Nauti Mallorcasta rauhallisella alueella – 3* Playas del Rey - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step71346
Instr0
Options71346-132357
Step71346
Instr1
Options71346-132357
Step71346
Instr1
Options71346-132357
Step71346
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Nauti Mallorcasta rauhallisella alueella – 3* Playas del Rey

Mallorca, Espanja

Alk.   € 273 / per henkilö tuotteesta 5 vrk
9pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

" Mallorcan Santa Ponsa on oiva valinta lomailijoille, jotka haluavat rennon ja rauhallisen loman! Tarjous sis. lennot käsimatkatavaralla ja lentokenttäkuljetuksella, sekä maoituksen 3* Playas del Rey –hotellissa aamiaisella. "

Katso lisää tarjouksia kategoriassa # Mallorca

Espanjan suurin saari Mallorca on suosittu lomakohde, jota hellivät aurinko ja leudot ilmat. Sen alueelta löytyy monta sataa rantaa, niin kivirantoina kuin hiekkarantoinakin, joiden lisäksi maisemasta löytyy nautittavaksi myös vuoria, myös patikoinnin muodossa. Mallorcan pääkaupunki Palma sykkii kansainvälistä kaupunkitunnelmaa, luoden Mallorcasta kohteen, jossa voi helposti yhdistää rantaloman kaupunkiloman kanssa. Lisäksi aktiivi- ja golflomailijat ovat löytäneet ja ihastuneet Mallorcan antimiin.

Santa Ponsan alue sijaitsee Mallorcan lounaisosassa. Sen lahden taustaa koristavat upeat vuoristomaisemat, joille on rakennettu monen monta idyllistä rakennusta. Se houkuttelee lomailijoita puoleensa suurella, kuin silkiltä tuntuvilla, valkoisilla hiekkarannoilla. Santa Ponsa sopii myös perheille, mutta sen ravintolat, baarit, kaupat ja muut aktiviteetit vetävät puoleensa kaikenikäisiä matkailijoita. Santa Ponsasta löytyy lisäksi oma yksityinen venesatama, Club Nautico Santa Ponsa, josta saattaa löytyä jopa 20-metrin mittaisia veneitä. Kuuluisampi Port Adrianon venesatama sijaitsee myös lähistöllä.

200 metrin päässä Santa Ponsan rannasta sijaitsee tämän tarjouksen hotelli, 3* Playas del Rey. Santa Ponsan keskustaan ei myöskään ole pitkä matka. Hotellilla on ulkouima-allasalue, jossa viihtyvät niin aikuiset kuin lapset, sekä lisäksi puutarha, solarium ja TV-alue. Hotellilla on myös cocktail-lounge ja snackbaari. WiFi on ilmainen kaikissa hotellin tiloissa.

Playas del Reyn huoneet ovat kahden hengen huoneita. Niiden varustukseen kuuluu parivuode tai kaksi erillistä sänkyä, ilmastointi, TV, WiFi, lämmitys, tallelokero ja parveke.

Tarjous sisältää:
Lennot (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta).  
Majoitus 3* Playas del Rey -hotellissa
Aamiainen
Käsimatkatavara lennolla *
Lentokenttäkuljetus 

* Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta.

Etäisyyksiä hotellilta:
Santa Ponsan ranta: 0,2 km
Santa Ponsa Yacht Club: 0,7 km
Jungle Park: 1,0 km
Golf Santa Ponsa: 1,7 km
Port Adrianon satama: 2,7 km
Western-vesipuisto: 3,5 km
Aqualand-vesipuisto: 3,8 km
The Pirates Adventure –show: 4,4 km
Mallorcan kasino: 12,9 km
Palman satama: 14,5 km
Palman venesatama: 15,1 km 

Mallorca on mainio lomanvietto kohde monenlaisille matkailijoille. Rantaleijonille löytyy kilometrien pituisia hiekkarantoja johdattamassa kauniin turkoosiin mereen. Kaupunkilomailijoille taas on tarjolla kulttuurinähtävyyksiä ja makunystyröitä helliviä kokemuksia. Ja aktiviteetteja kaipaileville löytyy niin patikointimahdollisuuksia kuin golfkenttiäkin. 

Santa Ponsa on lomakohde täynnä kauniita maisemia ja leppoisen rentoa lomatunnelmaa. Rantakatu tarjoaa mahdollisuuksia tutustua eri maan keittiöihin ja tehdä pieniä lomaostoksia. 30 kilometrin säteellä Santa Ponsasta on myös paljon muuta koettavaa. Julkinen liikenne vie helposti tutustumaan läheisiin lomakeskuksiin. Aktiivilomailijoille ja luonnossa nauttijoille 20 kilometrin päästä löytyy luonnonpuistoalue La Reserva kauniine vuoristomaisemineen. La Reserva tarjoaa erilaisia patikkareittejä ja raikkaita luonnon muovaamia uima-altaita ja putouksia. Rohkeimmat voivat myös kokea Mallorcan pisimmän köysiradan.

Palma: Kulttuurimatkailijan kannattaa suunnata päiväretkelle 23 kilometrin päähän Mallorcan tyylikkääseen pääkaupunkiin Palmaan. Pikku Barcelonaksikin kutsuttu kaupunki tarjoaa paljon historiallista nähtävää aina vanhankaupungin kauniilta kujilta katedraaliin, arabialaisen kylpylän raunioihin, Bellverin linnaan ja moniin muihin museoihin. Suurkaupunki tarjoaa myös laajat ja kattavat ostosmahdollisuudet ketjuliikkeistä merkkiliikkeisiin ja mielenkiintoisiin pieniin putiikkeihin. Täällä kannattaa ottaa aikaa ja istua rauhassa nauttimaan paikallisesta kaupunkitunnelmasta herkullisten tapaksien äärelle.

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
 • Lentokenttäkuljetus yhteiskuljetus (meno-paluu)
 • Aamiainen

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Mallorcalle

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.


Majoitus Playas del Rey hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö 

Check-in: 15:00, Check-out: 11:00

Max henkilöä per huone: Yhden makuuhuoneen huoneistot 3 aikuista ja 1 lapsi (1-11v). 

 • Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 
 • Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme 
 • Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme 
 • Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. 
 • Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot 

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

 • Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1 
 • 3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3 
 • Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista. 
 • Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista). 
 • Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva 

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät  ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". 

Mahdollinen kaupunkivero ei kuulu hintaa. Maksetaan kohteessa.Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg   Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle)
Lentokenttäkuljetus yhteiskuljetus (meno-paluu)
Yhteiskuljetus ilmastoidussa bussissa. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Aamiainen

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara (meno-paluu)
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg). Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 55
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 18
Varaa nyt
Lennot Mallorcalle

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Playas del Rey hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

5 Vrk
Playas del Rey, Santa Ponsa
3*

This hotel is located close to the nearest fine sand beach and the centre of Santa Ponsa where an abundance of shops and entertainment venues are to be found. Convenient public transport links are situated within just a few paces of the hotel. Embraced..

7 Vrk
Playas del Rey, Santa Ponsa
3*

This hotel is located close to the nearest fine sand beach and the centre of Santa Ponsa where an abundance of shops and entertainment venues are to be found. Convenient public transport links are situated within just a few paces of the hotel. Embraced..

10 Vrk
Playas del Rey, Santa Ponsa
3*

This hotel is located close to the nearest fine sand beach and the centre of Santa Ponsa where an abundance of shops and entertainment venues are to be found. Convenient public transport links are situated within just a few paces of the hotel. Embraced..

14 Vrk
Playas del Rey, Santa Ponsa
3*

This hotel is located close to the nearest fine sand beach and the centre of Santa Ponsa where an abundance of shops and entertainment venues are to be found. Convenient public transport links are situated within just a few paces of the hotel. Embraced..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Nauti Mallorcasta rauhallisella alueella – 3* Playas del Rey

Mallorca, Espanja

Alk.   € 273
/ per henkilö tuotteesta 5 vrk
9pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Tyylikkäästi Gdanskissa - 4* Puro Gdansk Stare Miasto (lennot Turusta)

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

3pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 104 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

6pv 5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 141 / per henk

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

3pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 153 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

6pv 5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 219 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 221 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

10pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

2pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 278 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

9pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 301 / per henk

All- Inclusive Ultra - 4 * Festa Via Pontica

Pomorie, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 345 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

9pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Majoitu Puerto Banuksen ytimessä - PYR Marbella

Marbella, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

2pv 5h 29min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 382 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

6pv 5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 459 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

7pv 5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 481 / per henk

Ultra All-Inc. - 5* The Village At Cove Rotana

Ras Al Khaimah, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 5h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 874 / per henk