Aktiviteetteja ja all-inclusive majoitusta ekoresortissa - Pine Beach Pakoštane - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step34504
Instr0
Options34504-76824
Step34504
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Tämä tuote ei ole enää myynnissä - Jos tarjous kiinnostaa, ota ystävällisesti yhteyttä

Aktiviteetteja ja all-inclusive majoitusta ekoresortissa - Pine Beach Pakoštane

Pakostane, Kroatia

Alk.   € 0 / per henkilö tuotteesta 7 vrk

" Majoitu luonnonrauhassa merenrannalla polynesialaistyylisissä olkimökeissä koko perheen voimin! Sis. lennot Splitiin, majoitus Pine Beach Pakoštane ekoresortissa, all-inclusive laajalla aktiviteettitarjonnalla (esim. perinteiset urheilulajit, kiipeily, lainelautailu, ohjattu ryhmäliikunta ja iltaohjelma) sekä lentokenttäkuljetus kohteessa. "

Katso  lisää tarjouksia kategoriassa # Kroatia

Mäntypuiden keskeltä rauhalliselta paikalta merenrannalta löytyy ainutlaatuinen lomakylä Pine Beach Pakoštane. Pine Beach Pakoštane on lapsiystävällinen ekoresortti, joka tarjoaa all-inclusive majoitusta polynesialaistyylisissä olkimökeissä. Mökkeihin majoittuu koko perhe ja aktiviteettitarjonta on laajaa. Pine Beach Pakoštane soveltuu koko perheelle ja on omiaan rentoutumiseen ja luonnon kokemiseen aivan uudella tavalla.

Hurmaavat bungalowit sijaitsevat mäntypuiden keskellä ja tarjoavat irtioton kiireisestä elämästä. Mökeissä on keraaminen laatoitus, vuoteet ja vaatekaappi, mutta luonnonmukaisesti ei sähköä eikä vettä. Jokainen mökki sijaitsee kuitenkin enintään 30 metrin päässä wc-tiloista, lämminvesisuihkuista ja vesialtaista ja kaikista mökeistä on matkaa rantaan enintään 200 metriä. Alueen baareista löytyy myös ilmainen langaton internetyhteys, joten tällä luonnonmukaisella lomalla moderneista mukavuuksista ei tarvitse tinkiä.  Luonnollinen ilmanvaihto pitää bungalowit viileinä myös kuumina kesäpäivinä. 

Mökeissä majoittuu koko perhe! Alle 2-vuotiaat, jotka jakavat sängyn vanhempien kanssa majoittuvat ilmaiseksi. Alle 7-vuotiaat majoittuvat puoleen hintaan ja alle 12-vuotiaat saavat 30%:n alennuksen. 

Pine Beach Pakoštanen juttu on sen laaja kokoperheen aktiviteettitarjonta, joka sisältyy all-inclusive pakettiin. Lomallasi voit osallistua jopa 20 eri urheilulajin pariin ja oppia uusia taitoja! Urheilulajeihin kuuluu muun muassa purjehtiminen, melominen, lainelautailu, tennis, koripallo, jalkapallo, rantalentopallo, sulkapallo, keilaus, jousiammunta ja kiipeily. Näiden lisäksi asiakkaiden käytössä on pieni kuntosali ja ohjattua ryhmäliikuntaa. Lomakylän omalla kilometrin mittaisella rannalla on aurinkovarjoja ja koko perheen pienimmille oma pieni vesipuisto.  

Pine Beach Pakoštanen yhteisistä tiloista löytyy ravintola ja kaksi kahvibaaria. Pine Beach ravintola tarjoaa all-inclusiveen kuuluvat ateriat. Se on keskittynyt välimerelliseen ruokaan ja hyödyntää paikallisia ainesosia. Monipuolisesta valikoimasta löytyy muun muassa mereneläviä, lihaa, pastaa, kasviksia, salaatteja ja hedelmiä. All-Inclusiveen kuuluu olut, viini ja mehutarjoilu ruokailuiden aikana.

Kahvibaareista saa maksua vastaan juotavaa, jäätelöä ja purtavaa pikkunälkään. Baareissa järjestetään iltaisin ohjelmaa aina sketseistä, karaokeiltoihin ja musikaaleihin. Lapsille on tarjolla oma minidisko.  

Muihin resortin lisämaksullisiin palveluihin kuuluu urheilukoulutus, hierontapalvelut, retkitarjonta ja tallelokero.  

Tarjous sisältää 

Meno-paluulennot valitsemastasi kaupungista (Helsingin lähdöt ovat suorat, muut välilaskulla. Huom. Oulu vain tiistaisin ja torstaisin!)
Käsimatkatavara.
Majoitus Pine Beach Pakoštane ekoresortissa **
All-Inclusive 
Aktiviteetit (mm. purjehtiminen, melominen, lainelautailu, tennis, koripallo, jalkapallo, rantalentopallo, sulkapallo, keilaus, jousiammunta, kiipeily, sekä iltaohjelma)
Lentokenttäkuljetus *
Ilmainen WiFi yhteisissä tiloissa

* Lisämaksusta lentokenttäkuljetuksen voi muuttaa vuokra-autoksi (lisätään varaukseen varausprosessin 2. vaiheessa kohdasta "lisäpalvelut") 
Huom: muutoksen hinta sisältää ainoastaan yhden auton per varaus, joten jos varauksessa on yli 5 henkilöä, niin  ottakaa yhteys asiakaspalveluumme niin selvitämme lisämaksun suuruuden isommalle autolle tai 2 eri autolle.

** Huonevaihtoehdot:
Bungalow majoittuu max.4 aikuista + 1 lapsi (alle 12 v)
Bungalow Sea view - bungalow merinäköalalla majoittuu max 2 aikuista + 1 lapsi (alle 2v) tai 1 aikuinen + 1 lapsi (alle 12 v) tai 1 aikuinen 
Family friendly room - perhehuone on kahden vierekkäisen bungalowin yhdistelmä. Näin aikuiset ja lapset saavat halutetessaan omat bungalowit. Majoittujista vähintään 2 tulee olla aikuisia.

Etäisyyksiä hotellilta 
Pakoštane – 1 km
Biograd – 5 km
Zadar – 36 km
Šibenik – 41 km
Split – 111 km 

Pakoštane on pieni rannikkokylä Adrianmeren rannikolla. Rauhallinen ympäristö ja Kroatian kauniit maisemat ovat muokanneet kylästä rentoutumisen kehdon, jossa pääpainona on hyvinvointi. Pakoštanella on pitkä historia matkailun parissa, mikä näkyy aktiviteettitarjonnassa. Myös sijainti monien historiallisten kaupunkien ja luonnonpuistojen läheisyydessä antaa eväät monipuoliselle lomalle. 

Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • All-Inclusive
 • Käsimatkatavara
 • Lentokenttäkuljetus
 • Koko perheen aktiviteettitarjonta
 • WiFi

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Splitiin

Meno-paluulennot  Splitiin valitsemastasi lähtökaupungista. 

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.
Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia matkalaukkuja. 


Majoitus Pine Beach Pakoštane ekoresortissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö
Check-in: 14:00, Check-out: 10:00
Max henkilöä per huone: 2 aikuista, 3 aikuista + 1 lapsi (alle 12 v) tai 4 aikuista + 1 lapsi (alle 12v)
Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan
huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.
Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:
Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
henkilömääräksi 1
3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
aikuisten määräksi 3
Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.
Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa
aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen
seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät
ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

All-Inclusive
Aamiainen 7:30-10:00 Lounas 12:30-14:15 Illallinen 19:15-21:00 Olut, viini ja mehut sisältyvät all-inclusive pakettiin aterioiden aikana.
Käsimatkatavara
Lentokenttäkuljetus
Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme
Koko perheen aktiviteettitarjonta
20 eri urheilulajin huikea tarjonta! Purjehtiminen, melominen, lainelautailu, tennis, koripallo, jalkapallo, rantalentopallo, sulkapallo, keilaus, jousiammunta, kiipeily, kuntosali, ryhmäliikunta, vesiparkki...
WiFi
Ilmainen langaton internetyhteys, joka toimii yhteisissä tiloissa

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Matkalaukku ruumaan
Matkalaukku ruumaan (max 20kg) meno-paluu
Hinnat alk€ 45
Vaihda lentokenttäkuljetus vuokra-autoon kesä- ja syyskuun lähdöt + 0 €
Vuokra-auto Volkswagen Up 3-ovea tai vastaava. Nouto ja palautus lentokenttä. Ajajan tulee olla vähintään 25-vuotias ja korkeintaan 69-vuotias. Jos ajaja yli 70 v - Ole yhteydessä asiakaspalveluumme Pakettiin kuuluu rajoittamattomat kilometrit, kolari- ja varkausvakuutus (omavastuun 950€ voi poistaa ottamalla lisävakuutuksen). Kuljettajalla tulee olla luottokortti.
Hinnat alk€ 0
Vaihda lentokenttäkuljetus vuokra-autoon heinä- ja elokuun lähdöt + 60 €
Vuokra-auto Volkswagen Up 3-ovea tai vastaava. Nouto ja palautus lentokenttä. Ajajan tulee olla vähintään 25-vuotias ja korkeintaan 69-vuotias. Jos ajaja yli 70 v - Ole yhteydessä asiakaspalveluumme Pakettiin kuuluu rajoittamattomat kilometrit, kolari- ja varkausvakuutus (omavastuun 950€ voi poistaa ottamalla lisävakuutuksen). Kuljettajalla tulee olla luottokortti.
Hinnat alk€ 60
Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

Aktiviteetteja ja all-inclusive majoitusta ekoresortissa - Pine Beach Pakoštane

Pakostane, Kroatia

Alk.   € 0
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Tyylikkäästi Gdanskissa - 4* Puro Gdansk Stare Miasto (lennot Turusta)

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 104 / per henk

4* Keskeinen sijainti - HOF Hotel - lennot Turusta

Kaunas, Liettua

Accommodation / HotelFlights included

6pv 17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 122 / per henk

Edullista kaupunkimajoitusta - Hotel Metropolis - lennot Turusta

Kaunas, Liettua

Accommodation / HotelFlights included

6pv 17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 132 / per henk

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 153 / per henk

4* Kaunasin sydämessä- Kaunas Hotel - lennot Turusta

Kaunas, Liettua

Accommodation / HotelFlights included

7pv 17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 159 / per henk

4* Tyylikäs Kaunas - Europa Royale Kaunas - lennot Turusta

Kaunas, Liettua

Accommodation / HotelFlights included

6pv 17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 178 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

3pv 17h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7pv 17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 17h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

13pv 17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

17h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 278 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

6pv 17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 301 / per henk

All- Inclusive Ultra - 4 * Festa Via Pontica

Pomorie, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 17h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

17h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 345 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 17h 41min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Majoitu Puerto Banuksen ytimessä - PYR Marbella

Marbella, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

17h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 382 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

3pv 17h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

Uusittu Veramar huoneistohotelli

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

3pv 17h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 410 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

3pv 17h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 459 / per henk

Ultra All-Inc. - 5* The Village At Cove Rotana

Ras Al Khaimah, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 17h 42min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 874 / per henk