Usein kysytyt kysymykset - Top 10 Matkatarjoukset

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tähän osioon olemme koonneet usein kysytyt kysymykset. Jos et löydä vastausta kysymykseesi tästä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme

Usein kysyttyä matkoistamme ArabiemiraatteihinTakaisin kategorioihin
Usein kysyttyä matkoistamme Arabiemiraatteihin

Myydäänkö Arabiemiraateissa alkoholia?

Alkoholia saa ostaa Dubain lentokentän tax free myymälästä saavuttaessa sekä Alkon kaltaisista erikoismyymälöistä. Dubain, Abu Dhabin, Ras al Khaimahin, Fujairahin ja Umm al Quwainin emiraateissa sijaitsevista hotelleissa tarjotaan yleensä myös alkoholia, mikäli hotelli ei ole ns. "kuiva hotelli" mikä omasta tahdostaan on päättänyt olla myymättä alkoholia. Jos myymme matkapaketteja kuiviin hotelleihin näihin emiraatteihin, niin se on mainittu matkakuvauksessa. Sen sijaan Sharjahin emiraatti on alkoholi-vapaa, eli missään hotellissa Sharjahin emiiraatissa ei tarjoilla alkoholia. 

Entäs paluupäivänä, jos paluulento lähtee Dubaista vasta yöllä (kello 00:00 jälkeen), voiko huoneen luovuttaa vasta kun lähtee lentokentälle?

* vastaus koskee vain valmispaketteja (lento+hotelli). Jos olet varannut vain hotellin, seuraa hotellin sisään- ja uloskirjautusisehtoja

Kyllä, huoneen saa pitää lähtöhetkeen asti. Sitä ei siis tarvitse luovuttaa jo kello 12 päivällä kuten monella muulla matkatoimistolla. 
 
Sen sijaan jos paluulento lähtee Dubaista päiväsaikaan, huone on luovutettava kello 12 mennessä lennon lähtöpäivänä. 

Jos lento saapuu Arabiemiraatteihin aamuyöllä, saako hotellihuoneen heti?

* vastaus koskee vain valmispaketteja (lento+hotelli). Jos olet varannut vain hotellin, seuraa hotellin sisään- ja uloskirjautusisehtoja

Vastaus: Kyllä, huoneen saa heti kun saapuu hotellille mikäli lento on lähtenyt Suomesta edellisen vuorokauden puolella ennen keskiyötä. Tässä tapauksessa myös aamiaisen pääsee nauttimaan jo saapumispäivän aamuna (edellyttäen että aamiainen muuten kuuluu paketin hintaan). Huoneen luvutusta ei siis tarvitse odottaa kello 14-15:00 asti kuten muilla matkatoimistoilla. 

Mutta jos lento lähtee vasta saman vuorokauden puollela keskiyön jälkeen, huoneen luvutusta joutuu odottamaan kello 14-15:00 asti. 

Saako ei naimisissa oleva pariskunta majoittua samaan huoneeseen Arabiemiraateissa?

Kyllä. Joidenkin hotellien asettamat rajoitukset koskevat ainoastaan aktiivisia muslimeja, ei meitä suomalaisia tai yleensäkään turisteja.