Lentokenttähotelli Helsinki-Vantaa - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step4697
Instr0
Options4697-52730
Step4697
Instr1
Options4697-52730
Step4697
Instr1
Options4697-52730
Step4697
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Lentokenttähotelli Helsinki-Vantaa

Vantaa, Suomi

Alk.   € 48 / per henkilö tuotteesta 1 vrk
10pv 11h 58min ostoaikaa jäljellä

" 1 yö lentokenttähotellissa Helsinki-Vantaalla lähellä Jumbon ja Flamingon ostos- ja viihdekeskusta, sis. majoitus, aamiainen (Skyline Airport aamiainen lisämaksusta, muissa aamiainen kuuluu hintaan) sekä Pilot Airport Hotel tai Skyline Airport hotellissa pysäköinti majoituksen ajaksi! Hotellivaihtoehdot: Pilot Airport Hotel, Skyline Airport Hotel, Scandic Helsinki Aviapolis tai Scandic Helsinki Aviacongress. Hotelleilta ilmainen kuljetus lentokentälle! "

Lisää matkatarjouksia kategoriassa # Suomi
Lentokenttähotelli on erinomainen vaihtoehto aloittaa matka  helposti ja hyvin levänneenä. Lentokenttähotellista pääset kentälle lmaisella bussikuljetuksella suoraan hotellista. 

Lentokenttähotellit ovat noin kahden kilometrin päässä Helsinki-Vantaa lentokentältä ja matkaa Jumbo ostoskeskukseen sekä Flamingo-kylpylään on lyhyt kävelymatka.  Jumbon kauppakeskuksesta josta löytyy satoja kauppoja, lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja. Lisäksi Jumbon vieressä on ylellinen Flamingo Spa & Wellness-keskus, jossa on kylpyläpalveluiden lisäksi vesipuisto ja kattava hoitotarjonta.  

Tarjous sisältää :
1 vrk majoitus valitsemassasi hotellissa *
Aamiainen (Skyline Airport hotellissa aamiainen lisämaksusta, muissa aamiainen kuuluu hintaan)
Ilmainen lentokenttäkuljetus hotellilta lentokentälle *
Wi-Fi
Pilot Airport Hotel (ex Airport Hotel Pilotti) ja Skyline Airport Hotel (ex Airport Hotel Bonus Inn) : Paikoitus autolle sisältyy hintaan majoituksen ajaksi. Pitkäaikaispaikoitus autolle mahdollinen, pysäköinnin hinta on 25 EUR per alkava viikko.
Pilot Airport Hotel (ex Airport Hotel Pilotti) ja Skyline Airport Hotel (ex Airport Hotel Bonus Inn) : iltasauna, teetä ja kahvia itsepalvelupisteestä
Skyline Airport Hotel (ex Airport Hotel Bonus Inn) : kuntosalin käyttö.

* Tarkista lentokenttäkuljetusten aikataulut hotellilta.

* Hotellivaihtoehdot:
Pilot Airport Hotel (ex Airport Hotel Pilotti)
Hotellissa on matkatavarasäilytys, ilmainen Wi-Fi ja allergiahuoneita. Viehättävissä huoneissa on taulu-tv satelliittikanavilla, kylpyhuone, kirjoituspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari ja herätyskello.Hotellin Volare-ravintolan listalta löytyy Välimeren keittiöiden herkkuja. Aamiainen tarjoillaan klo 3:30 alkaen, klo 03:30-05 kylmä aamiainen ja klo 5:00 alkaen myös lämmin aamiainen. Hotellli tarjoaa ilmaisen lentokenttäkuljetuksen. Paikoitus autolle sisältyy hintaan majoituksen ajaksi. 

Skyline Airport Hotel (ex Airport Hotel Bonus Inn)  
Hotellin huoneissa on työpöytä sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Huoneissa on taulu-tv ja ilmainen WiFi. Kulma-ravintolassa tarjoillaan suomalaisia ​​ja kansainvälisiä ruokia rennossa ympäristössä. Ilmaisia lämpimiä juomia on tarjolla kaikkina aikoina. Atrium-aulabaari tarjoaa välipaloja ja kevyitä aterioita. Runsas sekä maukas buffet- aamiainen (lisämaksusta), joka tarjoillaan arkisin 04.45-09.30 ja pyhäpäivinä 04.45-10.30

Hotellin vapaa-ajan tiloissa on kuntosali ja lasten leikkinurkkaus. Lisämukavuuksia ovat maksuton iltasauna, kattolounge ja parveke. Hotellli tarjoaa ilmaisen lentokenttäkuljetuksen. Paikoitus autolle sisältyy hintaan majoituksen ajaksi. 

Scandic Helsinki Aviapolis (ent. Cumulus Airport)
Kaikissa  huoneissa on satelliitti-tv, työpöytä ja tyynymenu. Joissakin huoneissa on myös vedenkeitin ja kylpytakki. Hotelli tarjoaa buffetaamiaisen klo 4.00 alkaen. Aikaisemmin lähtevät asiakkaat voivat nauttia mannermaisen aamiaisen kahvilassa vastaanoton vieressä. Hotelli tarjoaa ilmaisen WiFi:n ja ilmaisen lentokenttäkuljetuksen.

Scandic Helsinki Aviacongress (ent. Rantasipi Airport) 
Vasta uudistetun hotellin ilmastoiduissa huoneissa on ilmainen WiFi, kaapeli-tv ja työpöytä. Hotelli tarjoaa ilmaisen pääsyn saunaan ja uima-altaalle, maksuttoman lentokenttäkuljetuksen ja suositun aamiaisen, joka on saatavilla klo 4:stä alkaen. Hotellissa on ravintola ja baari. Hotellin aulassa on 2 tv-ruutua, joista voi tarkistaa Helsinki-Vantaan lentokentän ajantasaiset lentotiedot. Teini-ikäiset voivat pelata Xbox-konsolilla ja lentosimulaattorilla leikkihuoneessa. Pienemmille lapsille on tarjolla pomppulinna, pelejä ja leluja.

Vantaa: 

Monelle Vantaa on välietappi matkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Yli 211 000 asukkaan kaupunki tarjoaa kuitenkin monenlaista nähtävää ja koettavaa.  Pysähdys Vantaalla kannattaa.

Alla Vantaan kaupungin suositukset vierailukohteista.

Tiedekeskus Heureka
Viihdekeskus Flamingo
Flamingo Spa
Helsinki-Vantaan lentoasema
Suomen Ilmailumuseo
Sotungin kylä
Kauppakeskus Jumbo
Vantaan kaupunginmuseo
Vantaan taidemuseo
Helsingin pitäjän kirkonkylä

Mitä sisältyy
 • Majoitus
 • Aamiainen (Skyline Airport hotellissa aamiainen lisämaksusta, muissa aamiainen kuuluu hintaan)
 • Pilot Airport Hotel (ex Airport Hotel Pilotti) ja Skyline Airport Hotel (ex Airport Hotel Bonus Inn) : Paikoitus autolle sisältyy hintaan majoituksen ajaksi. Pitkäaikaispaikoitus autolle mahdollinen, pysäköinnin hinta on 25 EUR per alkava viikko.
 • Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel: iltasauna, teetä ja kahvia itsepalvelupisteestä
 • Lentokenttäkuljetus
 • Wi-Fi

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Päivä 1 - 2 - Majoitus lentokenttähotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö
Check-in: 14:00, Check-out: 12:00
Max henkilöä per huone: 3 henkilöä. Huom! varattaessa huone 3 aikuiselle on lisävuode 3. henkilölle sohvasänky, jonka pituus on n. 170cm. 

Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Pysäköinti: Pysäköinti sisältyy huonehintaan yhden viikon ajaksi majoittuessa ennen matkaa/matkan jälkeen (per varaus). Jos matkanne kestää yli viikon ja tarvitsette ylimääräistä pysäköintiaikaa. on 30€ / viikko (maksetaan hotellille saavuttaessa). Pysäköinti on ilmainen kahdeksi viikoksi majoittuessa sekä ennen matkaa että matkan jälkeen (tee kaksi eri varausta).

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1
3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3
Lapset - Lapsi maksaa saman hinnan kuin 3. aikuinen. Tarkista hinta varauskalenterista
Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva


* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

 


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Aamiainen (Skyline Airport hotellissa aamiainen lisämaksusta, muissa aamiainen kuuluu hintaan)
Pilot Airport Hotel (ex Airport Hotel Pilotti) ja Skyline Airport Hotel (ex Airport Hotel Bonus Inn) : Paikoitus autolle sisältyy hintaan majoituksen ajaksi. Pitkäaikaispaikoitus autolle mahdollinen, pysäköinnin hinta on 25 EUR per alkava viikko.
Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel: iltasauna, teetä ja kahvia itsepalvelupisteestä
Lentokenttäkuljetus
Tarkista aikataulut hotelliltasi.
Wi-Fi
Varaa nyt
Päivä 1 - 2 - Majoitus lentokenttähotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

1 Vrk
Airport Bonus Inn, Helsinki
3*

Airport Hotel Bonus Inn sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja tarjoaa ilmaisen lentokenttäkuljetuksen ja maksuttoman pysäköintimahdollisuuden. Huoneissa on taulu-tv ja ilmainen WiFi. Helsingin..

1 Vrk
Airport Hotel Pilotti, Helsinki
3*

Airport Hotel Pilotti sijaitsee Vantaallaa vain 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Jumbo ostoskeskuksesta. Hotelli tarjoaa ilmaisen päivittäisen..

1 Vrk
Scandic Helsinki Aviapolis, Helsinki
4*

This 4 star hotel is located close to the airport of Vantaa and was established in 1993. It is a short drive away from the Heureka Science Centre and the nearest station is Helsinki. The Hotel has a restaurant, a conference room, a coffee shop and a fitness..

1 Vrk
Scandic Helsinki Aviacongress, Helsinki
3*

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Lentokenttähotelli Helsinki-Vantaa

Vantaa, Suomi

Alk.   € 48
/ per henkilö tuotteesta 1 vrk
10pv 11h 58min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

4* Ruissalo Spa Hotel

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 43 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 46 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

8pv 11h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Scandic Grand Marina sis. 20€ tai 50€ lahjakortti Sue Ellen ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 55 / per henk

Scandic Atrium + lahjakortti Roster -ravintolaan

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 56 / per henk

Hilton Kalastajatorppa sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 59 / per henk

Kylpylähotelli Saimaan rannalla - Holiday Club Saimaa

Lappeenranta, Suomi

Accommodation / HotelFree parking

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 60 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

10pv 11h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 65 / per henk

Kotimaan lomakohteiden aatelia - 4 * Naantali Spa Hotel

Naantali, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 71 / per henk

Marski by Scandic sis. 20€ tai 50€ lahjakortti Sue Ellen ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 71 / per henk

Aktiiviloma Rukalla - 4* Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Kuusamo, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 74 / per henk

Legendaarinen 4* Scandic Pohjanhovi

Rovaniemi, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 103 / per henk

Löydä lomafiilis - 4* Break Sokos Hotel Vuokatti

Vuokatti, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 106 / per henk

Levi kutsuu seikkailuun - Hotel Hullu Poro

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 109 / per henk

Erinomainen sijainti - 4* Levi Panorama

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

10pv 11h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 112 / per henk

Rentoudu kylpylähotellissa 4* Holiday Club Tampereen Kylpyla

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 130 / per henk

Imatran Kylpylä sis. majoitus Promenade tason huoneessa, puolihoito ja 40 EUR arvokuponki kylpylähoitoihin!

Imatra, Suomi

Accommodation / HotelEntry tickets

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 139 / per henk

Legendaarinen 4* Scandic Pohjanhovi (sis. lennot)

Rovaniemi, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 232 / per henk

Erinomainen sijainti - 4* Levi Panorama sis. lennot

Levi, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

10pv 11h 58min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 439 / per henk

Levi kutsuu seikkailuun - Hotel Hullu Poro (sis. lennot)

Levi, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

4pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 488 / per henk

Viiden yön vaellus Salamajärven kansallispuistossa

Helsinki, Suomi

Accommodation / HotelTransfer included

11pv 11h 59min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 590 / per henk