Suosittu Nessebar - 4* Marieta Palace Hotel - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step25946
Instr0
Options25946-79371
Step25946
Instr1
Options25946-79371
Step25946
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Suosittu Nessebar - 4* Marieta Palace Hotel

Nessebar, Bulgaria

Alk.   € 281 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

" Majoitus Bulgarian aurinkorannikolla Nessebarin keskustassa! Sis. lennot, majoitus 4 * Marieta Palace hotellissa valitulla ateriapaketilla (aamiainen tai puolihoito), käsimatkatavara lennolla ja lentokenttäkuljetukset kohteessa. Kesämatkat alkaen 2.4.2019! "

Katso tästä lisää matkatarjouksia kategoriassa #Bulgaria

Nessebarin kaupungilla on rikas historia. Antiikinaikainen kaupungin  osa sijaitsee saarella, joka on yhdistetty mantereeseen keinotekoisella kannaksella. Historiallisten kohteidensa ansiosta Nessebar valittiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1983. 

Kohde on säilyttänyt kiinnostavuutensa läpi vuosisatojen ja tänä päivänä Nessebar täyttyy matkaajista, jotka saapuvat kohteeseen paikan historian lisäksi auringon ja kauniiden rantojen houkuttamana.

Marieta Palace on uusi neljän tähden hotelli lähellä Nessebarin ostoskatuja ja vain 500 metrin päässä tunnelmallisilta Mustameren rannoilta. Keskustahotellista on matkaa historialliseen vanhaan Nessebariin vain 800 metriä.

Hotellilla on 85 huonetta ja 16 huoneistoa. Kaikki majoitustilat ovat miellyttävästi kalustettu ja kaikissa huoneissa on ilmastointi, puhelin, satelliitti TV, internetyhteys, jääkaappi, tallelokero (lisämaksusta) sekä parveke. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja olohuone. 

Marieta Palace hotellilla on ulkouima-allas sekä kattoterassilla sijaitseva jacuzzi. Marieta Palace tarjoaa myös 6 radan keilahallin, biljardia ja muita pelejä, 24h-cocktailbaarin sekä monenlaista musiikkia soittavan diskon. Marieta Palace -hotellin pääravintolassa on tilaa 200 hengelle, ja se tarjoaa live-musiikkia tyylikkäässä ilmapiirissä sekä erinomaisia eurooppalaisia ruokia.

Ympäri vuorokauden avoinna olevassa cocktailbaarissa tarjoillaan virkistäviä juomia, ja siihen kuuluu kesäterassi. Vieraat voivat nauttia panoraamanäkymistä kesäbaarista tai hotellin katolla sijaitsevan uima-altaan äärellä olevasta Sky-baarista.

Spa-keskus sijaitsee hotellin pohjakerroksessa ja tarjoaa 7 terapiahierontahuonetta, porealtaan 10-12 hengelle, turkkilaisen saunan, infrapunasaunan, tavallisen saunan, höyrysaunan, solariumin ja rentoutumisalueen. Moderni kuntosali on hyvin varustettu sekä aloittelijoille että ammattilaisille.


UUTUUS: Sunny Beach, Nessebar ja Pomorien alueen lomapaketteihin tarjoamme nyt lisämaksullisia retkiä. Saatavana mm. Jeeppisafari, Offroad seikkailu, vierailu bulgarialaisessa kylässä, mönkijäajelu, buggy-kierros, ostosmatka Burgasiin.
>> Tutustu retkitarjontaan tästä. Retket voit lisätä varaukseen varausprosessin 2. vaiheessa kohdasta "lisämaksulliset palvelut" tai edellä mainitun linkin kautta löytyvän tilauskaavakkeen kautta. 


Tarjous sisältää:

Meno-paluulennot Burgasiin valitsemastasi lähtökaupungista (Helsingin lähdöt ovat suorat lennot. Oulun lähdöt välilaskulla Helsingissä, paluumatkalla yöpysähdys Helsingissä - tarkat aikataulut selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta).
Lentokenttäkuljetus (*kts ehdot ja lisätiedot välilehdeltä 'Lisäpalvelut')
Majoitus Marieta Palace hotellissa
Käsimatkatavara lennolla 
Valittu ateriapaketti (aamiainen tai puolihoito)

Huonevaihtoehdot:

DOUBLE ROOM: Huoneessa majoittuu kaksi aikuista ja yksi lapsi tai kolme aikuista
APARTMENT: Huoneistossa majoittuu hyvin kaksi aikuista ja kaksi lasta tai kolme aikuista.

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Valittu ateriapaketti (aamiainen tai puolihoito)
 • Käsimatkatavara lennolla
 • Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Burgasiin

Meno-paluulennot Burgasiin valitsemastasi lähtökaupungista.

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviää varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemassa olevan yhteenveto laatikon sisältä

Käsimatkatavara: Hintaan kuuluu käsimatkatavara (max 10kg).

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja. 


Majoitus Marieta Palace Hotel

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 14:00, Check-out: 12:00

Max henkilöä per huone: 3 aikuista tai 2 aikuista + 2 lasta (2-11v). Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista. Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".Sisältää lisäpalvelut

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Valittu ateriapaketti (aamiainen tai puolihoito)
Käsimatkatavara lennolla
Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Matkan hintaan kuuluu meno-paluu lentokenttäkuljetus. Yhteiskuljetus ilmastoidussa bussissa. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Matkalaukku ruumaan
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 20 kg) meno-paluu
Hinnat alk€ 45
Jeeppisafari: Aik. 42 €. Lapsi 29 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto n. 5 h.
Lähtö n. klo 10:00 hotellilta. Noin 80 kilometriä ajelua mönkijöillä läpi vuoristojen ja pikkukylien, tiellä ja maastossa. Kivääreillä ammuskelua, GBS-aarteenmetsästys ja lounas paikallisessa Bulgarialaisessa ravintolassa nauttien kotitekoisesta ruoasta ja paikallisista juomista. Retkipäivät ma, ke ja la. Retken kesto n.5 tuntia.
Hinnat alk€ 42per henk
Off Road seikkailu: Aik. 52 €. Lapsi 47 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto n. 7 h.
Retken kesto n. 7 tuntia, lähtö n. klo 9:00 hotellilta. Kulje ratsain ja katsele kauniita maisemia, hurjimmille mahdollisuus myös mönkijöillä ajeluun. Pääset kokeilemaan ilmakiväärillä ammuntaa tai vaikka kokeilemaan osutko jousella ampuen maaliin. Paikalla myös muita hauskoja kokemuksia. Lounas paikallisessa Emona ravintolassa kuuluu retken hintaan. Koe upea uniikki ranta myös tämän retken aikana.
Hinnat alk€ 52per henk
Vietä päivä Bulgarialaisessa kylässä: Aik. 42 €. Lapsi 29 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto n. 5.5 h.
Vietä päivä ihastellen aitoa Bulgarialaista kulttuuria. Lähtö n. klo 10.00 hotellilta. Kesto n. 5.5 h. Kuvaushetki St.Vlasin satamassa ja Khanin teltalla. Tutustuminen hunajamuseoon ja brandy tehtaaseen opastettuina kierroksina. Omatekoisen limsan maistelua ja lounas perinteisessä Bulgarialaisessa kodissa, jossa voit vaikka pukeutua perinteiseen Bulgarialaiseen asuun.
Hinnat alk€ 42per henk
Ostosmatka: 22 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto n. 7 h.
Lähdemme ostoksille n. klo 10:00 hotellilta, kesto n. 7 tuntia. Ajamme Burgasin keskustaan viettämään päivää upeissa ostoskeskuksissa. Paluumatkalla pysähdymme vielä tekemään viimehetken ostoksia Burgasin keskustaan.
Hinnat alk€ 22per henk
Mönkijäajelu aikuisille: 42 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto n. 2 h. (quad)
Opastettu mönkijäajelu vuorilla upeissa maisemissa, matkan pituus n. 25km. 1 henkilö / mönkijä. Kesto n. 2 tuntia lähtö n. klo 10:00 hotellilta.
Hinnat alk€ 42per henk
Buggy tour Aikuisille: 67 € / hlö. Retkipäivät ma, ke ja la. Kesto 1.5 - 2 h.
Lähtö n. Klo 10.00 hotellilta. Kesto 1.5-2 tuntia. Hotellilta kuljetus lähtöpisteeseen ja ajelun jälkeen takaisin hotellille. Lyhyt esittely maastosta ja ajokeista. 25km. ajoreitti oppaan johdolla ylös vuorille upeisiin maisemiin ja takaisin alas lähtöpisteeseen.
Hinnat alk€ 67per henk
Varaa nyt
Lennot Burgasiin

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Marieta Palace Hotel

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi.

7 Vrk
Marieta Palace, Nessebar
4*

Marieta Palace Hotel sijaitsee lähellä Nessebarin ostoskatuja ja vain 500 metrin päässä Mustanmeren kauneimmista rannoista. Tämän modernin hotellin palveluihin kuuluu kauneushoitola, matkamuistomyymälä ja..

14 Vrk
Marieta Palace, Nessebar
4*

Marieta Palace Hotel sijaitsee lähellä Nessebarin ostoskatuja ja vain 500 metrin päässä Mustanmeren kauneimmista rannoista. Tämän modernin hotellin palveluihin kuuluu kauneushoitola, matkamuistomyymälä ja..

10 Vrk
Marieta Palace, Nessebar
4*

Marieta Palace Hotel sijaitsee lähellä Nessebarin ostoskatuja ja vain 500 metrin päässä Mustanmeren kauneimmista rannoista. Tämän modernin hotellin palveluihin kuuluu kauneushoitola, matkamuistomyymälä ja..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Suosittu Nessebar - 4* Marieta Palace Hotel

Nessebar, Bulgaria

Alk.   € 281
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

3pv 3h 27min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 75 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

5pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 92 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

5pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 139 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

4pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 163 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

5pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 184 / per henk

Historiallinen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

6pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 186 / per henk

FC Barcelona jalkapallopaketti + illallinen Hard Rock Cafessa

Barcelona, Espanja

Accommodation / HotelEntry tickets

4pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 191 / per henk

Real Madrid jalkapallopaketti + illallinen Hard Rock Cafessa

Madrid, Espanja

Accommodation / HotelEntry tickets

4pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 216 / per henk

Keskustahotelli Nizzassa sis. lennot

Nizza, Ranska

Accommodation / HotelFlights included

6pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 242 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 246 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

3h 27min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

Costa Dorada 3* Eurosalou & Spa

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

3h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 257 / per henk

Suosittu huoneistohotelli 3* Nuriasol sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

3h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 259 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

6pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 287 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

3h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 311 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 3h 27min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 346 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

3h 27min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 364 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

3h 27min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 435 / per henk

All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

3h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 530 / per henk

Suoraan Oulusta: All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

4pv 3h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 585 / per henk