Krakovan sydämessä - 3* Rezydent, sis. yksityinen kuljetus - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step51454
Instr0
Options51454-100182
Step51454
Instr1
Options51454-100182
Step51454
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Krakovan sydämessä - 3* Rezydent, sis. yksityinen kuljetus

Krakow, Puola

Alk.   € 174 / per henkilö tuotteesta 3 vrk
8pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

" Krakovan sydämessä lähellä vanhaa kaupunkia. Sis. suorat lennot, majoitus 3* Rezydent hotellissa, aamiainen, käsimatkatavara, yksityinen lentokenttäkuljetus. Mahdollisuus lisämaksullisiin retkiin! "

Katso lisää matkatarjouksia kategoriassa #Kaupunkilomat # Krakova

Krakova on Puolan suurimpia ja vanhimpia kaupunkeja. Kaupunki oli maan pääkaupunkina 1500-luvun loppuun asti. Krakova on Puolan suurista kaupungeista ainoa, joka selvisi toisesta maailmansodasta lähes vahingoittumattomana ja sen keskiaikainen keskusta onkin Unescon suojeluperintökohde. 

Krakovan nähtävyyksiä ovat Vanhankaupungintori, joka on Krakovan vanhan keskustan ydin sekä Yliopiston vanha päärakennus Collegium Maius, joka toimii nykyään museona. Upeat maisemat avautuvat Wavelin kukkulalta ja siellä sijaitsevasta kuninkaanlinnasta, Nähtävyys on myös Kazimierz, vanha juutalaiskaupunginosa. 

Tämä tarjouspaketti johdattaa Krakovan parhaille paikoille vanhan kaupungin sydämeen Rezydent hotelliin. Hotelli on vain kiven heiton päässä Rynek Glówny -vanhankaupungin torilta ja Krakovan kauneimmilta paikoilta. 

Rezydentissä majoitutaan historiallisissa puitteissa 1300-1400 luvuilta peräisin olevissa rakennuksissa. Hotellissa on säilytetty monia alkuperäisiä piirteitä, kuten keskiaikaiset freskot ja puukatot, jotka luovat kauniin tunnelman modernien mukavuuksien ja palveluiden ympärille. 

Perinteisissä hotellihuoneissa on oma kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Huoneet on myös varustettu televisiolla ja tallelokerolla. Marmolada ravintolassa tarjoillaan päivittäin hintaan kuuluvaa aamiaista. 

Rezydent hotelli soveltuu matkailijoille, jotka haluavat yöpyä Krakovan sydämessä moderneilla mukavuuksilla. Hotellin sijainti kolmessa erillisessä osassa ei sovellu liikuntaesteisille, sillä vain yhdessä rakennuksista on hissi. 

Tarjous sisältää:

Lennot (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta). 
Käsimatkatavara lennolla
Majoitus Rezydent hotellissa
Aamiainen 
Yksityinen lentokenttäkuljetus

Lisämaksulliset retket:

Auschwitz Birkenau keskitysleiri vierailu sekä opastettu museokierros 42 € / hlö
Joka vuosi miljoonat vierailijat ympäri maailman saapuvat vierailulle Auschwitz-Birkenau alueelle.Kierroksen aikana kuljetaan sama reitti jonka keskitysleirin vangit kulkivat. Vierailun aikana tutustutaan leirin taustaan, historiaan sekä vankien päiväohjelmaan. Vuonna 1940 perustettu keskitysleiri toimi viisi vuotta ja sen portista saapui leiriin näiden vuosien aikana 1,5 miljoonaa juutalaista, puolalaista, italialaista ja ranskalaista. Portista pois ei päässyt kuin murto-osa vangeista. Keskitysleirin museo perustettiin vuonna 1947 ja museoon kuuluu noin 150 alkuperäistä rakennusta ja 300 rauniota. Myös alkuperäiset tiet, aidat, vahtitornit ja rautatierampit on säilytetty. Vuonna 1979 keskitysleiri listattiin kuuluvaksi Unescon maailmaperintökohteisiin.  

Retki kestää noin 7,5 tuntia

Paketti sisältää kuljetukset noutopaikalta Auschwitziin ja takaisin. Sisäänpääsymaksut, opastettu kierros Auschwitz-Birkenau keskitysleirillä, opastettu kierros Auschwitz museossa.

Wieliczka Salt Mine – suolakaivoskierros 42 € / hlö
Vieraile yhdessä Puolan kiinnostavimmista kulttuurikohteista. Wieliczka suolakaivos nimettiin Unescon maailmanperintökohteeksti vuonna 1978. Turistikierroksella kuljetaan maanalaisia käytäviä myöten nähdään suolakaivoksen historiaa, taidetta sekä laaja kokoelma kaivostyökaluja aina keskiajalta tähän päivään asti. Suolakaivoksen ilma on myös terveellinen astmasta tai allergioista kärsiville. Kierros alkaa laskeutumisella 64 metriä maan pinnan alapuolelle ja reitti vie turistit aina 135 metriin kierrellen kaivosreittejä, auloja, taideteoksia ja suolamaisemia. Kierrokselta noustaan maanpinnalle hissillä.  

Retki kestää noin 4 tuntia

Paketti sisältää kuljetukset noutopaikalta Wieliczka suolakaivoksella ja takaisin. Sisäänpääsymaksut, englanninkielisen oppaan palvelut, opastettu kierros.

Huomattavaa: kierrokselle tulee pukeutua lämpimästi, lämpötila suolakaivoksessa on noin 14 astetta. Matkaan kuuluu paljon kävelyä ja laskeutuminen 64 metriiin tehdään jalkaisin, vanhemmille matkaajille on mahdollista hissikuljetus reitin alkuun.

Krakovan kaupunkikierros kävellen 25 € / hlö
Kävelyreitti alkaa Krakovan Turistitoimistolta (8 Plac Szczepanski) joka löytyy 2 minuutin kävelymatkan päästä Krakovan keskusaukioilta. Englanninkielisen oppaan johdolla kierretään kävellen keskustan päänähtävyydet ja tutustutaan kaupungin historiaan ja nähdään muun muassa Planty Gardens, jossa olivat joskus kaupungin muurit, nähdään jäljellä olevat osat St Florian portista. Reitin aikana kuulet myös tarinoita Pyhän Marian kappelista, Pyhän Adalbertin kirkosta sekä kaupungin talon tornista. Vanhan kaupungin kierroksen jälkeen istahdetaan kahville ja nautitaan puolalaisia jälkiruokia.  

Kierroksella nähdään myös Puolan vanhin yliopisto sekä kuljetaan Paavi Johannes Paavali II jalanjäljillä. Mielenkiintoinen Kazimierzin kaupunginosa on yhdistelmä puolalaista ja juutalaista historiaa. Krakovan keskustassa on myös Wawelin linna puolan kuninkaallisten asunto aina 900-luvulta lähtien. Kierroksella saa paljon tietoa kaupungin historiasta.

Retken kesto noin 3,5 tuntia

Paketti sisältää englanninkielisen oppaan opastuksen, yhden virvoitusjuoman tai kahvin tai teen sekä yhden perinteisen puolalaisen leivonnaisen Polish Obwarzanek

Etäisyyksiä hotellilta: 

St. Adalbert -kirkko:0,1 km
Fransiskus Assisilaisen kirkko: 0,1 km
Jan Fejkiel -galleria: 0,1 km
Rynek Główny -tori: 0,2 km
Adam Mickiewicz Monument: 0,2 km
Raatihuoneen torni: 0,2 km
Kansainvälinen kulttuurikeskus: 0,2 km 
Wawelin linna : 0,5 km
Galeria Krakowska -ostoskeskus: 0,8 km
Krakovan kansallismuseo: 1 km 

Puolan entinen pääkaupunki Krakova tarjoaa paljon nähtävää. Eteläisessä Puolassa, Veikseljoen varrella sijaitsevan historiallisen kaupungin Wawelin linnavuori ja katedraali sekä Rynek Glówny -keskustori kaariholvisine Verkahalleineen kuuluvat matkaajan vierailulistaan. 
Päivämatkalla voi vierailla myös Wieliczkan suolakaivoksilla, joihin pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla. Lähistöllä on myös Auschwitzin keskitysleiri, joka sijaitsee Oświęcimissä 50 kilometrin päässä Krakovasta. 

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Aamiainen
 • Käsimatkatavara
 • Yksityinen lentokenttäkuljetus (meno-paluu)

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Suorat lennot Krakovaan

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavaa matkalaukkua.


Majoitus Rezydent hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 14:00, Check-out: 12:00

Max henkilöä per huone: 2 henkilöä.  Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

Lapset - Yksi alle 6-vuotias lapsi majoittuu ilmaiseksi kun käytetään huoneessa olevia vuoteita.

Sylivauvat (0-2v): Yksi alle 2-vuotias lapsi majoittuu ilmaiseksi kun käytetään vauvansänkyä.

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

* Mahdollinen kaupunkiveri ei kuulu hintaan ja maksetaan paikan päällä hotellilla.Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Aamiainen
Käsimatkatavara
Yksityinen lentokenttäkuljetus (meno-paluu)
Matkan hintaan kuuluu meno-paluu lentokenttäkuljetus. Yksityinen kuljetus ovelta-ovelle ilmastoidussa autossa. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Matkalaukku ruumaan
Ruumaan kirjattava matkatavara max 20kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 45
Lisämaksullinen retki: Auschwitz Birkenau sis. kuljetukset
Hinnat alk€ 42per henk
Lisämaksullinen retki: Wieliczka Salt Mine sis. kuljetukset
Hinnat alk€ 42per henk
Lisämaksullinen retki: Kaupunkikierros kävellen
Hinnat alk€ 25per henk
Varaa nyt
Suorat lennot Krakovaan

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Rezydent hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi.

3 Vrk
Rezydent, Krakow
3*

Rezydent  hotelli on vain kiven heiton päässä Rynek Glówny -vanhankaupungin torilta ja Krakovan kauneimmilta paikoilta.  Rezydentissä majoitutaan historiallisissa puitteissa 1300-1400 luvuilta peräisin olevissa..

4 Vrk
Rezydent, Krakow
3*

Rezydent  hotelli on vain kiven heiton päässä Rynek Glówny -vanhankaupungin torilta ja Krakovan kauneimmilta paikoilta.  Rezydentissä majoitutaan historiallisissa puitteissa 1300-1400 luvuilta peräisin olevissa..

7 Vrk
Rezydent, Krakow
3*

Rezydent  hotelli on vain kiven heiton päässä Rynek Glówny -vanhankaupungin torilta ja Krakovan kauneimmilta paikoilta.  Rezydentissä majoitutaan historiallisissa puitteissa 1300-1400 luvuilta peräisin olevissa..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Krakovan sydämessä - 3* Rezydent, sis. yksityinen kuljetus

Krakow, Puola

Alk.   € 174
/ per henkilö tuotteesta 3 vrk
8pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

3pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 86 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

5pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 94 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

5pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 122 / per henk

Historiallinen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 199 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

3pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Keskustahotelli Nizzassa sis. lennot

Nizza, Ranska

Accommodation / HotelFlights included

5pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 234 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 240 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

4pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 267 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

5pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 282 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 292 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

5pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 315 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 316 / per henk

4* All Inc Festa Pomorie

Pomorie, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

5pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 331 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Rantaloma Marathon Beach Resort hotellissa

Athens Coast, Kreikka

Accommodation / HotelFlights included

2pv 15h 38min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

5pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 409 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 481 / per henk

All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

5pv 15h 39min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 698 / per henk