Huoneistomajoitusta lähellä rantaa - Levante Club Apartamentos - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step43817
Instr0
Options43817-89083
Step43817
Instr1
Options43817-89083
Step43817
Instr1
Options43817-89083
Step43817
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Huoneistomajoitusta lähellä rantaa - Levante Club Apartamentos

Benidorm, Espanja

Alk.   € 329 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
19pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

" Yhdistä ranta- ja kaupunki vilkkaassa Benidormissa! Sis. lennot Alicanteen, majoitus Levante Club Apartamentos huoneistohotellissa, käsimatkatavara ja lentokenttäkuljetus. Viihtyisä majoitus myös talvikuukausina, vaihtoehtoina 1-4 viikon matkoja. Talvella lämmitetty sisäallas! "

Katso tästä lisää tarjouksia kategorioissa # Costa Blanca

Benidorm on mainio koko perheen lomakohde. Yli kuuden kilometrin mittainen rantaviiva ja lukuisat pilvenpiirtäjät muodostavat kaupungille eurooppalaisittain ainutlaatuisen siluetin. Benidormissa kävellään tasaisella rantakadulla, käydään markkinoilla, vieraillaan teemapuistoissa ja juhlitaan yökerhoissa. Benidorm on täyden palvelun ympärivuotinen lomakohde, josta myös lähialueet on helppoa ottaa haltuun. 

Neljästä rakennuksesta koostuva Levante Club Resort tarjoaa huoneistomajoitusta 150 metrin päässä rannalta. Keskeinen sijainti ja tilavat hyvin varustellut huoneistot ovat tehneet Levante Club Resortista erinomaisen tukikohdan pidemmillekin lomille. Tarjolla on yksiöitä, sekä yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, joihin majoittuu parhaimmillaan jopa 5 henkilöä. Lisätietoa huoneistotyypeistä löytyy alapuolelta. 

Tilavien ja hyvin varusteltujen huoneistojen lisäksi Levante Club Resortissa voi viettää lomapäiviä kesäisin viihtyisällä ulkoallasalueella ja talvisin lämmitetyn sisäaltaan suojissa. Pientä purtavaa saa päivän mittaan hotelliin kahvila-baarista. Lapset on huomioitu omalla leikkialueellaan. 

Levante Club Resort on niin lasten kuin aikuistenkin hotelli. Keskeinen sijainti rannan äärellä takaa huoneistohotellista hyvän tukikohdan myös lähialueiden tutkimiselle. Huoneistohotelli soveltuu hyvin myös pidempään oleskeluun. 

Tarjous sisältää:

Lennot Alicanteen
Käsimatkatavara*
Majoitus Levante Club Apartamentos hotellissa**
Valitsemasi ateriapaketti (ei ruokailuja, aamiainen, puolihoito tai täysihoito)
Lentokenttäkuljetus 

* Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta.

**Majoitustyypit:
Studio:
Max 2 henkilöä ja ideaali esimerkiksi pariskunnille. Studiohuoneistot koostuvat täysin varustellusta keittiöstä, jossa mm. jääkaappi, mikroaaltouuni ja uuni, kylpyhuoneesta, oleskelutilasta pari- tai kahdella erillisellä vuoteella, sekä tilavasta terassista. Huoneistojen muita mukavuuksia on lämmitys, ilmastointi ja televisio.  
1 makuuhuoneen huoneisto: Max 4 henkilöä. 1 makuuhuoneen huoneisto koostuu makuuhuoneesta, täysin varustellusta keittiöstä, jossa mm. jääkaappi, mikroaaltouuni ja uuni, kylpyhuoneesta, oleskelutilasta ja tilavasta terassista. Huoneistojen muita mukavuuksia on lämmitys, ilmastointi, televisio ja tallelokero. 
2 makuuhuoneen huoneisto: Max 5 henkilöä. 2 makuuhuoneen huoneisto koostuu 2 makuuhuoneesta, täysin varustellusta keittiöstä, jossa mm. jääkaappi, mikroaaltouuni ja uuni, kylpyhuoneesta, oleskelutilasta vuodesohvalla ja tilavasta terassista. Huoneistojen muita mukavuuksia on lämmitys, ilmastointi, televisio ja tallelokero. 

Etäisyyksiä hotellilta:

Playa de Levante ranta: 0,2 km
Aqualandia-vesipuisto : 1,3 km
Benidormin palatsi: 1,4 km
Bussiasema: 1,4 km
Sierra Heladan luonnonpuisto : 1,5 km
Terra Mítica -teemapuisto : 8,3 km
Alicante: 45 km

Benidorm on mainio koko perheen lomakohde. Pitkälle jatkuva rantaviiva ja lukuisat pilvenpiirtäjät muodostavat kaupungille eurooppalaisittain ainutlaatuisen siluetin. Yli kuuden kilometrin mittainen rantaviiva keskellä kaupunkia ja eteläsuuntaiset rannat Levante Beach ja Poniente Beach takaavat kesäaikana paistetta rantapäiviin ja talvella rennon ilmapiirin pitkiin rentouttaviin kävelyhetkiin.  

Benidormin rantakatu ja sen varrelta löytyvät kahvilat ja ravintolat ovat monen seniorimatkaajan suosiossa. Liikkuminen tasaisella rantakadulla ja keskustan kävelykaduilla on miellyttävää. Tarjolla on myös paljon terveysturismin palveluja, harrastusmahdollisuuksia, golfkenttiä, näytöksiä ja markkinoita. Benidorm on myös täydellinen kohde lapsiperheelle. Alueella on viisi teemapuistoa Mundomar, Terra Natura, Aqualandia, Aqua Natura ja suosittu Terra Mitica. Nuorille Benidorm puolestaan edustaa jatkuvasti uudistuvaa maailmaa. Menopaikkoja riittää, sillä valittavana on yökerhoja ja yli 160 disco pubia. Kansainvälinen iltaelämä jatkuu aina aamutunneille saakka. 

Costa Blancan suurin kaupunki Alicante sijaitsee noin puolentunnin ajomatkan päässä Benidormista ja on erinomainen valinta esimerkiksi päiväretkikohteeksi. 

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
 • Valitsemasi ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito tai täysihoito)
 • Lentokenttäkuljetukset (meno-paluu), yhteiskuljetus

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Alicanteen

Lentojen erityisehdot:

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.Majoitus Levante Club Apartamentos huoneistohotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 15:00, Check-out: 10:00

Max henkilöä per huone:
    Yksiö: 2 henkilöä
    1 makuuhuoneen huoneisto: 4 henkilöä
    2 makuuhuoneen huoneisto: 5 henkilöä
 Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista. Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". 


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg   Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle)
Valitsemasi ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito tai täysihoito)
Lentokenttäkuljetukset (meno-paluu), yhteiskuljetus
Matkan hintaan kuuluu meno-paluu lentokenttäkuljetus. Yhteiskuljetus ilmastoidussa bussissa. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara (meno-paluu)
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg). Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 55
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 22
Varaa nyt
Lennot Alicanteen

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Levante Club Apartamentos huoneistohotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

7 Vrk
Levante Club Resort, Benidorm
2*

Levante Club Resort tarjoaa huoneistomajoitusta 150 metrin päässä rannalta. Keskeinen sijainti ja tilavat hyvin varustellut huoneistot ovat tehneet Levante Club Resortista erinomaisen tukikohdan pidemmillekin lomille. Tarjolla on yksiöitä,..

14 Vrk
Levante Club Resort, Benidorm
2*

Levante Club Resort tarjoaa huoneistomajoitusta 150 metrin päässä rannalta. Keskeinen sijainti ja tilavat hyvin varustellut huoneistot ovat tehneet Levante Club Resortista erinomaisen tukikohdan pidemmillekin lomille. Tarjolla on yksiöitä,..

21 Vrk
Levante Club Resort, Benidorm
2*

Levante Club Resort tarjoaa huoneistomajoitusta 150 metrin päässä rannalta. Keskeinen sijainti ja tilavat hyvin varustellut huoneistot ovat tehneet Levante Club Resortista erinomaisen tukikohdan pidemmillekin lomille. Tarjolla on yksiöitä,..

28 Vrk
Levante Club Resort, Benidorm
2*

Levante Club Resort tarjoaa huoneistomajoitusta 150 metrin päässä rannalta. Keskeinen sijainti ja tilavat hyvin varustellut huoneistot ovat tehneet Levante Club Resortista erinomaisen tukikohdan pidemmillekin lomille. Tarjolla on yksiöitä,..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Huoneistomajoitusta lähellä rantaa - Levante Club Apartamentos

Benidorm, Espanja

Alk.   € 329
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
19pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Laatuloma Helsingissä - 4* Hotel Clarion sis. lahjakortti Finnjävel-ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Kaupunkiloma Tampereella - Courtyard by Marriott Tampere City sis. lahjakortti Tuulensuu-ravintolaan

Tampere, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 52 / per henk

Trendikkäästi Helsingissä - 4* Indigo

Helsinki, Suomi

9pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 62 / per henk

Sokos Hotel Presidentti ydinkeskustassa

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 71 / per henk

Marski by Scandic sis. lahjakortti Finnjävel ravintolaan

Helsinki, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 80 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa (ilman lentoja)

Saariselka, Suomi

Accommodation / Hotel

6pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 89 / per henk

Ainutlaatuinen Aurora Pyramids

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 99 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 116 / per henk

Holiday Club Saariselkä Spa sis. lennot

Saariselka, Suomi

Accommodation / HotelFlights included

6pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 285 / per henk

Huoneisto omalla saunalla - 4* Scandic Rukahovi (sis. lennot)

Ruka, Suomi

Accommodation / Hotel

5pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 309 / per henk

Ainutlaatuinen Aurora Pyramids (sis. lennot)

Levi, Suomi

Accommodation / Hotel

7pv 16h 31min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 391 / per henk