4* Fly&Drive viinimatka Pohjois-Italiassa - Lennot Venetsiaan - Top 10 Matkatarjoukset

Options
Step70172
Instr0
 • 1

  Matkapaketit
 • 2

  Paketti
  Kohta 2 of 4:
  Ole hyvä katso ja vahvista pakettivaihtoehdot
  Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja.
 • 3

  Paketti vaihtoehdot
 • 4

  Maksu

4* Fly&Drive viinimatka Pohjois-Italiassa - Lennot Venetsiaan

Venetsia, Italia

Alk.   € 584 / per henkilö tuotteesta 7 vrk
3pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

" Koe Pohjois-Italia ajaen ja viinejä maistellen! Tarjous sis. lennot käsimatkatavaralla, vuokra-auton, majoitukset aamiaisella, sekä 3 illallista ja 4 viininmaistajaista, spa ja muita pieniä extroja matkan varrella. "

Katso lisää matkakohteita kategorioissa #Italia #Fly&Drive

Pohjois-Italiassa riittää nähtävää ja koettavaa, etenkin italialaisista viineistä ja viinitiloista kiinnostuneille, ja matka taittuukin kätevästi vuokra-autosta käsin. Alueelta löytyy esimerkiksi sellaiset maailmankuulut kaupungit kuin Bologna, Parma ja Verona, sekä totta kai Venetsia. Idyllisiä maisemia riittää ja alueet ovat tunnettuja muun muassa laadukkaista viineistään, joita tämän diilin kautta pääsetkin vatsan täydeltä maistelemaan.

Tämä 7 yön diili käsittää yöpymiset kolmessa eri 4* hotellissa kahden hengen huoneissa, viinimaistajaisia viinitiloilla käydessä, osan reissun aterioista, ja yhteensä 527 kilometrin mittaisen lenkin autolla Pohjois-Italiassa.

Matkaohjelma, 7 vrk (8 päivää)
Voit tarkastella ajoreittiä suoraan kartasta täällä.

1-3. päivä: 2 yötä 4* Hotel Conte Verdessä

Vuokra-auto noudetaan lentokentältä, josta matka alkaa kohti ensimmäistä pysäkkiä. 

Matkan ensimmäinen hotelli on lähellä Parmaa, Montecchio Emiliassa, keskellä vehreää Enza-laaksoa sijaitseva 4* Hotel Conte Verde. Alueen läheisyydestä löytyy paljon mielenkiintoista arkkitehtuuria.
Tähän pysähdykseen kuuluu kaksi yötä tässä hotellissa aamiaisella, 1 kolmen ruokalajin illallinen, 2 viininmaistajaista viinikellareissa joista toinen on Cantina il Poggio, yksi "balmamico etikan" maistajainen, WiFi sekä ilmainen parkkipaikka mikäli parkkipaikkoja on vapaana. Hotellilta löytyy lisäksi baari, TV huone, puutarha ja kaksi ravintolaa. Hotellin huoneen varustukseen kuuluu yksi parisänky tai kaksi erillistä sänkyä, WiFi, TV, kylpyhuone suihkulla, pöytä, ja ilmastointi.

3-6. päivä: 3 yötä 4* Villa dei Tigli 920 Liberty Resortissa

Seuraava hotelli on Parmasta kohti Veronaa, Rodigossa sijaitseva 4* Villa dei Tigli 920 Liberty Resort. Tämä kolmeksi yöksi varattu hotelli on matkan pisin osuus. Tämä 1900-luvun alussa rakennettu hotelli on suhteellisen lähellä Gardajärveä.
Tähän pysähdykseen kuuluu aamiainen, 1 kolmen ruokalajin illallinen (lukuun ottamatta juomat ja jälkiruoka), 1 lahja per huone (esim. pullo viiniä), ulkouima-allas (kesä-syyskuu), viininmaistajainen Cantina Ricchissä, 1x sisäänpääsy hotellin Spa-alueelle kolmeksi tunniksi, hyvinvointipaketti johon kuuluu kylpytakki ja pyyhe ja tohvelit, WiFi, ja parkkipaikka. Hotellilta löydät myös TV huoneen, pesulapalvelun, tenniskentän, sekä tietysti span ja uima-altaan. Hotellin huoneen varustukseen kuuluu yksi parisänky tai kaksi erillistä sänkyä, kylpyhuone, pöytä, TV, ilmainen WiFi, ilmastointi, tallelokero ja minibaari.

6-8. päivä: 2 yötä 4* Best Western Plus Hotel Villa Tacchissa

Viimeiset kaksi yötä majoitut Veronasta itään, Gazzossa sijaitsevassa 4* Best Western Plus Hotel Villa Tacchissa. 2000-luvun alussa hotelliksi kunnostetulla rakennuksella on monen sadan vuoden edestä historiaa, ja sitä on vieläkin paljon näkyvillä sen seinien sisällä ja ulkopuolella, esimerkiksi vanhan kirkon ja freskojen muodossa. Hotelli on lähellä montaa mielenkiintoista kohdetta, ja erityisesti Vicenza on lähellä.
Tähän pysähdykseen sisältyy aamiainen, 1 kolmen ruokalajin illallinen (lukuun ottamatta juomat), 1 viininmaistajainen, 1 pieni lahja, ulkouima-allas (touko-syyskuu), WiFi, sekä ilmainen parkkipaikka mikäli parkkipaikkoja on vapaana. Hotellilla on baari, kaksi ravintolaa, huoneita lukemista ja TV:n katselua varten, pelihuone ja konferenssihuone. Hotellin huoneissa voit ihailla venetsialaistyylistä kattoa.

Tarjous sisältää: 

Lennot (tarkat lentoajat selviävät varausprosessin 2. vaiheessa vasemmasta laidasta).
Käsimatkatavara lennolla
Vuokra-auto (1 auto /varaus)**
Majoitus
Aamiainen
3x Illallinen
4x Viininmaistajaiset
WiFi
Spa-tilat kolmeksi tunniksi Villa dei Tiglissä 

* Kaupunkivero ei sisälly hintaan ja se maksetaan paikan päällä
* Auton nouto/palautus lentokentältä. Katso auton tarkat vuokra-ehdot välilehdeltä lisäpalvelut. Ilmoita kuljettajan nimi varaussivulla kohdassa erityistoiveet.  

** Lisämaksusta ruumaan kirjattava matkatavara (lisätään lisäpalveluista varausprosessin 2. vaiheessa).
Huom: Norwegianin ilmaisen käsimatkatavaran maksimikoko on 30x20x38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle). Suurempikokoinen käsimatkatavara (max 55cm x 40cm x 23cm/10kg/ns. "overhead cabin bag") saatavana lisämaksusta

Pohjois-Italiaa autolla kiertäessäsi sinulla on viinitilojen lisäksi mahdollista poiketa monessa muussa mielenkiintoisessa kohteessa. Esimerkiksi Villa dei Tigli sijaitsee aivan Mantovan vieressä, joka on saanut osakseen niinkin maineikkaat leimat kuin Italian kulttuuripääkaupunki ja Euroopan gastronominen pääkaupunki. Mikäli renessanssiaikojen arkkitehtuuri ja kulttuuri kiinnostaa, Mantova on loistava paikka nähdä, eikä Mantovan ohi voi ajaa piipahtamatta ensiksi syömään esimerkiksi ikonista tortelli di zuccaa eli kurpitsatäytteistä pastaa, mantovalaista makkaraa ja elvezia-kakkua.

Ajoreitin varrelta löytyy myös parmesaanin kotikaupunki, maailmankuulu Parma, josta löytyy uskomattoman hyvän juuston lisäksi myös monen monta historiallista kohdetta, kuten kokonaan puusta rakennettu Farnese-teatteri ja kapellimestari Arturo Toscaninin syntymäkotiin pystytetty museo.

Heti ajoreitin alkutaipaleella vastaan tuleva Bologna taasen voidaan kutsua olevan unelmakohde arkkitehtuuria rakastaville, punatiilisine rakennuksineen ja keskiaikaisine torneineen. Ja löytyy Bolognasta myös antiikin roomalaisten aikaista arkkitehtuuriakin! Lyhyelläkin vierailulla sinun täytyy löytää itsesi Bolognan Piazza Maggioren keskeltä.

Erikseen mainittavavan arvoinen kohde on myös Shakespearen tunnetuksi tekemä kuvauksellinen Verona. Se on täynnä roomalaisia raunioita, keskiajan rakennuksia ja renessanssipalatseja, eikä kaupungista niiden ulkopuoleltakaan ihan heti lopu charmi kesken.

Ja tietenkin kerkeät myös näkemään Venetsian, josta matka alkaa ja jonne se päättyy! Vaikka Venetsia on maailmankuulu etenkin kanaaleistaan ja gondoliajeluistaan, löytyy sieltä erinomaisia kulttuurillisiakin nähtävyyksiä, kuten erityisesti Piazza San Marco, Pyhän Markuksen kirkko, Huokausten silta ja Palazzo Contarini del Bovolo.


Mitä sisältyy
 • Lento
 • Majoitus
 • Vuokra-auto
 • Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
 • WiFi
 • Aamiainen, päivittäin
 • Illallinen x 3 iltana
 • Viininmaistajainen x 4
 • Spa kolmeksi tunniksi Villa dei Tiglissä

Täydellinen vaihtoehto:
Majoitus
Päivä 1 - 8 - Lennot Venetsiaan

Lentojen erityisehdot:

Lentoaikataulut selviävät varausprosessin seuraavassa vaiheessa vasemmalla olevan yhteenveto laatikon sisältä. 

Ruumaan kirjattavat matkalaukut: Hinta ei sisällä ruumaan kirjattavaa matkalaukkua.Päivä 1 - 8 - Majoitus

Majoituskohtaiset ehdot:

Hinta: Per henkilö
Check-in: 15:00, Check-out: 10:00
Max henkilöä per huone: 2 aikuista ja 1 lapsi 
Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Esteettömyys: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista.
Lisätietoja: Lue yleiset matkaehdot 

Lisämaksut ja lapsialennukset*: 

Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1
3. aikuinen huoneessa - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla aikuisten määräksi 3
Lapset - Lapsihinta mahdollinen kun huoneessa majoittuu 2 aikuista.
Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan (määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista).
Sylivauvat (0-1v): Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva 

* Lisämaksut ja mahdolliset lapsialennukset selviävät varausvaiheen seuraavalla sivulla (määrittele ensin haluttu henkilömäärä, lasten iät ja klikkaa lähtöpäivää kalenterista. Tämän jälkeen paina "Varaa". 

* Kaupunkivero n. 1€/vrk/hlö maksetaan paikan päällä


Sisältää lisäpalvelut * HUOM: 23.1.2020 alkaen NORWEGIANIN käsimatkatavaran kokorajoutukset muuttuvat. Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitus pienenee max 30 x 20 x 38 cm kokoiseksi laukuksi, max paino 10kg, joka on mahduttava edessä istuvan penkin alle. Ruumaan kirjattavia matkalaukkuja ja (vanhan kokoluokan, 55 x 40 x 23 cm) overhead käsimatkatavaroita myydään erikseen 'lisäpalvelut' valikostamme tai ne voi ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta sen jälkeen kun olet saanut varausvahvistuksen.

Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Vuokra-auto
Pakettiin sisältyy vuokra-auto VW Up/Fiat 500 tai vastaava. Nouto ja palautus lentokenttä. Min. ikä 25-vuotta ja max 70-vuotta. Pakettiin kuuluu rajoittamattomat kilometrit, kolari- ja varkausvakuutus (omavastuu 1000-1500€, voi poistaa ottamalla lisävakuutuksen). Kuljettajalla tulee olla voimassaoleva luottokortti. Nouto/palautus aukioloaikojen 7-22:00 ulkopuolella +60 €. Ilmoita kuljettajan nimi varaussivulla kohdassa erityistoiveet.
Käsimatkatavara (eri lentoyhtiöillä eri kokorajoitukset)
Ilmaisen käsimatkatavaran kokorajoitukset: Finnair: Max. 56x45x25cm/8kg Norwegian: Max 30cm x 20cm x 38cm/10kg (mahduttava edessä istuvan penkin alle)
WiFi
Aamiainen, päivittäin
Illallinen x 3 iltana
Illallinen kuuluu hintaan 3:na iltana
Viininmaistajainen x 4
4x viininmaistajaistilaisuus kuuluu hintaan
Spa kolmeksi tunniksi Villa dei Tiglissä

Vapaaehtoiset lisämaksut

Kaikki alla olevat lisäpalvelut ovat maksullisia ja ne voidaan lisätä varaukseen seruraavalla sivulla.

Ruumaan kirjattava matkatavara (meno-paluu)
Matkalaukku ruumaan max 23kg (meno-paluu)
Hinnat alk€ 55
Vain Norwegian: Suurempikokoinen käsimatkatavara "overhead cabin bag", max 55cm x 40cm x 23cm/10kg (meno-paluu)
Norwegianin ilmainen käsimatkatavara pitää mahtua edessä istuvan penkin alle. Lisämaksusta voit viedä mukanasi myös isomman max 55cm x 40cm x 23cm/10kg kokoisen "overhead cabin bag" matkalaukun. Hinta meno- ja paluulle.
Hinnat alk€ 18
Varaa nyt
Päivä 1 - 8 - Lennot Venetsiaan

Ole hyvä ja valitse toivottu lentokenttä tai lähtöpaikka alla olevalta listalta

Päivä 1 - 8 - Majoitus
7 Vrk
WINE TOUR EMILIA-LOMBARDY-VENETO, Venice
4*

Valitse lähtöpäivä
Tarkistamme saatavuuden
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Vapaana olevat päivät
Valitut päivät
Halvimmat hinnat
Ei saatavilla
Katso hinta - rajoitettu saatavuus

Kalenterin hinnat ovat suuntaa antavia. *Kalenterissa näkyvä hinta on alkaen hinta per henkilö silloin kun 2 Aikuinen/aikuiset jakavat saman huoneen. Lopullinen hinta per henkilö päivittyy valitsemalla oikean henkilömäärän ja klikkaamalla lähtöpäivää kalenterista. (muutos)
Huoneet
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 2
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä

Huone 3
Aikuista
12+vuotta
Lapset
2-11vuotta
Sylilapset
0-23kk

1.lapsi ikä
2.lapsi ikä
3.lapsi ikä
4.lapsi ikä
5.lapsi ikä
6.lapsi ikä


Kyselylomake
Varaustietoja valmistellaan

4* Fly&Drive viinimatka Pohjois-Italiassa - Lennot Venetsiaan

Venetsia, Italia

Alk.   € 584
/ per henkilö tuotteesta 7 vrk
3pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Vaihtoehtoiset lennot

Tutustu myös näihin tarjouksiin

Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

13h 4min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 86 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 94 / per henk

Koe taianomainen Praha sis. lennot

Praha, Tsekki

Accommodation / HotelFlights included

3pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 204 / per henk

Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Helsingistä

Gdansk, Puola

Accommodation / HotelFlights included

13h 4min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 219 / per henk

4* Ivana Palace puolihoidolla sis. lennot

Sunny Beach, Bulgaria

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

10pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 221 / per henk

Keskustahotelli Nizzassa sis. lennot

Nizza, Ranska

Accommodation / HotelFlights included

3pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 234 / per henk

Costa Dorada 4* Sol Costa Daurada puolihoidolla

Salou, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

4pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 247 / per henk

Golden Park Budapest sis. lennot

Budapest, Unkari

Accommodation / HotelFlights included

13h 4min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 251 / per henk

4* Sunny Beach - 4* Best Western PLUS Premium Inn

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

7pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

All-Inc. Sunny Beach - 4* Diamond Hotel

Sunny Beach, Bulgaria

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

13pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 256 / per henk

Unohtumaton Costa Brava sis. lennot

Pineda de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

2pv 13h 4min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 278 / per henk

Unohtumaton Makarska 3* Hotel Dalmacija

Makarska, Kroatia

Accommodation / HotelFlights included

13h 4min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 301 / per henk

4* Adults Only - Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 314 / per henk

All-Inc. Costa Brava - Santa Susanna Resort

Santa Susanna, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights included

5pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 315 / per henk

Rantaloma Marathon Beach Resort hotellissa

Athens Coast, Kreikka

Accommodation / HotelFlights included

3pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 320 / per henk

Mahtava Mallorca 3* Vistasol huoneistohotelli

Mallorca, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

13h 4min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 345 / per henk

3* Apartamentos Pyr sis. lennot

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

13h 4min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 362 / per henk

Aurinkoloma Fuengirolassa - Fuengirola, Espanja

Fuengirola, Espanja

Accommodation / HotelFlights included

3pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 363 / per henk

Benidormin parhaat maisemat Hotel Gran Bali 4*

Benidorm, Espanja

Accommodation / HotelFlights includedRental car includedTransfer included

3pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 399 / per henk

All-Inc. Costa Bravalla

Lloret de Mar, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

6pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 481 / per henk

All-Inc loma Etelä-Teneriffalla

Las Galletas, Espanja

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

13pv 13h 3min ostoaikaa jäljellä

Alk. € 698 / per henk