5* Lilla Roberts sis. viikonloppu brunssi - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step58166
Instr0
Options58166-107913
Step58166
Instr1
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

Tämä tuote ei ole enää myynnissä - Jos tarjous kiinnostaa, ota ystävällisesti yhteyttä

5* Lilla Roberts sis. viikonloppu brunssi

Helsinki, Suomi

Alk.   € 0 / per henkilö tuotteesta 1 vrk

" Yövy huippuarvostelut saaneessa 5* Lilla Roberts design hotellissa Helsingin keskustassa ja nauti laadukkaasta aamiaisesta, jonka voi viikonloppumatkalla vaihtaa brunssiksi! "

Katso lisää kotimaan matkakohteita kategoriassa # Suomi

Silmänruokaa ja ylellisyyyttä - loistava aamiainen - lähellä kaikkea - tänne palataan uudestaan”
Näin kuvailevat asiakkaat Lilla Roberts boutique hotellia. Helsingin keskustassa sijaitseva hotelli on saanut huippuarvostelut niin Trip Advisorissa (2. paras hotelli Helsingissä) kuin Booking –sivustolla (pisteet 9.10 / 10). Hotellista on tullut myös suomalaisten staycation -kohde. Miksi matkata kauas etsimään lomaelämystä, kun lähelläkin pääsee lomatunnelmaan.

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Art Deco tyylinen boutique-hotelli tarjoaa elegantin majoituksen, miellyttävän ilmapiirin ja luksusta lyhyeenkin lomaan. Hotellin yhteydessä sijaitsee Krog Roba ravintola, jonka tarjoilema viikonloppubrunssi on saanut kiitosta myös kansainvälisesti. Lauantain ja sunnuntain majoitukseen kuuluvalla brunssilla herkutellaan mm. talon leivällä, metsäsienisalaatilla, katkaravuilla, salaateilla, tuoremehuilla. Suosittu brunssi tulee varata etukäteen.  Huomaa, että Brunssi on kesä- ja joulutauolla 17.6.-9.8. ja 20.12.-5.1.

Lilla Roberts hotellin tyylikkäät huoneet  sijaitsevat joko kadulle tai sisäpihalle päin. Hyvin äänieristetyt huoneet takaavat rauhallisen yöunen. Huoneissa varusteluna ilmastointi, ylellisen pehmeät Twin size -vuoteet, egyptinpuuvillaiset vuodevaatteet, 47” TV langattomalla äänentoistojärjestelmällä, Art Deco –tyylinen hienostunut kylpyhuone, hiustenkuivain, tallelokero, minibaari, parkettilattia. Asiakkailla käytössä ilmainen 24h-kuntosalin ja sekä lisämaksusta pesulapalvelut. Keskustan palvelut ja nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä.

Tarjous sisältää:
Majoitus
Aamiainen (ma-pe aamuisin) 
Viikonloppuisin (la-su 12:30-15:00) brunssi hotellin Krog Roba ravintolassa (arvo 29€ / hlö) *Brunssipäivänä ei oikeutta aamiaiseen, mutta brunssin voi vaihtaa halutessaan tavalliseen aamiaiseen.
Usean yön majoituksissa oikeus brunssiin vain yhtenä päivänä. Lue brunssin erityisehdot ja aikataulut alempana Wi-Fi

* Brunssipäivänä ei oikeutta aamiaiseen, mutta brunssin voi vaihtaa halutessaan tavalliseen aamiaiseen.
*Jos haluaa aamiaisen JA brunssin samana päivänä (tai on esim. 1 vrk varaus la-su ja haluaa brunssin la kello 12:30 ennen sisäänkirjautumista lauantaina ja aamiasen su aamuna), niin silloin lisämaksu aamiaisesta on +24 € / hlö (maksetaan hotellille)
* 2 yö+ varauksissa (viikonloppumajoituksissa) brunssi sisältyy hintaan vain yhtenä päivänä, ja aamiainen muina aamuina
* Brunssi on kesä- ja joulutauolla seuraavina ajankohtina 17.6.-9.8. ja 20.12.-5.1.
* Mainitse "erityistoiveet" kentässä mille päivälle ja ajalle haluat tehdä brunssivarauksen la & su 12:30-15:00 välille, ja jos haluat vaihtaa brunssin aamiaiseksi. Muuten brunssipöytä varataan automaattisesti 2. päivälle (pe checkin-> brunssi la kello 12:30 jne). Poikkeuksena jos kirjaudut sisään sunnuntaina niin brunssi varataan jo saapumispäivälle kello 12:30. 

HUOM. Varauksen min 2 viikkoa ennen matkaa (vain näin voimme taata että suosituilla brunsseilla on tilaa)  


EXTRA  - jatka viikonloppua ja nauti brunssi lähtöpäivänä: 
- late check-out klo 14:00, lisämaksu +20€ ( sunnuntaina, huom. lauantaina subject to availability, vahvistuu vasta paikan päällä)
- late check-out klo 15:00, lisämaksu 30€ (vain sunnuntaina) 
- jos late check-outille ei ole tarvetta (norm. check-out klo 12:00) voi matkatavarat jättää hotellin vastaanottoon brunssin ajaksi
- jos haluat nauttia brunssin jo saapumispäivänä, niin matkatavarat voi jättää hotellin vastaanottoon brunssin ajaksi ja kirjautua sisään sen jälkeen (checkin kello 15:00)

Etäisyyksi hotellilta:
Helsingin tuomiokirkko  850 metriä
Tähtitorninvuoren puisto  270 metriä
Helsingin bussiterminaali 1 km
Helsinki-Vantaan lentoasema 22 km.

Tiesitkö että,  Lilla Roberts hotellirakennus toimi alunperin Helsingin Energian pääkonttorina ja sähkövoimalana, josta koko Helsingin keskusta sai suurimman osan sähköstään viime vuosisadalla. Rakennuksen vanhimman osan on suunnitellut Selim A. Lindqvist, jota pidetään yhtenä Helsingin merkittävimmistä arkkitehdeista ja erityisesti uusien tuulien tuojana suomalaiseen arkkitehtuuriin. Lindqvist piirsi myös yli 160 muuta rakennusta, joista tunnetuimpia ovat Suvilahden alkuperäinen voimalaitos, Aleksi 13:n rakennus Aleksanterinkadulla, Villa Ensi Eirassa ja Töölön raitiovaunuhallit. Hotellirakennuksen, joka nyt pitää sisällään 130 uniikkia huonetta, ravintola Krog Roban, Bar Lilla e:n ja mm. 2 modernia kokoustilaa, remontin on suunnitellut Selim A. Lindqvistin perintöä kunniottaen arkkitehti Jaakko Puro.

Helsinki on mainio matkakohde. Lomailijalle on tarjolla toinen toistaan mielenkiintoisempia tapahtumia, festivaaleja, konsertteja. Ajoita matkasi suosikkitapahtuman mukaan. Katso tästä vinkkejä lomapäivien viihdykkeeksi. 

Mitä sisältyy
 • Majoitus
 • Aamiainen (ma-pe aamuisin)
 • Viikonloppuisin (la-su 12:30-15:00) brunssi hotellin Krog Roba ravintolassa (arvo 29€ / hlö) *Brunssipäivänä ei oikeutta aamiaiseen, mutta brunssin voi vaihtaa halutessaan tavalliseen aamiaiseen. Usean yön majoituksissa oikeus brunssiin vain yhtenä päivänä.*Jos haluaa aamiaisen JA brunssin samana päivänä, niin silloin lisämaksu aamiaisesta on +24 € / hlö (maksetaan hotellille) Brunssi on kesä- ja joulutauolla seuraavina ajankohtina 17.6.-9.8. ja 20.12.-5.1.
 • Wi-Fi

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Majoitus Lilla Roberts hotellissa

Majoituskohtaiset ehdot:
Hinta: Per henkilö
Check-in: 15:00, Check-out: 12:00
Max henkilöä per huone: 2 aikuista tai 3 aikuista tai 2 aikuista ja 1 lapsi (alle 12v).Huom. huoneessa mahdollista majoittaa lisälapsi jos toinen lapsi nukkuu aikuisten välissä ilman omaa vuodetta.
Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan
huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.
Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot

Lisämaksut ja lapsialennukset*:

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla
henkilömääräksi 1
Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista. Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". 


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Aamiainen (ma-pe aamuisin)
Viikonloppuisin (la-su 12:30-15:00) brunssi hotellin Krog Roba ravintolassa (arvo 29€ / hlö) *Brunssipäivänä ei oikeutta aamiaiseen, mutta brunssin voi vaihtaa halutessaan tavalliseen aamiaiseen. Usean yön majoituksissa oikeus brunssiin vain yhtenä päivänä.*Jos haluaa aamiaisen JA brunssin samana päivänä, niin silloin lisämaksu aamiaisesta on +24 € / hlö (maksetaan hotellille) Brunssi on kesä- ja joulutauolla seuraavina ajankohtina 17.6.-9.8. ja 20.12.-5.1.
Brunssi on kesä- ja joulutauolla seuraavina ajankohtina 17.6.-9.8. ja 20.12.-5.1. Mainitse "erityistoiveet" kentässä mille päivälle ja ajalle haluat tehdä brunssivarauksen la & su 12:30-15:00 välille, ja jos haluat vaihtaa brunssin aamiaiseksi. Muuten brunssipöytä varataan automaattisesti 2. päivälle (pe checkin-> brunssi la kello 12:30 jne). Poikkeuksena jos kirjaudut sisään sunnuntaina niin brunssi varataan jo saapumispäivälle kello 12:30. Varaa brunssi min 2 viikkoa ennen matkaa.
Wi-Fi

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Allas Sea Pool sisäänpääsy (uimalippu+sauna) (norm. hinta 14 €)
Hinnat alk€ 10per henk
Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

5* Lilla Roberts sis. viikonloppu brunssi

Helsinki, Suomi

Alk.   € 0
/ per henkilö tuotteesta 1 vrk

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

2pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 86 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

3pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 94 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

6pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

2pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 219 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

14h 14min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 221 / per henk

Keskustahotelli Nizzassa sis. lennot

Nizza, Ranska

Accommodation / HotelFlights included

6pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 234 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

7pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

2pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

14h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

14h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

5pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 278 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

2pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 301 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

9pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

All-Inc. Costa Brava - Santa Susanna Resort

Santa Susanna, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights included

8pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 315 / per henk

Rantaloma Marathon Beach Resort hotellissa

Athens Coast, Kreikka

Accommodation / HotelFlights included

6pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 320 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 345 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

2pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

6pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 363 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

6pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

9pv 14h 13min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 481 / per henk

All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

14h 15min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 698 / per henk