5* Luksusloma Dubaissa – Five Jumeirah Village Dubai - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step63231
Instr0
Options63231-116425
Step63231
Instr1
Options63231-116425
Step63231
Instr1
Options63231-116425
Step63231
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

5* Luksusloma Dubaissa – Five Jumeirah Village Dubai

Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Alk.   € 582 / per henkilö tuotteesta 5 vrk
1pv 16h 47min ostoaikaa jäljellä

" Ainutlaatuinen luksusloma keskellä Dubaita! Sis. lennot käsimatkatavaralla ja meno-paluu lentokenttäkuljetusella kohteessa, sekä majoitus 5* Five Jumeirah Village Dubai -hotellissa valitulla ateriapaketilla. "

Katso lisää tarjouksia kategoriassa # Arabiemiirikunnat #Luksus

Dubaissa kaikki on suurempaa, niin rakennukset kuin niiden loistokkuuskin. Matkaajalle Dubai tarjoaa mielenkiintoista nähtävää, onhan keidas aavikon ympäröimä ja pilvenpiirtäjien täyttämä, ja kauppakeskusten tavarapaljouden ja sataman luksusjahtien ihmettelyn rinnalla voi vierailla aavikolla jeeppisafarilla ja saada aavistuksen alueen äärimmäisyyksistä. Dubaissa on myös helppo iloita maukkaasta ruuasta ja hienoista rannoista kaupungin vilskeen lomassa.

Matkaajalle hotellit tuovat luksusta niin tason kuin sijainninkin puolesta. Tarjouksen hotelli, 5* Five Jumeirah Village Dubai –hotelli, on yksi esimerkki Dubaissa tarjolla olevasta luksuksesta ja laadusta. Vierailijoiden keskuudessa loistavaksi arvioitu hotelli on niin hieno kokemus, että saatat jopa unohtaa Dubaissa olevan hotellin ulkopuolellakin nähtävää. Hotellilla on ulkona uima-allasalue, ja sisätiloissa kuntokeskus. Wellness-alueelta löytyy myös poreallas ja sauna. Mall of the Emirates on hotellilta 10 km päässä, ja Burj Al Arab –tornille matkaa on 14 km verran. Hotellilta on ilmainen kuljetus Five Palm Jumeirah – hotellin ranta- ja ruokailualueille. Hotelli on täydellinen matkailijoille, jotka haluavat kokea pilvenpiirtäjämäisessä isoikkunaisessa rakennuksessa yöpymisen. Lapsille löytyy hotellilta lastenkerho. Hotellin allasbaari The Pool Bar on muuten yksi suosituimmista Dubain allasbaareista. Torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin tunnelman takaa paikallinen DJ Tim Porta.

Valitessasi puolihoidon tai All Inclusiven, on käytössäsi molempien hotellien ravintolat ja baarit seuraavasti ( osa kuuluu hintaan, osaan hotellilta saadaan kredittia tietyn summan verran käytettäväksi ruokailuihin), hotelli pidättää oikeudet muutoksiin, tarkasta ajankohtainen tarjonta saapuessasi hotellille:

Puolihoito ( aamiainen, lounas tai illallinen, ei sisällä juomia):

Aamiainen:
ravintola Turn Up

Lounas:
Turn Up, Blvd on One: kolmen ruokalajin lounas
Maiden Shanghai, Quattro Passi: kolmen ruokalajin menu tai kredittiä valita a la carte listalta
The Penthouse: kredittiä valita a la carte listalta
The Pool Bar, One for the road, Delisserie: valinnanvarainen pää- ja jälkiruoka

Illallinen:
Turn Up, Blvd on One: buffet
Maiden Shanghai, Quattro Passi: kolmen ruokalajin menu tai kredittiä valita a la carte listalta
The Penthouse: kredittiä valita a la carte listalta
Soul Street: kredittiä valita a la carte listalta

All Inclusive (aamiainen, lounas ja illallinen, alkoholijuomat yli 21 vuotiaille sisältyvät hintaan kl 11.30 - ravintolan/baarin sulkemisaikaan saakka, ei koske The Penthouse, Roar, Above 21 eikä huonepalvelua)

Aamiainen: Turn Up

Muut ruokailumahdollisuudet:

Maiden Shanghai, Quattro Passi: lounasmenu ja  kredittiä valita a la carte listalta illallisella
Blvd on One:  lounasmenu
The Delisserie: sandwich ja jälkiruoka
The Penthouse: kredittiä ruokailuista (All Inclusive täälla ei koske juomia)
The Pool Bar: pää- ja jälkiruoka
Soul Street: kredittiä a la carte listalle
Turn Up: lounasmenu ja buffetillallinen
One for The Road: sandwich ja jälkiruoka

Valittavissa olevat huonetyypit:
*Superior parvekkeella – Huoneessa on joko yksi pari sänky tai kaksi erillistä sänkyä, ja maksimissaan huoneeseen mahtuu 2 aikuista ja 2 lasta. Huoneessa on yksityinen parveke upealla näkymällä, ja tämän lisäksi ilmastointi, internet, TV, kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella, ja kaiken kukkuraksi upea design. 

*Superior Sky parvekkeella – Huoneessa on joko yksi pari sänky tai kaksi erillistä sänkyä, ja maksimissaan huoneeseen mahtuu 2 aikuista ja 2 lasta. Huoneessa on yksityinen parveke upealla näkymällä, ja tämän lisäksi ilmastointi, internet, TV, kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella, ja kaiken kukkuraksi upea design.

*Master Suite poreammeella – Tämä huone on kooltaan 155 m2, ja sen parvekkeelta löytyy poreamme. Huoneessa on yksi leveä parisänky ja vuodesohva, mahduttaen huoneeseen maksimissaan 2 aikuista ja 2 lasta. Tämän lisäksi huoneessa on ilmastointi, internet, TV, sekä kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella. Huoneessa on myös erillinen oleskelualue.

*1 makuuhuoneen huoneisto poreammeella – Tämä huoneisto on kooltaan 155 m2, erillisellä makuuhuoneella, ja sen parvekkeelta löytyy poreamme. Makuuhuoneessa on leveä parisänky ja olohuoneessa vuodesohva, mahduttaen huoneeseen maksimissaan 2 aikuista ja 2 lasta. Tämän lisäksi huoneessa on ilmastointi, internet, TV, sekä kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella. Huoneistossa on myös pieni keittiö.

*2 makuuhuoneen kattohuoneisto uima-altaalla – Tässä kattohuoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja oma uima-allas parvekealueella. Molemmissa makuuhuoneissa on leveät parisängyt, ja huoneistoon voi maksimissaan majoittautua 4 aikuista ja 1 lapsi. Tämän lisäksi huoneessa on ilmastointi, internet, TV, sekä kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella. Huoneistossa on myös pieni keittiö. Huoneistosta on hulppeat näkymät.

Tarjous sisältää:
Suorat meno-paluulennot Helsingistä (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta) 
Majoitus 5* Five Jumeirah Village Dubai -hotellissa
Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito, täysihoito tai all-inclusive***)
Lentokenttäkuljetukset kohteessa **
Käsimatkatavara max 10kg (*Ruumaan kirjattava matkalaukku 20kg lisämaksusta, lisää varauksen 2. vaiheessa)
Tarjoushinta sisältää myös Kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV * 

* Turistivero n. 2-3 € /pv ei sen sijaan sisälly hintaan ja maksetaan paikan päällä.
** Lisämaksusta voi yhteiskuljetuksen korottaa yksityiseen lentokenttäkuljetukseen 2-4 hlö / auto (meno-paluu) (lisätään lisäpalveluista 2. vaiheessa)
*** All-Inclusive sisältää alkoholijuomat yli 21 vuotiaille

Tiedoksi: jos lento lähtee Helsingistä ennen puoltayötä (ennen kello 24:00), niin hotelliin pääsee kirjautumaan heti saavuttaessa ja 1. aamuna saa jo aamiaista. Eli ei tarvitse odottaa kello 14:00 asti sisäänkirjautumista! Mutta jos lento lähtee Helsingistä kello 24:00 jälkeen, niin aikainen sisäänkirjautuminen ei kuulu hintaan.

Etäisyyksiä:
The Walk At JBR -kävelykatu: 8 km
Gurunanak Darbar Sikh Temple: 10,3 km
Aquaventure Waterpark -vesipuisto : 12,1 km
Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä : 16,6 km
Dubai Mall -ostoskeskus : 16,8 km
Dubai Aquarium & Underwater Zoo -akvaario : 16,8 km
City Walk -ostoskeskus : 17,4 km


Dubai matkakohteena:
Dubai on matkakohteena erittäin kiehtova, sillä se tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa, sekä täysin uusia kokemuksia tottuneellekin matkaajalle. Pilvenpiirtäjien valloittamassa kaupungissa on maailman suurimpia ostoskeskuksia, kiehtovia paikallismarkkinoita, kilometreittäin hiekkarantaa sekä eksoottista kulttuuria. Ravintolatarjonta kaupungissa on runsas sekä erittäin laadukas. Dubaissa näkee paljon maailman suurinta ja parhaita, oli sitten kyse korkeimmasta rakennuksesta tai suurimmasta ostoskeskuksesta. Löytyypä täältä myös maailman paras golfkenttäkin! Käy myös tutustumassa autiomaahan kaupungin ympärillä vaikkapa jeeppisafarilla. Keskelle autiomaata rakennettu Dubai takaa auringonpaisteen ympäri vuoden. 


Dubain tunnetuin nähtävyys on Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä. Vuonna 2010 valmistunut rakennus kohoaa aina 828 metrin korkeuteen ja on siten ylivoimaisesti maailman korkein rakennus. Burj Khalifa sijaitsee Dubain ydinkeskustassa Dubai Mall -ostoskeskuksen yhteydessä.

Kauppakeskukset ovat itsessään jo nähtävyyksiä. Esimerkiksi Mall of Emirates ostoskeskuksesta löytyy Ski Dubai - hiihtokeskus, jossa voi lasketella ja lautailla sisätiloissa, vaikka ulkona olisi yli 30 asteen lämpötila.

Usein kysyttyä - matka Arabiemiraatteihin

Jos lento saapuu kohteeseen aamuyöllä, saako hotellihuoneen heti?
Vastaus: Jos lento lähtee Helsingistä ennen puoltayötä (ennen kello 24:00), niin hotelliin pääsee kirjautumaan heti saavuttaessa ja 1. aamuna saa jo aamiaista (edellyttäen että valitsee ateriatyypin johon kuuluu aamiainen) .Eli ei tarvitse odottaa kello 14:00 asti sisäänkirjautumista! Mutta jos lento lähtee Helsingistä kello 24:00 jälkeen, niin aikainen sisäänkirjautuminen ei kuulu hintaan.  

Jos paluulento lähtee vasta yöllä (kello 00:00 jälkeen), voiko huoneen luovuttaa vasta kun lähtee lentokentälle?
Vastaus: Kyllä, huoneen saa pitää lähtöhetkeen asti. Sitä ei siis tarvitse luovuttaa jo kello 12 päivällä kuten monella muulla matkatoimistolla   

Saako ei naimisissa oleva pariskunta majoittua samaan huoneeseen?
Vastaus: Kyllä. Joidenkin hotellien ilmoittamat rajoitukset eivät koske suomalaisia tai muita turisteja. Rajoitus koskee uskontoaan harjoittavia muslimeja.    

Myydäänkö Arabiemiraateissa alkoholia?
Vastaus: Alkoholia saa ostaa Dubain lentokentän tax free myymälästä saavuttaessa. Dubain, Abu Dhabin, Ras al Khaimahin, Fujairahin ja Umm al Quwainin emiraateissa sijaitsevista hotelleissa tarjotaan myös alkoholia. Sen sijaan Sharjahin emiraatti on ns alkoholiton alue eli täällä alkoholin nauttiminen tai myyminen ei ole sallittua.   

Katso tästä usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia


Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito, täysihoito tai all-inclusive)
 • Käsimatkatavara max 10kg
 • Hinta sisältää myös kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV
 • Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
 • Ilmainen Wifi
 • 15% alennus hotellin ravintoloissa ja baareissa
 • Ilmainen bussikuljetus 30 min välein Jumairah Villagen ja Five Palm-hotellin välillä

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Lennot Dubaihin

Lentojen erityisehdot

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa
vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä.

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavia
matkalaukkuja.


Majoitus Five Jumeirah Village Dubai hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot

Hinta: Per henkilö
Check-in: 15:00, Check-out: 12:00
Max henkilöä per huone: 2 henkilöä
Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.
Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
henkilömääräksi 1

3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
aikuisten määräksi 3

Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.
Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa
aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen
seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät
ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa".

** Turistivero n. 2-3 € /pv ei sisälly hintaan.


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Valittu ateriapaketti (ei aterioita, aamiainen, puolihoito, täysihoito tai all-inclusive)
All-Inclusive sisältää alkoholijuomat
Käsimatkatavara max 10kg
Hinta sisältää myös kuntavero 10 % (municipality tax), 10 % palvelumaksu ja 5% ALV
Lentokenttäkuljetus (meno-paluu), yhteiskuljetus
Yhteiskuljetus ilmastoidussa bussissa. Huom: Mikäli matka varataan alle 48h ennen lähtöä, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme
Ilmainen Wifi
15% alennus hotellin ravintoloissa ja baareissa
Ilmainen bussikuljetus 30 min välein Jumairah Villagen ja Five Palm-hotellin välillä
Ilmainen kuljetus 30 min välein joka päivä kl 11.00-04.00. Ilmastoitu, nahkapenkkinen, ikkunakattoinen luksusbussi.

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkalaukku
Ruumaan kirjattava matkalaukku max 20kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 65
Päivitä lentokenttäkuljetus yksityiseen kuljetukseen vain (min. 1 hlö, max 4 hlö / auto) + 40€ / auto
Lisämaksusta yksityine lentokenttäkuljetus 40€ / auto (1-4 henkilöä, meno-paluu). Yksityinen kuljetus ovelta-ovelle ilmastoidussa autossa. Huom: Mikäli varaa matkan alle 48h ennen matkaa, emme pysty takaamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle. Mikäli emme pystyisi vahvistamaan lentokenttäkuljetusta menomatkalle viime hetken varauksesta johtuen, ilmoitamme tästä ennen lähtöä, ja hyvitämme menokuljetuksen osuuden matkapaketin hinnasta matkan jälkeen. Viime hetken varauksissa, varmista saatavuus.
Hinnat alk€ 39
Varaa nyt
Lennot Dubaihin

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Majoitus Five Jumeirah Village Dubai hotellissa

Alla valikoima majoitusvaihtoehtoja tälle matkalle. Ole hyvä ja valitse missä haluat majoittua ja valitse päivä kalenterista jatkaaksesi.

5 Vrk
Five Jumeirah Village Dubai, Jumeirah Village Circle
5*

5* Five Jumeirah Village Dubai –hotelli, on yksi esimerkki Dubaissa tarjolla olevasta luksuksesta ja laadusta. Vierailijoiden keskuudessa loistavaksi arvioitu hotelli on niin hieno kokemus, että saatat jopa unohtaa Dubaissa olevan hotellin..

7 Vrk
Five Jumeirah Village Dubai, Jumeirah Village Circle
5*

5* Five Jumeirah Village Dubai –hotelli, on yksi esimerkki Dubaissa tarjolla olevasta luksuksesta ja laadusta. Vierailijoiden keskuudessa loistavaksi arvioitu hotelli on niin hieno kokemus, että saatat jopa unohtaa Dubaissa olevan hotellin..

10 Vrk
Five Jumeirah Village Dubai, Jumeirah Village Circle
5*

5* Five Jumeirah Village Dubai –hotelli, on yksi esimerkki Dubaissa tarjolla olevasta luksuksesta ja laadusta. Vierailijoiden keskuudessa loistavaksi arvioitu hotelli on niin hieno kokemus, että saatat jopa unohtaa Dubaissa olevan hotellin..

14 Vrk
Five Jumeirah Village Dubai, Jumeirah Village Circle
5*

5* Five Jumeirah Village Dubai –hotelli, on yksi esimerkki Dubaissa tarjolla olevasta luksuksesta ja laadusta. Vierailijoiden keskuudessa loistavaksi arvioitu hotelli on niin hieno kokemus, että saatat jopa unohtaa Dubaissa olevan hotellin..

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

5* Luksusloma Dubaissa – Five Jumeirah Village Dubai

Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Alk.   € 582
/ per henkilö tuotteesta 5 vrk
1pv 16h 47min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

16h 49min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 86 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

16h 47min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 94 / per henk

Golden Park Budapest - lennot Tampereelta

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

16h 47min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 122 / per henk

Historiallinen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

11pv 16h 48min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 199 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

16h 49min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Keskustahotelli Nizzassa sis. lennot

Nizza, Ranska

Accommodation / HotelFlights included

16h 47min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 234 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

11pv 16h 48min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 240 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

9pv 16h 48min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

11pv 16h 48min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

16h 47min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 282 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

11pv 16h 48min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 292 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 16h 48min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 305 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

16h 47min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

11pv 16h 48min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 315 / per henk

4* All Inc Festa Pomorie

Pomorie, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

16h 47min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 331 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

11pv 16h 48min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Rantaloma Marathon Beach Resort hotellissa

Athens Coast, Kreikka

Accommodation / HotelFlights included

15pv 16h 48min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

16h 47min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 409 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

16h 49min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 465 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

9pv 16h 48min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 481 / per henk

All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

16h 47min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 698 / per henk