan Bröd Punavuori -bistro käyttää tuoreita sesongin raaka-aineita runsaiden ja paikallisten ruokien valmistamiseen. Aulabaarissa voi nauttia juomia.

Ympäröivillä kaduilla on joitain parhaita designkaupunginosan itsenäisistä liikkeistä. Helsingin päärautatieasemalle on Indigo Helsinki-Boulevardista 15 minuutin kävelymatka.

Pakettin sisältyy myös lahjakortti Finnjävel-ravintolaan. Finnjävel ravintolassa herkutellaan aidoilla suomalaisilla mauilla, jotka kokit Henri Alén ja Tommi Tuominen kokosivat kotimaisen ruokakulttuurin juurilta. Tämä legendaarinen ravintola on niittänyt mainetta niin Suomessa kuin ulkomailla. Finnjävel sijaitsee Etu-Töölössä eduskuntatalon lähellä, hotellista on ravintolaan n. 20min kävelymatka.


HELSINKI ETUJA TOP 10 MATKAPAKETIN VARANNEILLE -- Välitämme ja järjestämme myös tapahtuma- ja sisäänpääsylippuja pääkaupungin nähtävyyksiin. Liput varataan joko suoraan meiltä (varausprosessin. 2. vaiheessa tai asiakaspalvelustamme) tai kumppaneiltamme. 

Esimerkkejä: Linnamäki ja Allas Seapool liput alehintaan, Skywheel Helsinki maailmanpyörä, kanavaristeily Helsingin saaristoon alennuksella...

» Tutustu Helsinki etuihin ja retkitarjontaan tästä


Tarjous sisältää:

Majoitus
Aamiainen
Wi-fi 
26€ Lahjakortti Finnjävel ravintolaan** (yksin matkustaville 13€) 

** Pakettiin kuuluvan Finnjävel lahjakortin ehdot ja varausohjeet:

Saat 26€ alennuksen Finnjävel ravintolasta (Salin puolelta) koodilla TOP10 ja näyttämällä varausvahvistuksesi, nauttiessasi Salin 4-ruokalajin menusta (ei koske erikoismenuita). Lisäksi ruokailun yhteydessä lasi samppanjaa 13€ (norm14,5€). Mainitse koodi TOP10 varauksen yhteydessä. Lahjakortti on voimassa, kun ruokailijoita min. kaksi henkilöä. Usempi ruokailija tai yksin matkustava, ale -13€/hlö

Asiakas vastaa itse ravintolavarauksesta. Suosittelemme varaamaan pöydän hyvissä ajoin tai tarkistamaan pöytävaraus-tilanteen tästä linkistä ennen matkapaketin varaamista. Varaa pöytä netissä ja katso tästä ruokalista.


Huom: Ravintola on suljettu sunnuntaina ja maanantaina joten jos varaat hotellin tänä aikana, et voi hyödyntää saman matkan aikana ravintolan lahjakorttia. Lahjakortin voi tässä tapauksessa hyödyntää eri ajankohtana


** Vain Top 10 asiakkaille: Lisämaksusta saatavana myös alennushintaisia Linnanmäki rannekkeita 40€ (norm. 42€) tai Allas Seapool liput 10€ (norm. 15€), Skywheel Helsinki 11 € (norm. 13€), Kanavaristeily 20€ (norm. 25€).

Linnanmäki ja Allas Seapool liput lisätään varaukseen varausprosessin 2. vaiheessa ja muut edut suoraan palveluntarjoajalta näyttämällä Top 10 varausvahvistus.  

Etäisyyksiä hotellilta:
Sinebrychoffin taidemuseo - 0,3 km
Vanha kirkkopuisto - 0,3 km
Ruotsalainen teatteri - 0,5 km
Kampin Kauppakeskus - 0,6 km
Designmuseo - 0,6 km
Stockmannin tavaratalo - 0,6 km
Kauppakeskus Forum - 0,6 km
Kampin metroasema - 0,6 km
Suomen rakennustaiteen museo - 0,6 km
Helsinki Bus Station - 0,6 km

Mitä sisältyy
 • Majoitus
 • Aamiainen
 • Wi-Fi
 • 26€ Lahjakortti Finnjävel ravintolaan, lisäksi ruokailun yhteydessä lasi samppanjaa alehintaan 13€ (norm14,5€). - Huom: Ravintola on suljettu sunnuntaina ja maanantaina joten jos varaat hotellin tänä aikana, et voi hyödyntää saman matkan aikana ravintolan lahjakorttia. Lahjakortin voi tässä tapauksessa hyödyntää eri ajankohtana
 • ** Tämän paketin varaajille lisämaksusta saatavana myös alennushintaisia Linnanmäki rannekkeita 40€ (norm. 42€) tai Allas Seapool liput 10€ (norm. 15€), Skywheel Helsinki 11 € (norm. 13€), 90-min Helsingin Kanavaristeily (Strömma) 20€ (norm. 25€). Linnanmäki ja Allas Seapool liput lisätään varaukseen varausprosessin 2. vaiheessa ja muut edut suoraan palveluntarjoajalta näyttämällä Top 10 varausvahvistus.

Majoitus
Majoitus Indigo hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 14:00, Check-out: 12:00

Max henkilöä per huone: 3 aikuista tai 2 aikuista + 2 lasta (2-11v).

Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla

henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla

aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.

Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa

aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen

seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät

ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Aamiainen
Wi-Fi
26€ Lahjakortti Finnjävel ravintolaan, lisäksi ruokailun yhteydessä lasi samppanjaa alehintaan 13€ (norm14,5€). - Huom: Ravintola on suljettu sunnuntaina ja maanantaina joten jos varaat hotellin tänä aikana, et voi hyödyntää saman matkan aikana ravintolan lahjakorttia. Lahjakortin voi tässä tapauksessa hyödyntää eri ajankohtana
26€ Lahjakortti Finnjävel ravintolaan Huom: Ravintola on suljettu sunnuntaina ja maanantaina joten jos varaat hotellin tänä aikana, et voi hyödyntää saman matkan aikana ravintolan lahjakorttia. Lahjakortin voi tässä tapauksessa hyödyntää eri ajankohtana
** Tämän paketin varaajille lisämaksusta saatavana myös alennushintaisia Linnanmäki rannekkeita 40€ (norm. 42€) tai Allas Seapool liput 10€ (norm. 15€), Skywheel Helsinki 11 € (norm. 13€), 90-min Helsingin Kanavaristeily (Strömma) 20€ (norm. 25€). Linnanmäki ja Allas Seapool liput lisätään varaukseen varausprosessin 2. vaiheessa ja muut edut suoraan palveluntarjoajalta näyttämällä Top 10 varausvahvistus.
** Tämän paketin varaajille lisämaksusta saatavana myös alennushintaisia Linnanmäki rannekkeita 40€ (norm. 42€) tai Allas Seapool liput 10€ (norm. 15€), Skywheel Helsinki 11 € (norm. 13€), 90-min Helsingin Kanavaristeily (Strömma) 20€ (norm. 25€). Linnanmäki ja Allas Seapool liput lisätään varaukseen varausprosessin 2. vaiheessa ja muut edut suoraan palveluntarjoajalta näyttämällä Top 10 varausvahvistus.

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Linnanmäki ranneke 40€ (norm. 42€)
Linnanmäki ranneke +40€/kpl (vain Top 10 kautta ostettuna)
Hinnat alk€ 40
Allas Seapool liput 10€ (norm. 15€)
Hinnat alk€ 10
Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

Alk.   € 0
/ per henkilö tuotteesta 1 vrk

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Lentokenttähotelli Helsinki-Vantaa

Vantaa, Suomi

Accommodation / HotelFree parking

12pv 20h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 49 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

12pv 20h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

12pv 20h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 20h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

12pv 20h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 119 / per henk

Ainutlaatuinen Aurora Pyramids

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

12pv 20h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 197 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa sis. lennot

Saariselka, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

3pv 20h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 285 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

12pv 20h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 295 / per henk

Ainutlaatuinen Aurora Pyramids (sis. lennot)

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

12pv 20h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 391 / per henk