Usein kysytyt kysymykset - Top 10 Matkatarjoukset

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tähän osioon olemme koonneet usein kysytyt kysymykset. Jos et löydä vastausta kysymykseesi tästä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme

LentokenttäkuljetusTakaisin kategorioihin

Kuuluuko matkapakettiin lentokenttäkuljetus?

Tämä vaihtelee kohteittain, joten tarkista matkapaketin kuvauksesta "mitä sisältyy" osiosta kuuluuko lentokenttäkuljetus hintaan vai onko se lisämaksullinen. 

 

Kuljetuksiin liittyvät erityisohjeet (mikäli nämä kuuluvat matkapaketin hintaan tai olet maksanut näistä erikseen)

 

Toimitamme kuljetusvoucherit (tai tarkat ohjeet sähköpostissa) ja kuljetusaikataulut sähköpostitse noin 2-3 päivää ennen ennen lähtöä. Tarkkailkaa postianne. Kuljetusvoucheri on tulostettava ja otettava mukaan matkalle. Mikäli ette jostain syystä ole saaneet tarvittavia kuljetusvouchereita ennen lähtöä, olkaa välittömästi yhteydessä meihin. On asiakkaan omalla vastuulla lukea kuljetusvoucherissa olevat nouto- ja paluukuljetusohjeet, varmistua noutopisteistä ja aikatauluista ja tulostaa mukaan kaikki vaadittavat asiakirjat ennen matkaa. Emme korvaa taksimatkoja ja muita ylimääräisiä kuluja jos asiakirjojen puute johtaa siihen ettei lentokenttäkuljetuksia ole mahdollista hyödyntää, tai jos tiedon puutteen takia asiakas ei esimerkiksi ongelmatilanteissa osaa ottaa yhteyttä paikallisen kuljetuspalveluntarjoajan hätänumeroon ja näin ollen menettää mahdollisuuden lentokenttäkuljetukseen. Emme myöskään vastaa lennon myöhästymisestä johtuvista ongelmista. Useimmat kuljetusyhtiöt vaativat lisäksi että paluukuljetus vahvistetaan heidän kanssaan 24-48h ennen paluumatkaa. Ohjeet tähän löytyvät kuljetusvoucherista. Mikäli kuljetuksen järjestää hotelli, paluukuljetuksen aikatauluja voi kysellä hotellin vastaanotosta. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa kaikissa kuljetuksiin liittyvissä epäselvyyksissä. 

 

Oletko jo kentällä, ja et löydä kuljetusta? Klikkaa tästä