Luksusloma Mallorcalla – 5* Castell Son Claret - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step71262
Instr0
Options71262-132273
Step71262
Instr1
Options71262-132273
Step71262
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Luksusloma Mallorcalla – 5* Castell Son Claret

Mallorca, Espanja

Alk.   € 440 / per henkilö tuotteesta 3 vrk
11pv 2h 10min ostoaikaa jäljellä

" Lähde rennolle lomalle Mallorcalle luksushotellista käsin. Tarjous sis. suorat lennot käsimatkatavaralla ja lentokenttäkuljetuksella, sekä majoituksen 5* Castell Son Claret –hotellissa aamiaisella. "

Katso tästä lisää tarjouksia kategoriassa # Mallorca, talvella 2019/20 suorat lennot lauantaisin 1.11.2019-4.1.2020 ja 15.2-31.3.2020.

Espanjan suurin saari Mallorca on suosittu lomakohde, jota hellivät aurinko ja leudot ilmat. Sen alueelta löytyy monta sataa rantaa, niin kivirantoina kuin hiekkarantoinakin, joiden lisäksi maisemasta löytyy nautittavaksi myös vuoria, myös patikoinnin muodossa. Mallorcan pääkaupunki Palma sykkii kansainvälistä kaupunkitunnelmaa, luoden Mallorcasta kohteen, jossa voi helposti yhdistää rantaloman kaupunkiloman kanssa. Lisäksi aktiivi- ja golflomailijat ovat löytäneet ja ihastuneet Mallorcan antimiin.

Tarjouksen luksustäyteinen 5* Castell Son Claret –hotelli sijaitsee rauhallisella ja kauniilla Mallorcan maaseutualueella, lähellä Es Capdella –kylää, UNESCO:n suojelemien La Tramuntana –vuorien juuressa. Tämä vuonna 2013 hotelliksi kunnostettu linna on mainittu historiallisissa dokumenteissa jo vuonna 1450. Sen tiloista löytyy Mallorcan ainoa kahden Michelin-tähden ravintola, Zaranda. Tyypillistä espanjaista ruokaa tarjoileva Olivera-ravintola tarjoaa maukkaiden annoksien lisäksi upeat laaksomaisemat, joiden kauneutta hotellin omat puutarhat täydentävät. Hotellin Castell-baarissa taas voi nauttia mielenkiintoisia cocktailtuotoksia.

Hotellilla voi nauttia myös spa-alueesta. Voit rentoutua ulko- tai sisäuima-altaassa, kokeilla erilaisia hoitoja kuten vulkaanista hierontaa, tai kylpeä Hammamissa. Ulkotiloissa voit rentoutua erilaisten aktiviteettien, kuten joogan, meditoinnin ja tai chin parissa. Tai miten olisi 90-minuuttinen puutarhassa tapahtuva hieronta? Aktiivisempaa toimintaa kaipaaville on mahdollista pyöräillä tai patikoida hotellin läheisyydessä, sekä mahdollisuus treenata hotellin kuntosalilla tai tenniskentällä.

Hotellin huoneet ovat kahden hengen huoneita. Näiden upeasti sisustettujen huoneiden perusvarustukseen kuuluu parisänky, tilava kylpyhuone sadesuihkulla, ilmastointi, lämmitys, minibaari, LED-TV ja internet-yhteys.

Tarjous sisältää:
Suorat lennot (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta)
Käsimatkatavara *
Lentokenttäkuljetus (*kts ehdot ja lisätiedot välilehdeltä 'Lisäpalvelut') 
Majoituksen 5* Castell Son Claret -hotellissa
Aamiainen 

* Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta. 

Etäisyyksiä hotellilta:
Puig de Galatzo Nature Reserve: 5,7 km
Santa Ponsan ranta: 8,2 km
Golf Santa Ponsa: 8,8 km
Santa Ponsa Yacht Club: 9 km
Jungle Park: 9,2 km
Western-vesipuisto: 9,8 km
Son Vida –golfkenttä: 10 km
Aqualand-vesipuisto: 10,1 km
Port Adrianon satama: 11,3 km
Cala Majorin ranta: 11,6 km
Mallorcan kasino: 12,6 km
Palman satama: 13,5 km
Palman venesatama: 13,7 km 

Mallorca on mainio lomanvietto kohde monenlaisille matkailijoille. Rantaleijonille löytyy kilometrien pituisia hiekkarantoja johdattamassa kauniin turkoosiin mereen. Kaupunkilomailijoille taas on tarjolla kulttuurinähtävyyksiä ja makunystyröitä helliviä kokemuksia. Ja aktiviteetteja kaipaileville löytyy niin patikointimahdollisuuksia kuin golfkenttiäkin. Mallorcan pääkaupunki Palma on täytetty kuvankauniilla vanhoilla, jopa 1200-luvulle asti vievillä rakennuksilla, eikä vierailijoilta aivan heti lopu museot, baarit tai ravintolat kesken.


Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Aamiainen
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
 • Lentokenttäkuljetus (meno-paluu)

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Mallorcalle

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.Majoitus Castell Son Claret hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 14:00, Check-out: 12:00

Max henkilöä per huone: 2 henkilöä

Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.

Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1 

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3 

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.

Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista). 

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva 

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät  ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". 

Mahdollinen kaupunkivero ei kuulu hintaa. Maksetaan kohteessa.


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Aamiainen
Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg   Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle)
Lentokenttäkuljetus (meno-paluu)
Matkan hintaan kuuluu yksityinen meno-paluu lentokenttäkuljetus. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara (meno-paluu)
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg). Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 55
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 18
Varaa nyt
Lennot Mallorcalle

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Castell Son Claret hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

3 Vrk
Castell Son Claret, Mallorca
5*

Hotel located in manor house in the countryside, in an area of ??325 acres of superfice, with an entry of 100 feet palm transporting a luxury oasis near the town of Es Capdellà in the municipality of Calvia, at the foot of the Sierra de Tramuntana, declared..

5 Vrk
Castell Son Claret, Mallorca
5*

Hotel located in manor house in the countryside, in an area of ??325 acres of superfice, with an entry of 100 feet palm transporting a luxury oasis near the town of Es Capdellà in the municipality of Calvia, at the foot of the Sierra de Tramuntana, declared..

7 Vrk
Castell Son Claret, Mallorca
5*

Hotel located in manor house in the countryside, in an area of ??325 acres of superfice, with an entry of 100 feet palm transporting a luxury oasis near the town of Es Capdellà in the municipality of Calvia, at the foot of the Sierra de Tramuntana, declared..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Luksusloma Mallorcalla – 5* Castell Son Claret

Mallorca, Espanja

Alk.   € 440
/ per henkilö tuotteesta 3 vrk
11pv 2h 10min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

12pv 2h 10min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 86 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

2pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 94 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

2pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 141 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

8pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

4pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 219 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

8pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 221 / per henk

Keskustahotelli Nizzassa sis. lennot

Nizza, Ranska

Accommodation / HotelFlights included

2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 234 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

4pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

8pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2h 10min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 278 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

11pv 2h 10min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 301 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

All-Inc. Costa Brava - Santa Susanna Resort

Santa Susanna, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights included

2h 11min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 315 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

11pv 2h 10min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 345 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

4pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

2pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 363 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

2pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

5pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 481 / per henk

Ultra All-Inc. - 5* The Village At Cove Rotana

Ras Al Khaimah, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 2h 9min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 874 / per henk