Ihastu Lappiin Lemmenjoella - useita tapahtumaviikonloppuja - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step78576
Instr0
Options78576-144493
Step78576
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Tämä tuote ei ole enää myynnissä - Jos tarjous kiinnostaa, ota ystävällisesti yhteyttä

Ihastu Lappiin Lemmenjoella - useita tapahtumaviikonloppuja

Inari, Suomi

Alk.   € 0 / per henkilö tuotteesta 3 vrk

" Koe Lapin kesä ja vietä aktiiviloma Lemmenjoella! Sis. majoitus Lemmenjoki Camping huoneissa ( 2-5 hlö). Kesällä useita eri tapahtumaviikonloppuja ja mahdollisuus osallistua esim. vaellus- ja kalastusretkille! "

Katso lisää kotimaan matkakohteita kategoriassa # Suomi # Lappi 

Haluatko viettää rauhallisen luontoloman ja nauttia hiljaisuudesta ja Lapin valoisista kesäöistä - suuntaa Lemmenjoelle Suomen suurimman kansallispuiston kupeessa sijaitsevan saamelaistila Lemmenjoki Campingin vieraaksi. Täällä pääset kokemaan aitoa pohjoisen tunnelmaa ja voit valita päiväohjelmaksi vaelluksen tunturin huipulle tai Ravadas-vesiputouksille, kalastus tai veneretken Lemmenjoella.  Alue tunnetaan kullanhuuhdonnasta ja tarjolla on myös Kultareitti, joka vie matkaajan kultavaltauksille ja kokeilemaan kullanhuuhdontaa!

Alla olevat lisämaksulliset retket voi varata majoituksen yhteydessä, retkimaksu suoritetaan paikan päällä majoituspalveluntarjoajalle.

19.6. Joenkielisen vaellus, yht. 10km. Kesto n. 5h. Lähtö klo 10.00 Lemmenjoen kansallispuiston parkkipaikalta. Tällä retkellä näet kauniita maisemia, ja jos olet onnekas, myös eläimiä kuten Kiirunan tunturin rinteessä tai poroja, ja kuulet Lemmenjoen luonnosta, elinkeinoista ja historiasta. Palaamme venekuljetuksella tunturin alapuolelta Lemmenjoen kylälle. Osallistuminen 49€, minimi retken toteutumiselle 3 henkilöä.

24.6. Morgam-Viibuksen vaellus, yht.n.10km. Kesto n. 8h. Lähtö klo 10.00. Venekuljetus tunturin alapuolelle, ja takaisin, paluumatkalla käynti vesiputouksella. Osallistuminen 69€ minimi retken toteutumiselle 4 henkilöä. 

25.6. Kalastusretki Lemmenjoella klo 13-15, osallistumismaksu 20€ sis. venekuljetuksen joella. Minimi toteutumiselle 3 hlöä. Jokaisen on itse hankittava etukäteen kalastuslupa valmiiksi. 

22.7. Morgam-Viibuksen vaellus, yht.n.10km. Kesto n. 8h. Lähtö klo 10.00. Venekuljetus tunturin alapuolelle, ja takaisin, paluumatkalla käynti vesiputouksella. Osallistuminen 69€, minimi retken toteutumiselle 4 henkilöä. 

23.7. Kultareitti -kierros, yht. n. 20km. Kokopäiväretki. Lähtö klo 10.00, paluu n. klo 20.00. Tällä retkellä näet paljon. Kierrämme lyhemmän osuuden kultareitistä. Käymme kultavaltauksella kokeilemassa onneamme kullanhuuhdonnassa, ja paluumatkalla nautitaan Ravadas-putouksen kuohuista. Tähän retkeen sisältyy meno-paluu venekuljetus ja opastus. Osallistuminen 85€/hlö, minimi retken toteutumiselle 4 henkilöä. 

24.7. Melontaretki, kesto n. 3h. Lähtö klo 10.00. Retkellä käymme katsomassa Kaapin Jounin museotilaa ja peurankuoppia kanooteilla meloen. Osallistuminen 39€/ hlö, minimi retken toteutumiselle 3 henkilöä, maksimi 10 hlöä. 

9.9. Joenkielisen vaellus, yht. 10km. Kesto n. 5h. Lähtö klo 10.00 Lemmenjoen kansallispuiston parkkipaikalta. Tällä retkellä näet kauniita maisemia, ja jos olet onnekas, myös eläimiä kuten Kiirunan tunturin rinteessä tai poroja, ja kuulet Lemmenjoen luonnosta, elinkeinoista ja historiasta. Palaamme venekuljetuksella tunturin alapuolelta Lemmenjoen kylälle. Osallistuminen 49€, minimi retken toteutumiselle 3 henkilöä. 

 Tarjous sisältää:

3 tai 7 vrk majoitus Lemmenjoen Lumon huoneessa (2-5 hlö)

Voit ottaa mukaan omat liinavaatteet tai vuokrata liinavaatteet paikan päällä.

* Retket voi tilata lisätiedot kaavakkeessa tilauksen yhteydessä, maksu paikan päällä suoraan majoituspalveluntarjoajalle. 


Huoneet sijaitsevat majatalon yläkerrassa. Yläkerran huoneet ovat 2-4 hengen huoneita. Osassa huoneista on näkymä Lemmenjoelle. Alakerrassa sijaitsee parhaiten varusteltu ns. nurkkahuone, jossa on oma minikeittiö ja wc. Yhteiset tilat ovat alakerrassa. Yhteiskeittiö tarjoaa mahdollisuuden ruoanlaittoon. Varusteina ovat astianpesupaikka, keittolevyt, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Wc:t sijaitsevat alakerrassa.

Mökit ovat pieniä leirintäaluemökkejä. Niihin mahtuu 2-3 henkilöä.Kahden hengen mökeissä on minijääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, sähkölämmitys ja kerrossänky. Kolmen hengen mökeissä on sähkölämmitys ja pedit kolmelle. Vesipiste on päärakennuksessa. Suihku sijaitsee saunarakennuksessa. Mökeissämme voi majoittua lemmikin kanssa. Lemmikistä veloitetaan pieni lisämaksu.

Saamelaistila Lemmenjoki Camping sijaitsee kauniin Lemmenjoen rannalla, Lemmenjoen kylän keskustassa, Njurgulahdessa. Vieressä on Suomen suurin kansallispuisto, joka on luonnonystävän monipuolinen lomakohde. Lapin erämaa, vanhat mäntymetsät, tunturialueet, suot sekä jokilaaksot ovat matkaelämystä parhaimmillaan. Eräretkeilyn lisäksi Lemmenjoella voi tutustua kullanhuuhdontaan sekä saamelaiskulttuuriin.

Lemmenjoella on hyvät mahdollisuudet myös kalastamiseen, marjastukseen, sienestykseen, melontaan, geokätköilyyn ja veneilyyn.

Lemmenjoen kansallispuistossa voi ihastella jokimaisemaa ja jylhiä tuntureita. Katso tästä lisätietoja.Kansallispuiston tärkeimpiä nähtävyyksiä on Ravadasköngäs joka on Suomen näyttävin vesiputous. Lue tästä lisää

TAPAHTUMAT KESÄLLÄ 2021

25.6. Lemmenjoen juhannus Lemmenjoen Lumon pihassa;
klo 18.00 Letunpaistoa kodalla 5€/hlö
klo 19.00-20.30 Kullanhuuhdonnan opastusta ja leikkejä lapsille turvallisen aikuisen ohjauksessa (5e/lapsi), omaa aikaa aikuisilla
klo 19.00 alkaen koronatilanteen salliessa karaoketanssit Lemmenjoen Lumon terassilla
klo 20.30 Juhannuskokko sytytetään
klo 21.00 ja klo 22.00 Romanttinen veneajelu Lemmenjoella 10 €/hlö, kesto n.30 min

Juhannussauna juhannusaattona varattavissa erikoishintaan 19€/ tunti. Saat tuoda myös vastan saunaan. Saunavuoroja saatavilla klo 10-24.00 välille.

17.7. Marko Kallio esiintyy alk.klo 20 (lippu 5e), Lemmin tähti- karaokelaulukisat alk.klo21 Lemmenjoen Lumon terassilla, hyvät palkinnot!

22.7. -24.7. Hyvinvointia ja uusia ystäviä- retkeilytapahtuma; patikointia oppaan johdolla Lemmenjoen kansallispuistossa retkeilyhenkisessä seurassa, 22.7.Viibus-vaellus, 23.7. Kultareittikierros, 24.7. melontaretki, mukavaa yhdessä oloa! Lähtö retkille joka päivä klo 10.00. Lisätietoa: lemmenjokicamping@outlook.com

23.7.- 25.7. Kultaviikonloppu Lemmenjoella;

23.7. alk. klo 18.00 Lemmenjoen Napakymppi ja kultakaraoke

Napakympin alustava ohjelma klo 18.00 – 20.00 Neiti X ja herrat A , B ja C koolla, sen jälkeen herra X ja neidit, myös yleisöstä joku saa esittää kysymyksen leikkimielisessä kisailussa. Jos sinua kiinnostaa osallistua leikkimieliseen Napakymppiin, ota yhteyttä: lemmenjokicamping@outlook.com. Yleisölippu tapahtumaan 5€/ hlö.klo 20.00- alkaen karaoketanssit terassilla

24.7. Lemmenjoen kultakisat; ilmoittautuminen klo12 - 14, kisat alkavat klo 14.00. Kultakisoissa näytämme historiallisia, vanhoja videoita 1980-luvun kultakisoista ja videotervehdyksen Lauhan kylältä (vuoden 2020 maailman kylästä)

25.7. Saunapäivä Lemmenjoen Lumon sauna on avoinna ja lämpimänä klo 12-18.00. Päivän aikana naisille on vuoro klo 12-14 ja miehille klo 14-16 ja sekasauna on klo 16-18.00. Lippu saunaan 5€ / hlö. Saunaan mahtuu kerrallaan max 6 hlöä.

14.8. Elokuun karkelot: karaoketanssit terassilla alk. klo 19.00

10.9. Tanssit terassilla Lemmenjoen Lumossa, Sirpa-Marita Duo esiintyy, lippu 5 €

11.9. Lemmenjoen teatteripäivä Lemmenjoen Lumon pihassa ja kahvilassa, kakkubuffet Lemmenjoen Lumon kahvilassa

Esiintymässä ainakin: Loihakat Kittilästä ja Pintiälän teatteri Vuotsosta, mahdollisesti myös muita esiintyjiä, videotervehdys Lauhan kylältä(vuoden 2020 maailman kylästä)

Lippuja tapahtumaan saa paikan päältä. Tapahtumaan voi myös ostaa rannekkeen, jonka hinta on 36€ , ja siihen sis. keittolounas, kakkubuffet ja liput teatteripäivän esityksiin. Rannekkeita myydään 10.9. asti Lemmenjoen Lumon kahvilassa, ja sen saa myös varaamalla sähköpostitse viimeistään 10.9. : lemmenjokicamping@outlook.com Ostamalla rannekkeen, saat alennusta ruuista 3,50€.

MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA TAPAHTUMIIN LIITTYEN! OTAMME HUOMIOON PAIKALLISET KORONAOHJEISTUKSET, JA TOIMIMME NIIDEN MUKAAN.  

Mitä sisältyy
 • Majoitus
 • Ohjelmassa mainitut opastetut retket ja kuljetukset voi varata majoituksen yhteydessä, maksu paikan päällä majoituspalvelun tarjoajalle

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Majoitus Lemmenjoki Camping

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per hlö
Check-in: 16:00, Check-out: 12:00
Max henkilöä per huone / mökki: 2-5 henkilöä

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Koiramaksu 5e/yö peritään paikan päällä. Koirien kanssa majoitus mökeissä.

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. 
Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
henkilömääräksi 1
3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
aikuisten määräksi 3
Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.
Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa
aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).
Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista
lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen
seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät
ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Ohjelmassa mainitut opastetut retket ja kuljetukset voi varata majoituksen yhteydessä, maksu paikan päällä majoituspalvelun tarjoajalle
Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Ihastu Lappiin Lemmenjoella - useita tapahtumaviikonloppuja

Inari, Suomi

Alk.   € 0
/ per henkilö tuotteesta 3 vrk

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Löydä yhteys luontoon - Arctic Guesthouse & Igloos

Ranua, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 34 / per henk

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

4* Ruissalo Spa Hotel

Turku, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 61 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

14h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

14h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

2pv 14h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Lapin lumoa sis. Aurora Hut majoitus ja sauna

Ranua, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

14h 32min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 165 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

4pv 14h 30min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk