5* Ranta- ja kaupunkiloma Dubaissa kaikenikäisille – 5* JA The Resort, Jebel Ali Beach - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step62959
Instr0
Options62959-115973
Step62959
Instr1
Options62959-115973
Step62959
Instr1
Options62959-115973
Step62959
Instr1
Options62959-115973
Step62959
Instr1
Options62959-115973
Step62959
Instr1
Options62959-115973
Step62959
Instr1
Options62959-115973
Step62959
Instr1
Options62959-115973
Step62959
Instr1
Options62959-115973
Step62959
Instr1
Options62959-115973
Step62959
Instr1
Options62959-115973
Step62959
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

5* Ranta- ja kaupunkiloma Dubaissa kaikenikäisille – 5* JA The Resort, Jebel Ali Beach

Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Alk.   € 622 / per henkilö tuotteesta 5 vrk
10pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

" Tätä Dubain lomaa et hevillä unohda! Iso ja monipuolinen loma-alue rauhallisella alueella, aivan rannan tuntumassa, mutta ei kuitenkaan liian kaukana Dubain ja Abu Dhabin kaupunkisykkeestä. Tässä lomassa yhdistyy helposti ranta- ja kaupunkiloma. Valittavana myös all-inclusive. Majoitus yhdessä 5* JA The Resortin hotelleista (valitse JA Beach Resort, JA Palm Tree Court tai upouusi golfkentän ympäröimä JA Lake View). Sis. lennot ja yksityinen lentokenttäkuljetus. "

Katso lisää tarjouksia kategoriassa # Arabiemiirikunnat

Dubaissa kaikki on suurempaa, niin rakennukset kuin niiden loistokkuuskin. Matkaajalle Dubai tarjoaa mielenkiintoista nähtävää, onhan keidas aavikon ympäröimä ja pilvenpiirtäjien täyttämä, ja kauppakeskusten tavarapaljouden ja sataman luksusjahtien ihmettelyn rinnalla voi vierailla aavikolla jeeppisafarilla ja saada aavistuksen alueen äärimmäisyyksistä. Dubaissa on myös helppo iloita maukkaasta ruuasta ja hienoista rannoista kaupungin vilskeen lomassa.

Matkaajalle hotellit tuovat luksusta niin tason kuin sijainninkin puolesta. JA The Resort hotellikomplexissa yhdistyy ranta- ja kaupunkiloma, sillä hotelli sijaitsee aivan rannalla Jebel Alin rauhallisella alueella, mutta samalla Dubain keskustaan ja megalomaanisiin nähtävyyksiin ei kuitenkaan ole kuin 20 minuutin matka, ja Abu Dhabikin on helposti saavutettavussa n. 40 minuutissa. 

Kolmesta hotellista koostuva, 5* JA The Resort – hotellikompleksi hemmottelee matkailijoita tarjonnallaan, ikäluokasta riippumatta. JA The Resortissa majoittuessa voit niin ikään rentoutua pitkällä ja kultaisella yksityisellä hiekkarannalla, osallistua erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin kuten vesihiihtoon, tai pitää kuntoa yllä esimerkiksi tenniksen ja golfin parissa. Mahdollista on myös kokeilla esimerkiksi savikiekkoammuntaa! Yhteensä hotellikompleksista löytyy yli 40 eri aktiviteettimahdollisuutta, joista osa on ilmaisia. Esimerkiksi rantalentopallo, sulkapallo ja biljardi ovat ilmaisesti tarjolla olevaa toimintaa. Hotellikompleksin tiloissa tai läheisyydessä voi harrastaa myös minigolfia, hevosten kanssa uintia, krikettiä ja jousiammuntaa, ja perheen pienimmille löytyy ilmaisen lastenkerhon lisäksi myös poniratsastusta ja kotieläintarhaa. Lisämaksusta käytössäsi on myös lastenvahtipalvelu tarvittaessa.

Rentoutumista kaipaavat voivat rannan lisäksi myös loikoilla yhdessä kompleksin 7 uima-altaan läheisyydessä. Vaihtoehtoisesti käytössäsi on myös poreamme ja sauna, sekä kylpylä ja kauneushoitola.

Dubai Marinalle pääsee 15 minuutissa (taksi n. 15€) ja Dubain keskustaan nähtävyyksiä, kuten Burj Khalifa, pääset katsomaan 25 minuutissa (taksi n. 20€). Hotelli järjestää myös ilmaisia kuljetuksia joihinkin Dubain ostoskeskuksista (Ibn Battuta Mall, Mall of Emirates, Dubai Mall) sekä Atlantis-hotellikompleksiin, josta löytyy esimerkiksi Aquaventure-vesipuisto. Abu Dhabi on saavutettavissa 45 minuutissa (taksi n. 40€), ja siellä voit ihmetellä esimerkiksi Ferrari World-huvipuistoa ja Sheikki Zayedin moskeijaa, jota on useasti kehuttu jopa maailman kauneimmaksi.

Ravintoloita hotellilta löytyy yhteensä 25 kappaletta. Valikoimaan kuuluu monen erilaisen ruokakulttuurin edustajaa, italialaisesta aasialaiseen. Myös Michelin-tähdellä palkitun julkkiskokki Vikas Khannan ravintola löytyy JA The Resort – hotellikompleksista. Allasbaarejakin löytyy huikeat 4 kappaletta. Hotellikompleksissa majoittuessa saatavillasi on monta eri ateriavaihtoehtopakettia. Yksi vaihtoehto on esimerkiksi puolihoito, joka sisältää aamiaisen ja illallisen (huom: illallisen aikana nautittavat juomat lisämaksusta, voit valita usean ravintolan kesken). JA The Resort – hotellikompleksissa voit nauttia myös all-inclusive – paketista, johon kuuluu kaikki päivän pääruokailut ja tietty valikoima juomia, myös alkoholipitoisia. Lounas- ja illallisravintolat ovat vapaasti valittavissa tiettyjen ravintoloiden joukosta ja juomatarjoilusta on mahdollisuus nauttia melkein jokaisessa alueen ranta- tai allasbaarissa, ja mikäli haluaa kokeilla paketin ulkopuolista ravintolaa, siitä saa 50% alennuksen. Jotkin urheilulajit kuten tennis ja kuntosali kuuluvat myös pakettiin. Voit halutessasi valita myös ultra all-inclusive – paketin, johon kuuluu kaikkien all-inclusive – paketin ominaisuuksien lisäksi mahdollisuus syödä lähes kaikissa kompleksin ravintoloissa sekä esimerkiksi minigolf, kuntosali. Ultra all-inc pakettiin kuuluu lisäksi snorkelin, kanootin, polkuveneen ja purjelaudan (windsurf) ilmainen käyttöoikeus (9:00-11:00 ja 13:30-15:30 välillä)
** hotelli pidättää oikeuden ohjelma- ja aktiviteettimuutoksiin

Majoitusvaihtoehdot:

JA Lake View – * paras hinta-laatu*  Tätä hotellia voi hyvin mieltää hotellikompleksin uudeksi lippulaivaksi. Se on vastavalmistunut ja huippumoderni, jonka tiloista löytyy uima-altaat sekä aikuisille että lapsille, sekä erillinen vain aikuisille (adults only) tarkoitettu uima-allasalue. Hotellia ympäröi golfkenttä ja rannalle pääsee sutjakkaasti joko kävellen tai ilmaisen buggy-palvelun kyydissä. Valittavia huonevaihtoehtoja on neljä erilaista: 

*Resort-huone: Tähän huoneeseen mahtuu joko kaksi aikuista ja yksi lapsi tai kolme aikuista. Huoneissa on kylpyhuone ammeella ja suihkulla, näköala hotellin pihalle tai aavikkonäkymä, pääsy viiteen eri uima-altaaseen, huonepalvelu, minibaari, WiFi, pääsy kylpylään tai kuntosalille, tallelokero ja TV.
*Resort-huone golfkenttänäkymällä: Tähän huoneeseen mahtuu joko kaksi aikuista ja yksi lapsi tai kolme aikuista. Huoneissa on kylpyhuone ammeella ja suihkulla, parveke golfkenttänäkymällä, pääsy viiteen eri uima-altaaseen, huonepalvelu, minibaari, WiFi, pääsy kylpylään tai kuntosalille, tallelokero ja TV.
*Deluxe Resort-huone golfratanäkymällä: Tähän huoneeseen mahtuu joko kaksi aikuista ja yksi lapsi tai kolme aikuista. Huoneissa on kylpyhuone ammeella ja suihkulla, golfrata- ja merinäkymä, pääsy viiteen eri uima-altaaseen, huonepalvelu, minibaari, WiFi, pääsy kylpylään tai kuntosalille, tallelokero ja TV.
*Juniorsviitti aavikkonäkymällä: Tähän huoneeseen mahtuu joko kaksi aikuista ja kaksi lasta tai kolme aikuista ja yksi lapsi. Huoneissa on kylpyhuone ammeella ja suihkulla, parveke aavikkonäkymällä, erillinen oleskelualue, pääsy kylpylään tai kuntosalille, minibaari, TV, huonepalvelu, ja tallelokero. 

JA Beach Resort – Aivan rannan tuntumassa sijaitseva hotelli on juuri entisöity ja modernisoitu. Valittavia huonevaihtoehtoja on viisi erilaista: 

*Puutarhanäkymä (resort view): Joko isolla parisängyllä tai kahdella yhden hengen sängyllä varustettu huone, johon mahtuu maksimissaan kaksi aikuista ja yksi lapsi. Huoneissa on parveke tai terassi puutarhanäkymällä, kylpyhuone suihkulla ja ammeella, WiFi, TV, DVD-soitin, minibaari, ja tallelokero. 
*Merinäkymä (seaview): Joko isolla parisängyllä tai kahdella yhden hengen sängyllä varustettu huone, johon mahtuu maksimissaan kaksi aikuista ja yksi lapsi. Huoneissa on parveke tai terassi merinäkymällä, kylpyhuone suihkulla ja ammeella, WiFi, TV, DVD-soitin, minibaari, ja tallelokero. 
*Merinäkymä (seaview) Deluxe: Joko isolla parisängyllä tai kahdella yhden hengen sängyllä varustettu huone, johon mahtuu maksimissaan kaksi aikuista ja yksi lapsi. Huoneissa on yksityinen terassi, josta näkyy uima-allas tai meri tai puutarha, kylpyhuone suihkulla ja ammeella, WiFi, TV, DVD-soitin, minibaari, ja tallelokero. 
*Puutarhanäkymä (resort view) juniorsviitti: Näihin kahteen toisiinsa liitettäviin huoneisiin mahtuu maksimissaan kaksi aikuista, kaksi lasta ja vauva. Huoneissa on kaksi parveketta, kaksi kylpyhuonetta, WiFi, TV, DVD-soitin, minibaari, ja tallelokero. 
*Kahden makuuhuoneen perhehuone merinäkymällä (seaview): Näihin kahteen toisiinsa liitettäviin huoneisiin mahtuu maksimissaan kaksi aikuista ja kolme lasta. Huoneissa on kaksi parveketta merinäköalalla, kaksi kylpyhuonetta, WiFi, TV, DVD-soitin, minibaari, ja tallelokero.  

JA Palm Tree Court – Tämä hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa, kauniin puutarhan ympäröimänä. Istuessasi terassilla saatat ihan unohtaa olevasi Dubain aavikon keskellä, ja jokaisesta huoneesta löytyy mainio näköala joko puutarhasta tai merestä. Valittavia huonevaihtoehtoja on viisi erilaista:
*Juniorsviitti puutarhanäkymällä: Tähän huoneeseen mahtuu kaksi aikuista, kaksi lasta ja yksi vauva. Huoneissa on ammeella varustettu kylpyhuone, parveke tai terassi, paljon säilytystilaa, WiFi, minibaari, TV, tallelokero, PlayStation, ja DVD-soitin.
*Juniorsviitti puutarhaterassilla: Tähän huoneeseen mahtuu kaksi aikuista, kaksi lasta ja yksi vauva. Huoneissa on ammeella varustettu kylpyhuone, terassi, paljon säilytystilaa, WiFi, minibaari, TV, tallelokero, PlayStation, ja DVD-soitin.
*Juniorsviitti merinäkymällä:
Tähän huoneeseen mahtuu kaksi aikuista, kaksi lasta ja yksi vauva. Huoneissa on ammeella varustettu kylpyhuone, parveke tai terassi, paljon säilytystilaa, WiFi, minibaari, TV, tallelokero, PlayStation, ja DVD-soitin.
*Juniorsviitti Residence (villa) merinäkymällä: Tähän huoneeseen mahtuu kaksi aikuista, kaksi lasta ja yksi vauva. Huoneissa on ammeella varustettu kylpyhuone, yksityinen parveke tai terassi, paljon säilytystilaa, WiFi, minibaari, TV, tallelokero, PlayStation, ja DVD-soitin.
*Juniorsviitti Beachfront: Tähän aivan rannan läheisyydessä sijaitsevaan huoneeseen mahtuu kaksi aikuista, kaksi lasta ja yksi vauva. Huoneissa on ammeella varustettu kylpyhuone, yksityinen parveke tai terassi, paljon säilytystilaa, WiFi, minibaari, TV, tallelokero, PlayStation, ja DVD-soitin. 

Tarjous sisältää:
Suorat meno-paluulennot (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta)
Majoitus yhdessä 5* JA The Resort –hotellikompleksin hotelleista (JA Beach Resort, JA Lake View, tai JA Palm Tree Court) - valitse kalenterin vasemmalta puolelta hotelli ja matkan kesto!
Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito, all-inclusive tai ultra all-inclusive)
Yksityinen lentokenttäkuljetukset kohteessa (1-4 hengelle)**
Käsimatkatavara (*Ruumaan kirjattava matkalaukku 20kg lisämaksusta, lisää varauksen 2. vaiheessa)
Tarjoushinta sisältää myös Kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV *** 

** Yksityinen kuljetus 1-4 hengelle. Jos varauksessa on yli 4 henkilöä, lisämatkustaja +39€/hlö
*** Turistivero n. 2-3 € /pv ei sen sijaan sisälly hintaan ja maksetaan paikan päällä
**** All-inclusive ja ultra all-inclusive sisältävät alkoholijuomat 

Tiedoksi: jos lento lähtee Helsingistä ennen puoltayötä (ennen kello 24:00), niin hotelliin pääsee kirjautumaan heti saavuttaessa ja 1. aamuna saa jo aamiaista (edellyttäen, että valitsee ateriatyypin johon kuuluu aamiainen). Eli ei tarvitse odottaa kello 14:00 asti sisäänkirjautumista! Mutta jos lento lähtee Helsingistä kello 24:00 jälkeen, niin aikainen sisäänkirjautuminen ei kuulu hintaan.


Dubai matkakohteena:
Dubai on matkakohteena erittäin kiehtova, sillä se tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa, sekä täysin uusia kokemuksia tottuneellekin matkaajalle. Pilvenpiirtäjien valloittamassa kaupungissa on maailman suurimpia ostoskeskuksia, kiehtovia paikallismarkkinoita, kilometreittäin hiekkarantaa sekä eksoottista kulttuuria. Ravintolatarjonta kaupungissa on runsas sekä erittäin laadukas. Dubaissa näkee paljon maailman suurinta ja parhaita, oli sitten kyse korkeimmasta rakennuksesta tai suurimmasta ostoskeskuksesta. Löytyypä täältä myös maailman paras golfkenttäkin! Käy myös tutustumassa autiomaahan kaupungin ympärillä vaikkapa jeeppisafarilla. Keskelle autiomaata rakennettu Dubai takaa auringonpaisteen ympäri vuoden. 

Dubain tunnetuin nähtävyys on Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä. Vuonna 2010 valmistunut rakennus kohoaa aina 828 metrin korkeuteen ja on siten ylivoimaisesti maailman korkein rakennus. Burj Khalifa sijaitsee Dubain ydinkeskustassa Dubai Mall -ostoskeskuksen yhteydessä.

Kauppakeskukset ovat itsessään jo nähtävyyksiä. Esimerkiksi Mall of Emirates ostoskeskuksesta löytyy Ski Dubai - hiihtokeskus, jossa voi lasketella ja lautailla sisätiloissa, vaikka ulkona olisi yli 30 asteen lämpötila.


Usein kysyttyä - matka Arabiemiraatteihin

Jos lento saapuu kohteeseen aamuyöllä, saako hotellihuoneen heti?
Vastaus: Jos lento lähtee Helsingistä ennen puolta yötä (ennen kello 24:00), niin hotelliin pääsee kirjautumaan heti saavuttaessa ja 1. aamuna saa jo aamiaista (edellyttäen että valitsee ateriatyypin johon kuuluu aamiainen) . Eli ei tarvitse odottaa kello 14:00 asti sisäänkirjautumista! Mutta jos lento lähtee Helsingistä kello 24:00 jälkeen, niin aikainen sisäänkirjautuminen ei kuulu hintaan. 

Jos paluulento lähtee vasta yöllä (kello 00:00 jälkeen), voiko huoneen luovuttaa vasta kun lähtee lentokentälle?
Vastaus: Kyllä, huoneen saa pitää lähtöhetkeen asti. Sitä ei siis tarvitse luovuttaa jo kello 12 päivällä kuten monella muulla matkatoimistolla  

Saako ei naimisissa oleva pariskunta majoittua samaan huoneeseen?
Vastaus: Kyllä. Joidenkin hotellien ilmoittamat rajoitukset eivät koske suomalaisia eivätkä muita turisteja. Rajoitus koskee uskontoaan harjoittavia muslimeja.   

Myydäänkö Arabiemiraateissa alkoholia?
Vastaus: Alkoholia saa ostaa Dubain lentokentän tax free -myymälästä saavuttaessa. Dubain, Abu Dhabin, Ras al Khaimahin, Fujairahin ja Umm al Quwainin emiraateissa sijaitsevista hotelleissa tarjotaan myös alkoholia. Sen sijaan Sharjahin emiraatti on ns. alkoholiton alue eli täällä alkoholin nauttiminen tai myyminen ei ole sallittua.  

Katso tästä usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia


Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito, all-inclusive tai ultra all-inclusive))
 • Käsimatkatavara max 10kg
 • Hinta sisältää myös kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV
 • Yksityinen lentokenttäkuljetus (1-4 henkilöä)
 • Yli 40 ilmaista ja lisämaksullista aktiviteettia
 • Ilmainen shuttle Dubain ostoskeskuksiin (Ibn Battuta Mall, Mall of Emirates, Dubai Mall) sekä Atlantis-hotellikompleksiin, josta löytyy esimerkiksi Aquaventure-vesipuisto. *Hotelli pidättää oikeuden reittimuutoksiin
 • Ilmainen Wifi

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Dubaihin

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa
vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia
matkalaukkuja.


Majoitus valitsemassasi JA The Resort Jebel Ali Beach hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö
Check-in: 15:00, Check-out: 12:00
Max henkilöä per huone: 2 henkilöä
Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.
Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.
Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa
aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen
seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät
ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

** Turistivero n. 2-3 € /pv ei sisälly hintaan.


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito, all-inclusive tai ultra all-inclusive))
All-Inclusive ja Ultra All-Inclusive paketteihin sisältyy myös alkoholijuomat
Käsimatkatavara max 10kg
Hinta sisältää myös kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV
Yksityinen lentokenttäkuljetus (1-4 henkilöä)
Yksityinen kuljetus ovelta-ovelle ilmastoidussa autossa 1-4 hengelle. Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, varmista saatavuus.
Yli 40 ilmaista ja lisämaksullista aktiviteettia
Yhteensä hotellikompleksista löytyy yli 40 eri aktiviteettimahdollisuutta, joista osa on ilmaisia. Esimerkiksi rantalentopallo, sulkapallo ja biljardi ovat ilmaisesti tarjolla olevaa toimintaa.
Ilmainen shuttle Dubain ostoskeskuksiin (Ibn Battuta Mall, Mall of Emirates, Dubai Mall) sekä Atlantis-hotellikompleksiin, josta löytyy esimerkiksi Aquaventure-vesipuisto. *Hotelli pidättää oikeuden reittimuutoksiin
Hotelli järjestää myös ilmaisia kuljetuksia joihinkin Dubain ostoskeskuksista (Ibn Battuta Mall, Mall of Emirates, Dubai Mall) sekä Atlantis-hotellikompleksiin, josta löytyy esimerkiksi Aquaventure-vesipuisto. *Hotelli pidättää oikeuden reittimuutoksiin
Ilmainen Wifi

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkalaukku
Ruumaan kirjattava matkalaukku max 20kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 65
Varaa nyt
Lennot Dubaihin

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus valitsemassasi JA The Resort Jebel Ali Beach hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi. Etsitko muita matkapituuksia? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

5 Vrk
JA Lake View Hotel, Dubai
5*

Superb family beach holiday destination, JA The Resort is a five-star beach resort comprising 3 accommodation options JA Beach Hotel, JA Lake View Hotel (opening Sep 2019) & JA Palm Tree Court. Dedicated to the pursuit of casual luxury, the resort..

5 Vrk
JA Beach Hotel, Dubai
5*

Täydellinen vaihtoehto perheille, upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Jebel Ali. 231 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden...

5 Vrk
JA Palm Tree Court, Dubai
5*

Lomakylä rakennettiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 208 huonetta. Tilat käsittävät 184 junior-sviitit, 24 sviitit, 10 huvilat ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tässä kohteessa vieraat saavat kaiken, mitä huolettomasta, tapahtumatäytteisestä..

7 Vrk
JA Lake View Hotel, Dubai
5*

Superb family beach holiday destination, JA The Resort is a five-star beach resort comprising 3 accommodation options JA Beach Hotel, JA Lake View Hotel (opening Sep 2019) & JA Palm Tree Court. Dedicated to the pursuit of casual luxury, the resort..

7 Vrk
JA Beach Hotel, Dubai
5*

Täydellinen vaihtoehto perheille, upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Jebel Ali. 231 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden...

7 Vrk
JA Palm Tree Court, Dubai
5*

Lomakylä rakennettiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 208 huonetta. Tilat käsittävät 184 junior-sviitit, 24 sviitit, 10 huvilat ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tässä kohteessa vieraat saavat kaiken, mitä huolettomasta, tapahtumatäytteisestä..

10 Vrk
JA Lake View Hotel, Dubai
5*

Superb family beach holiday destination, JA The Resort is a five-star beach resort comprising 3 accommodation options JA Beach Hotel, JA Lake View Hotel (opening Sep 2019) & JA Palm Tree Court. Dedicated to the pursuit of casual luxury, the resort..

10 Vrk
JA Beach Hotel, Dubai
5*

Täydellinen vaihtoehto perheille, upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Jebel Ali. 231 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden...

10 Vrk
JA Palm Tree Court, Dubai
5*

Lomakylä rakennettiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 208 huonetta. Tilat käsittävät 184 junior-sviitit, 24 sviitit, 10 huvilat ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tässä kohteessa vieraat saavat kaiken, mitä huolettomasta, tapahtumatäytteisestä..

14 Vrk
JA Lake View Hotel, Dubai
5*

Superb family beach holiday destination, JA The Resort is a five-star beach resort comprising 3 accommodation options JA Beach Hotel, JA Lake View Hotel (opening Sep 2019) & JA Palm Tree Court. Dedicated to the pursuit of casual luxury, the resort..

14 Vrk
JA Beach Hotel, Dubai
5*

Täydellinen vaihtoehto perheille, upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Jebel Ali. 231 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden...

14 Vrk
JA Palm Tree Court, Dubai
5*

Lomakylä rakennettiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 208 huonetta. Tilat käsittävät 184 junior-sviitit, 24 sviitit, 10 huvilat ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tässä kohteessa vieraat saavat kaiken, mitä huolettomasta, tapahtumatäytteisestä..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

5* Ranta- ja kaupunkiloma Dubaissa kaikenikäisille – 5* JA The Resort, Jebel Ali Beach

Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Alk.   € 622
/ per henkilö tuotteesta 5 vrk
10pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

7pv 2h 11min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 86 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

11pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 94 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

10pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 141 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

3pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 219 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

3pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 221 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7pv 2h 11min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

10pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

3pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

7pv 2h 11min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 278 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

6pv 2h 11min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 301 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

8pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

All-Inc. Costa Brava - Santa Susanna Resort

Santa Susanna, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights included

5pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 315 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 2h 11min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 345 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

10pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 363 / per henk

Majoitu Puerto Banuksen ytimessä - PYR Marbella

Marbella, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 2h 11min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 382 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

10pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 481 / per henk

Ultra All-Inc. - 5* The Village At Cove Rotana

Ras Al Khaimah, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

10pv 2h 12min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 874 / per henk