Rauhallinen sijainti Ayia Napassa – Senator - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step38331
Instr0
Options38331-81716
Step38331
Instr1
Options38331-81716
Step38331
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Rauhallinen sijainti Ayia Napassa – Senator

Ayia Napa, Kypros

Alk.   € 435 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 7h 29min ostoaikaa jäljellä

" Koko perheen lomalle Ayia Napaan! Sis. suorat lennot käsimatkatavaralla, majoitus Senator hotellissa, valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamupala tai puolihoito) ja lentokenttäkuljetukset kohteessa. "

Katso tästä lisää matkatarjouksia kohteessa #Rantaloma # Kypros

Välimeren kolmanneksi suurin saari Kypros houkuttelee hienohiekkaisilla rannoillaan aurinkoiselle rantalomalle. Saaren kaunis luonto, vilkkaat modernit kaupungit ja perinteiset kylät ovat luoneet saarelle ilmapiirin, jossa samanaikaisesti moderni elämäntapa ja perinteet ovat läsnä.

Tämä tarjouspaketti vie Kyproksen suurimpaan matkailukohteeseen Ayia Napaan Kyproksen kaakkoisrannikolle kreikkalaisten asuttamalle puolelle. Ayia Napa tunnetaan upeista rannoistaan, vesiurheilumahdollisuuksistaan ja vilkkaasta yöelämästään. Ayia Napa on koko perheen lomakohde, jossa lämpimät aurinkoiset kesäpäivät huolehtivat jokaisen perheenjäsenen viihtyvyydestä.

Senator hotel sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Ayia Napan keskustaa ja noin 1,5 kilometrin päässä hienohiekkaiselta rannalta. Hotellin ympäriltä löytyy lasten leikkipaikka, matkamuistomyymälä ja ruokakauppa.

Senator hotel tarjoaa koko perheen majoitusta, sillä saatavana on standard studio huoneiden lisäksi yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, joihin mahtuu jopa neljä ja kuusi henkilöä! Lisätietoa huonetyypeistä löytyy alapuolelta.

Hotellin ulkotiloissa on 2 uima-allasta, joista osa on tarkoitettu lapsille. Allasalueen ääreltä löytyy aurinkopetejä ja – varjoja, sekä allasbaari. Lisämaksua vastaan asiakkailla on mahdollisuus rentoutua porealtaassa ja saunassa, sekä nauttia hierontapalveluista. Lasten viihdykkeenä on pelihuone, jossa voi pelata videopelejä.

Hotellin ravintola tarjoaa päivittäin buffet-aamiaisen, lounasta, illallista ja välipalaa. Ruoat on valmistettu paikallisista raaka-aineista ja saatavana on niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin makuja. Lapsille on tarjolla oma menu.

Senator hotel soveltuu niin pariskunnille kuin lapsiperheillekin, jotka hakevat perinteistä rauhallista majoitusta, mutta jotka arvostavat lähellä sijaitsevia palveluita, aktiviteetteja ja kuvan kauniita rantoja.

Tarjous sisältää:

Suorat lennot (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta)
Majoitus Senator hotellissa 
Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamupala tai puolihoito) 
Käsimatkatavara* 
Lentokenttäkuljetus (*kts ehdot ja lisätiedot välilehdeltä 'Lisäpalvelut')  

* Lisämaksusta matkalaukku ruumaan (lisätään lisäpalveluista 2. vaiheessa)

Huonetyypit

Standard studio room: 31 m²:ssa huoneessa on kaksi erillisvuodetta, kylpyhuone, keittonurkkaus, ruokailutila ja parveke. Huoneiden varustukseen kuuluu keittiötarvikkeita, sekä ilmastointi ja satelliitti-tv deposit-maksua vastaan. Tallelokero on käytössä lisämaksusta. Standard studio huoneisiin mahtuu 3 henkilöä niin että kolmas yöpyy joko vuodesohvalla tai ylimääräisessä vuoteessa.

Yhden makuuhuoneen huoneisto: 37 m²:ssa huoneistossa on makuuhuone, erillinen olohuone keittonurkkauksella ja ruokailutilalla, sekä kylpyhuone ja parveke. Huoneistojen varustukseen kuuluu kaksi yksittäistä vuodetta makuuhuoneessa, sohvapöytä, sohva ja 2 nojatuolia tai 2 sohvaa olohuoneessa, keittiöpöytä ruokailutilassa ja keittiötarvikkeita. Muita huoneiston mukavuuksia on ilmastointi ja satelliitti-tv deposit-maksua vastaan. Tallelokero on käytössä lisämaksusta. Yhden makuuhuoneen huoneistoihin mahtuu 4 henkilöä niin että kolmas ja neljäs henkilö yöpyy joko vuodesohvilla tai ylimääräisissä vuoteissa.

Kahden makuuhuoneen huoneisto: 50 m²:ssa tilavissa huoneistossa on 2 makuuhuonetta, erillinen olohuone keittonurkkauksella ja ruokailutilalla, sekä kylpyhuone ja parveke. Huoneistojen varustukseen kuuluu kaksi yksittäistä vuodetta molemmissa makuuhuoneissa, sohvapöytä, sohva ja 2 nojatuolia olohuoneessa, keittiöpöytä ruokailutilassa ja keittiötarvikkeita. Muita huoneiston mukavuuksia on ilmastointi ja satelliitti-tv deposit-maksua vastaan. Tallelokero on käytössä lisämaksusta. Kahden makuuhuoneen huoneistoihin mahtuu 6 henkilöä niin että viides ja kuudes henkilö yöpyy vuodesohvalla ja ylimääräisessä vuoteessa.

Etäisyyksiä hotellilta:

Ayia Napan vilkas keskusta 0,6 km
Ayia Napan luostari 0,5 km 
Thalassa-museo 0,8 km 
Ayia Napan matkailuneuvonta 1,1 km 
Sandy Bay Beach 1,5 km
Nissi Beach 2,6 km
Water World – vesipuisto 4,7 km 


Ayia Napa (tai Agia Napa) on Kyproksen suurin lomakohde. Ayia Napa tunnetaan upeista rannoistaan, vesiurheilumahdollisuuksistaan ja vilkkaasta yöelämästään. Kirkkaat rannat ovat Kyproksen puhtaimpia, hienohiekkaisimpia, matalia ja hyvin hoidettuja. Kohteessa onkin lukuisia Blue Flag -sertifikaatin saaneita uimarantoja. Auringon laskiessa Ayia Napan vilkas yöelämä näyttää parhaat puolensa. Yöelämä on keskittynyt Nissi Avenuen varrelle ja suurin osa baareista ja yökerhoista pitää ovensa avoimena aamun pikkutunneille saakka. Lapsien viihdykkeeksi kaupungista löytyy pieni tivoli ja vesipuisto.  

Modernia kaupunkielämää, ostosmahdollisuuksia ja kulttuurikohteita varten kannattaa tehdä päiväretkiä lähistön kohteisiin. Pohjois-Kyproksen puolella noin 30 kilometrin päässä aukeaa Famagusta, joka oli aina miehitysvuoteen 1974 saakka yksi Kyproksen suosituimmista lomakohteista. Yhä edelleen kaupungissa on nähtävillä Välimeren keskiaikaista arkkitehtuuria. Noin kahdeksan kilometrin päässä Famagustasta sijaitsee kreikkalaisroomalainen rauniokaupunki Salamis, joka on myös näkemisen arvoinen. 

Tunnissa Ayia Napasta ajelee tutustumaan muun muassa Larnakan ja Nikosian suuriin kaupunkeihin. Larnakassa kannattaa kävellä rantatiellä, katsastaa Agios Lazarosin kirkko ja Larnakan linnoitus, sekä tehdä ostoksia sen pääkadulla. Nikosiassa historia on vahvasti läsnä modernin kaupunkielämän kanssa. Nikosia on ainoa kahtia jaettu kaupunki maailmassa, mikä tekee siihen tutustumisesta mielenkiintoisen kokemuksen. Passia vilauttamalla pääsee tutustumaan myös Kyproksen turkkilaisten asuttamaan puoleen kaupungista.  

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito)
 • Käsimatkatavara

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Kyprokselle

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä. 

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja 


Majoitus Senator hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 14:00, Check-out: 12:00

Max henkilöä per huone: 3, 4 tai 6 henkilöä huonetyypistä riippuen

Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla

henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla

aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.

Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa

aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen

seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät

ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".


Sisältää lisäpalvelut

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito)
Käsimatkatavara

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Matkalaukku ruumaan
Ruumaan kirjattava matkatavara max 20kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 45
Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Yhteiskuljetus ilmastoidussa bussissa 28 € / hlö (meno-paluu). Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, mikäli menokuljetus on tärkeä, tarkista saatavuus asiakaspalvelusta.
Hinnat alk€ 28per henk
Varaa nyt
Lennot Kyprokselle

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Senator hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi.

7 Vrk
Senator, Ayia Napa
3*

Senator hotel sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Ayia Napan keskustaa ja noin 1,5 kilometrin päässä hienohiekkaiselta rannalta. Hotellin ympäriltä löytyy lasten leikkipaikka, matkamuistomyymälä..

14 Vrk
Senator, Ayia Napa
3*

Senator hotel sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Ayia Napan keskustaa ja noin 1,5 kilometrin päässä hienohiekkaiselta rannalta. Hotellin ympäriltä löytyy lasten leikkipaikka, matkamuistomyymälä..

21 Vrk
Senator, Ayia Napa
3*

Senator hotel sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Ayia Napan keskustaa ja noin 1,5 kilometrin päässä hienohiekkaiselta rannalta. Hotellin ympäriltä löytyy lasten leikkipaikka, matkamuistomyymälä..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Rauhallinen sijainti Ayia Napassa – Senator

Ayia Napa, Kypros

Alk.   € 435
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
4pv 7h 29min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

3pv 7h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 75 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

5pv 7h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 92 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

5pv 7h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 139 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

4pv 7h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 163 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

5pv 7h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 184 / per henk

Historiallinen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

6pv 7h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 186 / per henk

FC Barcelona jalkapallopaketti + illallinen Hard Rock Cafessa

Barcelona, Espanja

Accommodation / HotelEntry tickets

4pv 7h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 191 / per henk

Real Madrid jalkapallopaketti + illallinen Hard Rock Cafessa

Madrid, Espanja

Accommodation / HotelEntry tickets

4pv 7h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 216 / per henk

Keskustahotelli Nizzassa sis. lennot

Nizza, Ranska

Accommodation / HotelFlights included

6pv 7h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 242 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 7h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 246 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

7h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

Costa Dorada 3* Eurosalou & Spa

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 7h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

7h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 257 / per henk

Suosittu huoneistohotelli 3* Nuriasol sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 259 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

6pv 7h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 287 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 311 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 7h 28min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 346 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

7h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 364 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

7h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 435 / per henk

All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

7h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 530 / per henk

Suoraan Oulusta: All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

4pv 7h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 585 / per henk