Formulamatka Barcelonaan 8-10.5.2020, sis. lennot - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step29954
Instr0
Options29954-130204
Step29954
Instr1
Options29954-130204
Step29954
Instr1
Options29954-130204
Step29954
Instr1
Options29954-130204
Step29954
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Formulamatka Barcelonaan 8-10.5.2020, sis. lennot

Barcelona, Espanja

Alk.   € 571 / per henkilö tuotteesta 3 vrk
3pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

" Yhdistä formulamatka ja rantaloma! Koe samalla matkalla myös La Ligan jalkapallo-ottelu FC Barcelona - Espanyol (paikalliskamppailu)* F1 Espanjan osakilpailu 8-10.5.2020, sis. lennot, 3 päivän F1-yleislippu, majoitus Mar Blau hotellissa puolihoidolla. lentokenttäkuljetus ja kuljetukset hotellilta kisapaikalle. Mahdollisuus korottaa lipputyyppi istumapaikkalippuihin (Tribuna; sektorit J / G / C / K)! "

Huom: Tämä paketti sisältää suorat lennot. Jos olet kiinnostunut samasta paketista joka sisältää pelkän majoituksen, klikkaa tästä
Katso tästä lisää # Urheilumatkoja

Osallistu jo 5 vuotta peräkkäin järjestettävään Barcelonan F1-matkaamme ja koe moottoriurheilun kuninkuuslaji Formula 1 paikanpäällä. Kisapaikan tunnelma ei voi kokea kotisohvalta. Moottoriurheilun kuninkuuslaji ei petä paikanpäällä ja kisaviikonloppu on täynnä ohjelmaa, itse osakilpailun lisäksi. Majoitus on mukavassa rantahotellissa, joten samaan hintaan saat rantaloman ja F1-kisamatkan!

Pakettiin sisältyy Barcelonan F1-osakilpailun 3 päivän Pelouse - lippu, kuljetukset kisapaikalle lauantaina ja sunnuntaina, majoitus Mar Blau hotellissa kahden hengen huoneessa sekä puolihoito (aamiainen ja illallinen).

Voit myös päivittää Pelouse liput iistumapaikkalippuihin (Tribuna; sektorit J / G / C / K)! lisähintaan 100 € / hlö (lisätään varauksen 2. vaiheessa).

Espanjan osakilpailu on yksi F1-kalenterin klassikoista ja se ajetaan Circuit de Catalunya- moottoriradalla noin 30 km:ä Barcelonasta. Suomalaisväriä palkintopallilla on nähty viisi kertaa, osakilpailuvoittoon ovat yltäneet Mika Häkkinen ja Kimi Räikkönen.

Kisamatkan aikana majoitus Mar Blau hotellissa Calellassa, joka on noin 45 minuutin ajomatkan päässä Barcelonan keskustasta. Uimarannalle on vain 450 metriä. Kisapaikalle noin 30 minuutin ajomatka.

Hotellissa on uima-allas, pelihuone, vastaanotto sekä ilmainen wi-fi. Ilmastoiduissa huoneissa on kylpyhuone, puhelin sekä satelliitti-tv.

Oletko myös jalkapallofani? Kisaviikonlopun aikana on myös mahdollisuus kokea FC Barcelonan ja Espanyolin paikallisderby. Kts hinta ja lisätiedot alempana*

Tarjous sisältää:
Lennot (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta).
Käsimatkatavara lennolla ****
Lentokenttäkuljetukset 
Majoitus Mar Blau hotellissa
3 päivän Pelouse-yleislippu *
Kuljetukset kisapaikalle lauantaina ja sunnuntaina. Lisämaksu +20€ jos haluat kuljetuksen kisapaikalle myös perjantaina***
Puolihoito sisältäen aamiaisen ja illallisen. 

* Lisämaksusta voit päivittää Pelouse liput istumapaikkalippuihin (Tribuna; sektorit J / G / C / K)! + 100 € / hlö(lisätään varauksen 2. vaiheessa).
** Lisämaksusta +150 € / hlö voit varata liput La Ligan jalkapallo-otteluun FC Barcelona - Espanyol (paikalliskamppailu). Hinta sisältää m/p kuljetuksen. Ottelu pelataan ajalla Pe-Su 8-10.5.2020. Tarkka peliaika vahvistuu 2-3 viikkoa ennen tapahtumaa (Viime vuonna ottelu pelattiin perjantaina kello 18:30). Mikäli ottelu pelattaisi sunnuntaina niin että ei olisi mahdollista osallistua sekä F1 kisaan että jalkapallo-otteluun, niin palautamme jalkapallolipuista maksetun lisämaksun. Jalkapallolippuja ei myydä enää paikan päällä ja saatavuus on rajattu.
*** Kuljetus F1 alueelle perjantaina +20€ /hlö (La & Su kuuluu hintaan) joten jos haluat kisapaikalle myös perjantaina lisää tämä lisäpalvelu varausprosessin 2. vaiheessa ) - Huom: min osallistujamäärä 30 jotta perjantain kuljetuspalvelu toteutetaan
**** Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/overhead cabin bag) saatavana lisämaksusta."

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • F1 liput
 • Puolihoito (sis. aamiainen ja illallinen)
 • Kuljetukset kisapaikalle lauantaina ja sunnuntaina.
 • Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Barcelonaan

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja.Majoitus Mar Blau

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö

Check-in: 16:00, Check-out: 10:00

Kylpyläliput eivät sisälly huoneen hintaan.

Max henkilöä per huone: Max 3 henkilöä. Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista. Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". 

Mahdollinen kaupunkivero tai turismivero ei kuuluu hintaan vaan maksetaan paikan päällä hotellilla.

Matkan erityisehdot:

Tapahtumajärjestäjät (konsertit, jalkapalloseurat/kansalliset jalkapalloliigat, teatterit, autourheilutapahtumat) ja muut turismi palveluntarjoajat (kiertoajeluyritykset, extreme tapahtumapalvelut) saattavat myös joskus perua tapahtumia tai siirtää ennalta sovittuja tapahtuma-ajankohtia. Näissä tapauksissa emme korvaa menetettyjä matkalippuja tai esim. lentojen tai hotellivarausten muutoskuluja. Mikäli tapahtumanjärjestäjän ehdot sallivat, palautamme tapahtuman hinnan osuuden kuluttajalle. 


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

F1 liput
3 päivän Pelouse-yleislippu
Puolihoito (sis. aamiainen ja illallinen)
Kuljetukset kisapaikalle lauantaina ja sunnuntaina.
Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme.
Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg   Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle) Ryanair: Max. 40x20x20cm (mahduttava edessä istuvan penkin alle) * muut yhtiöt, tarkista lentoyhtiön sivuilta

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Lippuluokan korotus:Tribuna; sektorit J / G / C / K
Lippuluokan korotus:Tribuna; sektorit J / G / C / K
Hinnat alk€ 100per henk
Ruumaan kirjattava matkatavara (meno-paluu)
Ruumaan kirjattava matkatavara (max 23 kg). Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 55
Liput FC Barcelona-Espanyol jalkapallo-otteluun 8-10.5.2020 sis. m/p kuljetus (tarkka peliaika vahvistuu myöhemmin). Hinta per hlö.
Liput La Ligan jalkapallo-otteluun FC Barcelona - Espanyol (paikalliskamppailu). Cat 3-liput. Hinta sisältää m/p kuljetuksen. Ottelu pelataan ajalla Pe-Su 8-10.5.2020. Tarkka peliaika vahvistuu 2-3 viikkoa ennen tapahtumaa (Viime vuonna ottelu pelattiin perjantaina kello 18:30). Mikäli ottelu pelattaisi sunnuntaina niin että ei olisi mahdollista osallistua sekä F1 kisaan että jalkapallo-otteluun, niin palautamme jalkapallolipuista maksetun lisämaksun.
Hinnat alk€ 150
Kuljetus F1 alueelle perjantaina (La & Su kuuluu hintaan joten valitse tämä vain jos haluat kisapaikalle myös perjantaina) - min osallistujamäärä 30 hlö jotta pe palvelu toteutetaan. Hinta per hlö.
Kuljetus F1 alueelle perjantaina (La & Su kuuluu hintaan joten valitse tämä vain jos haluat kisapaikalle myös perjantaina) - Huom: min osallistujamäärä 30 hlö jotta pe palvelu toteutetaan
Hinnat alk€ 20
Vain Norwegian: Suurempikokoinen matkatavarahyllyllä kuljettava laukku / overhead cabin bag, max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen matkatavarahyllylle sijoitettavan "overhead cabin bag" laukun. Hinta meno- ja paluulennolle.
Hinnat alk€ 18
Varaa nyt
Lennot Barcelonaan

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Mar Blau

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

3 Vrk
Mar Blau, Calella
3*

Hotel Mar Blau sijaitsee 450 metrin päässä rannasta Calellassa Maresmen rannikolla. Siellä on 2 ulkouima-allasta, kuntokeskus ja huoneita, joissa on oma parveke. Kaikissa Mar Blau -hotellin huoneissa on ilmastointi ja oma kylpyhuone..

4 Vrk
Mar Blau, Calella
3*

Hotel Mar Blau sijaitsee 450 metrin päässä rannasta Calellassa Maresmen rannikolla. Siellä on 2 ulkouima-allasta, kuntokeskus ja huoneita, joissa on oma parveke. Kaikissa Mar Blau -hotellin huoneissa on ilmastointi ja oma kylpyhuone..

5 Vrk
Mar Blau, Calella
3*

Hotel Mar Blau sijaitsee 450 metrin päässä rannasta Calellassa Maresmen rannikolla. Siellä on 2 ulkouima-allasta, kuntokeskus ja huoneita, joissa on oma parveke. Kaikissa Mar Blau -hotellin huoneissa on ilmastointi ja oma kylpyhuone..

7 Vrk
Mar Blau, Calella
3*

Hotel Mar Blau sijaitsee 450 metrin päässä rannasta Calellassa Maresmen rannikolla. Siellä on 2 ulkouima-allasta, kuntokeskus ja huoneita, joissa on oma parveke. Kaikissa Mar Blau -hotellin huoneissa on ilmastointi ja oma kylpyhuone..

6 Vrk
Mar Blau, Calella
3*

Hotel Mar Blau sijaitsee 450 metrin päässä rannasta Calellassa Maresmen rannikolla. Siellä on 2 ulkouima-allasta, kuntokeskus ja huoneita, joissa on oma parveke. Kaikissa Mar Blau -hotellin huoneissa on ilmastointi ja oma kylpyhuone..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Formulamatka Barcelonaan 8-10.5.2020, sis. lennot

Barcelona, Espanja

Alk.   € 571
/ per henkilö tuotteesta 3 vrk
3pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

12h 43min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 86 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

12h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 94 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

3pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

12h 43min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 219 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

10pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 221 / per henk

Keskustahotelli Nizzassa sis. lennot

Nizza, Ranska

Accommodation / HotelFlights included

3pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 234 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

4pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

12h 43min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

7pv 12h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

13pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 278 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

12h 43min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 301 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 12h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

All-Inc. Costa Brava - Santa Susanna Resort

Santa Susanna, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights included

5pv 12h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 315 / per henk

Rantaloma Marathon Beach Resort hotellissa

Athens Coast, Kreikka

Accommodation / HotelFlights included

3pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 320 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

12h 43min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 345 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

12h 43min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

3pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 363 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

3pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 12h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 481 / per henk

All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

13pv 12h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 698 / per henk